BabylonX Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Το PUK στο λένε και από το τηλέφωνο αν τους πάρεις στο CC αρκεί να διαπιστώσουν τα στοιχεία σου. Παλιότερα που δεν υπήρχαν ταυτοποιήσεις στα καρτοκινητά στο λέγανε κι έτσι χύμα. Εγώ έτυχε να πάρω 2-3 φορές (δε θυμάμαι εταιρίες) και απλά λέγοντάς τους το νούμερο μου δώσανε το PUK. Όλα αυτά σε καρτοκινητά πάντα. Φαντάζομαι για συμβόλαια θέλει πιο πολύ διαδικασία για την ταυτοποίηση αλλά πάλι είναι απλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Λίγο περίεργο δεν είναι;;; Αν κάποιος βρει τη SIM σου και γνωρίζει τον αριθμό... Νομίζω σε ματαβιβάσεις πρέπει να είναι και οι 2 παρόντες! Μονάδες και όλα τα παρελκόμενα χάνονται; (πακέτο καρτοκινητής, bonus) Πηγαίντε και οι 2 μην αντιμετωπίσετε πρόβλημα... Περίεργο είναι , αλλά αυτό ακριβώς ισχύει όταν μιλάμε για την WIND Σε άλλες εταιρείες χρειάζετε η φυσική παρουσία και των δύο . Τίποτα δεν χάνεται στην μεταβίβαση αριθμού . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) Περίεργο είναι , αλλά αυτό ακριβώς ισχύει όταν μιλάμε για την WIND Σε άλλες εταιρείες χρειάζετε η φυσική παρουσία και των δύο . Τίποτα δεν χάνεται στην μεταβίβαση αριθμού . Δηλαδή αν χάσει κάποιος το καρτοκινητό του στο δρόμο, όποιος το βρει (ανοιχτό), κάνει μια κλήση στο 1269 για να δει αν έχει υπόλοιπο και αν αξίζει, κάνει και μια κλήση σε ένα άλλο για να μάθει το νούμερο. Μετά μπορεί να πάει να το ταυτοποιήσει στο όνομά του και να του το ξεκλειδώνουν επιτόπου αν έχεξ "ξεχάσει" το πιν. Δεν είναι απλά περίεργο, δεν έχει καμμία απολύτως λογική αυτό !!! Δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο να μεταβιβαστεί αριθμός χωρίς την έγκριση του δηλωμένου ιδιοκτήτη... Edited April 18, 2011 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Δηλαδή αν χάσει κάποιος το καρτοκινητό του στο δρόμο, όποιος το βρει (ανοιχτό), κάνει μια κλήση στο 1269 για να δει αν έχει υπόλοιπο και αν αξίζει, κάνει και μια κλήση σε ένα άλλο για να μάθει το νούμερο. Μετά μπορεί να πάει να το ταυτοποιήσει στο όνομά του και να του το ξεκλειδώνουν επιτόπου αν έχεξ "ξεχάσει" το πιν. Δεν είναι απλά περίεργο, δεν έχει καμμία απολύτως λογική αυτό !!! Δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο να μεταβιβαστεί αριθμός χωρίς την έγκριση του δηλωμένου ιδιοκτήτη... και στο μεταξυ,αυτος που εχει χασει το νουμερο με το μεγαλο υπολοιπο ακυρωνεσ την χαμενη σιμ και τιποτα απο αυτο που περιγραφεις δεν θα ισχυσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narco_7 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 παιδια θα ηθελα να ρωτησω πως μπορει καποιος να μαθει αν ανηκει σε καποιο πακετο προσφορων του F2GO γιατι εχω μια καρτα ενεργη παλιοτερα ακολουθουσα προσφορες αλλα μετα δεν ασχολιωμουν αλλα θελω να ξερω αν ειμαι f2g2 να μην την παρατησω... Παράθεση http://stream1.gifsoup.com/view/127847/i-need-money-o.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Κάλεσε στο 1269 και εκεί θα ακούσεις πιο πακέτο έχεις Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 και στο μεταξυ,αυτος που εχει χασει το νουμερο με το μεγαλο υπολοιπο ακυρωνεσ την χαμενη σιμ και τιποτα απο αυτο που περιγραφεις δεν θα ισχυσει. εξαρταται ποτε θα το παρεις χαμπαρι....:ninja: φιλη ελληνοαμερικανα... της εκλεψαν το αμερικανικο κινητο της που το ειχε κλειστο σε ενα συρταρι μεσα απο το σπιτι της στο Μαρουσι (χωρις pin :p)....μαλιστα της το εκλεψε κουρδος βοηθος ενος μαστορα που ηρθε να της βαλει αλουμινοπορτες στο σπιτι :!: ο κουρδος το πηρε και εκανε μεσα σε λιγες μερες λογαριασμο καπου 7.000 δολλαριων!!!!:blink: στην δικη μας περιπτωση ισως δυσκολο ο αλλος να δωσει την ταυτοτητα του να ταυτοποιηση το κινητο που βρηκε...βεβαια υπαρχουν πολλα πλαστα διαβατηρια/ ταυτοτητες και δελτια αλλοδαπων που τιποτα δεν ειναι απιθανο.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Δηλαδή αν χάσει κάποιος το καρτοκινητό του στο δρόμο, όποιος το βρει (ανοιχτό), κάνει μια κλήση στο 1269 για να δει αν έχει υπόλοιπο και αν αξίζει, κάνει και μια κλήση σε ένα άλλο για να μάθει το νούμερο. Μετά μπορεί να πάει να το ταυτοποιήσει στο όνομά του και να του το ξεκλειδώνουν επιτόπου αν έχεξ "ξεχάσει" το πιν. Δεν είναι απλά περίεργο, δεν έχει καμμία απολύτως λογική αυτό !!! Δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο να μεταβιβαστεί αριθμός χωρίς την έγκριση του δηλωμένου ιδιοκτήτη... Εγώ σημείωσα αυτό που ισχύει . Αν είναι περίεργο ή όχι δεν το γνωρίζω . Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο τα περιγράφεις . Με το να πάς να δηλώσεις στο όνομα σου ότι σου ανήκει ένα κινητό που βρήκες στο δρόμο , υπογράφεις Υπεύθηνη δήλωση . Αν σου κάνει αγωγή ο πρώην ιδιοκτήτης , οι συνέπειες περιγράφονται στην ίδια την υπεύθηνη δήλωση ( 2 χρόνια φυλακή ) Σε καμμία περίπτωση δεν είναι απλό να υπογράφεις ψεύτικες Υπεύθηνες δηλώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Και μην ξεχνάμε. Υπ στο 1237 και μην αφήσετε να πάει χαμένο το υπόλοιπο. Το χαμόγελο του παιδιού στο 14545 περιμένει τα περισσεύματα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Και μην ξεχνάμε. Υπ στο 1237 και μην αφήσετε να πάει χαμένο το υπόλοιπο. Το χαμόγελο του παιδιού στο 14545 περιμένει τα περισσεύματα σας. Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχουν μπλοκάρει ακόμα! Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 και εγώ απορώ θα το σκέφτονται πως να το καταφέρουν χωρίς να τους κράξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Ναι, θα φάνε κράξιμο όντως αν το μπλοκάρουν ! Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 και στο μεταξυ,αυτος που εχει χασει το νουμερο με το μεγαλο υπολοιπο ακυρωνεσ την χαμενη σιμ και τιποτα απο αυτο που περιγραφεις δεν θα ισχυσει. Αν το πάρει χαμπάρι νωρίς το ακυρώνει, αλλιώς γειά σας και καλά δικαστήρια !!! Όπως προαναφέρθηκε από πλαστές ταυτότητες έχει βρομίσει ο τόπος, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση. Στο θέμα μας, εξαρτάται από το αν προλάβει να το ακυρώσει δηλαδή ??? Δεν το βρίσκω λογικό... Το να αδειάσει το υπόλοιπο, αλλά και το να χρεωθεί υπερβολικά επειδή άργησε κάποιος να καταλάβει ότι έχασε το κινητό του τρώγεται. Αλλά το να χάσει από πάνω και το νούμερο και επιπλέον να περιμένει δικαστικές αποφάσεις για να το πάρει πίσω, είναι απλά γελοίο και σίγουρα παράνομο αφού στο τέλος δικαιώνεται. Από τη στιγμή που είναι δηλωμένα, δε θα έπρεπε να συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Στο δινουν αμεσως πισω καταλαβαινουν αμεσως τι εγινε Μου εχει τυχει. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Καλησπερα, Ο πατερας μου χρειαζεται ενα νουμερο και προτιμα να μην ειναι συμβολαιο. Το μαξιμουμ μου ειπε που θα βαζει ειναι 1 καρτα των 20€/μηνα. Ο τηλεφωνικος του καταλογος εχει απ'ολα τα δικτυα οποτε δεν θα ειναι οι κλησεις αποκλειστικα μονο προς καποιο συγκεκριμενο δικτυο. Σχεδον κατεληξα να του παρω ενα νουμερο WIND Card to All. Θα ηθελα μια διευκρινηση για οποιον γνωριζει. Στο site γραφει (http://www.wind.com.gr/Left-Menu/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%9F%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE.aspx) οτι "Μόνο η WIND Card to All συνδυάζει: * διπλάσιο χρόνο ομιλίας για δωρεάν επικοινωνία προς όλους" το προς ολους τι σημαινει; Προς ολα τα δικτυα πχ. οτε σταθερα/vodafone/cosmote ή wind & q (συμβολαια + καρτα); Οποιος ειναι κατοχος αυτου του πακετου (WIND Card to All) & γνωριζει πραγματικα τι παιζει.. ας μου απαντησει. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 προς όλους είναι μόνο τα συμβόλαια wind και καρτοκινητα wind/f2go/Q και δεν ξέρω τι παίζει με σταθερά. Αυτά ξέρω άλλα δεν εχω wind to all για να μην παρεξηγηθώ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Καλησπερα, Ο πατερας μου χρειαζεται ενα νουμερο και προτιμα να μην ειναι συμβολαιο. Το μαξιμουμ μου ειπε που θα βαζει ειναι 1 καρτα των 20€/μηνα. Ο τηλεφωνικος του καταλογος εχει απ'ολα τα δικτυα οποτε δεν θα ειναι οι κλησεις αποκλειστικα μονο προς καποιο συγκεκριμενο δικτυο. Σχεδον κατεληξα να του παρω ενα νουμερο WIND Card to All. Θα ηθελα μια διευκρινηση για οποιον γνωριζει. Στο site γραφει (http://www.wind.com.gr/Left-Menu/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%9F%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE.aspx) οτι "Μόνο η WIND Card to All συνδυάζει: * διπλάσιο χρόνο ομιλίας για δωρεάν επικοινωνία προς όλους" το προς ολους τι σημαινει; Προς ολα τα δικτυα πχ. οτε σταθερα/vodafone/cosmote ή wind & q (συμβολαια + καρτα); Οποιος ειναι κατοχος αυτου του πακετου (WIND Card to All) & γνωριζει πραγματικα τι παιζει.. ας μου απαντησει. Ευχαριστω εκ των προτερων. αγορασε ενα νουμερο που ανηκει στο προγραμμα f2g2. υπαρχουν πολλα στις αγγελιες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Δεν μου απαντησες στο ερώτημα μου. Απλά μου προτείνεις να αγοράσω απτις αγγελίες ένα νούμερο f2g2. Τι ακριβώς προσφέρει αυτο το πακέτο; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Δεν μου απαντησες στο ερώτημα μου. Απλά μου προτείνεις να αγοράσω απτις αγγελίες ένα νούμερο f2g2. Τι ακριβώς προσφέρει αυτο το πακέτο; χρεωση 0,108 το λεπτο προς ολους με χρεωση ανα δευτερολεπτο απο το πρωτο δευτερολεπτο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narco_7 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Καλησπερα, Ο πατερας μου χρειαζεται ενα νουμερο και προτιμα να μην ειναι συμβολαιο. Το μαξιμουμ μου ειπε που θα βαζει ειναι 1 καρτα των 20€/μηνα. Ο τηλεφωνικος του καταλογος εχει απ'ολα τα δικτυα οποτε δεν θα ειναι οι κλησεις αποκλειστικα μονο προς καποιο συγκεκριμενο δικτυο. Σχεδον κατεληξα να του παρω ενα νουμερο WIND Card to All. Θα ηθελα μια διευκρινηση για οποιον γνωριζει. Στο site γραφει (http://www.wind.com.gr/Left-Menu/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%9F%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE.aspx) οτι "Μόνο η WIND Card to All συνδυάζει: * διπλάσιο χρόνο ομιλίας για δωρεάν επικοινωνία προς όλους" το προς ολους τι σημαινει; Προς ολα τα δικτυα πχ. οτε σταθερα/vodafone/cosmote ή wind & q (συμβολαια + καρτα); Οποιος ειναι κατοχος αυτου του πακετου (WIND Card to All) & γνωριζει πραγματικα τι παιζει.. ας μου απαντησει. Ευχαριστω εκ των προτερων. φιλε stixima αυτο που λεει στο wind card to all αναφερεται στον προσφορα του διπλασιασμου της καρτας καθε μηνα δηλαδη στη καρτοκινητη wind βαζεις μια καρτα 10ε για παραδειγμα και μετα απο 15 μερες εχεις αλλα 10ε αυτος ειναι χρονος ομιλιας κανονικος και ισχυει για κλησεις προς ολους...Εγω με την σειρα μου εκτος βεβαια απο f2go2 που λενε τα παιδια θα σου προτεινα να παρεις μια Q card εχει τις καλυτερες δυνατες χρεωσεις και προσφορες για ολη την wind&Q παρε αυτο να συγκρινεις τιμες επισης δεν εχει ελαχιστη διαρκεια κλησης χρεωση ανα δευτ απο το πρωτο δευτ..http://www.wind.com.gr/%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%8D/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/Q-Card/Q-Card/%CE%9D%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82.aspx Παράθεση http://stream1.gifsoup.com/view/127847/i-need-money-o.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) φιλε stixima αυτο που λεει στο wind card to all αναφερεται στον προσφορα του διπλασιασμου της καρτας καθε μηνα δηλαδη στη καρτοκινητη wind βαζεις μια καρτα 10ε για παραδειγμα και μετα απο 15 μερες εχεις αλλα 10ε αυτος ειναι χρονος ομιλιας κανονικος και ισχυει για κλησεις προς ολους...Εγω με την σειρα μου εκτος βεβαια απο f2go2 που λενε τα παιδια θα σου προτεινα να παρεις μια Q card εχει τις καλυτερες δυνατες χρεωσεις και προσφορες για ολη την wind&Q παρε αυτο να συγκρινεις τιμες επισης δεν εχει ελαχιστη διαρκεια κλησης χρεωση ανα δευτ απο το πρωτο δευτ..http://www.wind.com.gr/%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%8D/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/Q-Card/Q-Card/%CE%9D%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82.aspx Αν βρεις f2g2 είναι όντως ότι καλύτερο από οποιοδήποτε συμβόλαιο η καρτοκινητό κυκλοφορεί σήμερα. Διαφορετικά για νέο νούμερο και για να μιλάς με όλους, η Qcard αποτελεί την καλύτερη επιλογή και ας μην έχει διπλάσιο χρόνο για 15 μέρες. Έχει τις καλύτερες χρεώσεις από όλα τα καρτοκινητά και συμβόλαια (μόνιμα), αλλά και το πολύ μεγάλο αβαντάζ της χρέωσης ανά δευερόλεπτο, δηλαδή να πληρώνεις ακριβώς όσο μιλάς και ούτε cent παραπάνω. Συν τις προσφορές της προς wind/q βέβαια... Το αστείο είναι οι χρεώσεις προς ΗΠΑ !!! :lol: Edited April 19, 2011 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Εκφράζω μόνο μια απορία, χωρίς να θέλω να βγω εκτός θέματος ούτε και να κάνω το θέμα μπάχαλο, η Frog δεν έχει το ίδιο καλές χρεώσεις όπως η Q ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narco_7 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Εκφράζω μόνο μια απορία, χωρίς να θέλω να βγω εκτός θέματος ούτε και να κάνω το θέμα μπάχαλο, η Frog δεν έχει το ίδιο καλές χρεώσεις όπως η Q ; βασικα εχει καλυτερες χρεωσεις σε μυνηματα και το αβανταζ του 2x στην καρτα αλλα δεν εχει πακετα για την κοσμοτε αντιστοιχα οπως η Q αυτο το μοναδικο της μειωνεκτιμα τωρα απο κει και περα μια εξισου καλη επιλογη ειναι και η FROG.. Παράθεση http://stream1.gifsoup.com/view/127847/i-need-money-o.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 βασικα εχει καλυτερες χρεωσεις σε μυνηματα και το αβανταζ του 2x στην καρτα αλλα δεν εχει πακετα για την κοσμοτε αντιστοιχα οπως η Q αυτο το μοναδικο της μειωνεκτιμα τωρα απο κει και περα μια εξισου καλη επιλογη ειναι και η FROG.. Όντως, η frog έχει λίγο φθηνότερο sms. Έχει δωρεάν χρόνο αλλά μόνο προς frog αλλά έχει και μεγάλο αβαντάζ με το διπλασιασμό της πρώτης κάρτας κάθε μήνα. Απλά, αυτά είναι προσφορές και δεν ξέρουμε αν θα ισχύουν και μετά τον 6ο μήνα, όπως και τα 300 λεπτά προς wind/q με 1 ευρώ της Q. Σε χρεώσεις ομιλίας (σταθερά - κινητά Ελλάδας) είναι ακριβώς ίδιες. Και επειδή μιλάμε για κάποιον που λογικά δεν θα έχει όρεξη να αλλάζει δίκτυο κάθε 6μηνο (ούτε εγώ), δε βλέπω λόγο να προτιμήσει την μία η την άλλη. Όποια και να πάρει, λίγο-πολύ το ίδιο θα είναι οπότε, ας κοιτάξει ποιά έχει καλύτερο σήμα στις περιοχές όπου κινείται καθημερινά... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 η Q έχει πολύ χαμηλές χρεώσεις προς διάφορες χώρες, βαλκανικες κυρίως, για όσους ενδιαφέρει (π.χ. προς αλβανια) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts