hostis Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Κάποιος έγραψε ότι η γουίντ δε δέχεται πλέον εκτυπωμένεσ συμπληρωμένεσ υπεύθυνες δηλώσεις για ταυτοποίηση. Γιατί άραγε;;; Πολύ περίεργο. Αντί να βοηθήσουν τον συνωστισμό, θα επιτύχουν το αντίθετο. Πιθανότατα γιατί αν παραλάβει το κατάστημα τώρα τέτοια δήλωση, δεν θα έχει προλάβει να καταχωρηθεί μέχρι την 1 Αυγούστου και η σύνδεση θα φραγεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Πιθανότατα γιατί αν παραλάβει το κατάστημα τώρα τέτοια δήλωση, δεν θα έχει προλάβει να καταχωρηθεί μέχρι την 1 Αυγούστου και η σύνδεση θα φραγεί. Γιατί, με πελαργό τις στέλνει αυτές τις δηλώσεις στα κεντρικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Γιατί, με πελαργό τις στέλνει αυτές τις δηλώσεις στα κεντρικά; Δεν νομίζω ένα κατάστημα να έχει ως μόνη δουλειά να στείλει τις αιτήσεις. Τώρα αν εσυ είσαι τόσο εξυπνάκιας πάρε την αίτηση συμπλήρωσε την και πήγαινε την στο κατάστημα στη Κηφισίας (μπροστά από τα κεντρικά) και πες τους να την πάνε με τα πόδια! Τί άλλο θα πει δηλαδή κανείς... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Δεν νομίζω ένα κατάστημα να έχει ως μόνη δουλειά να στείλει τις αιτήσεις. Τώρα αν εσυ είσαι τόσο εξυπνάκιας πάρε την αίτηση συμπλήρωσε την και πήγαινε την στο κατάστημα στη Κηφισίας (μπροστά από τα κεντρικά) και πες τους να την πάνε με τα πόδια! Τί άλλο θα πει δηλαδή κανείς... Εμενα τον συνδρομητη, γιατι να με νοιαξει ποτε και πως θα παραδώσει την αιτηση το καταστημα; και 30 ιουλιου να δωσω την αιτηση, εχω την απαιτηση να γινει γρηγορα και σωστα η διαδικασια και 1 αυγουστου το νουμερο μου να ειναι ενεργο. Τι το παραξενο βρισκεις σε ολο αυτο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Γιατί, με πελαργό τις στέλνει αυτές τις δηλώσεις στα κεντρικά; οχι με φαξ τις στελνουν αλλα ειναι πολλες και δεν προλαβαινουν! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Εμενα τον συνδρομητη, γιατι να με νοιαξει ποτε και πως θα παραδώσει την αιτηση το καταστημα; και 30 ιουλιου να δωσω την αιτηση, εχω την απαιτηση να γινει γρηγορα και σωστα η διαδικασια και 1 αυγουστου το νουμερο μου να ειναι ενεργο. Τι το παραξενο βρισκεις σε ολο αυτο; ενταξει ομως και εμεις δεν πρεπει να ειμασται της τελευταιας στιγμης δεν μπορεις να απαιτεις την τελευταια μερα να εξυπηρετηθει η μιση ελλαδα γιατι αυτο θα γινει ολοι τελευταια στιγμη! :wacko: Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 1) Η προσφορά των 1500 ' και 1500 μηνύματα και ιντερνετ δεν είναι πλέον "χωρίς προϋποθέσεις" , αλλά με κλήση στο 1242 μπορεί να έχει ομιλία και μηνύματα , με προϋπόθεση μιας ανανέωσης και ισχύουν για 30 ημέρες. Αυτό ισχύει και γι' αυτούς που το είχαν ενεργοποιήσει την προσφορά μέχρι τις 23 Μαρτίου; Πρέπει δηλαδή να κάνουμε κι εμείς οι παλιοί τουλάχιστον μια ανανέωση το μήνα για να έχουμε 1.500', 1.500 sms & 1.500ΜΒ; Ή αυτό τελικά ισχύει μόνο για τους καινούριους που το ενεργοποιούν τώρα; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 (edited) οχι με φαξ τις στελνουν αλλα ειναι πολλες και δεν προλαβαινουν! Με courier στέλνονται!!!!!! Κάτσε εσύ και πέρνα 200 αιτήσεις με fax!!!!!! Εμενα τον συνδρομητη, γιατι να με νοιαξει ποτε και πως θα παραδώσει την αιτηση το καταστημα; και 30 ιουλιου να δωσω την αιτηση, εχω την απαιτηση να γινει γρηγορα και σωστα η διαδικασια και 1 αυγουστου το νουμερο μου να ειναι ενεργο. Τι το παραξενο βρισκεις σε ολο αυτο; Ε, αυτό λέμε!!! Δεν είπε κανείς πως αν πας στις 30 δεν θα δηλώσουν το καρτοκινητό σου, αλλά έχει σταματήσει η διαδικασία με τις υπεύθυνες δηλώσεις. Υπάρχει και άλλος τρόπος. Φωτοτυπία την ταυτότητά σου και θα περαστούν online τα στοιχεία σου!!! Edited July 19, 2010 by Petros the Great Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Δεν νομίζω ένα κατάστημα να έχει ως μόνη δουλειά να στείλει τις αιτήσεις. Τώρα αν εσυ είσαι τόσο εξυπνάκιας πάρε την αίτηση συμπλήρωσε την και πήγαινε την στο κατάστημα στη Κηφισίας (μπροστά από τα κεντρικά) και πες τους να την πάνε με τα πόδια! Τί άλλο θα πει δηλαδή κανείς... Διάβασε ξανά τι απάντησα και σε ποιο ερώτημα, με λίγα λόγια πάρτο απ'την αρχή και ξαναγράψε. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Δέχονται υπεύθυνες δηλώσεις μέχρι τις 20. απο το κεντρικο στην κηφισιας ειπαν οτι καταργηθηκε ο τροπος αυτος...το ιδιο και απο Στουρναρη.... Πιθανότατα γιατί αν παραλάβει το κατάστημα τώρα τέτοια δήλωση, δεν θα έχει προλάβει να καταχωρηθεί μέχρι την 1 Αυγούστου και η σύνδεση θα φραγεί. κατι τετοιο πρεπει να παιζει.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Είχα κάνει ταυτοποίηση ένα F2G τα Χριστούγεννα όταν ήμουν στην Ελλάδα κι έχω κι ένα δεύτερο F2G που δεν το δήλωσα τότε γιατί είχα ξεχάσει τη SIM στο εξωτερικό. Έρχομαι ξανά στην Ελλάδα 26/7 και θέλω να το δηλώσω κι αυτό. Γνωρίζετε αν πρέπει να κάνω ξανά όλη τη διαδικασία ταυτοποίησης (με ταυτότητα αφού οι υπεύθυνες δηλώσεις σταματούν 20/7) ή αρκεί να πάω με τη SIM σε ένα κατάστημα και να δηλωθεί και η δεύτερη SIM άμεσα στην καρτέλα μου που ήδη φαντάζομαι ότι υπάρχει στο online σύστημά τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Είχα κάνει ταυτοποίηση ένα F2G τα Χριστούγεννα όταν ήμουν στην Ελλάδα κι έχω κι ένα δεύτερο F2G που δεν το δήλωσα τότε γιατί είχα ξεχάσει τη SIM στο εξωτερικό. Έρχομαι ξανά στην Ελλάδα 26/7 και θέλω να το δηλώσω κι αυτό. Γνωρίζετε αν πρέπει να κάνω ξανά όλη τη διαδικασία ταυτοποίησης (με ταυτότητα αφού οι υπεύθυνες δηλώσεις σταματούν 20/7) ή αρκεί να πάω με τη SIM σε ένα κατάστημα και να δηλωθεί και η δεύτερη SIM άμεσα στην καρτέλα μου που ήδη φαντάζομαι ότι υπάρχει στο online σύστημά τους; χωρις παρουσια ταυτοτητας ταυτοποιηση δεν γινεται Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Κάλεσα πριν λίγο το 1260 και ρώτησα τι θα γίνει με το πακέτο μου (f2g2) και τις αυξήσεις που έχουν ανακοινώσει για τις 5/8,αφού ήμουν στην αναμονή για 2 λεπτά περίπου, η κοπέλα μου είπε ότι δεν ξέρει τι θα γίνει ακριβώς με τις αυξήσεις και ότι μπορεί να μην γίνουν.:lol::lol::lol: καλημέρα διάβασα σε όλα τα ποστ ότι η γουίντ αυξάνει τις τιμές στα καρτοκινητα . Μπορεί να μου στείλει κάποιος το λινκ με το δελτίο τύπου που δεν το βρίσκω;. Να διαβάσω τι λέει . Γιατί ποιος ξέρει σε ποιον υπάλληλο θα πέσω στο 1260 και πόσο ενημερωμένος θα είναι και τι θα μου πει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 χωρις παρουσια ταυτοτητας ταυτοποιηση δεν γινεται Σαφώς και θα έχω ταυτότητα/διαβατήριο μαζί με τη SIM. Η ερώτησή μου ήταν άλλη. Θα γίνει άμεση ταυτοποίηση online (αφού ήδη έχω ταυτοποιήσει μια SIM τα Χριστούγεννα) ή υπάρχει περίπτωση το νούμερο να μπλοκαριστεί επειδή θα το ταυτοποιήσω 6 μέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 καλημέρα διάβασα σε όλα τα ποστ ότι η γουίντ αυξάνει τις τιμές στα καρτοκινητα . Μπορεί να μου στείλει κάποιος το λινκ με το δελτίο τύπου που δεν το βρίσκω;. Να διαβάσω τι λέει . Γιατί ποιος ξέρει σε ποιον υπάλληλο θα πέσω στο 1260 και πόσο ενημερωμένος θα είναι και τι θα μου πει..... http://www.wind.com.gr/TopMenu/Για-την-Εταιρία/Ανακοινώσεις/ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ-ΧΡΕΩΣΕΩΝ-ΠΑΚΕΤΩΝ-ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ-WIND--ΚΑ.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 (edited) http://www.wind.com.gr/TopMenu/Για-την-Εταιρία/Ανακοινώσεις/ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ-ΧΡΕΩΣΕΩΝ-ΠΑΚΕΤΩΝ-ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ-WIND--ΚΑ.aspx σε ευχαριστώ. Από όσο καταλαβαίνω το Sms θα γίνει 0,10€ για όλα τα πακέτα wind free to go και τα παλιά και τα καινούργια, και θα αυξηθεί η χρέωση στο 1260 στα 0,24€/κλήση. Για την ομιλία από όσο καταλαβαίνω αφορά το κλασικό wind free to go και όχι όλα τα πακέτα που δεν έχουνε ελ. Χρόνο χρέωσης. Για να δούμε τι θα δούμε από 5/8. Εχω μια αγωνία να πω την αλήθεια. Να πω την αλήθεια ο διπλασιασμός τις χρέωσης στην εξ. πελατών ήτανε σίγουρο ότι θα γίνοντανε κάπου το είχα ακούσει, οπότε σίγουρα θα αλλάξει η χρέωση και στις άλλες 2 εταιρίες. Με βάση τις ανατιμήσεις το πιο φθηνό Sms ανάμεσα σε wind free to go, whats up, cu. Το Whats up έχει Sms 0,07€, το cu 0,09€ και μετά το free to go στα 0,10€. Απλά πανάκριβο , μου αρέσει που η εταιρεία δεν τα πάει καλά, και με τις αυξήσεις τι θα κερδίσει;, θα φύγουνε όλοι για το whats up που έχει πιο φθηνό Sms.το βλέπω να έρχεται. Δεν υποστηρίζω την κοσμοτε αλλά έτσι το βλέπω το βλέπω. Edited July 19, 2010 by JOHNMEGARYTHMOS Προσθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Σαφώς και θα έχω ταυτότητα/διαβατήριο μαζί με τη SIM. Η ερώτησή μου ήταν άλλη. Θα γίνει άμεση ταυτοποίηση online (αφού ήδη έχω ταυτοποιήσει μια SIM τα Χριστούγεννα) ή υπάρχει περίπτωση το νούμερο να μπλοκαριστεί επειδή θα το ταυτοποιήσω 6 μέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία; θα γινει άμεση ταυτοποίηση online...... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 σε ευχαριστώ. Από όσο καταλαβαίνω το Sms θα γίνει 0,10€ για όλα τα πακέτα wind free to go και τα παλιά και τα καινούργια, και θα αυξηθεί η χρέωση στο 1260 στα 0,24€/κλήση. Για την ομιλία από όσο καταλαβαίνω αφορά το κλασικό wind free to go και όχι όλα τα πακέτα που δεν έχουνε ελ. Χρόνο χρέωσης. Για να δούμε τι θα δούμε από 5/8. Εχω μια αγωνία να πω την αλήθεια. Να πω την αλήθεια ο διπλασιασμός τις χρέωσης στην εξ. πελατών ήτανε σίγουρο ότι θα γίνοντανε κάπου το είχα ακούσει, οπότε σίγουρα θα αλλάξει η χρέωση και στις άλλες 2 εταιρίες. Με βάση τις ανατιμήσεις το πιο φθηνό Sms ανάμεσα σε wind free to go, whats up, cu. Το Whats up έχει Sms 0,07€, το cu 0,09€ και μετά το free to go στα 0,10€. Απλά πανάκριβο , μου αρέσει που η εταιρεία δεν τα πάει καλά, και με τις αυξήσεις τι θα κερδίσει;, θα φύγουνε όλοι για το whats up που έχει πιο φθηνό Sms.το βλέπω να έρχεται. Δεν υποστηρίζω την κοσμοτε αλλά έτσι το βλέπω το βλέπω. Ξέχασες κάτι πολύ ουσιαστικό. Η αύξηση των sms γίνεται ΜΟΝΟ στα μη εμπορικά διαθεσιμα. Στο κανονικό F2G που είναι διαθεσιμo παραμένει στα 0,0513/sms με το ΦΠΑ μέσα. Είναι το φθηνότερο γενικά για ΟΣΟΥΣ θέλουν ΤΩΡΑ. Δεν το συζητάω, βέβαια, ότι κάθε αύξηση δεν είναι καθόλου μα καθόλου ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Ανακοίνωση νέων αυξήσεων από την wind αυτή τη φορά στη νέα καρτοκινητή http://www.wind.com.gr/TopMenu/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%97%CE%A3%CE%97-%CE%A7%CE%A1%CE%95%CE%A9%CE%A3%CE%95%CE%A9%CE%9D-%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%A4%CE%9F%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%A4%CE%97%CE%A3-WIND.aspx Και 45'' ελάχιστος χρόνος χρέωσης κλήσης. Τί θα γίνει, ένα-ένα θα τα ξεφουρνίζουνε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Ξέχασες κάτι πολύ ουσιαστικό. Η αύξηση των sms γίνεται ΜΟΝΟ στα μη εμπορικά διαθεσιμα. Στο κανονικό F2G που είναι διαθεσιμo παραμένει στα 0,0513/sms με το ΦΠΑ μέσα. Είναι το φθηνότερο γενικά για ΟΣΟΥΣ θέλουν ΤΩΡΑ. Δεν το συζητάω, βέβαια, ότι κάθε αύξηση δεν είναι καθόλου μα καθόλου ευπρόσδεκτη. Μάλλον δεν διάβασες καλά την ανακοίνωση . Η αύξηση των SMS αναφέρεται και στα εμπορικά διαθέσιμα πακέτα http://www.wind.com.gr/TopMenu/Για-την-Εταιρία/Ανακοινώσεις/ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ-ΧΡΕΩΣΕΩΝ-ΠΑΚΕΤΩΝ-ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ-WIND--ΚΑ.aspx Πιο συγκεκριμένα, η χρέωση αποστολής ανά σύντομο γραπτό μήνυμα, τόσο προς εθνικούς προορισμούς, όσο και προς το ίδιο πακέτο, αυξάνεται σε 0,10€/μήνυμα για τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G, και σε 0,12€/μήνυμα για τους συνδρομητές της WIND Καρτοκινητής, MOMAD, WIND International, καρτοκινητής ΑΒ, και συνδρομητές που ανήκουν σε παλαιά εμπορικά μη διαθέσιμα πακέτα καρτοκινητής WIND. Οι νέες χρεώσεις ισχύουν για υπάρχοντες συνδρομητές, και νέες ενεργοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 ....μου αρέσει που η εταιρεία δεν τα πάει καλά, και με τις αυξήσεις τι θα κερδίσει;, θα φύγουνε όλοι για το whats up που έχει πιο φθηνό Sms.το βλέπω να έρχεται. Δεν υποστηρίζω την κοσμοτε αλλά έτσι το βλέπω.. "τι θα κερδισει;;;"....αυτο ειναι ενα καλο ερωτημα...:wacko:... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Ανακοίνωση νέων αυξήσεων από την wind αυτή τη φορά στη νέα καρτοκινητή http://www.wind.com.gr/TopMenu/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%97%CE%A3%CE%97-%CE%A7%CE%A1%CE%95%CE%A9%CE%A3%CE%95%CE%A9%CE%9D-%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%A4%CE%9F%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%A4%CE%97%CE%A3-WIND.aspx Και 45'' ελάχιστος χρόνος χρέωσης κλήσης. Τί θα γίνει, ένα-ένα θα τα ξεφουρνίζουνε; αναμενομενο αντε με βλεπω να πηγαινω q! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 αναμενομενο αντε με βλεπω να πηγαινω q! Στην κιου λετε δεν θα υπαρξουν αυξησεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 http://www.wind.com.gr/TopMenu/Για-την-Εταιρία/Ανακοινώσεις/ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ-ΧΡΕΩΣΕΩΝ-ΠΑΚΕΤΩΝ-ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ-WIND--ΚΑ.aspx Ωχ τώρα το είδα, το καθαρίσανε τσακ μπαμ το f2g2:( Eίμαι σίγουρος πάντως πως όσοι μείνουμε δεν θα χάσουμε, έχουμε εξάλλου και τα 1500 gb internet το μήνα.:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 η μεταφορα χρονου ακομα δεν λειτουργει....και την χρειαζομαι.... δεν μας τα λεει καλα η wind....:wacko: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts