Dromeas Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Όσοι διαπιστώσατε πως έχετε +500 MB, μήπως βάλατε κάρτα ανανέωσης τώρα πρόσφατα? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 και εμενα μου προσθεσαν ακριβως 500mb στο υπολοιπο μου(με την προσφορα 1.5g) Ναι και εγώ έβαλα κάρτα εχθές 10€ και σήμερα μου μπήκανε αλλα 500MB έτσι σύνολο 1909MB.....+ 10€ bonus!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Μπήκαν 500mb και σε μένα που εχω να κάνω ανανέωση απ το καλοκαίρι!Εχω το f2g4 με την προσφορά με το 1.5gb.Το θέμα είναι ότι στις 31 του μήνα λήγουν οπότε είναι δώρο αδώρο που τα έδωσαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 (edited) Ε άρα το μήνυμα διπλασιασμού έρχεται σε όσους βάζουν ελάχιστη έως καθόλου κάρτα (λογικό). Σε όσους είναι «συνδρομητές» με συνεχείς ανανεώσεις δεν έρχεται μήνυμα προσφοράς (λογικό επίσης). Το συμπέρασμα είναι ότι ωθούν στην κατανάλωση αυτούς που δεν ξοδεύουν πολύ κάρτα. ΕΔΙΤ: Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι μου προστέθηκαν από το πουθενά άλλα 500ΜΒ έως 31/12... Και είχα 1,5 γιγα το μήνα, τώρα έχω 2γιγα. Edited December 27, 2010 by minovg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 και σε εμένα προστέθηκαν 500mb, είχα την προσφορά με τα 100 και έχω 600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 (edited) επιβεβαιωνω και εγω την αυξηση του ιντερνετ, [ τελευταια φορα που εκανα ανανεωση ηταν το σεπτεμβριο 5 ευρω].. .ελαβα και εγω το μηνυμα του διπλασιασμου [f2g2] , και οντως στο 1269 μου αναφερε τα 20ε που εβαλα συν 20 ε δωρο ... συνολο 40ε μαζι με το υπολοιπο που ειχα μεσα εφτασε τα 56 ευρω :shifty::shifty::shifty::blink:με ισχυ για 1 χρονο,.. ... και μετα καλωντας το 1245,εχω κανονικα 1500λ, 1500σμσ, 2040 μβ [δεν κανω χρηση 2 μηνες τωρα καθολου]ιντερνετ, και και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ δωρεαν χρηση μεχρι τελους του μηνα WIND PLUS :clap::clap::shifty::shifty: μου ηρθε και αλλο ενα μηνυμα προχτες , μετα την ανανεωση που εκανα και μου γραφει τα εξης= Ο ΔΠΛΑΣΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ , ΕΞΤΡΑ ΔΩΡΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑς ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΩΣ 31/12.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.. αυτο γραφει ακριβως ... θα βαλω μια 30 μαλλον, Edited December 27, 2010 by apollon11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 και σε μενα πηγε στα 2GB το ιντερνετ....εβαλα 1 ευρο καρτα τον νοεεμβριο για να μην ληξει ο αριθμος..... κ σε μενα εχει ερθει η προσφορα για διπλασιασμο μεχρι το ιουνιο... με ελαχιστη καταναλωση ... ολο το χρονο παιζει κ να μην εβαλα δεκαρα τσακιστη παρα μονο τωρα για να μην ακυρωθει ο αριθμος....(εχω συνδεση, καθως ελαχιστοι ειναι οι φιλοι μου με wind... αλλα τωρα με την προσφορα κ το wind f2g2... δεν συμφερει η συνδεση :D.... ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Ε άρα το μήνυμα διπλασιασμού έρχεται σε όσους βάζουν ελάχιστη έως καθόλου κάρτα (λογικό). Σε όσους είναι «συνδρομητές» με συνεχείς ανανεώσεις δεν έρχεται μήνυμα προσφοράς (λογικό επίσης). Το συμπέρασμα είναι ότι ωθούν στην κατανάλωση αυτούς που δεν ξοδεύουν πολύ κάρτα. οχι ακριβως...στα ανηψακια μου απο τοτε που καταργηθηκε το sharing βαζω μια μικρη καρτα καπου 1 φορα τον μηνα...ειχα βαλει πριν τα χριστουγεννα...ηρθε μηνυμα διπλασιαμου προχθες οποτε εβαλα και μια εψες που διπλασιαστηκε...:D ΕΔΙΤ: Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι μου προστέθηκαν από το πουθενά άλλα 500ΜΒ έως 31/12... Και είχα 1,5 γιγα το μήνα, τώρα έχω 2γιγα. +1 εχω να βαλω καρτα απο περισυ :p Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Και σε μένα μπήκαν επιπλέον 500 mb. Αν βάλω 20 ευρώ σήμερα τα επιπλέον 20 ευρώ του διπλασιασμού θα προστεθούν κανονικά στο υπόλοιπο μου με ισχύ 1 χρόνο ή θα είναι σε μορφή μπόνους με ισχύ 1 μήνα; Κάποιος να το ξεκαθαρίσει για να ξέρουμε σίγουρα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Και σε μένα μπήκαν επιπλέον 500 mb. Αν βάλω 20 ευρώ σήμερα τα επιπλέον 20 ευρώ του διπλασιασμού θα προστεθούν κανονικά στο υπόλοιπο μου με ισχύ 1 χρόνο ή θα είναι σε μορφή μπόνους με ισχύ 1 μήνα; Κάποιος να το ξεκαθαρίσει για να ξέρουμε σίγουρα...... Κοίτα το μήνυμα που σου ήρθε Αν λέει για διπλασιασμό κάρτα ισχύει για πάντα Αν λέει για διπλασιασμό χρόνου είναι για 1 μήνα Αν έλαβες και τα δύο μηνύματα , θα πάρεις και τα δύο Bonus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Αν έλαβες και τα δύο μηνύματα , θα πάρεις και τα δύο Bonus καλο...:D αυτο ειναι δοκιμασμενο η το υποθετεις;;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Mου ηρθε οτι ανανεωνεται η προσφορα του whatsup 1500 λεπτα και 1500 sms με καθε ανανεωση. Που ειναι το θεμα του whatsup να το γραψω εκει? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 (edited) Το έχουν γράψει άλλοι πριν από σένα . Έχει δοθεί παράταση μέχρι 31/01 και στην Cosmokarta (120 ) και στο Whats Up . Ελπίζω να ακολουθήσει και η WIND με κάπιο τρόπο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3436144#post3436144 Για τα δύο Bonus δεν το υποθέτω, μου έχει συμβεί να πάρω και τα δύο Edited December 27, 2010 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Καλησπέρα παιδιά,εμένα μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα : "κέρδισε διπλάσιο χρόνο ομιλίας στην πρώτη ανανέωση κάθε μήνα μέχρι και τον Ιούνιο!μην περιμένεις λεπτό:ανανέωσε τώρα! " να σημειωθεί ότι έχω f2g που μίλαγα μέχρι 31/12 με όλα τα f2g χωρίς ανανέωση βγάζετε κάποιο συμπέρασμα τι σημαίνει αυτό; γιατί έχω μπερδευτεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Μου ηρθε κι εμενα ακριβως το ιδιο μηνυμα,με w2g2!!Τι κανουμε τωρα? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Είναι το bonus ομιλίας που ισχύει για 1 μήνα! Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Είναι το bonus ομιλίας που ισχύει για 1 μήνα! Ε τοτε σιγα τα ωα!Δηλ.για καποιον(σαν κι εμενα)που μιλαει λιγο,δεν συμφερει και τοσο.Τωρα εχω 17,5€ υπολοιπο και θα την βγαλω ανετα 2 μηνες(!!!)Οποτε,αν βαλω ας πουμε 10€ και θα γινουν 20€,θα ειναι μονο για εναν μηνα ετσι?Μετα θα χαθουν,σωστα? Εχω f2g2... Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Ε τοτε σιγα τα ωα!Δηλ.για καποιον(σαν κι εμενα)που μιλαει λιγο,δεν συμφερει και τοσο.Τωρα εχω 17,5€ υπολοιπο και θα την βγαλω ανετα 2 μηνες(!!!)Οποτε,αν βαλω ας πουμε 10€ και θα γινουν 20€,θα ειναι μονο για εναν μηνα ετσι?Μετα θα χαθουν,σωστα? Εχω f2g2... Ναι, έτσι όπως τα λες είναι. Αν είχες την επιλεκτική προσφορά που διπλασιάζει την κάρτα ανανέωσης, τότε τα 20€ θα έμεναν για πάντα. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Μπήκαν 500mb και σε μένα που εχω να κάνω ανανέωση απ το καλοκαίρι!Εχω το f2g4 με την προσφορά με το 1.5gb.Το θέμα είναι ότι στις 31 του μήνα λήγουν οπότε είναι δώρο αδώρο που τα έδωσαν... και σε μενα ακριβως το ιδιο. απο τα 1300 στα 1800 mb. δωρο αδωρο για αυτον τον μηνα.αν το συνεχισει ομως απο το νεο ετος μιλαμε για τρελη προσφορα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Τελικα οριστικοι διπλασιασμου υπηρξαν? Εμενα μου εχουν ερθει τρια μυνηματα και σημερα που εβαλα μια 10αρα, απλως πηρα διπλασιασμο σε bonus καθως το υπολοιπο μου, εγινε 9 ευρω. Τελικα κανα νεο για το τι θα ισχυσει με f2g απο τη νεα χρονια? Θα πρεπει να ενεργοποιησουμε την υπηρεσια "προς ολους" με πληρωμη? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Δεν υπαρχει καποια εξελιξη σε αυτο το θεμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Ε τοτε σιγα τα ωα!Δηλ.για καποιον(σαν κι εμενα)που μιλαει λιγο,δεν συμφερει και τοσο.Τωρα εχω 17,5€ υπολοιπο και θα την βγαλω ανετα 2 μηνες(!!!)Οποτε,αν βαλω ας πουμε 10€ και θα γινουν 20€,θα ειναι μονο για εναν μηνα ετσι?Μετα θα χαθουν,σωστα? Εχω f2g2... Λάθος διατύπωση , δεν θα χαθούν τα 20 ευρώ . Τα 10 Bonus Θα χαθούνε αλλά αν όπως λές τα 17 ευρώ σου φτάνουν για δύο μήνες , να συμπεράνω ότι χαλάς 8,5 τον μήνα . Σε αυτήν την περίπτωση θα χάσεις 1,25 ευρώ από το Bonus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Ε τοτε σιγα τα ωα!Δηλ.για καποιον(σαν κι εμενα)που μιλαει λιγο,δεν συμφερει και τοσο.Τωρα εχω 17,5€ υπολοιπο και θα την βγαλω ανετα 2 μηνες(!!!)Οποτε,αν βαλω ας πουμε 10€ και θα γινουν 20€,θα ειναι μονο για εναν μηνα ετσι?Μετα θα χαθουν,σωστα? Εχω f2g2... Αν μιλάς λίγο, μπορείς να βάλεις, αν θέλεις, 5€ μόνο. Τότε θα προστεθούν στο υπόλοιπο σου 4,46€ και θα έχεις και σε ξεχωριστό "σακούλι" άλλα 5 ευρώ με διάρκεια 1 μήνα. Πρώτα θα ξοδευτούν τα 5 (των οποίων το υπόλοιπο θα το μαθαίνεις με sms ΥΠ στο 1237) και όταν τελειώσουν ή περάσουν 30 μέρες θα αρχίσει πάλι να σου τρώει από την κάρτα. Κι εγώ f2g2 έχω και μιλάω λίγο και κάνω αυτό που σου περιέγραψα από το καλοκαίρι που μου πρωτοήρθε το μήνυμα για τον διπλασιασμό του χρόνου ομιλίας, και διατηρώ το υπόλοιπο μου στα 6-7 ευρώ το ελάχιστο -βάζω 5€, τρώω τον διπλασιασμό τον πρώτο μήνα, τρώω και τα 5 τον δεύτερο μήνα και τότε ξαναβάζω 5 κ.ο.κ. Δεν έχω δοκιμάσει αν ο διπλασιασμός ισχύει και για μικρότερο ποσό ανανέωσης από κατάστημα Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 και θα παρει και 500mb δωρο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Παιδιά αν ανανεώσω μες στο Δεκέμβρη η ισχυ του διπλάσιου χρόνου ομιλίας θα είναι για ένα μήνα ή για μέχρι τέλους Δεκέμβρη?Δηλαδή 3 μέρες? Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts