Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πες πες ο καθε ενας οτι μιλαει με 10 ευρω 100 λεπτα προς ολους,θα μας τα κοψουν και αυτα και μετα θα αρχησουμε να γραφουμε: τους ατιμους τους ετσι τους αλλιως μια κανουν αυτο μια το παιρνουν πισω και τα συναφη!

προσεχουμε για να εχουμε ,δεν ανοιγουμε πολυ το στοματακι μας και δεν χρειαζετε να διατυμπανιζουμε το ποσο καλα << εκμεταλευομαστε >> το f2go εμεις οι << παλιοι >> !

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

πες πες ο καθε ενας οτι μιλαει με 10 ευρω 100 λεπτα προς ολους,θα μας τα κοψουν και αυτα και μετα θα αρχησουμε να γραφουμε: τους ατιμους τους ετσι τους αλλιως μια κανουν αυτο μια το παιρνουν πισω και τα συναφη!

προσεχουμε για να εχουμε ,δεν ανοιγουμε πολυ το στοματακι μας και δεν χρειαζετε να διατυμπανιζουμε το ποσο καλα << εκμεταλευομαστε >> το f2go εμεις οι << παλιοι >> !

Δε πρωκειτε να μας κοψουν τιποτα..... Αν μας κοψουν ξερουν οτι θα χασουν... απλα πραγματα... Εχω ενα προβλημα τωρα τελευταια βαζω καρτες και δεν μου τις μετραει σωστα το win club. Θα φταιχτει απο μονο του η να τρεξω να παρω τηλεφωνο?

Edited by manosn2
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Δε πρωκειτε να μας κοψουν τιποτα..... Αν μας κοψουν ξερουν οτι θα χασουν... απλα πραγματα...

αν μασ κοψουν κ χασουμε ,εμεισ θα τρεχουμε!αυτα τα απλα πραγματα μασ εχουνε φαει!μιλασ φθηνα?εχει κολησει η γραμμη σου και δεν χρεωνεσαι?βαζεισ καρτα και σου δεκαπλασιαζεται?δεν χρειαζεται να το μαθει-αναλυσουμε και *στον κυρ μητσο τησ γειτονιασ*αυτα ειναι τα απλα πραγματα...

Δε πρωκειτε να μας κοψουν τιποτα..... Αν μας κοψουν ξερουν οτι θα χασουν... απλα πραγματα... Εχω ενα προβλημα τωρα τελευταια βαζω καρτες και δεν μου τις μετραει σωστα

Μια χαρά θα μας κόψουν τις χρεώσεις και μην αμφιβάλλεις για αυτό. Η Wind έχει δείξει ότι δε μασάει και οι κινήσεις της είναι εντελώς απρόβλεπτες. Όπως έκοψαν τη δέσμευση τιμής (από εκεί κι αν έχασαν κόσμο...), όπως σταμάτησαν δεκάδες προσφορές, έτσι θα κόψουν και το δικό μας πακετάκι και μετά θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε... τα τζιμάνια του marketing της Wind έχουν αποδείξει ότι δεν καταλαβαίνουν τι συμφέρει την εταιρεία και τι όχι.

Κάντε και λίγο τους χαζούς, κρύψτε λόγια! Πρέπει σώνει και καλά να φαινόμαστε συνεχώς έξυπνοι? Ένα απλο "Έχω καρτοκινητό γιατί μιλάω ελάχιστα" ή "Δεν θέλω σύνδεση για να μην πληρώνω άδικα πάγια και τέλη" νομίζω πως αρκεί, μην τους βάζετε να αρχίσουν να την ψάχνουν, αφού βλέπετε ότι δεν έχουν πάρει μυρωδιά τι γίνεται με κάποιες ξεχασμένες προσφορές! :happy:

Τα χαιρετίσματα στην όμορφη Νάξο μας, που ελπίζω να ξαναδώ το καλοκαίρι!

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Η Wind έχει δείξει ότι δε μασάει και οι κινήσεις της είναι εντελώς απρόβλεπτες. Όπως έκοψαν τη δέσμευση τιμής (από εκεί κι αν έχασαν κόσμο...),
Το ανάποδο του μάντρωσαν. Οσοι είχαν δεν μπορούν να φύγουν γιατί ακριβώς δεν μπορούν να ξαναγυρίσουν σε τετοιο καθεστός.

Απλά δεν θα έχει νεους πελάτες. Πάντως μη γκρινιάζεται έχει την πιο οικονομική καρτοκινητή σε ενδοκλίσεις (χωρίς ανανέωση, τσάμπα). Δεν βγάζει τπτ από αυτά. Εγώ λέω θα κλείσει με αυτά που κάνει αλλά τες πα..

Οσο για το αν ειναι καλή να σας πω για την cosmote πάτε στο threat να δείτε τι γινόταν εχθές. Στη μισή Ελλάδα δεν λειτουργούσε λόγω υπερφόρτωσης και όχι μονο. Με το παράλογο για μενα κυνήγι κεραιών στις πολεις όλες πρόβλημα θα έχουν.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Η Wind δεν πρόκειται να κόψει το f2g2 μέχτο το καλοκαίρι γιατί την ενδιαφέρει να παρουσιάσει πολλούς ταυτοποιημένους συνδρομητές!!!Μετά θα μας πάρει η μπάλα!!!
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

Μόλις έλαβα ταχυδρομικά το Huawei από το ebay.:)

Το εγκατέστησα στο laptop (Windows 7 premium) και επίσης εγκατέστησα το WIND Hellas Connection Manager. Θα μπορούσε να μου στείλει κάποιος PM με αναλυτικές οδηγίες για τις ρυθμίσεις της σύνδεσης ώστε να συνδέομαι μέσω της κάρτας Wind Free 2 Go που έχω? Δεν έχω ασχοληθεί ξανά με αυτή την διαδικασία...:blink:

Επίσης, ποιό αξιόπιστο πρόγραμμα μου προτείνετε για έλεγχο αποστολής/λήψης όγκου δεδομένων ώστε να μην ξεπεράσω το όριο δωρεάν χρήσης?

Ευχαριστώ!:happy:

Υ.Γ.: Το usb modem διαθέτει μια θέση για mini sd card. Σε τί χρησιμεύει? Είναι απαραίτητο να τοποθετήσω μία κάρτα προκειμένου να λειτουργεί?

Edited by myphone-fan

Η Wind δεν πρόκειται να κόψει το f2g2 μέχτο το καλοκαίρι γιατί την ενδιαφέρει να παρουσιάσει πολλούς ταυτοποιημένους συνδρομητές!!!Μετά θα μας πάρει η μπάλα!!!

Εγω πάντως νομίζω οτι δεν πρόκειται να γίνει τπτ απο όλα αυτα!μετα το καλοκαίρι οπως λέει ο φίλος θα γίνει ένας μικρος χαμός απο προσφορές αφου θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.Στην Ελλάδα εχουμε περίπου 15000000 νούμερα ,κατι που σημαίνει οτι δεν υπάρχουν νέοι πελάτες ,αρα χώρος για να αυξήσεις το ποσοστό κερδους σου!

Οι εταιρείες το ξέρουν πολυ καλα αυτό και το μόνο που τους απομένει ειναι να κλέβουν πελάτες η μια απο την άλλη,ολο αυτο εις όφελος του καταναλωτή.

Κάποια προγράμματα λοιπόν είναι κράχτες(ασχετως αν δεν υπάρχουν πια),ειναι σημαντικό γιαυτους να ακούγονται ευχαριστημένοι συνδρομητες,ειναι η καλύτερη διαφήμιση !

Υ.Γ.: Το usb modem διαθέτει μια θέση για mini sd card. Σε τί χρησιμεύει? Είναι απαραίτητο να τοποθετήσω μία κάρτα προκειμένου να λειτουργεί?

Προφανώς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μέσο αποθήκευσης, αν του βάλεις κάρτα μνήμης. Φαντάζομαι πως δεν είναι απαραίτητη η χρήση της για να δουλέψει.

Μια μικρή πρόταση για προσφορά.

Δωρεάν κλήσεις και μηνύματα σε όλα τα τηλέφωνα της wind και q ->ΑΠΕΙΡΑ

Δωρεάν κλήσεις προς Vodafone και Cosmote με κατανάλωση ανά λεπτό: 2 ώρες.

Δωρεάν 200mb ιντερνετ είτε με μέσω wap είτε μέσω Internet.

Δωρεάν ενημέρωση μέσω κλήσης, μηνύματος ή αυτόματης ενημέρωσης μεσω τηλεφωνικού αριθμού, πχ 1255.

Διάρκεια χρήσης των δωρεάν κλήσεων, μηνυμάτων και ιντερνετ προς wind/q απεριόριστη για πάντα και αυτόματα κάθε μήνα (τα 200mb να ανανεωνονται αυτόματα κάθε πρώτη του μηνός).

Χρέωση προς όλα τα δίκτυα με 0,10 ευρώ / λεπτό.

Χρέωση ιντερνετ μετά την λήξη : 0,30 ευρώ ανά 1024000 bytes (1mb).

Άλλες προτάσεις δεκτές.

(Μιας που άρχισαν και οι ζέστες!!!...)

Μια μικρή πρόταση για προσφορά.

Δωρεάν κλήσεις και μηνύματα σε όλα τα τηλέφωνα της wind και q ->ΑΠΕΙΡΑ

Δωρεάν κλήσεις προς Vodafone και Cosmote με κατανάλωση ανά λεπτό: 2 ώρες.

Δωρεάν 200mb ιντερνετ είτε με μέσω wap είτε μέσω Internet.

Δωρεάν ενημέρωση μέσω κλήσης, μηνύματος ή αυτόματης ενημέρωσης μεσω τηλεφωνικού αριθμού, πχ 1255.

Διάρκεια χρήσης των δωρεάν κλήσεων, μηνυμάτων και ιντερνετ προς wind/q απεριόριστη για πάντα και αυτόματα κάθε μήνα (τα 200mb να ανανεωνονται αυτόματα κάθε πρώτη του μηνός).

Χρέωση προς όλα τα δίκτυα με 0,10 ευρώ / λεπτό.

Χρέωση ιντερνετ μετά την λήξη : 0,30 ευρώ ανά 1024000 bytes (1mb).

Άλλες προτάσεις δεκτές.

(Μιας που άρχισαν και οι ζέστες!!!...)

χαχα....και επισης δωρεαν 10ευρω καθε μηνα!ετσι να υπαρχουν!:lol:

Μια αλλη ερωτηση. Επειδη προκειται να παω εξωτερικο συντομα, το τσαμπα internet της wind ισχυει κ στο εξωτερικο?

Προφανώς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μέσο αποθήκευσης, αν του βάλεις κάρτα μνήμης. Φαντάζομαι πως δεν είναι απαραίτητη η χρήση της για να δουλέψει.

Ευχαριστώ, μάλλον έτσι κατάλαβα κι εγώ...

Κάποιος να με διαφωτίσει για τις ρυθμίσεις του modem???:wacko:

Μια αλλη ερωτηση. Επειδη προκειται να παω εξωτερικο συντομα, το τσαμπα internet της wind ισχυει κ στο εξωτερικο?

Όχι είναι μόνο για Ελλάδα. Και μην κάνεις το λάθος γιατί ξυρίζει :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρομοίως.Έχω κι εγώ κρατημένο μήνυμα με μηδενικό υπόλοιπο.Βασικά,κάτι πρέπει να πείραξαν όταν έκαναν αναβάθμιση στα καρτοκινητα την περίοδο των γιορτών.Πιο συγκεκριμένα,όπως ίσως ξέρετε οι περισσότεροι,όταν το υπόλοιπο πέσει κάτω από τα 10 λεπτά,δεν μπορείς να στείλεις ούτε καν μη χρεώσιμο μήνυμα & απενεργοποιείται και το GPRS.Όταν έκαναν την αναβάθμιση όμως μέσα στο Πάσχα,ακόμη και μηδενικό υπόλοιπο να είχε κάποιος είχε κανονικά GPRS σήμα & μπορούσε κανονικά να στείλει μήνυμα-όπως ο γράφων.Τώρα επανήλθε βέβαια η "παλιά συμπεριφορά" του συστήματος.Γενικώς όμως επικρατεί ένα μπάχαλο εκεί μέσα.Μηδενίζονται υπόλοιπα,χρεώνονται μη χρεώσιμες στην πραγματικότητα υπηρεσίες,μηδενίζονται απροσδιόριστα προσφορές κλπ,κλπ.Έχουν βαρέσει διάλυση ή είναι ιδέα μου;Δεν ξέρουν τι τους γίνεται πλέον στα καρτοκινητα.

Και η δικη μου εντυπωση αυτη ειναι. Και οσο περνανε οι μερες επιβεβαιωνεται με την απραγια τους και την αδιαφορια τους. Τετοια αδρανεια ειχα δει στην "Ασπις Ασφαλιστικη" περυσι το καλοκαιρι που περιμενα ενα μηνα να μου εκδωσουν το συμβολαιο για το αυτοκινητο και τους "εστειλα" στο τελος και πηρα πισω και την προκαταβολη (για οσους δεν το θυμουνται η Ασπις βαρεσε κανονι πριν κατι μηνες).

Ευχομαι για τους εργαζομενους της wind να μην ειναι μια αντιστοιχη ιστορια.

Κριμα ομως γιατι η wind (οσο λειτουργουσε σωστα) ηταν πρωτοπορα και ηταν σαφως η καλυτερη εταιρια για τον ψαγμενο χρηστη! Τωρα με την απραγια της μας αναγκαζει να φυγουμε. (θυμιζω, σε 2-3 μερες κλεινω μηνα χωρις τηλεφωνο).

αν μασ κοψουν κ χασουμε ,εμεισ θα τρεχουμε!αυτα τα απλα πραγματα μασ εχουνε φαει!μιλασ φθηνα?εχει κολησει η γραμμη σου και δεν χρεωνεσαι?βαζεισ καρτα και σου δεκαπλασιαζεται?δεν χρειαζεται να το μαθει-αναλυσουμε και *στον κυρ μητσο τησ γειτονιασ*αυτα ειναι τα απλα πραγματα...

Στις 3 με 4 τελευταιες ανανεωσεις που εχω κανει στο F2G2 μου δεν εχει αφαιρεθει το ποσο της επεκτασης υπολοιπου που εχω κανει.Ασχολιιιιαστον.:wacko::wacko::wacko:

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Στις 3 με 4 τελευταιες ανανεωσεις που εχω κανει στο F2G2 μου δεν εχει αφαιρεθει το ποσο της επεκτασης υπολοιπου που εχω κανει.Ασχολιιιιαστον.:wacko::wacko::wacko:

:lol: και εγώ από παρασκευή έβαλα 3€ και έμειναν 2.70€ :blink: και άρχιζα να σκέφτομαι τόσο πολλή με πείραξε μια μπύρα:wacko: και σήμερα περνώ ξανά πάλι τα ίδια

και κατι αλλο γιατί μου πετάει συχνά το θέμα η εγράφη sim απέτυχε

χάνει σήμα και αναγκάζομαι να κάνω restart .Και έχω κάνει ταυτοποίηση 2 αριθμούς αυτόν και έναν άλλον που δεν μπορεί να κάνει εγράφη

ΒΑΡΕΣΕ ΔΙΆΛΥΣΉ:p

Edited by Petros the Great
:ninja:

Προσπαθούσα το μεσημέρι να στείλω το κενό μήνυμα στο 1240 για το μπόνους εισερχόμενων κλήσεων και μου έβγαζε "η ενεργοποίηση δεν είναι προσωρινά εφικτή. προσπάθησε αργότερα..." κλπ και με όλα αυτά που γράφονται εδώ για διάφορες δυσλειτουργίες σκέφτηκα "ωχ, πάει το καταργήσανε ή ακόμα χειρότερα έχω κάποιο πρόβλημα εγώ και άντε να βρω άκρη με το 1260 τώρα! :mad:

Αλλά ΟΧΙ! :lol: Έστειλα τώρα και ενεργοποιήθηκε κανονικά... :D

...νουμερο που εληγε στις 4 Απρ 2011 το τσεκαρα χθες και ληγει πλεον 22 Απρ 2011....:ninja:....περιπτωση δικου μου λαθους μηδενικη....:wacko:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

το εκανε και σε εμενα αυτο.μειωθηκε το υπολοιπο μου χωρις να ειμαι σιγουρος για το ακριβες ποσο και επεκταθηκε ο χρονος ληξης.και εμενα εγινε 22/4/2011.η προηγουμενη ανανεωση ειχε γινει μεσα στον μαρτιο

το εκανε και σε εμενα αυτο.μειωθηκε το υπολοιπο μου χωρις να ειμαι σιγουρος για το ακριβες ποσο και επεκταθηκε ο χρονος ληξης.και εμενα εγινε 22/4/2011.η προηγουμενη ανανεωση ειχε γινει μεσα στον μαρτιο

Το πιο κορυφαίο έγινε σε μια φίλη μου, καρτοκινητό αγορασμένο 2 μήνες πριν από κατάστημα wind με ημερομηνία λήξης της σύνδεσης 23/4. Από τις 16-17 το μήνα ενημερωτικά sms ότι η σύνδεσης σας θα λήξει παρακαλούμε ανανεώστε κλπ, μετά αντίστροφη μέτρηση σε 5 ημέρες λήγει κλπ. Στις 21/4 μήνυμα ότι η σύνδεση σας έχει λήξει παρακαλούμε ανανεώστε άμεσα για να συνεχίσετε να κάνετε χρήση του free2go. εντωμεταξύ επειδή το χει μόνο για τη προσφορά δεν ήθελε να βάλει κάρτα αλλά 1 ευρώ από κατάστημα που τη μία ειχε πέσει το σύστημα και τις άλλες το ξεχνάγαμε αφού έλεγα κι εγω ως 23 θα βάλουμε. Στις 22 τώρα μια χαρά παρόλο που τη προηγούμενη έλεγε οτι έληξε παραμένει ενεργό και ξαφνικά παίρνει το 1269 και ακούει ότι η σύνδεση λήγει στις 21/4 κουφάθηκα γιατι λέω δε μπορει ενώ έληγε στις 23 να λήγει 21 κι αν έληξε χθες θα επρεπε να χει μηδενιστει το υπόλοιπο (είχε 71 λεπτά), παίρνω εγώ το 1269 και προσέχω ναι μεν λήγει 21/4 αλλά του 2011 πλέον. Και φυσικά και σήμερα που στειλα έχει ανανεωθεί κανονικά ως 21/4/11. Προφανώς η wind για να μη χάσει ταυτοποιημένο κινητό ανανέωσε μόνη της για ενα χρόνο τη σύνδεση!!

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

εχουν καποιο προβλημα?οτι σμς εχω στειλει το τελευταιο μισαωρο,δεν εχει παει κανενα...ολα αποτυχημενες αποστολες!
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Παιδια το τελευταιο καιρο ειχα προβλημα με το win club δε μου μετραει σωστα τους ποντους στις καρτες που βαζω, καλεσα το 1260 τη ππερασμενη Δευτερα να το αναφερω και πριν λιγο μου ηρθε μηνυμα οτι το προβλημα λυθηκε. Καλω το 1263 να δω τους ποντους μου και διαπιστωσα οτι δε λυθηκε τιποτα. Τωρα καλω το 1269 για να ακουσω απο περιεργεια το υπολοιπο μου και απο 6,89ευρω που ειχα το μεσημερι τωρα εχει παει 56,89:X:X:X:X:X:X:X:X Τι γινεται τωρα?

Παιδια το τελευταιο καιρο ειχα προβλημα με το win club δε μου μετραει σωστα τους ποντους στις καρτες που βαζω, καλεσα το 1260 τη ππερασμενη Δευτερα να το αναφερω και πριν λιγο μου ηρθε μηνυμα οτι το προβλημα λυθηκε. Καλω το 1263 να δω τους ποντους μου και διαπιστωσα οτι δε λυθηκε τιποτα. Τωρα καλω το 1269 για να ακουσω απο περιεργεια το υπολοιπο μου και απο 6,89ευρω που ειχα το μεσημερι τωρα εχει παει 56,89:X:X:X:X:X Τι γινεται τωρα?

σσσσσσσ :X:X:X

σσσσσσσ :X:X:X

και σκεψου ειναι F2G2 το πακετο μου, ναι αλλα το θεμα ειναι οτι θελω να μου φτιαξουν το win club να μετραει τις σωστα τις καρτες που βαζω...

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova