Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ που έβαλα πριν λίγο 20E από κατάστημα, ήρθε sms ότι ο διπλασιασμός ισχύει για 15 μέρες. Το επιβεβαίωσα με ΥΠ στο 1237.

Και εγώ που έβαλα πριν λίγο 20E από κατάστημα, ήρθε sms ότι ο διπλασιασμός ισχύει για 15 μέρες. Το επιβεβαίωσα με ΥΠ στο 1237.

Μα δεν γράφει μέρες στο 1237 εσύ πως το επιβεβαίωσες?

Παιδια εκανα βλακεια και πηγα να φαω τα mb μεχρι να γινουν λιγοτερα απο 2.

Δλδ το παρακολουθουσα να παει κοντα στα δυο μεγκαμπαιτ,δεν τα ξεπερασα (με βαση τον αθλιο μετρητη τους...) και ενω στελνω κανονικα και περνω απαντηση 1,6κατι.

Ξαφνικα βομβαρδιζομαι με σμσ οτι τελοιωσαν τα μιμπι και το μπονους...

Και απο τα 36τοσο που ειχα μεσα εκαναν ελευθερη πτωση στα 16...:mad:

Υπαρχει περιπτωση να βγαλω ακρη μεδαυτους??Σε ποιο παιρνω εξηπηρετιση και τι πρεπει να ζητησω???Ευχαριστω.:worry:

Μα δεν γράφει μέρες στο 1237 εσύ πως το επιβεβαίωσες?

Το sms λέει "Έχεις 40Ε, 20Ε εκ των οποίων μέχρι τις 30/03/2011 ..." οπότε υπέθεσα ότι είναι τα 20Ε από την ανανέωση. Βέβαια, τώρα που το βλέπω, μάλλον αυτό δεν ισχύει? :confused:

Το sms λέει "Έχεις 40Ε, 20Ε εκ των οποίων μέχρι τις 30/03/2011 ..." οπότε υπέθεσα ότι είναι τα 20Ε από την ανανέωση. Βέβαια, τώρα που το βλέπω, μάλλον αυτό δεν ισχύει? :confused:

κατσε έχεις κι εσύ διπλό διπλασιασμό σαν εμένα; γιατί έτσι εννοεί ότι τα 20€ από τα 40€ λήγουν στις 30/3 αλλά τα υπόλοιπα 20€ λήγουν πιο μετά αλλά πότε λήγουν και ποια είναι από ποια ανανέωση;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Μάλλον θα πρέπει να πάρω το cc μπας και ξέρουν...

δε θυμασαι αλλους μηνες τι παίζει;; τωρα δεν είχες καθολου bonus και σου βαλε 40€;; γιατι εμενα ετσι μου κανει απο το Δεκέμβριο αλλά καλυτερα μη παρεις εξυπηρετηση γιατι μαλλον θα χασεις το ενα bonus πιστευω... Εμένα μου χε στειλει θυμαμαι το νοέμβριο να βαλω καρτα κι ελεγε τοτε με 5€ για 3 ημερες μεχρι 15€ για 10 μερες και 20+ για 30 ημερες κι ειχα βαλει ενα μηνα μετα μου ηρθε η κανονικη προσφορα που εχουν ολοι αλλά οταν εβαζα καρτα επαιρνα παντα δυο bonus συνηθως στη 5αρα καρτα πηγαινε 5€ για 3 ημερες και αλλα 5€ για 30 ημερες. Τωρα που ειχα βαλει πηρα 40€ για 30ημερες οποτε πιστευω να συνεχισει οποτε και να μειωθηκε το κανονικο Bonus να εχω απο το αλλο 30 ημερες

Edited by pan82

George Bernard Shaw

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Για ανανέωση 5άρας κάρτας = 15 μέρες ισχύς bonus εγγυημένα

Για ανανέωση 10άρας κάρτας = 15 μέρες ισχύς bonus εγγυημένα

Για ανανέωση 20άρας κάρτας = 15 μέρες ισχύς bonus εγγυημένα

Δεν θα έπρεπε να γίνει επίσημη ενημέρωση των συνδρομητών για τη μείωση ισχύος του bonus από 30 σε 15 μέρες. Δεν είναι παράνομο αυτό; ΈΓΙΝΕ τέτοια ενημέρωση;

Άρα δεν ισχύει το ότι πιέζει τους πελάτες της να μη προτιμούν τη κάρτα των 5 ευρώ.

Όλους στην ίδια μπάλα τους έδεσε.

Παράνομο δεν είναι από τη στιγμή που αναφέρει απλά διπλασιασμό της πρώτης κάρτας κάθε μήνα. Δεν αναφέρει πουθενά τη διάρκεια του διπλασιασμού. Ουσιαστικά αλλάζει την προσφορά αλλά τυπικά δεν την αλλάζει.

δε θυμασαι αλλους μηνες τι παίζει;; τωρα δεν είχες καθολου bonus και σου βαλε 40€;; γιατι εμενα ετσι μου κανει απο το Δεκέμβριο αλλά καλυτερα μη παρεις εξυπηρετηση γιατι μαλλον θα χασεις το ενα bonus πιστευω... Εμένα μου χε στειλει θυμαμαι το νοέμβριο να βαλω καρτα κι ελεγε τοτε με 5€ για 3 ημερες μεχρι 15€ για 10 μερες και 20+ για 30 ημερες κι ειχα βαλει ενα μηνα μετα μου ηρθε η κανονικη προσφορα που εχουν ολοι αλλά οταν εβαζα καρτα επαιρνα παντα δυο bonus συνηθως στη 5αρα καρτα πηγαινε 5€ για 3 ημερες και αλλα 5€ για 30 ημερες. Τωρα που ειχα βαλει πηρα 40€ για 30ημερες οποτε πιστευω να συνεχισει οποτε και να μειωθηκε το κανονικο Bonus να εχω απο το αλλο 30 ημερες

Την προηγούμενη φορά που έβαλα κάρτα ήταν μέσα Δεκέμβρη και ήταν ένας απλός διπλασιασμός για 30 μέρες. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται, μάλλον είναι και διπλασιασμός για 15 μέρες, έξτρα προσφορά.

Edited by djalma
Προσθήκη quote

Παιδια εκανα βλακεια και πηγα να φαω τα mb μεχρι να γινουν λιγοτερα απο 2.

Δλδ το παρακολουθουσα να παει κοντα στα δυο μεγκαμπαιτ,δεν τα ξεπερασα (με βαση τον αθλιο μετρητη τους...) και ενω στελνω κανονικα και περνω απαντηση 1,6κατι.

Ξαφνικα βομβαρδιζομαι με σμσ οτι τελοιωσαν τα μιμπι και το μπονους...

Και απο τα 36τοσο που ειχα μεσα εκαναν ελευθερη πτωση στα 16...:mad:

Υπαρχει περιπτωση να βγαλω ακρη μεδαυτους??Σε ποιο παιρνω εξηπηρετιση και τι πρεπει να ζητησω???Ευχαριστω.:worry:

Κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών και ζήτα να σου γίνει πίστωση σε αυτά που σου "έφαγαν".

Πες και λίγα λόγια παραπάνω για απειλές και αν χρειαστεί στέλνεις mail και στην ΕΕΤΤ.

Μόνο Nokia!

Ευχαριστω,θυμισε μου,12...?

Το τηλεφωνακι τους...:mad:

Εχω αδικο??Για μλκες ψαχνουν??

Τι τον εχουν το μετριτη???:mad::mad::ninja::confused:

1260 από το κινητό ή 2106158000 από σταθερό καλείς.

Είχα και εγώ ένα παρόμοιο θεματάκι με τη wind. Στην αρχή μου είπαν ότι δεν γίνεται να μου κάνουν πίστωση αλλά μετά από έξυπνες κινήσεις μια χαρά έγινε!

Μόνο Nokia!

Άρα δεν ισχύει το ότι πιέζει τους πελάτες της να μη προτιμούν τη κάρτα των 5 ευρώ.

Παράνομο δεν είναι από τη στιγμή που αναφέρει απλά διπλασιασμό της πρώτης κάρτας κάθε μήνα. Δεν αναφέρει πουθενά τη διάρκεια του διπλασιασμού. Ουσιαστικά αλλάζει την προσφορά αλλά τυπικά δεν την αλλάζει.

Σιγουρα κανεις λαθος,αν κρινω απο το μηνυμα που σε μενα εστειλαν-και το οποιο εχω κρατησει- αναφερει ξεκαθαρα οτι "με μονο 5 ευρω εχεις και 300' ομιλιας και 300 sms προς f2g αλλα και διπλασιο χρονο ομιλιας για 30 ημερες. Αρα και παρανομο ειναι και παραπλανητικη διαφημιση, αλλα και τρισαθλια τακτικη ειναι.

Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω...

Ρε παιδιά γιατί τόσο μένος κατά της wind? Έχει που λέτε "είναι παράνομο", "είναι παραπλανητικό" "κλπ κλπ". Μας δίνει ΤΌΣΑ με μια ανανέωση και θα την κατηγορήσουμε και από πάνω :X ?4 sms ήρθαν μετά την ανανέωση με τι δώρα μου έδωσαν με την ανανέωση, βγάζω τον φόρο κινητής τηλεφωνίας που πληρώνουν αυτοί. Δηλαδή τι άλλο θέλουμε σαν συνδρομητές? Να μας τα δίνουν όλα τζάμπα και να μην πληρώνουμε τίποτα :confused:?

απλα κακιες!

αρκετοι υποστηριζουν μια εταιρεια ,ετσι απλα λες και εχουν κανα οφελος(που δεν εχουν)και δεν κοιτανε την τσεπη τους!

βεβαια οσο εισαι του μπαμπα κα της μαμακας,εισαι αλλου...οποτε δικαιολογημενοι...

θα κατανοησουν αργοτερα...

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Δεν χρειαζεται να απαντατε σε σχολια που δεν εχουν νοημα.Tο θεμα παντως ειναι οτι ναι,ειναι πολυ σπαστικο αυτο που κανει η wind και το κανει συνεχεια.Προσφορες για καποιους,αλλαγες χωρις προειδοποιηση.Eγω δικαιολογω καποιον εκνευρισμο.

Υπάρχει το ενδεχόμενο η ισχύς του διπλασιασμού να είναι 15 ημέρες μόνο για αυτούς στους οποίους ΔΕΝ ήρθε μήνυμα διπλασιασμού ως επιλεκτική προσφορά(δηλαδή αυτό που έγινε πρόσφατα και χωρίς ενημέρωση έχουν όλοι οι συνδρομητές διπλασιασμό της κάρτας τους) και 30 ημέρες για αυτούς στους οποίους είχε έρθει παλαιότερα αντίστοιχο μήνυμα;:!:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Δεν νομίζω, σε μένα ήρθε το μήνυμα του διπλασιασμού και η ισχύς είναι 15 μέρες. Απ'ότι καταλαβαίνω όμως, έχω 2 διπλασιασμούς. Ένας της επιλεκτικής προσφοράς (διάρκεια 30 μέρες) και ένας της προσφοράς με κάθε ανανέωση (διάρκεια 15 μέρες).

Μακαρι να ηξερε και η ιδια η Wind τι ισχυει με τα καρτοκινητα της. Ελεος πια με αυτο το χαλι, τουλαχιστον ας ενημερωσουν τα καταστηματα να ξερουν να λενε στο κοσμο που μπαινει να διαλεξει καρτοκινητο. Οτι να ναι πια.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

μετα απο επικοινωνια με την εξυπηρετηση πελατων, με διαβεβαιωσαν οτι αγορα χρονου ομιλιας και πληρωμη μεσω πιστωτικης γινεται μονο στα ιδιοκτητα καταστηματα της wind. και συγκεκριμενα η εκπροσωπος της εξυπηρετησης με προετρεψε να παω η στο καταστημα στο βαρδαρη η στο καταστημα εντος του εμπορικου κεντρου μακεδονια στην πυλαια.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πληρωμη μεσω πιστωτικης γινεται και μεσω http://www.winbank.gr της Πειραιως αν δεν κανω λαθος.

Αλλα δεν εχει μικρα ποσα ανανεωσης αν θυμαμαι καλα.

Εχει 15 ευρω κ ανω νομιζω.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πληρωμη μεσω πιστωτικης γινεται και μεσω http://www.winbank.gr της Πειραιως αν δεν κανω λαθος.

Αλλα δεν εχει μικρα ποσα ανανεωσης αν θυμαμαι καλα.

Εχει 15 ευρω κ ανω νομιζω.

τους κατοχους καρτων bonus αφορα νομιζω πιο πολυ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι σαφές ότι αυτή η κατάσταση με τις επιλεκτικές προσφορές της wind έχει κάνει τον κόσμο να μην ξέρει που πάνε τα τέσσερα και να έχει μπερδέψει τους πάντες (μήπως αυτός είναι ο σκοπός τους τελικά; )

Της γυρίζει μπούμερανγκ αυτό το απόλυτο χάος "με τα προσαρμοσμένα πακέτα ανά είδος πελάτη". Σε άλλους διπλασιάζει, σε άλλους όχι, σε άλλους δίνει επιπλέον bonus σε άλλους όχι, σε άλλους κάνει δώρο σε άλλους όχι. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η ισχύς του bonus μειώθηκε από 30 σε 15 μέρες ακόμα και σε άτομα που είχαν ενημέρωση ότι ισχύει για 30 ημέρες. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ WIND ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Mονο αλλαγες τιμων απαγορευονται χωρις προειδοποιητικη ανακοινωση.Σε προγραμματα- προσφορες κλπ οτι θελει μπορει να κανει χωρις καμια ανακοινωση.Tο θεμα ομως ειναι το κανεις;βεβαιως οχι!.Πολυ θα ηθελα να μαθω τι κερδος εχει με την μειωση του μπονους.Eγω παω στοιχημα χασουρα θα εχει.

Mονο αλλαγες τιμων απαγορευονται χωρις προειδοποιητικη ανακοινωση.Σε προγραμματα- προσφορες κλπ οτι θελει μπορει να κανει χωρις καμια ανακοινωση.Tο θεμα ομως ειναι το κανεις;βεβαιως οχι!.Πολυ θα ηθελα να μαθω τι κερδος εχει με την μειωση του μπονους.Eγω παω στοιχημα χασουρα θα εχει.

Προφανώς οι έξυπνοι της wind σκέφτηκαν... πόσα ξοδεύει ένας μέσος καρτοκινητός το μήνα;; 10-15€ λογικά για κλήσεις εκτός κάρτας (αν δεν εχει free2go2 αν εχει με 10€ εισαι κομπλέ) και σου λεει αν του περιορισουμε το bonus με δόλωμα τα 100 λεπτά θα σκεφτεί καλό!! Αλλά σε 15 ημέρες που θα χει φάει τα περισσότερα λεπτά ομιλίας και θα χει αφήσει το bonus ανέπαφο θα λήξει και πλέον και τα sms και οσο άλλο θελει να μιλήσει θα φάει κι από τη κάρτα του γιατί αλλιώς δε θα τρωγε ουτε ευρώ απο τη κάρτα. Βέβαια οπως λες κι εσυ μπουμερανγκ θα γυρισει γιατι πολλοί θα πουν γιατι να βαλω τοτε 20€

George Bernard Shaw

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova