Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με πήραν σήμερα τηλέφωνο για να πάω να παραλάβω το κινητό που κέρδισα.Αφού μένω Αθήνα μου είπαν εντός δυο ημερών στο Νέο Ηράκλειο.

Υπάρχει κάποιο θέμα που να συζητάμε για τα διαφημιστικά σποτάκια της wind;

Αναρωτιέμαι ποια διαφημιστική χειρίζεται τον λογαριασμό του "f2g εκπλήξεις". Το έκανα γοογλε αλλά δεν βρήκα απάντηση, ούτε στο Marketing Week βρήκα κάτι.

Πάντως μόλις επιβεβαίωσα ότι αυτός που παίζει στο σποτάκι είναι αυτός ο τυπάκος, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος. :lol: Κάλλιο αργά παρά ποτέ... Τόσο καιρό σκεφτόμουνα "είναι - δεν είναι"... :lol: Πολύ γιαγιά έχω γίνει!

Ο Μπουσουλόπους είναι. Έγινε κι'αυτός tv περσόνα :p Οι «εκπλήξεις» θα συνεχιστούν ή τελείωσαν με την χειρότερη «έκπληξη» που θα μπορούσαν να κάνουν; Οι κληρώσεις θα συνεχιστούν;

Συμμετοχη στις κληρωσεις των δωρων εχει καθε αριθμος ή καθε ονομα? πως παει?

Εχω 3 wind και επαιξα χτες το απογευμα κανονικα. Σημερα μου λεει οτι εχω ηδη μια συμμετοχη..

πως γινεται αυτο? αλλαξαν τιποτα μηπως?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για την χρήση που κάνω εγω προσωπικά ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ δεν θα με χάλαγε το νέο Συμβόλαιο Q με την επιλογή Q30 και ας μην ειναι καρτοκινήτο Και να φεύγω τελείως από την wind...

μου εφυγε το καφασι

Σε ευχαριστώ πολύ :)

Εχω 3 wind και επαιξα χτες το απογευμα κανονικα. Σημερα μου λεει οτι εχω ηδη μια συμμετοχη..

πως γινεται αυτο? αλλαξαν τιποτα μηπως?

Αυτό μου λέει και μένα.. Και σίγουρα δεν έχω πάιξει σήμερα.. Χθές το μεσημέρι ήταν η τελευταία μου συμμετοχή... Τι να πώ... :worry:

Με πήραν σήμερα τηλέφωνο για να πάω να παραλάβω το κινητό που κέρδισα.Αφού μένω Αθήνα μου είπαν εντός δυο ημερών στο Νέο Ηράκλειο.

Εμενα με ξανακαλεσαν για να ους δωσω τα στοιχεια μου.

οταν τους ειπα πως το εχουν ηδη κανει εδω και μια βδομαδα ,μου ειπαν πως δεν υπαρχει καποια καταχωρηση.

ξαναεδωσα τα στοιχεια μου και μου ειπαν πως θα με παρουν απο την επομενη εβδομαδα ΞΑΝΑ για να μου πουνε αν θα στειλουν το δωρο μου ή αν θα πρεπει να παω απο καταστημα για να το παραλαβω..

προχειροδουλεια

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

και εγω εχω παιξει την πεμτη μια φορα στον διαγωνισμο και απο τοτε δεν μπορω να ξαναπαιξω. και αυτο μουφα σαν την προσφορα ειναι?

Κάτι συμβαίνει όντως.

Πώς μετράει η ημέρα; Από 00:00 εώς 23:59;

Την Παρασκευή δεν έπαιξα.

Το Σάββατο μπήκα κάπου το απόγευμα 6 η ώρα και έπαιξα.

Μπαίνω τώρα, 4μιση τη νύχτα, ήδη Κυριακή δηλαδή, και μου λέει ότι σήμερα έχω ήδη μία συμμετοχή και να προσπαθήσω ξανά αύριο.

Πότε αρχίζει αυτό το αύριο;

Αχχχ, όλα στο περίπου...

παιδια εγω παρελαβα τα δωρα μου απο τα γραφεια της εταιριας Kick στο νεο ηρακλειο. Μη διστασετε παρτε εκει τηλεφωνο και πηγαιντε παρτε τα δωρα σας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

παιδια επειδη εχω ψιλομπερδευτει...

Μου ηρθε μηνυμα στα καρτοκινητα της οικογενειας, οτι βαζοντας 11 ευρω διπλασιαζεται το ποσό...

1. για ποσες μερες εκμεταλλευομαστε τα εποπλεον 11 ευρω? Σωστα υποθετω για 7 μερες?

2. υπαρχει καρτα 11 ευρω..?:)

Ευχαριστω! (αν μπορειτε διαφωτηστε με..)

παιδια επειδη εχω ψιλομπερδευτει...

Μου ηρθε μηνυμα στα καρτοκινητα της οικογενειας, οτι βαζοντας 11 ευρω διπλασιαζεται το ποσό...

1. για ποσες μερες εκμεταλλευομαστε τα εποπλεον 11 ευρω? Σωστα υποθετω για 7 μερες?

2. υπαρχει καρτα 11 ευρω..?:)

Ευχαριστω! (αν μπορειτε διαφωτηστε με..)

1. Ναι, ισχύουν για 7 ημέρες.

2. Μετά τον φόρο της Κυβέρνησης στα καρτοκινητά, οι κάρτες των 10 ευρώ έγιναν 11.

1. Ναι, ισχύουν για 7 ημέρες.

2. Μετά τον φόρο της Κυβέρνησης στα καρτοκινητά, οι κάρτες των 10 ευρώ έγιναν 11.

οπότε ζηταω απ το περιπτερο των 11 ευρω.

και σου δινουν αν δεν κανω λαθος, και 600 λεπτα προς f2g.. κι αυτο για μια βδομαδα να υποθεσω ετσι?:)

παλικάρια λίγο τη βοηθια σας...

θέλω να έχω msn στο κινητό μου .μέσο wind καρτοκινιτο .χωρίς να το χρυσοπληρώσω ιπαρχι καπιο πρόγραμμα κάτι που μπορώ να το χρησιμοποιώ ?

α κερδισα κι εγω δωρο...ενα i pod.....αλλα επειδη εκεινη την ωρα δεν μπορουσα να βρω ΑΦΜ γονεων ειπα θα τους καλεσω εγω!!!!ωραια!!!!!:D

Εγώ έχω πάρει 3-4 φορές...Στις αρχές που πήρα τρέχαν και δε φτάναν...Μου ζήτησαν τα στοιχεία και μου είπαν ότι θα με καλέσουν...Ξαναπαίρνω την άλλη εβδομάδα γιατί δε με είχαν πάρει και τους το λέω...Μου ζητάν τα στοιχεία μου και τους λέω ότι τους τα είπα...Τους τα ξαναλέω και μου λέει ότι δεν είχαν καταχωρηθεί...Περιμένω να με ξαναπάρουν...τπτ....Τους παίρνω Παρασκευή στις 6 το απόγευμα και μου λένε αφήστε το τηλέφωνο θα σας καλέσουν σε λίγο...Ξαναπαίρνω στις 8 και 15 το βράδυ επειδή δε με είχαν πάρει και μου λένε ότι θα με ξαναπάρουν...Περίμενα τπτ.....Το Σάββατο το πρωί ξαναπαίρνω...Βγαίνει ένας και μου λέει πάρε από Δευτέρα μετά τις 10...Καλά λέω....Το απόγευμα Σαββάτου προς έκπληξη μου με παίρνουν αυτοί...!!!Τους λέω πως με λένε ευτυχώς ήταν καταχωρημένα τα στοιχεία....Τους ρωτάω τι θα γίνει και μου λέει ότι δεν έχουν ενημέρωση...Θα με καλέσουν αυτοί!!!Βγάλτε άκρη....
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

παλικάρια λίγο τη βοηθια σας...

θέλω να έχω msn στο κινητό μου .μέσο wind καρτοκινιτο .χωρίς να το χρυσοπληρώσω ιπαρχι καπιο πρόγραμμα κάτι που μπορώ να το χρησιμοποιώ ?

Θα πρέπει να βάλεις το «Wind Plus Non-Stop» και μετά να μπεις στο Msn μέσω του «e-Buddy». ;)

Κάτι συμβαίνει όντως.

Πώς μετράει η ημέρα; Από 00:00 εώς 23:59;

Την Παρασκευή δεν έπαιξα.

Το Σάββατο μπήκα κάπου το απόγευμα 6 η ώρα και έπαιξα.

Μπαίνω τώρα, 4μιση τη νύχτα, ήδη Κυριακή δηλαδή, και μου λέει ότι σήμερα έχω ήδη μία συμμετοχή και να προσπαθήσω ξανά αύριο.

Πότε αρχίζει αυτό το αύριο;

Αχχχ, όλα στο περίπου...

Μόλις έπαιξα στο διαγωνισμό και δέχθηκε κανονικά τα στοιχεία μου. Η τελευταία φορά που είχα πάρει μέρος ήταν την Τρίτη 15-12. Μήπως ήταν κάποιο παροδικό πρόβλημα; :confused:

Τώρα, Δευτέρα 01:45 τη νύχτα με άφησε και έπαιξα.

Όμως, αν γίνουν κανονικά 3 κληρώσεις για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, δεν έχω λάβει μέρος στην κλήρωση της Κυριακής με δικιά τους υπαιτιότητα! :mad:

θέμα ολόκληρο έχει γίνει πια αυτός ο διαγωνισμός ..πρέπει να ανοίξουμε καινούριο θέμα γιατί δεν αφορά άμεσα τι καρτοκινητή αλλα ένα παιχνίδι -διαγωνισμό

παιδια εγω παρελαβα τα δωρα μου απο τα γραφεια της εταιριας Kick στο νεο ηρακλειο. Μη διστασετε παρτε εκει τηλεφωνο και πηγαιντε παρτε τα δωρα σας
Το τηλ της Kick;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το τηλ της Kick;

Και μένα με πηραν το σαββατο τηλ αλλα δεν ξερουν ακομα πως θα παραλάβω το δωρο. Η θα μου το στειλουν γιατί ειμαι απο Δράμα ή απο καποιο κατάστημα wind

To τηλ της KICK ειναι 2102852913

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Για θυμήστε μου γιατί δεν το βρίσκω, υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθουμε αν κάποιος συνδρομητής έχει F2G στέλνοντας ΣΜΣ όπως γίνεται με το WUP και το CU;

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

Για θυμήστε μου γιατί δεν το βρίσκω, υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθουμε αν κάποιος συνδρομητής έχει F2G στέλνοντας ΣΜΣ όπως γίνεται με το WUP και το CU;

Ναι, στέλνεις από κινητό F2G δωρεάν sms στο 1274 γράφοντας τον αριθμό του κινητού που σε ενδιαφέρει.;)

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova