maria02 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Χρειάζεται να στείλεις κάποιο μήνυμα για να έχεις τις 2 ώρες με κάρτα ανανέωσης των 10 ευρώ;Ή αυτόματα με την ανανέωση τις έχεις.Και αλλάζει το 0,10 λεπτά το λεπτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 ... απλα εγω εχω να κανω ανανεωση πανω απο χρονο ... είχες πάνω από χρόνο να κάνεις ανανέωση και δεν μηδενίστηκε το υπόλοιπό σου; Πώς το έκανες αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 είχες πάνω από χρόνο να κάνεις ανανέωση και δεν μηδενίστηκε το υπόλοιπό σου; Πώς το έκανες αυτό; μαλλον ηταν υπερβολικος. Θα εννοουσε μεγαλο χρονικο διαστημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikos2000gr Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Καλημερα παιδια. Σημερα μου ηρθε 1 μηνυμα απο την wind απο το 1273 προκειμενου να μιλαω 50% φθηνοτερα με 1. Κοσμοτε, 2. Βονταφον, 3. Σταθερα. Διαλεγα απο το 1-3 κ με 1 sms στο 1273 και για 1 μηνα εχω αυτη την δυνατοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 (edited) Καλημερα παιδια. Σημερα μου ηρθε 1 μηνυμα απο την wind απο το 1273 προκειμενου να μιλαω 50% φθηνοτερα με 1. Κοσμοτε, 2. Βονταφον, 3. Σταθερα. Διαλεγα απο το 1-3 κ με 1 sms στο 1273 και για 1 μηνα εχω αυτη την δυνατοτητα. Εμενα δε μου ηρθε κανενα μηνυμα αλλα διαβασα το ποστ σου και εστειλα κενο sms στο 1273 και ηρθε το ακολουθω μηνυμα "μονο με το f2g μπορεις να μιλας με 50% μειωμενες χρεωσεις προς ενα δικτυο της επιλογης σου. Στειλε 1 για κοσμοτε, 2 για βονταφον η 3 για σταθερα τηλεφωνα" Εχω f2g2, δηλαδη θα μιλαω με 0.05cent προς το δικτυο της επιλογης μου! Δε γινονται αυτα! Εμενα δε μου ηρθε κανενα μηνυμα αλλα διαβασα το ποστ σου και εστειλα κενο sms στο 1273 και ηρθε το ακολουθω μηνυμα "μονο με το f2g μπορεις να μιλας με 50% μειωμενες χρεωσεις προς ενα δικτυο της επιλογης σου. Στειλε 1 για κοσμοτε, 2 για βονταφον η 3 για σταθερα τηλεφωνα" Εχω f2g2, δηλαδη θα μιλαω με 0.05cent προς το δικτυο της επιλογης μου! Δε γινονται αυτα! Εφαγα ακυρο! Μολις εστειλα 1 για κοσμοτε και μου ηρθε απαντητικο μνμ οτι δε δικαιουμε την προσφορα! Χαχαχα! Edited June 22, 2010 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Εμενα δε μου ηρθε κανενα μηνυμα αλλα διαβασα το ποστ σου και εστειλα κενο sms στο 1273 και ηρθε το ακολουθω μηνυμα "μονο με το f2g μπορεις να μιλας με 50% μειωμενες χρεωσεις προς ενα δικτυο της επιλογης σου. Στειλε 1 για κοσμοτε, 2 για βονταφον η 3 για σταθερα τηλεφωνα" Εχω f2g2, δηλαδη θα μιλαω με 0.05cent προς το δικτυο της επιλογης μου! Δε γινονται αυτα! Wind στειλε και σε μας....! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Εμενα δε μου ηρθε κανενα μηνυμα αλλα διαβασα το ποστ σου και εστειλα κενο sms στο 1273 και ηρθε το ακολουθω μηνυμα "μονο με το f2g μπορεις να μιλας με 50% μειωμενες χρεωσεις προς ενα δικτυο της επιλογης σου. Στειλε 1 για κοσμοτε, 2 για βονταφον η 3 για σταθερα τηλεφωνα" Εχω f2g2, δηλαδη θα μιλαω με 0.05cent προς το δικτυο της επιλογης μου! Δε γινονται αυτα! θελω και εγω ...... . δεν γινονται αυτα . μηπως μας δουλευει η γουιντ; αυτες την περιοδο ολο προσφορες ειναι. και πως το ενεργοποιεις; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 και εμενα μου ηρθε....καλη κινηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 είχες πάνω από χρόνο να κάνεις ανανέωση και δεν μηδενίστηκε το υπόλοιπό σου; Πώς το έκανες αυτό; Με sharing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Έστειλα και μου είπε ότι δεν δικαιούμε την προσφορά... Με τι κριτήρια δικαιούτε κάποιος αυτές τις προσφορές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 και εγω ακυρο εφαγα με το να στειλω μηνυμα στο 1273.. υπομονη!!! Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Τι ειναι αυτα τα νεα κολπα της wind; Δεν την κραζω ακομα, θα περιμενω λιγο ακομα μηπως και τις κανει μονιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Χρειάζεται να στείλεις κάποιο μήνυμα για να έχεις τις 2 ώρες με κάρτα ανανέωσης των 10 ευρώ;Ή αυτόματα με την ανανέωση τις έχεις.Και αλλάζει το 0,10 λεπτά το λεπτό; μαρακι απο'οσα λέει η προσφορά "Κέρδισε 2 ολόκληρες ώρες δωρεάν ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά για ένα μήνα με κάθε ανανέωση 10 ευρώ και πάνω. Μη χάνεις χρόνο ισχύει μόνο μέχρι 15/9/10" όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω λογικά δν στέλνεις κάποιο μνμ!απλά ανανεώνεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_21 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Μάγκες, μήπως οι προσφορές πάνε προς αυτούς που δεν έχουν δηλώσει ακόμα τα καρτοκινητά τους? Για ελέξτε το να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 εγω το χω δηλωμενο εδω και καιρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Τα κατάφερε πάντως η wind και μας έκανε πάλι να ψαχνόμαστε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 και σε μένα λει οτι δεν δικαιούμαι :mad: τι θα γίνει με αυτή FREE2GO :mad: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 και εγώ δηλωμένο!εδώ κ καιρό!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Το δικό μου αδήλωτο και προοριζόταν και για «αρχειοθέτηση» :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Αυριο θα κανω αιτηση φορητοτητας για cosmokarta, σιγα μη περιμενω την wind... Αντε γεια wind! Τι θα πει διαλεγει χρηστες? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_21 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Αυριο θα κανω αιτηση φορητοτητας για cosmokarta, σιγα μη περιμενω την wind... Αντε γεια wind! Τι θα πει διαλεγει χρηστες? Και θα χάσεις το f2g2 ? Το σκέφτηκες καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Αυριο θα κανω αιτηση φορητοτητας για cosmokarta, σιγα μη περιμενω την wind... Αντε γεια wind! Τι θα πει διαλεγει χρηστες? εισαι σιγουρος? αφηνεις το f2go2?σκετο χαρακίρι! η το λες μήπως και εισακουστεί καπου άνωθεν....:rolleyes: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 εισαι σιγουρος? αφηνεις το f2go2?σκετο χαρακίρι! η το λες μήπως και εισακουστεί καπου άνωθεν....:rolleyes: Θα τους πω για να μη φυγω να μου δωσουν και μενα την προσφορα με -50% προς το δικτυο της επιλογης μου, θα βαλω την cosmote και θα μιλαω με 5ευρωλεπτα το λεπτο! Δεν ειναι απιθανο???? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Θα τους πω για να μη φυγω να μου δωσουν και μενα την προσφορα με -50% προς το δικτυο της επιλογης μου, θα βαλω την cosmote και θα μιλαω με 5ευρωλεπτα το λεπτο! Δεν ειναι απιθανο???? αντι να ομιλεις δηλαδη 10 cents προς ολους θελεις και 5cents προς συγκεκριμενο δικτυο??? εσυ ξερεις καλυτερα.... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 δεν μου λετε πως μπορο να μετατρεψο μια WIND/F2GO?? σε F2GO2 η να αγοράσω? γιατί εχω αυτή τι στιγμήν F2G04 με 1,5GB Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts