Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και το Νέο καρτροκινητό καλέιτε δωρεάν με τα NON STOP

παιδια εγω μπηκα στο καινουριο καρτοκινητο εβαλα 11 ευρω μου εστειλε μηνυμα για τα 1500 λεπτα και τον διπλασιασμο αλλα στο 1269 δεν εχει περασει τον διπλασιασμο...παιρνουμε καποιο αλλο τλ να μας το πει????

παιδια εγω μπηκα στο καινουριο καρτοκινητο εβαλα 11 ευρω μου εστειλε μηνυμα για τα 1500 λεπτα και τον διπλασιασμο αλλα στο 1269 δεν εχει περασει τον διπλασιασμο...παιρνουμε καποιο αλλο τλ να μας το πει????

από σελίδα wind:

Οι συνδρομητές μπορούν να ακούσουν το υπόλοιπο και τη διάρκεια ισχύος των δωρεάν λεπτών ομιλίας και SMS καθώς επίσης και του δωρεάν διπλάσιου χρόνου ομιλίας καλώντας δωρεάν το 1268.
http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Εν τω μεταξύ το μπόνους μπαίνει

ολόκληρο χωρίς να αφαιρείται ο φόρος

Έβαλα 11ευρώ και σαν μπόνους μπήκαν ολόκληρα!

απορια

εχω ενα καρτοκινητο γουιντ στο οποιο βαζω απλα ενα νον στοπ για 600+600 προς εναν αριθμο γουιντ,

σημερα ελαβα σμς πως με μια ανανεωση 10 ευρω ,μπορω να μιλαω απεριοριστα με κινητα γουιντ.

δεν διευκρινιζει ομως για ποσο καιρο θα γινεται αυτο και αν μετα θα μπορω αν συνεχισω τις ανανεωσεις του νον στοπ 600..

επισης, ως ποτε ισχυει αυτο??δλδ μεχρι ποτε μπορω να ανανεωσω το χρονο ομιλιας?

Για να χρησιμοποιεις nonostop εχεις F2G..Σου εστειλαν οντως αυτο το μηνυμα ή σου εγραψαν να μεταφερθεις στην νεα καρτοκινητη?Γιατι αν σου εστειλαν μονο αυτο που λες σημαινει οτι αρχιζουν και δινουν την προσφορα με τα 1500 και στο F2G

Edited by Petros the Great

Για να χρησιμοποιεις nonostop εχεις F2G..Σου εστειλαν οντως αυτο το μηνυμα ή σου εγραψαν να μεταφερθεις στην νεα καρτοκινητη?Γιατι αν σου εστειλαν μονο αυτο που λες σημαινει οτι αρχιζουν και δινουν την προσφορα με τα 1500 και στο F2G

Mπορουμε καπως να το διαπιστωσουμε αυτο?

Το διαπιστώσαμε εμείς και το γράψαμε στο Forum .

Από κεί και πέρα κάλεσε και εσύ ένα Νέο καρτοκινητό , μπορείς .

Το διαπιστώσαμε εμείς και το γράψαμε στο Forum .

Από κεί και πέρα κάλεσε και εσύ ένα Νέο καρτοκινητό , μπορείς .

Aλλο εννοω!Αν δινουν τωρα την προσφορα και στο free2go (δηλαδη αν λογικευτηκαν). Ισχυει;

Αλλο λεει ο ενας, αλλο λεει ο αλλος :p

@amyntakos οχι δεν εχει διασταυρωθει αν ισχυει η προσφορα και για τους f2g.

Αλλο λεει ο ενας, αλλο λεει ο αλλος :p

@amyntakos οχι δεν εχει διασταυρωθει αν ισχυει η προσφορα και για τους f2g.

'Aρα δεν εβαλαν ακομα μυαλο!Μαλιστα...

^Αν όλη σου η παρέα ή/και η οικογένεια είναι στο πακέτο, και δεν χρησιμοποιείς και το σταθερό, κάπως έχει λογική.

Παρέα, οικογένεια, πολύς κόσμος έχει φίλους και φίλες από τα φοιτητικά χρόνια που ζούνε σε άλλες πόλεις, κάποιοι άλλοι επικοινωνούν με τις ώρες για δουλειά, γενικά υπάρχει η ανάγκη της έντονης και συνεχούς επικοινωνίας και το κινητό με αυτές τις προσφορές, σου δίνει την δυνατότητα να ικανοποιείς τις επικοινωνιακές σου ανάγκες μιας και έχει αντικαταστήσει το σταθερό.

Φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε το κινητό ως κοινωνικό αγαθό, όπως τα αμάξια πχ, ενώ ίσως και να μην είναι.

Το "ίσως" το βάζω σε εισαγωγικά γιατί πιστεύω πως η επικοινωνία και η πρόσβαση στην πληροφορία αποτελούν σύγχρονα κοινωνικά αγαθά.

πολύ μακρία πάει η φαντασία όλων, ξεχάστε τα 1500 λεπτά στο free2go δε τα έδωσε και δε πρόκειται να τα δώσει ποτέ το ξέρουμε όλοι ασχετα που δε το παραδεχόμαστε. Το μήνυμα στάλθηκε και σε ένα ξεχασμένο free2go που έχω και απλά έλεγε για τη προσφορά στο νέο καρτοκινητό και στο τέλος έλεγε καλέστε 1342 για να μεταφερθείτε

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

πολύ μακρία πάει η φαντασία όλων, ξεχάστε τα 1500 λεπτά στο free2go δε τα έδωσε και δε πρόκειται να τα δώσει ποτέ το ξέρουμε όλοι ασχετα που δε το παραδεχόμαστε. Το μήνυμα στάλθηκε και σε ένα ξεχασμένο free2go που έχω και απλά έλεγε για τη προσφορά στο νέο καρτοκινητό και στο τέλος έλεγε καλέστε 1342 για να μεταφερθείτε

Φιλε δεν λεω κατι δεδομενο εγω.Διαβασε οτι τον ρωταω αν γραφει το μηνυμα που του εστειλαν να καλεσει 1342..Απαντησες εσυ στην ερωτηση μου!Δηλαδη στελνουν μηνυματα σε F2G τους ενημερωνουν για την προσφορα και προτρεπουν να καλεσεις 1342 για αλλαγη πακετου.

Φιλε δεν λεω κατι δεδομενο εγω.Διαβασε οτι τον ρωταω αν γραφει το μηνυμα που του εστειλαν να καλεσει 1342..Απαντησες εσυ στην ερωτηση μου!Δηλαδη στελνουν μηνυματα σε F2G τους ενημερωνουν για την προσφορα και προτρεπουν να καλεσεις 1342 για αλλαγη πακετου.

εμενα αυτο μου δειχνει οτι η προσφορα δεν προκειται να ισχυσει και για το f2g αλλα μονο για την νεα καρτοκινητη

ναι,με προτρεπει να καλεσω 1342 -προφανως για να αλλαξω πακετο-

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ναι,με προτρεπει να καλεσω 1342 -προφανως για να αλλαξω πακετο-

Ποσο ανοητοι μπορει να ειναι λοιπον που πανε να κατεργησουν με το ζορι σε μια νυχτα ενα ιστορικο πακετο οπως το free2go!?

προσωπικα δεν αλλαζω πακετο..ας μεινω σε αυτο που ειμαι
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

καλα ειμαστε στο f2go2 ...

το καλυτερο για όσους μιλάμε κατά κύριο λόγο προς wind και προς συμβόλαια είναι μία 2in1 με μια καρτα νέο καρτοκινητό να ανανεώνουμε τη πρώτη του μηνός 10€ για να καλούμε wind,q και οποιοδήποτε νούμερο το πρώτο 15ημερο του μήνα και μετά να καλούμε από τη δεύτερη sim με free2go2 προς τους άλλους. Και τη τελευταία μέρα του μήνα κανουμε το νέο καρτοκινητό free2go στέλνουμε το χρόνο ομιλίας στο άλλο πακέτο και ξανά πίσω. Νομίζω η συμφερότερη λύση ειναι αυτή, όποιος πάλι δε καλεί συμβόλαια το ίδιο του έρχεται ένα free2go2 με ένα non-stop.

George Bernard Shaw

Γνώμη μου είναι ότι για πολύ κόσμο το νέο καρτοκινητό συμφέρει

έχει χρέωση 0,185 πρός όλους αφού διπλασιάζει την κάρτα, και σου προσφέρει δωρεάν τα 1000 λεπτά πρός όλους τους WIND και Q. Αν καλείς αρκετούς wind Q Δεν σε πειράζει που χάνεις το 0,10 κερδίζεις από αλλού . Δεύτερον αργά ή γρήγορα η προσφορά του 0,10 θα τελειώσει (προσφορά είναι , όχι μόνιμη χρέωση ).

Αν του βάζαν και ένα πακέτο για σταθερά θα ήταν τέλιο.

Edited by Vasileios

εγω 10 ευρω καθε μηνα δεν θα τους τα δινω..

εχω f2g 2..δεν εχω αναγκη να μιλαω 1500 λεπτα και να καιω το κεφαλι μου με την ακτινοβολια.

η χρηση που κανω ειναι..ελα μητσαρα.εφτασα.κατεβα..οποτε δεν χρειαζεται να αλλαξω πακετο ή να γυρναω απο το ενα πακετο στ αλλο

αν θελω να πολυλογησω το κανω απο το σταθερο.

το κινητο ειναι για μια ωρα αναγκης!ειχαμε την προσφορα του 2009 και κακομαθαμε

εγω 10 ευρω καθε μηνα δεν θα τους τα δινω..

εχω f2g 2..δεν εχω αναγκη να μιλαω 1500 λεπτα και να καιω το κεφαλι μου με την ακτινοβολια.

η χρηση που κανω ειναι..ελα μητσαρα.εφτασα.κατεβα..οποτε δεν χρειαζεται να αλλαξω πακετο ή να γυρναω απο το ενα πακετο στ αλλο

αν θελω να πολυλογησω το κανω απο το σταθερο.

το κινητο ειναι για μια ωρα αναγκης!ειχαμε την προσφορα του 2009 και κακομαθαμε

άρα δεν έβαζες πακέτο non stop γιατί αν έβαζες θα έδινες ούτως ή άλλως 7€ οπότε το ίδιο θα σου έβγαινε. Αν δεν έβαζες προφανώς και σε συμφέρει να μείνεις στο free2go2 θα ήταν τρελλό να το αφήσεις για το νέο καρτοκινητό

George Bernard Shaw

ούτε εγώ έβαζα! η κάθε καρτοκινητή είναι συμφέρουσα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Για κανένα λόγο δεν θα έφευγα από το 0,10 του f2go2 αν πάλι σταματήσει τότε θα σκεφτώ μήπως βάλω τη νέα καρτοκινητή της wind … Για μένα προσωπικά που μιλώ σε όλα τα δίκτυα το συμβόλαιο q30 είναι αμέσως ποιο συμφέρουσα πρόταση μετά το f2go2 …
venceremos

Θα συμφωνήσω με τον Βασίλειο.

Όσοι είναι διατεθιμένοι να ξοδέψουν τουλάχιστον 11 ευρώ/μήνα, η καλύτερη λύση είναι το Νέο Καρτοκινητό.

11+9.7=20.7ευρώ καθαρά/0.354=58.5λεπτά ομιλίας προς Voda+Cote.

Άρα η πραγματική χρέωση είναι 11/58.5=0.188ε/λεπτό.

ΠΡΟΣΟΧΗ εδώ τώρα με το F2G2: χρέωση λέει 0.10ε/λεπτό αλλά με την 11άρα κάρτα μας μένουν 9.7ε μέσα, δηλαδή 97' ομιλίας, οπότε η πραγματική μας χρέωση είναι 11/97=0.113ε/λεπτό!

Άρα η διαφορά μεταξύ Νέου Καρτοκινητού και F2G2 είναι 0.188-0.113=0.075ε/λεπτό.

Δεν είναι και τεράστια η διαφορά για να πούμε πως δεν αξίζει να μην κερδίσουμε τα 1500'+1500sms πρός όλη την Wind-Q.

Στα sms έχουμε: 20.7/0.0857=241sms, δηλαδή η πραγματική χρέωση στα sms είναι 11/241=0.0456ε/sms.

Με το F2G2 έχουμε 9.7/0.04=242sms και η πραγματική χρέωση βγαίνει 11/242=0.0454ε/sms.

Δηλαδή στα sms ΔΕΝ αλλάζει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα.

Οπότε για όσους μπορούν και θέλουν να διαθέσουν τουλάχιστον 11ε/μήνα για καρτοκινητό, συμφέρει η Νέα Καρτοκινητή της Wind.

Στο F2G2 πάντως η χρέωση είναι από το πρώτο δευτερόλεπτο ενώ το Νέο Καρτοκινητό έχει ελάχιστη χρέωση τα 30".

Οπότε, για ανθρώπους σαν τον Domi17 που δεν μιλάνε πολύ, ίσως είναι καλύτερα να παραμείνουν στο F2G2.

Προσωπικά, εγώ θα το αλλάξω σε Νέο Καρτοκινητό αλλά τις υπόλοιπες sim θα τις αφήσω σε F2G2, οι γονείς μου που δεν μιλούν πολύ σαν τον Domi17 θα παραμείνουν σε F2G2 και θα τους καλώ εγώ, αδέρφια, νύφες, πεθερές κλπ που έχουν WU και F2G2, ίσως ενεργοποιήσουν μόνο ένα Νέο Καρτοκινητό, η ίδια αναλογία θα κρατηθεί και στις υπόλοιπες οικογένειες/παρέες του περιβάλλοντος μου.

Κατά μέσο όρο δηλαδή, 1 στα 3 καρτοκινητά θα μεταφερθούν στο Νέο Καρτοκινητό.

Οπότε, από εκεί που είχαμε στάνταρ 25 μηνιαίες ανανεώσεις των 5 ευρώ τουλάχιστον (τόσα περίπου είναι τα άτομα που επικοινωνώ με Wind), τώρα θα έχουμε 8-9 ανανεώσεις των 11 ευρώ (Νέο Καρτοκινητό) και οι υπόλοιποι (F2G2), όποτε θα τελειώνουν οι μονάδες τους θα ανανεώνουν (μπορεί και ανα δίμηνο ή τρίμηνο!).

Έτσι όπως φαίνεται, χάνει ελάχιστα η Wind, ή παραμένει στα ίδια επίπεδα εσόδων.

Απλά λανσάρει το νέο της καρτοκινητό και πολύ φοβάμαι πως με τον καιρό σιγά-σιγά θα διακοπεί η "δέσμευση τιμής" και θα έχουμε λιγότερες επιλογές στην καρτοκινητή της Wind.

Νομίζω πως Voda και Wind με τα παρόμοια πακέτα και χρεώσεις τους, έχουν σαν σκοπό να ωθήσουν τον κόσμο να ξοδεύει τουλάχιστον 11 ευρώ/μήνα (ή 22 ευρώ για να καλύψει σχεδόν πλήρως τις ανάγκες του) και να περιορίσουν τα πακέτα τους στην καρτοκινητή.

Κι αυτό για να βοηθήσουν τα συμβόλαια που είναι η βασική πηγή εσόδων τους.

Γιατί όταν κάποιος φτάσει στο σημείο να ξοδεύει 20-23 ευρώ/μήνα σε καρτοκινητό, θα σκεφτεί οτι ίσως είναι καλύτερα να διαλέξει κάποιο συμβόλαιο με 7-10 ευρώ παραπάνω.

Στα sms έχουμε: 20.7/0.0857=241sms, δηλαδή η πραγματική χρέωση στα sms είναι 11/241=0.0456ε/sms.

Με το F2G2 έχουμε 9.7/0.04=242sms και η πραγματική χρέωση βγαίνει 11/242=0.0454ε/sms.

Δηλαδή στα sms ΔΕΝ αλλάζει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα.

Δυστυχώς στα sms δεν ισχύει το σκεπτικό σου γιατί όπως έχουν αναφέρει παιδιά εδώ μέσα το bonus δεν ισχύει για sms αλλά μόνο για ομιλία οπότε η χρέωση των sms παραμένει στα 0,0857 δυστυχώς αν ισχυει αυτό που λες θα ήταν τέλεια!!

Κι αυτό για να βοηθήσουν τα συμβόλαια που είναι η βασική πηγή εσόδων τους.

Γιατί όταν κάποιος φτάσει στο σημείο να ξοδεύει 20-23 ευρώ/μήνα σε καρτοκινητό, θα σκεφτεί οτι ίσως είναι καλύτερα να διαλέξει κάποιο συμβόλαιο με 7-10 ευρώ παραπάνω.

ούτε αυτό ισχύει όπως φαίνεται οι εταιρείες για ανεξήγητο λόγο θέλουν να ωθήσουν το πληθυσμό στη καρτοκινητή. Σκέψου ότι με 11 το μήνα βγάζεις περίπου 58 λεπτά ομιλίας και απεριοριστα προς wind όπως υπολόγισες, στο wind XS με 22,5 το μήνα βγάζεις απεριοριστα wind, 20 λεπτά προς όλους και 20sms Δηλαδή δίνεις και διπλά λεφτά και έχεις λιγότερες παροχές.

Αντίστοιχα στο wind small με 33,5 περίπου έχεις απεριοριστα προς wind και 100 λεπτά και sms, αν φορτώσεις στο wind καρτοκινητο 33,5 το μήνα θα χεις απεριοριστα προς wind και περίπου 60 κάρτα δηλαδή 169 λεπτά ομιλίας ή εναλλακτικά 145 λεπτα ομιλίας και 100 sms. Τώρα ποιο θα κάτσει σε συμβόλαιο απορώ... Μόνο τα υψηλού κόστους συμφέρουν πια. Και να πω ότι μετά το δωρεάν χρόνο κερδίζεις κάτι 0,33 στα συμβόλαια 0,35 στη κάρτα και το μήνυμα 0,12 στα συμβόλαια 0,085 στη κάρτα. Άρα ποιο το όφελος, μη πω για την ελάχιστη χρέωση των 45 δευτερολέπτων πλέον στα συμβόλαια.

Edited by pan82

George Bernard Shaw

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova