Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να δηλώσω κανά 2 νούμερα στην Γουίντ αλλά δεν έχω την original SIM... Έχω την SIM MAX που έχει 12 σιμ μέσα σε 1. Γίνεται να πάω και να πω ότι δεν έχω την κάρτα αλλά θέλω να δηλώσω τα δυο αυτά νούμερα; Διακρίνω ότι τις τελευταίες μέρες είναι λίγο χύμα η κατάσταση και δε ζητάνε τις ΣΙΜ... Αν πω την αλήθεια για την 12in1 SIM, δε θα μου τα δηλώσουν; :p

δεν ζητανε την SIM στην Wind....

...θελουν μονο τον αριθμο τηλεφωνου ενω καπoιοι αλλοι ζητανε και το ICCID που γραφει πανω η καρτα SIM.....τωρα αν εχεις 12 σε 1 υπαρχει τροπος να δεις το ICCID με το SIM Scanner.....το προγραμματακι που γραφεις τα νουμερα στην καρτα ;)...

θα σου συνηστουσα να συμπληρωσεις μονος σου την υπευθυνη δηλωση (την κατεβαζεις απο την ιστοσελιδα της wind) και να τους την πας :)

ΥΓ..

παντως ως τωρα , η κοσμοτε μουστειλε sms οτι τα νουμερα μου και τα 2 δηλωθηκαν κανονικα, η wind ακομα...

ατυχησες....η Wind δεν στελνει SMS επιβεβαιωσης....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Στη δήλωση που παραθέσατε από το site της WIND θέλει υποχρεωτικά το ICCID (διαβάστε τους αστερίσκους):rolleyes:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Στη δήλωση που παραθέσατε από το site της WIND θέλει υποχρεωτικά το ICCID (διαβάστε τους αστερίσκους):rolleyes:

σωστα....:)

....πλην ομως καποιοι δεν το ζητανε (μιλαω εκ προσωπικης εμπειριας)

μπα αμα γραψεις το νουμερο , ειναι οκ,,, μαλλον το συμπηρωνουν αυτοι,,, εγω σημερα την εκανα την ταυτοποιηση ...

Στη δήλωση που παραθέσατε από το site της WIND θέλει υποχρεωτικά το ICCID (διαβάστε τους αστερίσκους)

Το ICCID είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθεί στην υπεύθυνη δήλωση. Κάποια από τα στοιχεία που έχουν αστερίσκο στο έντυπο όμως δεν είναι υποχρεωτικά σύμφωνα με το νόμο. Περαιτέρω, κατά την διάταξη του άρθρου 3 §2 Ν. 3782/2009 (ΦΕΚ Α 136/7-8-2009)

Τα στοιχεία ταυτότητας του συνδρομητή μαζί με τα διαθέσιμα στοιχεία ταυτοποίησης του κινητού τερματικού τηρούνται από τον πάροχο υπό τους όρους της κείμενης νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Απαγορεύεται η καταγραφή οποιωνδήποτε άλλων στοιχείων ταυτότητας του συνδρομητή, πέραν αυτών που ορίζονται περιοριστικά στον παρόντα νόμο.

Αυτά βασικά είναι η διεύθυνση κατοικίας και το τηλέφωνο επικοινωνίας, τα οποία μάλιστα σε ορισμένα καταστήματα ζητούνται επιτακτικά, με το πρόσχημα ότι το σύστημα δεν μπορεί να προχωρήσει με την ταυτοποίηση, αν τα στοιχεία αυτά δεν δηλωθούν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το sharing εξακολουθει να μην λειτουργει

Το 1260 με ενημέρωσε επίσημα ότι : To Sharing δεν θα λειτουργεί μέχρι .... νεοτέρας!!!!

lalista.gr

Το 1260 με ενημέρωσε επίσημα ότι : To Sharing δεν θα λειτουργεί μέχρι .... νεοτέρας!!!!

Δηλαδη τελος;

Πώς γίνεται να σταματήσουν να μου έρχονται μηνύματα για το διαγωνισμό;

Αίτηση σε κατάστημα, στο 1260 ή στο τμήμα γραπτής επικοινωνίας.

Το πιο αποτλεσματικό είναι να τους απειλήσεις εγγράφως ότι αν δεν σταματήσουν θα προσφύγεις σε ΕΕΤΤ και Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, γιατί συχνα με μία απλή αίτηση δεν χαμπαριάζουν.

Η αποστολή spam/διαφημιστικών/ενοχλητικών sms χωρίς συναίνεση του συνδρομητή θεωρείται παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και διώκεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αίτηση σε κατάστημα, στο 1260 ή στο τμήμα γραπτής επικοινωνίας.

Το πιο αποτλεσματικό είναι να τους απειλήσεις εγγράφως ότι αν δεν σταματήσουν θα προσφύγεις σε ΕΕΤΤ και Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, γιατί συχνα με μία απλή αίτηση δεν χαμπαριάζουν.

Η αποστολή spam/διαφημιστικών/ενοχλητικών sms χωρίς συναίνεση του συνδρομητή θεωρείται παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και διώκεται.

οταν λαμβανεις μερος στον διαγωνισμο, δεν συναινεις στο να ενημερωνεσε σε οτι αφορα τον διαγωνισμο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λογικά μέχρι: 31/7.

Γιατί? Πολύ απλά γιατί πολλοί έχουν πολλά F2G και θα μεταφέραν τα λεφτά τους στο ένα και βασικό τους νούμερο και τα άλλα θα τα πετούσαν γιατί θα βαριώταν να τρέχουν για ταυτοποίηση.

Τώρα όμως που δεν γίνεται μεταφορά θα τα ταυτοποίησουν για να μην χάσουν το υπόλοιπο, άρα θα φαίνονται περισσότεροι ενεργοί συνδρομητές WIND, άρα θα είναι πιό ελκυστικη σε ενδεχόμενη εξαγορά το φθινώπορο η WIND.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί? Πολύ απλά γιατί πολλοί έχουν πολλά F2G και θα μεταφέραν τα λεφτά τους στο ένα και βασικό τους νούμερο και τα άλλα θα τα πετούσαν γιατί θα βαριώταν να τρέχουν για ταυτοποίηση.

Τώρα όμως που δεν γίνεται μεταφορά θα τα ταυτοποίησουν για να μην χάσουν το υπόλοιπο, άρα θα φαίνονται περισσότεροι ενεργοί συνδρομητές WIND, άρα θα είναι πιό ελκυστικη σε ενδεχόμενη εξαγορά το φθινώπορο η WIND.

λογικη σαν σκεψη αλλα κατι μου λεει οτι το sharing δεν θα επανελθει ποτε. κατι σαν την ηλεκτρονικη ανανεωση δηλαδη

[sIGPIC][/sIGPIC]

μακάρι να ισχύει κάτι τέτοιο!

Αλλιώς μπλέκω...

ή [πάλι] με 2 νούμερα (ένα για εισερχόμενες και ένα για εξερχόμενες -το f2gBANK δηλαδή) :(

ή πάω για βραβείο ερμηνείας προσπαθώντας να τους πίσω ότι είναι ανάγκη να μεταφέρω τα 100€ μου :rolleyes:

ή αφήνω τα 100€ στην άκρη και αναγκάζομαι να ανανεώσω με αληθινά λεφτά το f2g2 μου αλλά και το f2gΒΑΝΚ. :mad:

:down:

λογικη σαν σκεψη αλλα κατι μου λεει οτι το sharing δεν θα επανελθει ποτε. κατι σαν την ηλεκτρονικη ανανεωση δηλαδη

Kι εγώ το ίδιο πιστεύω αλλά αυτή είναι η ξεφτίλα της wind, όλα τα δίκτυα όταν μια υπηρεσία παύει να λειτουργεί βγάζουν επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει ότι η υπηρεσία δε θα ειναι διαθέσιμη από την ... (ημερομηνία) ενώ η wind με τα ξεφτιλίκια της αφήνει απλά ξεκρέμαστους τους συνδρομητές της που για οποιοδήποτε λόγο είχαν επιλέξει να έχουν μαζεμένα χρήματα και να τα στέλνουν σε κάποιο άλλο νουμερο τους και αυτό τη κάνει για μια ακόμα φορά να χάνει κάποιος την εμπιστοσύνη του

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

οταν λαμβανεις μερος στον διαγωνισμο, δεν συναινεις στο να ενημερωνεσε σε οτι αφορα τον διαγωνισμο?

Όχι. Η συναίνεση για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα πρέπει να είναι

α) ρητή

β) ειδική

γ) εν πλήρει επιγνώσει

δ) μετά από προηγούμενη σαφή ενημέρωση για τον σκοπό και τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων που πρόκειται να τηρηθούν.

(αρ 2 στ. η' οδ. 95/46/ΕΚ, αρ. 2 στ. ια' Ν 2472/97)

[sIGPIC][/sIGPIC]

...δεν νομιζω....οποιος εκανε ταυτοποιηση σε ενα θα εκανε και στο f2g bank του η και σε περισσοτερα....η ιδια διαδικασια ειναι και την κανεις την ιδια στιγμη....τωρα δε γινεται πολυ ευκολα με την συμπληρωση της φορμας....

...εμενα δεν με ανησυχει αν θα ξαναλειτουργησει το sharing...αυτο θα γινει σιγουρα....με ανησυχει μην το κανουν οπως στην vodafone οπου με την μεταφορα χρονου δεν ανανεωνεται και ο χρονος ληξης της συνδεσης.....αυτο θα ειναι μια πολυ ασχημη εξελιξη....ηδη στην voda εγκαταλειπω καποια απο τα παραπανησια νουμερα που ειχα....:wacko:

H εταιρεία βρίσκεται σε περιπέτεια και αναζητεί απεγνωσμένα ρευστό. Η κατάργηση του wind sharing είναι ένας έμμεσος τρόπος εξαναγκασμού των συνδρομητών σε αγορά χρόνου ομιλίας και κατά συνέπεια τόνωσης της ρευστότητάς της.

Αυτό φυσικά μόνο βραχυπρόθεσμα, το έχουμε ξαναδεί το έργο της αρπαχτής. Η δυσαρέσκεια που θα προκαλέσει μακροπρόθεσμα θα είναι δυσανάλογα μεγαλύτερη. Η ανησυχία για την κατάργηση του sharing ή και του προγράμματος f2g2 έχει εκφρασθεί και κατά το παρελθόν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

H εταιρεία βρίσκεται σε περιπέτεια και αναζητεί απεγνωσμένα ρευστό. Η κατάργηση του wind sharing είναι ένας έμμεσος τρόπος εξαναγκασμού των συνδρομητών σε αγορά χρόνου ομιλίας και κατά συνέπεια τόνωσης της ρευστότητάς της.

ισως...αλλα η καταργηση του sharing θα μειωσει την πελατιακη της βαση μιας και πολλοι δεν θα αγοραζουν καρτα για να κρατησουν "ζωντανο" ενα νουμερο.....

ισως...αλλα η καταργηση του sharing θα μειωσει την πελατιακη της βαση μιας και πολλοι δεν θα αγοραζουν καρτα για να κρατησουν "ζωντανο" ενα νουμερο.....

Ακριβώς! Το μόνο βέβαιο πάντως είναι ότι η διακοπή του sharing δεν οφείλεται σε τεχνικούς λόγους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα μόλις έμαθα τα μαντάτα. Ξαφνικά εμφανίστηκαν διαγωνισμοί με συμμετοχή 1 ευρώ/sms, επιλεκτικές προσφορές που ωθούν τους χρήστες σε αγορά χρόνου ομιλίας (δωρεάν λεπτά για όλους, τριπλασιασμοί κλπ). Τόσο καιρό "στέγνωσε" με την προσφορά 1500 προς F2G που δεν χρειαζόταν ούτε ένα ευρώ το μήνα για να ενεργοποιηθεί...

Η WIND ήδη ψάχνει για νέο ιδιοκτήτη και προσπαθεί να βελτιώσει τα οικονομικά της για να ανεβάσει την αξία της έστω και την τελευταία στιγμή.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα μόλις έμαθα τα μαντάτα. Ξαφνικά εμφανίστηκαν διαγωνισμοί με συμμετοχή 1 ευρώ/sms, επιλεκτικές προσφορές που ωθούν τους χρήστες σε αγορά χρόνου ομιλίας (δωρεάν λεπτά για όλους, τριπλασιασμοί κλπ). Τόσο καιρό "στέγνωσε" με την προσφορά 1500 προς F2G που δεν χρειαζόταν ούτε ένα ευρώ το μήνα για να ενεργοποιηθεί...

Η WIND ήδη ψάχνει για νέο ιδιοκτήτη και προσπαθεί να βελτιώσει τα οικονομικά της για να ανεβάσει την αξία της έστω και την τελευταία στιγμή.

Η μεγαλυτερη αξια μιας εταιρειας ειναι η αξιοπιστια της εναντι των πελατων/πιστωτων/προμηθευτων και ειλικρινα δεν βλεπω να τηρει καποιο εστω απο τα παραπανω κριτιρια.

Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω...

Πριν λίγο πήρα το 1260 και ακούστηκαν τα εξής ηχογραφημένα μηνύματα:

«Για την κλήση αυτή χρεώνεστε με 12 λεπτά. (...παύση...) Αυτή τη στιγμή η κλήση σας δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί. Παρακαλούμε καλέστε αργότερα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.»

Παρά ταύτα η κλήση χρεώθηκε κανονικά με 12 λεπτά.

Μου είχε συμβεί κι εμένα πριν μερικούς μήνες και μάλιστα 4 φορές στην ίδια μέρα. Έστειλα γραπτά μέσω e-mail μία αίτηση πίστωσης 0.48€ και μετά από λίγες μέρες μου επέστρεψαν 0.60€!:D

Μου είχε συμβεί κι εμένα πριν μερικούς μήνες και μάλιστα 4 φορές στην ίδια μέρα. Έστειλα γραπτά μέσω e-mail μία αίτηση πίστωσης 0.48€ και μετά από λίγες μέρες μου επέστρεψαν 0.60€!:D

Εννοείται ότι αν τα ζητήσεις, θα σου τα πιστώσουν. Πόσοι όμως θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν αίτηση για πίστωση των 12 λεπτών του ευρώ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοείται ότι αν τα ζητήσεις, θα σου τα πιστώσουν. Πόσοι όμως θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν αίτηση για πίστωση των 12 λεπτών του ευρώ;

εξαρταται....στην Cosmote που τα ζητησα και προφορικα και γραπτα...σε ιδια περιπτωση πριν μηνες...με συνδεσαν με Τοκυο, οπου εχει σημα καμπανα.....:wacko:

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova