Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μακάρι να υπήρχε τέτοια υπηρεσία αλλά δεν νομίζω να υπάρχει. Νομίζω οτι η φορητότητα πάει σύννεφο, προσωπικά και εγω τους βαρέθηκα και την έκανα (είχα F2g) για Q. Το νούμερο δεν το πολυχρησιμοποιώ αρα δε με συμφέρει να πάω στην νέα καρτοκινητή να βάζω 10ευρα. Όταν βγήκε η προσφορά με τη δωρεάν ομιλία χωρίς ανανέωση χάρηκα αλλά όχι για πολύ καθώς μετά απο 2 τηλεφωνήματα, σε άτομο που ήξερα οτι έχει f2g, μου φαγε όλη την κάρτα ~11Ε στην αρχή τσατίστηκα υπερβολικά, εκ τον υστέρων κατάλαβα οτι το εν λόγω άτομο είχε Νέα Καρτοκινητή δηλαδή τρέχα γύρευε. Στην Q τουλάχιστον με τον εν λόγω αλλά και κάποιους άλλους με συνδέσεις δε θα χρεώνομαι

Μακάρι να υπήρχε τέτοια υπηρεσία αλλά δεν νομίζω να υπάρχει. Νομίζω οτι η φορητότητα πάει σύννεφο, προσωπικά και εγω τους βαρέθηκα και την έκανα (είχα F2g) για Q. Το νούμερο δεν το πολυχρησιμοποιώ αρα δε με συμφέρει να πάω στην νέα καρτοκινητή να βάζω 10ευρα. Όταν βγήκε η προσφορά με τη δωρεάν ομιλία χωρίς ανανέωση χάρηκα αλλά όχι για πολύ καθώς μετά απο 2 τηλεφωνήματα, σε άτομο που ήξερα οτι έχει f2g, μου φαγε όλη την κάρτα ~11Ε στην αρχή τσατίστηκα υπερβολικά, εκ τον υστέρων κατάλαβα οτι το εν λόγω άτομο είχε Νέα Καρτοκινητή δηλαδή τρέχα γύρευε. Στην Q τουλάχιστον με τον εν λόγω αλλά και κάποιους άλλους με συνδέσεις δε θα χρεώνομαι

Aν δεν είχες free2go2 έκανες πολύ καλά γιατί η προσφορά της Q είναι μακράν η καλύτερη του ανταγωνισμού!!

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

πραγματικη αγγελια...

F2G Κάρτα με την προσφορά (ενεργοποιημένη πριν τις 23/3/10) με internet 3GB μέχρι 30/4/10 και για τους επόμενους μήνες 1,5 GB/μηνιαίως για όλο το 2010 + 3000' ομιλίας και 3000 sms προς F2G μέχρι 30/4/10 και από 1500' ομιλίας και 1500 sms μηνιαίως προς F2G για τους επόμενους μήνες για όλο το 2010.

Από την κάρτα δεν έχει χρησιμοποιηθεί κανένα λεπτό ομιλίας, ούτε sms, ούτε internet από την εν παραπάνω προσφορά.

Η κάρτα εκτός της παραπάνω προσφοράς περιέχει και χρόνο αξίας €31,25 και την σκοτώνω στα €65

Καλα βεβαια συνεχεια ριχνει την τιμη συνεχεια, αλλα ειναι ενδεικτικο τι προκαλεσε αυτη η πολιτικη της wind... Θα εκανε ο αλλος 45 καρτες και θα βγαινει να τις πουλαει τωρα...

Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

με συγχωρεις κιολας, αλλα δεν φταιει η wind.η κουτοπονηρια και η λογικη της αρπαχτης του καθενος φταει. και αλλος εχει βαλει αγγελια τετοιες καρτες σε τιμη σχεδον χαρισμα. εκεινος δηλαδη γιατι δεν εβαλε ενα τραγικο ποσο αλλα ενα συμβολικο? ειναι στον χαρακτηρα καθε ανθρψπου
[sIGPIC][/sIGPIC]

πραγματικη αγγελια...

F2G Κάρτα με την προσφορά (ενεργοποιημένη πριν τις 23/3/10) με internet 3GB μέχρι 30/4/10 και για τους επόμενους μήνες 1,5 GB/μηνιαίως για όλο το 2010 + 3000' ομιλίας και 3000 sms προς F2G μέχρι 30/4/10 και από 1500' ομιλίας και 1500 sms μηνιαίως προς F2G για τους επόμενους μήνες για όλο το 2010.

Από την κάρτα δεν έχει χρησιμοποιηθεί κανένα λεπτό ομιλίας, ούτε sms, ούτε internet από την εν παραπάνω προσφορά.

Η κάρτα εκτός της παραπάνω προσφοράς περιέχει και χρόνο αξίας €31,25 και την σκοτώνω στα €65

Καλα βεβαια συνεχεια ριχνει την τιμη συνεχεια, αλλα ειναι ενδεικτικο τι προκαλεσε αυτη η πολιτικη της wind... Θα εκανε ο αλλος 45 καρτες και θα βγαινει να τις πουλαει τωρα...

Ομοίως πουλούσαν f2g2. iPad έχει κάνει κάποια προγράμματά της η wind :P

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Τελικά δεν έγινε, οπότε ξανακάλεσα σήμερα. Παραπάνω λεφτά δεν θέλω, τους ζήτησα όμως να πιστώσουν και στο συμβόλαιο το κόστος για τις 4 κλήσεις στο 1260.

Γελοιότητας το ανάγνωσμα:

Ήρθε σήμερα sms "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε στη γραμμή σας δεν υφίσταται λάθος χρέωση." :wacko: :angry:

Υπενθυμίζω την ιστορία: είχα ενεργοποιημένη τη προσφορά του F2G και το πρόβλημα της 25/3 μου έφαγε το ποσό που είχα στην κάρτα και έφτασε σε αρνητικό υπόλοιπο. Μετά από αναφορά μου στο 1260, επανέφεραν το υπόλοιπο στο 0 αλλά δεν πίστωσαν το αρχικό ποσό που είχε μέσα. Χώρια το επιπλέον κερατιάτικο χαράτσι των 4 κλήσεων στο 1260 (από γραμμή συμβολαίου).

Καραγκιοζιλίκια...

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

φορητοτητα. μονο ετσι καταλαβαινουν. και πριν την αιτηση ενα μειλ διαμαρτυριας σε πολυ εντονο υφος
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήρθε σήμερα sms "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε στη γραμμή σας δεν υφίσταται λάθος χρέωση." :wacko: :angry:

Υπενθυμίζω την ιστορία: είχα ενεργοποιημένη τη προσφορά του F2G και το πρόβλημα της 25/3 μου έφαγε το ποσό που είχα στην κάρτα και έφτασε σε αρνητικό υπόλοιπο. Μετά από αναφορά μου στο 1260, επανέφεραν το υπόλοιπο στο 0 αλλά δεν πίστωσαν το αρχικό ποσό που είχε μέσα. Χώρια το επιπλέον κερατιάτικο χαράτσι των 4 κλήσεων στο 1260 (από γραμμή συμβολαίου).

Καραγκιοζιλίκια...

Αν δεν κάνει ο καθένας από εμάς καταγγελία στις αρχές (πχ στην ΕΕΤΤ) η κατάσταση δεν πρόκειται να διορθωθεί ποτέ.

Οι παραβάσεις της wind σε σχέση με τα όσα αναφέρονται εδώ είναι πολύ σοβαρές, και θα μπορούσαν θεωρητικά να οδηγήσουν ακόμα και σε ανάκληση ή αναστολή της άδειας λειτουργίας της (άρθρο 63 §2 Ν. 3431/2006). Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, εδώ δεν της γίνονται καν συστάσεις.

Αν όμως γίνουν 500 ή 1000 καταγγελίες για το ίδιο θέμα, δεν θα υποχρεωθεί η ΕΕΤΤ να κινητοποιηθεί;

Θεωρώ ότι είναι λάθος στάση να δεχόμαστε τα πράγματα παθητικά χωρίς να ασκούμε τα δικαιώματά μας.

Η καταγγελίες υποβάλλονται ατελώς και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη διαδικασία.

Μπορούν να κατατεθούν και με ένα απλό e-mail.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά υπάρχει κανένας αριθμός που να στέλνουμε μήνυμα ή να τον καλούμε και να μας πιστοποιεί σε πιο δίκτυο ανήκει ο κάθε αριθμός κινητου γιατί έχω χάσει την μπάλα με τις φορητότητες?

Επίσης το web n'mail *μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε στην wind καρτοκινητή ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για χρήση Internet?

Ευχαριστώ.

από όσο ξέρω δεν υπάρχει μόνο να μαθαίνεις εάν είναι wind free to go. Μόνο στην vodafone υπάρχει αυτό στέλνεις με sms σε έναν αριθμό και σε ενημερώνει από πιο δίκτυο παρέχεται ο αριθμός που θέλεις να μάθεις. Επίσης στην vodafone μπορείς να μάθεις εάν ένας αριθμός είναι vodafone ή οχι καλώντας το 1286 με την επιλογή 3. Στο νέο καρτοκινητο που υπάρχει και εκεί τα 1500 προς όλη την wind υπάρχει τρόπος να ενημερωθείς εάν ο αριθμός ανήκει σε συνδρομητή wind ή όχι. Από όσο ξέρω δεν έχει βγει κάτι. Γνωρίζει κανένας εάν τελικά βγήκε τέτοια υπηρεσία;.

μαγκια του φιλε μου....αν μπορει να βγαλει κερδος ας το κανει....δεν κλεβει κανεναν....και βεβαια δεν "φταιει" η wind ουτε ο τυπος που εκμεταλευετε την περισταση.....

εγω ετσι το βλεπω.....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Καραγκιοζιλίκια...

το ελεγε και το παλιο τους σποτ και το κανανε πραξη..

δεν παιρνεις λογαριασμο...δεν δινεις λογαριασμο!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ρε παιδιά υπάρχει κανένας αριθμός που να στέλνουμε μήνυμα ή να τον καλούμε και να μας πιστοποιεί σε πιο δίκτυο ανήκει ο κάθε αριθμός κινητου γιατί έχω χάσει την μπάλα με τις φορητότητες?

Επίσης το web n'mail *μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε στην wind καρτοκινητή ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για χρήση Internet?

Ευχαριστώ.

Τον αριθμό που σ' ενδιαφέρει θα στείλεις στο 1274

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

το ελεγε και το παλιο τους σποτ και το κανανε πραξη..

δεν παιρνεις λογαριασμο...δεν δινεις λογαριασμο!

ποσο μπροστα απο την εποχη της ηταν η διαφημιση

[sIGPIC][/sIGPIC]

πραγματικη αγγελια...

Δινω και εγω μια τετοια με ανταλλαγη (για F2Go2 enoo) χωρις περαιτερω χρηματα,ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 19 ΜΑΡΤΗ........πολυ ευκολος αριθμος με 1 ευρο καθε μηνα για 5 μηνες!

Τον αριθμό που σ' ενδιαφέρει θα στείλεις στο 1274

Xρεώνεσαι ή είναι free το sms?

http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg

Στέλνω γραπτό μήνυμα με τον αριθμό που με ενδιαφέρει στο 1274 αλλά μου έρχεται ειδοποίηση από την wind ότι αυτός ο αριθμός (το 1274)δεν υπάρχει..Τον έχει χρησιμοποιήσει κανείς άλλος με επιτυχία?

πολλες φορες και με επιτυχια. ισως εχει μπλοκαρει το συστημα παλι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στέλνω γραπτό μήνυμα με τον αριθμό που με ενδιαφέρει στο 1274 αλλά μου έρχεται ειδοποίηση από την wind ότι αυτός ο αριθμός (το 1274)δεν υπάρχει..Τον έχει χρησιμοποιήσει κανείς άλλος με επιτυχία?

περιεργο...σε μενα δουλεύει κανονικα.Μηπως εννοει οτι δεν υπάρχει το τηλεφωνο που προσπαθεις να ελέγξεις?

Μηπως δεν ανήκει στη wind?

Όχι οι αριθμοί που στέλνω για επιβεβαίωση ανήκουν στην Wind..Αυτός ο αριθμός είναι για να τσεκάρουμε μόνο Wind κινητά? Φαντάζομαι δεν θα παίζει ρόλο ότι έχω την Νέα Καρτοκινητή..Σήμερα πάλι που το δοκίμασα μου στέλνει γραπτό μήνυμα η Wind ότι το 1274 δεν υπάρχει.Μπορεί να κάνω κάτι λάθος αλλά τι στο καλό στέλνω τον αριθμό που με ενδιαφέρει στο 1274 δεν είναι και τόσο δύσκολο..

Μπορείς να στείλεις μόνο από f2g

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έτσι εξηγούνται ολά..Αυτός τότε ο αριθμός είναι μόνο για να μαθαίνεις αν ο άλλος συνδρομητής είναι f2g και να χρησιμοποιείς τις ανάλογες υπηρεσίες..

Ναι, είχε ξεκινήσει με το f2go της παρέας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

πραγματικη αγγελια...

Δινω και εγω μια τετοια με ανταλλαγη (για F2Go2 enoo) χωρις περαιτερω χρηματα,ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 19 ΜΑΡΤΗ........πολυ ευκολος αριθμος με 1 ευρο καθε μηνα για 5 μηνες!

Να υπενθυμίσω ότι οι αγγελίες απαγορέυονται.

Και να προειδοποιήσω όσους πουλάνε καρτοκινητά δηλωμένα στο όνομά τους ότι είναι πολύ εύκολο να βρεθούν μπλεγμένοι αύριο-μεθαύριο.

γεια σας, εχω εναν αριθμο F2G, ο οποίος δεν θελω να τον χασω τον αριθμό αυτών, εχω κανει αιτηση για αλλαγη σε μια αλλη εταιρια απο τον Φλεβάρη, αλλα ακομα δεν εχει γίνει η μεταβήβασει στην αλλη εταιρια...

το προβλημα μου είναι ότι στις 10 απριλιου 2009 ειχα βαλει τελευταια φορα καρτα ανανεωσεις σε αυτων τον αριθμο, και τώρα στις 10 απριλίου 2010 μου εστηλε η wind μηνυμα οτι πρεπει μεσα σε 5 μέρες (αρα ως 15 απριλίου) να βάλω καρτα ανανεωσης αλλιως θα διακοπεί η σύνθεση μου...

το ερωτημα, μετα απο 1 χρόνο που δεν εχεις βαλει καρτα, δεν εχεις εαν μηνα περιθώριο για να βάλεις κάρτα για μην χασεις τον αριθμό;;; δεν βάνω καρτα (γιατι να βάλω) αφου θα γίνει ο ιδιος αριθμος αλλαγη σε αλλη εταιρία....

αλλα γιατι μου εστειλε τετοιο μηνυμα αφου εχω περιθώριο 1 μηνα. μήπως εννοουσε ότι υπάρχει φραγλη εξερχομένων κλήσεων;;;

στην ιστοσελίδα του wind λεει ξεκαθαρα:

Με το πέρας των αρχικών 12 μηνών ή της διάρκειας ισχύος της τελευταίας ανανέωσης χρόνου που κάνατε, φράσσονται αυτόματα οι εξερχόμενες κλήσεις. Από την ημερομηνία φραγής, έχετε στην διάθεσή σας 35 μέρες για να ανανεώσετε το χρόνο ομιλίας σας και να επιστρέψετε στην κανονική λειτουργία του τηλεφώνου σας

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langid=1&pageid=1026

άρα θα ληξει σε 35 μέρες και οχι σε 5 (αυριο 15 απριλιου) σωστα;;

ευχαριστω!!

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

Ρώτησε καλύτερα στο 1260 για πιο σίγουρα για το πότε θα διακοπεί οριστικά ο αριθμός αλλά εαν έχεις κάνει από τον Φλεβάρη αίτημα φορητότητας και δεν έχει υλοποιηθεί μέσα στις επόμενες 15 εργάσιμες τότε δε νομίζω να υλοποιηθεί ποτέ, μίλα με την άλλη εταιρεία για να σου πουν γιατί δεν έχει γίνει τόσο καιρό.

Μπορείς να στείλεις 1€ από κάποιο άλλο καρτοκινητό wind (π.χ. από κάποιο φίλο σου για να ανανεώσεις τη λήξη της σύνδεσης για 12 μήνες ακόμα για καλό και για κακό).

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Ή πέρνα από ένα κατάστημα βάλε 1 ευρώ να μην έχεις πρόβλημα.

Γιατί και φραγή να γίνει αν βάλεις λεφτά μετά θα ανοίξει.

Απλώς μην σου δημιουργήσει πρόβλημα στη φορητότητα.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova