Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κι παλι σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.!!!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Τι συμβαίνει και την τελευταία εβδομάδα τα έχει παίξει η πλατφόρμα της καρτοκινητής στην Wind? :confused: Τι στο καλό κάνουν;

Τι συμβαίνει και την τελευταία εβδομάδα τα έχει παίξει η πλατφόρμα της καρτοκινητής στην Wind? :confused: Τι στο καλό κάνουν;

αυτό λέω και εγώ

Η ΒΑΡΑΝΕ ΔΙΆΛΥΣΗ

Η ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΑΛΛΑ Χωρίς κάποια Ανακοίνωση ότι έχουμε τάδε πρόβλημα και το χειρότερο ότι στην εξυπηρέτηση και στα καταστήματα μας γράφουν στα @@ και μας κοροϊδεύουν ότι είμαστε άσχετοι :mad::mad:

:ninja:

αυτό λέω και εγώ

Η ΒΑΡΑΝΕ ΔΙΆΛΥΣΗ

Η ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΑΛΛΑ Χωρίς κάποια Ανακοίνωση ότι έχουμε τάδε πρόβλημα και το χειρότερο ότι στην εξυπηρέτηση και στα καταστήματα μας γράφουν στα @@ και μας κοροϊδεύουν ότι είμαστε άσχετοι :mad::mad:

Τί να λέμε, τα παιδιά έχουν χάσει τη μπάλα. Έχοντας απολύσει τόσο κόσμο, και με τους υπόλοιπους να είναι υπό το άγχος αν θα απολυθούν ή θα κλείσουν κ.λπ. νομίζω είναι αναμενόμενα όλα αυτά. Έπειτα, πιστεύω πως τα παράπονα που δέχονται είναι τόσα πολλά που δεν προλαβαίνουν όχι να τα απαντήσουν, ούτε να τα διαβάσουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και σκεψου ειναι F2G2 το πακετο μου, ναι αλλα το θεμα ειναι οτι θελω να μου φτιαξουν το win club να μετραει τις σωστα τις καρτες που βαζω...

Λοιπόν φίλε εγώ σου προτείνω να τα στείλεις τα 56 ευρώ σε κάποιο άλλο νούμερο τώρα που τα έχεις μέσα μήπως και γίνει καμία στραβη και στα πάρει πισω το σύστημα.

Λοιπόν φίλε εγώ σου προτείνω να τα στείλεις τα 56 ευρώ σε κάποιο άλλο νούμερο τώρα που τα έχεις μέσα μήπως και γίνει καμία στραβη και στα πάρει πισω το σύστημα.

Δεν εχω αλλο νουμερο wind, ας κανουν οτι θελουν, τι να πω.. Παντως ειναι πιο φθηνη εταιρεια κινητης που υπηρξε ποτε!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

δοξα τον θεο να λεμε απο αυτην την εταιρεια!

ουδεις αναμαρτητος!

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

δοξα τον θεο να λεμε απο αυτην την εταιρεια!

ουδεις αναμαρτητος!

Ειναι η μοναδικη εταιρεια με ανθρωπινο προσωπο και ας λενε μερικοι οτι παει για κλεισιμο. Μακαρι και οι αλλες δυο να της εμοιαζαν εστω και λιγο, ειδικα η κοτε.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Ειναι η μοναδικη εταιρεια με ανθρωπινο προσωπο και ας λενε μερικοι οτι παει για κλεισιμο. Μακαρι και οι αλλες δυο να της εμοιαζαν εστω και λιγο, ειδικα η κοτε.

Χάνουν πολύ κόσμο από αρκετά "κακά" μαγαζιά, γι΄αυτό δημιουργούνται αρκετές άσχημες εντυπώσεις.

Συμφωνώ απόλυτα μ΄αυτά που γράφεις, και είναι μεγάλο λάθος που δεν το εκτιμούν πολλοί.

Δεν υπάρχει θέμα να κλείσει.

Το πιο κορυφαίο έγινε σε μια φίλη μου, καρτοκινητό αγορασμένο 2 μήνες πριν από κατάστημα wind με ημερομηνία λήξης της σύνδεσης 23/4. Από τις 16-17 το μήνα ενημερωτικά sms ότι η σύνδεσης σας θα λήξει παρακαλούμε ανανεώστε κλπ, μετά αντίστροφη μέτρηση σε 5 ημέρες λήγει κλπ. Στις 21/4 μήνυμα ότι η σύνδεση σας έχει λήξει παρακαλούμε ανανεώστε άμεσα για να συνεχίσετε να κάνετε χρήση του free2go. εντωμεταξύ επειδή το χει μόνο για τη προσφορά δεν ήθελε να βάλει κάρτα αλλά 1 ευρώ από κατάστημα που τη μία ειχε πέσει το σύστημα και τις άλλες το ξεχνάγαμε αφού έλεγα κι εγω ως 23 θα βάλουμε. Στις 22 τώρα μια χαρά παρόλο που τη προηγούμενη έλεγε οτι έληξε παραμένει ενεργό και ξαφνικά παίρνει το 1269 και ακούει ότι η σύνδεση λήγει στις 21/4 κουφάθηκα γιατι λέω δε μπορει ενώ έληγε στις 23 να λήγει 21 κι αν έληξε χθες θα επρεπε να χει μηδενιστει το υπόλοιπο (είχε 71 λεπτά), παίρνω εγώ το 1269 και προσέχω ναι μεν λήγει 21/4 αλλά του 2011 πλέον. Και φυσικά και σήμερα που στειλα έχει ανανεωθεί κανονικά ως 21/4/11. Προφανώς η wind για να μη χάσει ταυτοποιημένο κινητό ανανέωσε μόνη της για ενα χρόνο τη σύνδεση!!

Και σε μενα το ιδιο εγινε σε 3 νουμερα wind τα οποια τα ενεργοποιησα στις 23 του μαρτη και τα οποια ληγανε σε 1 μηνα απο την ωρα ενεργοποιησης αν δεν εβαζες καρτα.Δηλαδη ληγανε στις 23 του απριλη.Δεν εβαλα καρτα και η εταιρια μου εστειλε μηνυμα στις 20 του απριλη οτι αν δεν ανανεωσω το νουμερο θα ληξει 25 του απριλη.Αυτο το μηνυμα ελαβα σε ενα νουμερο το οποιο εβαλα στο τηλεφωνο.Σιγουρα και στα αλλα 2 νουμερα θα μου στειλε το ιδιο μηνυμα.Επειδη φιλε ανεφερες για τη φιλη σου οτι το νουμερο ληγει στις 21 απριλη του 2011 τοτε πηρα και γω στο 1260 και ειπα τα νουμερα και μου ειπαν οτι ληγουν στις 21 του απριλη του 2011.Μαλλον οπως ειπες δεν θελει να χασει ταυτοποιημενους πελατες η εταιρια.Παντως στο 1260 μου ειπαν οτι αυτο που διαβασα στο myphone με το νουμερο της κοπελας ειναι κατι διαφορετικο απο το δικο μου ενω ειναι το ιδιο.Καλα που το πανε εκει στη wind?Και εχω ενεργοποιημενη την προσφορα με τα 1,5 gb ιντερνετ στα 3 αυτα νουμερα +στο βασικο μου f2g2.Συνολο 4 νουμερα *1.5 gb ιντερνετ=6 gb ιντερνετ καθε μηνα στον λαπτοπ μου μεσω κινητου(ετσι μπαινω τωρα στο ιντερνετ και φυσικα γραφω στο myphone.:D:D:D:D:D:D

Edited by MPOMP
Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Αλλο τα "κακα μαγαζια" και αλλο το πιο κακο μαγαζι να ειναι η ιδια η υποστηριξη πελατων σου!

Το CS ειναι αυτο που π.χ. σε αφηνει ενα μηνα χωρις τηλεφωνο παρα τις κλησεις, τα fax και τα e-mails!

Η "βιτρινα" και η "ψυχη" τους λοιπον ειναι το κακο μαγαζι που χαλαει την ολη εικονα... (την εικονα που οσο δεν ειχες προβληματα ηταν θετικη)

αν μασ κοψουν κ χασουμε ,εμεισ θα τρεχουμε!αυτα τα απλα πραγματα μασ εχουνε φαει!μιλασ φθηνα?εχει κολησει η γραμμη σου και δεν χρεωνεσαι?βαζεισ καρτα και σου δεκαπλασιαζεται?δεν χρειαζεται να το μαθει-αναλυσουμε και *στον κυρ μητσο τησ γειτονιασ*αυτα ειναι τα απλα πραγματα...

Θεωρείς ότι δε γνωρίζουν πότε και αν συμβαίνει κάποιο σφάλμα προς όφελος του πελάτη και ότι θα τα μάθουν από ένα φόρουμ; :p Είναι σα να μου λες ότι μέχρι προ ολίγων ημερών η Vodafone που αφαιρούσε τα μηνύματα προς τρίτα δίκτυα από αυτά του πακέτου unlimited αντί να τα χρεώνει δε γνώριζε τι γίνεται!

Αλλά και πάλι, αν προκύψει κάποιο σφάλμα, όπως η προσθήκη χρημάτων στο λογαριασμό του φίλου μας πιο πάνω, μάλλον θα του αφαιρεθούν και θα επανέλθει το υπόλοιπο στα κανονικά του επίπεδα( μακάρι δηλαδή να μη γίνει και να επωφεληθεί ο συμφορουμίτης μας αυτού του συστεμικού λαθους :p ).

Αλλά γενικά, καμία εταιρία, σε τεχνικό επίπεδο, δεν περιμένει να ενημερωθεί από ένα φόρουμ για το τι γίνεται με το δίκτυό της. Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά και πολύ πριν το πάρουμε είδηση εμείς πότε συμβαίνουν δυσλειτουργίες.

Δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοείς λέγοντας ανθρώπινο πρόσωπο, πιθανόν να έχεις κάποια σχετική εμπειρία. Νομίζω όμως ότι καμία εταιρεία δεν έχει ανθρώπινο πρόσωπο. Έχει ανθρώπινο πρόσωπο εταιρεία που απολύει μητέρα δύο παιδιών, υπάλληλο για δέκα χρόνια με πρόσχημα την αξιολόγηση; Ή απολύει συνδικαλιστές, ενώ αυτό (ακόμα) απαγορεύεται; Ή καταδιώκει συνδρομητές που υπερχρέωσε με off-net wap browsing απειλώντας με κατάσχεση περιουσιών για χρεώσεις που όλοι ξέρουν ότι είναι καταχρηστικές; Ή αφήνει άλλους χωρίς σταθερό τηλέφωνο για μήνες και απαιτεί και την πληρωμή παγίων; Νομίζω ότι για οποιαδήποτε εταιρεία το κριτήριο αξιολόγησης δεν πρέπει να είναι το κατά πόσον έχει ανθρώπινο πρόσωπο. Εδώ ακόμα και πολλοί άνθρωποι που ξέρω, το έχουν χάσει... Μία εταιρεία όμως μπορεί να κρίνεται με όρους συνέπειας, εξυπηρέτησης και άλλους. Τα οικονομικά προβλήματα της εταιρείας είναι γνωστά σε όλους, άλλωστε με αυτά έχει ασχοληθεί ενδελεχώς ο οικονομικός τύπος εντός και εκτός των συνόρων. Είναι όμως τα οικονομικά προβλήματα αρκετή δικαιολογία για αυτό που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό;

[sIGPIC][/sIGPIC]

...παιδες γνωριζεται πια καταστηματα wind δεν ειναι franchise ετσι ωστε να κανουμε ταυτοποιηση σαν ανθρωποι;;;

...ειπα στην αδερφη μου για τα καταστηματα σε Κολωνακι και Μαρουσι (που πηγα και ειχαν πολυ καλη εξυπερετηση) αλλα της πεφτουν μακρυα...σε δυο που πηγε...Πατησιων και Ιλιον η συμπεριφορα ηταν..."ελατε καθημερινη μεσημερι 2 με 5"...αν και δεν ειχαν κανεναν πελατη....και βεβαια 2 με 5 δεν μπορει....εργαζεται :wacko:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

...παιδες γνωριζεται πια καταστηματα wind δεν ειναι franchise ετσι ωστε να κανουμε ταυτοποιηση σαν ανθρωποι;;;

...ειπα στην αδερφη μου για τα καταστηματα σε Κολωνακι και Μαρουσι (που πηγα και ειχαν πολυ καλη εξυπερετηση) αλλα της πεφτουν μακρυα...σε δυο που πηγε...Πατησιων και Ιλιον η συμπεριφορα ηταν..."ελατε καθημερινη μεσημερι 2 με 5"...αν και δεν ειχαν κανεναν πελατη....και βεβαια 2 με 5 δεν μπορει....εργαζεται :wacko:

Το κατάστημα Κολωνακίου στην Πατριάρχου Ιωακείμ είναι ιδιόκτητο. Εντύπωση μου κάνει που δεν την εξυπηρέτησαν (αν μιλάμε για το ίδιο). Επίσης ιδιόκτητο είναι το κατάστημα στη Σταδίου (κοντά στο Σύνταγμα) και στο Μαρούσι, κάτω από τα γραφέια της εταιρείας (Κηφισίας 66)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το κατάστημα Κολωνακίου στην Πατριάρχου Ιωακείμ είναι ιδιόκτητο. Εντύπωση μου κάνει που δεν την εξυπηρέτησαν (αν μιλάμε για το ίδιο). Επίσης ιδιόκτητο είναι το κατάστημα στη Σταδίου (κοντά στο Σύνταγμα) και στο Μαρούσι, κάτω από τα γραφέια της εταιρείας (Κηφισίας 66)

οχι...καποιο καταστημα στην Πατησιων και του Ιλιου δεν την εξυπερετησαν....του κολωνακιου το γνωριζω...ειχα παει περασμενη εβδομαδα και ειναι ΟΚ....οπως και το κετρικο στο Μαρουσι...

ωραια...θα της πω για την Σταδιου αν μπορει μετα την δουλεια της...βολευει και το μετρο...thanx :)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που κάνουν "σωστά" (αν εννοείς τυπικά) ταυτοποιήσεις.

Καλύτερα να πας σε ένα μαγαζί στη γειτονιά που σε εξυπηρετεί.

Μια φωτοτυπία την ταυτότητα, και να είσαι τυχερός να μην έχει πολύ κόσμο εκείνη τη στιγμή.

Απλώς βρες ένα υπάλληλο, πες του πως θέλω να ταυτοποιήσω το κινητό, και θέλω και ένα αντίγραφο να μου δώσεις.

Είναι υποχρεωμένος.

Απλώς να έχεις υπομονή.

Από την άλλη αν πας κάπου και κάνεις ταυτοποίηση "όχι σωστά¨ μια κλήση στο 1260.

Ας μην γινόμαστε παρανοικοί.

Παλικάρια τώρα έχω Q card!

Me συμφέρει να πάω στο νέο free2go? (προλαβαίνω νομίζω ...2 μέρες ακόμα για να λήξη η προσφορά? )

το free2go γεμίζει μέσω Internet με +50% όπως η Q?

Τα Χανιά Online! chaniatown.gr

Οχι. Επίσης δεν θα εχεις 1500 λεπτα και μηνυματα προς ολη την wind & Q αλλα προς f2g μόνο.

Παλικάρια τώρα έχω Q card!

Me συμφέρει να πάω στο νέο free2go? (προλαβαίνω νομίζω ...2 μέρες ακόμα για να λήξη η προσφορά? )

Επίσης, πέραν αυτών που λένε πιο πάνω οι συμφορουμίτες, δε θα είσαι σε θέση να ενεργοποιήσεις την προσφορά του 2010, καθώς η φορητότητα διαρκεί περίπου 2.5 εβδομάδες.

Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις! Θα κάτσω στα αυγά μου! :)

Φίλε Nrg δηλαδή καταργήθηκε εντελώς το easy re-charge της Q?

Προς το παρών βγάζει αυτό

Η υπηρεσία είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

λες να μην επανέλθει? :-/

Κάτι που είχα ακούσει παλιά ότι άμα βάλεις κάρτα από κατάστημα wind έχει επίσης ένα ποσοστό % δώρο ισχύει?

Edited by ChaniaMania
Τα Χανιά Online! chaniatown.gr

Κάτι που είχα ακούσει παλιά ότι άμα βάλεις κάρτα από κατάστημα wind έχει επίσης ένα ποσοστό % δώρο ισχύει?

Πλέον απλά σε ποσά από 20 ευρώ και πάνω δε σου αφαιρεί το φόρο 12%, σου το βάζει όλο το ποσό μέσα σαν bonus

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova