scream Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 οι νικητες της παρασκευης οπως και του σαββατοκυριακου ανακοινωνονται την Δευτερα..οποτε σημερα το μεσημερακι θα ανακοινωθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Να κανω μια ερωτηση κερδησα ενα PLAYSTATION 3 στις κληρωσεις του σαββατοκυριακου. Σε πιο τηλ να παρω και πια ειναι η διαδικασια? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 θα σε καλεσουν αυτοι απο οτι ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Ρε παιδιά οικονομικό πακέτο μου λέει πως έχω το f2go. Στους τιμοκαταλόγους όμως δεν έχει πουθενά χρεώσεις για σκέτο f2go πέρα απ' τα αριθμημένα 1-8. Τι παίζει??:confused: υπάρχει. http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1970 Απλα θα προσεξεις την σημειωση κατω απο την εικονα..Αν εισαι νεος ισχυουν αυτοματα.Οι παλιες χρεωσεις αν εισαι παλιος χρηστης σκετου f2g ειναι 40% πανω απο αυτες της εικονας.Σε καθε περιπτωση συμφερει να αλλάξεις στο αντοιστοιχο του frog στα αριθμημενα πακετα.Δεν εχει νοημα για κανεναν νομιζω να κρατησει το σκετο f2g πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 προφανως θα ηταν εντος εγγυησης Και έχει τεχνικό πρόβλημα η κάρτα Sim, αλλιώς δεν είναι δωρεάν η αντικατάσταση της κάρτας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Και έχει τεχνικό πρόβλημα η κάρτα Sim, αλλιώς δεν είναι δωρεάν η αντικατάσταση της κάρτας.. ναι πολυ σωστο. αν την χασεις και ειναι μεσα στην εγγυηση πληρωνεις για να παρεις καινουρια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 θα σε καλεσουν αυτοι απο οτι ξερω. παιδια οταν κερδισεις σου στελνουν και μηνυμα????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 παιδια οταν κερδισεις σου στελνουν και μηνυμα????? οχι, απλα επικοινωνουνε μαζι σου τηλεφωνικψς για να κανονισουν τις λεπτομερειες παραδοσης του δωρου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 οχι, απλα επικοινωνουνε μαζι σου τηλεφωνικψς για να κανονισουν τις λεπτομερειες παραδοσης του δωρου και στη σελιδα αναρτουν το username σου 'η το όνομα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 και στη σελιδα αναρτουν το username σου 'η το όνομα???? το username που εχεις δηλωσει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 το username που εχεις δηλωσει ok τοτε γιατι τα εχασα για λιγο νομιζα οτι ειχα κερδισει ενα playstation:PPPPP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Προσπαθώ σήμερα να χρησιμοποιήσω τον Opera Mini αλλά δεν καταφέρνει να δημιουργήσει σύνδεση με τους servers στην Opera. Αντιθέτως, ο ενσωματωμένος browser του κινητού μου καθώς και μια εφαρμογή για το ebay δουλεύουν μια χαρά. Επίσης, χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο browser δεν μπορούν να βρεθούν τα http://www.teashark.com και wap.teashark.com που από το notebook τα βλέπω κανονικά. Αν εγκαταστήσω το Teashark μέσω καλωδίου και το ξεκινήσω δεν μπορεί να συνδεθεί για να κάνει initialize την πρώτη φορά. Αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος αυτά τα προβλήματα; Έχω F2G με την προσφορά των 100ΜΒ και το gint APN. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 FREAK_OF_NATURE, ποιο κινητό κέρδισες; Vasileie, εσύ; Το Samsung Corby αν περασει ενας χρονος και δεν κανεις ανανεωση σε μια καρτα και κλειδωσει, μπορει να ανοιξει παλι? η την χανεις και μαζι με τα λεφτα που εχει μεσα? Η κάρτα κλειδώνει στους 13 μήνες Στους 12 μήνες χάνεις το υπόλοιπο σου . Μόνο η Vodafone το επιστρέφει εντός 3 ημερών αν κάνεις ανανέωση (12 μήνες και 3 ημέρες) . Οι άλλες εταιρείες δεν το δίνουν πίσω . Σύμφωνα με την νομοθεσία το νούμερο σου δεν μπορεί να δοθεί αλλού για 6 μήνες Αν μέσα σε αυτούς τους 6 μήνες ζητήσης καινούρια σύνδεση , θα σου δώσουν πάλι τον αριθμό Άρθρο 10 παράγραφος 10 του κανονιασμού εκχώρησης αριθμοδοτικών πόρων της Ε.Ε.Τ.Τ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 πηρα εγω τηλ σημερα την εταιρια που δεινει τα δωρα για το playstation3 που κερδισα και μου ειπαν οτι θα με καλεσουν αυτοι αυριο και πως το δωρο δεν το χανω. Εχει παραλαβει κανεις το δωρο του μεχρι τωρα? διαβασα στο σαιτ στους ορους οτι για να παρουμε το δωρο θα το στειλουν στο πιο κοντινο καταστημα wind και πρεπει να υπογραψουμε υπευθυνη δηλωση οτι συμφωνούμε τα στοιχια μας θα δημοσιεφθουν για διαφημιστικους σκοπους και τετοια... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 εμενα μου ειπαν πως θα το στειλουν σε διευθυνση που τους εδωσα τηλεφωνικα.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 για να δούμε... λίγο ανοργάνωτος διαγωνισμός μου φαίνεται μέχρι τώρα... ελπίζω να πάνε ολα καλα και να πάρουμε τα δώρα μας Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 ε κατσε!!απο δευτερα(δλδ σημερα) ξεκινα η αποστολη τους.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 υπάρχει. http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1970 Απλα θα προσεξεις την σημειωση κατω απο την εικονα..Αν εισαι νεος ισχυουν αυτοματα.Οι παλιες χρεωσεις αν εισαι παλιος χρηστης σκετου f2g ειναι 40% πανω απο αυτες της εικονας.Σε καθε περιπτωση συμφερει να αλλάξεις στο αντοιστοιχο του frog στα αριθμημενα πακετα.Δεν εχει νοημα για κανεναν νομιζω να κρατησει το σκετο f2g πλεον. Ωραία ευχαριστώ!! Και τώρα μία απορία σχετικά με τα πακέτα f2go2 ή f2go4??:confused: Γιατί το 2 βλέπω να έχει πολύ χαμηλότερες χρεώσεις από τα άλλα...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 f2go 2 φυσικα!!!!!!0,10 λεπτα το λεπτο προς όλους!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 f2go 2 φυσικα!!!!!!0,10 λεπτα το λεπτο προς όλους!!!!!!!!! Εδώ έχω χάσει κάπου τη μπάλα... Εφόσον έχει τόσο πιο χαμηλές τιμές τότε γιατί υπάρχουν τα άλλα πακέτα?? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Εδώ έχω χάσει κάπου τη μπάλα... Εφόσον έχει τόσο πιο χαμηλές τιμές τότε γιατί υπάρχουν τα άλλα πακέτα?? :wacko: Γιατί πολλοί θέλουν να μιλάνε με 0,01 ευρώ/λεπτός προς Wind κάτι που κάνουν τα πακέτα που είναι αντίστοιχα της Cosmoκάρτας και του Cu..Και άλλα πολλά που δεν βρίσκουν στ'άλλα πακέτα.. Πάντως, η προσφορά του F2G2 (αντίστοιχο του Frog) είναι τόσο καλή που σκέφτομαι ότι τα άλλα υπάρχουν χωρίς να χρησιμοποιούνται.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 οσο το χαρηκαμε το χαρηκαμε το f2g2 , απο 30/12 διαβασα οτι τελειωνει η προσφορα με τα 0.10 /λεπτο Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Μόλις το άλλαξα!:) Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Update: Μίλησα με το 1260 και μου είπαν ότι κάτι κάνουν με το Wind Plus. Τώρα δεν καταλαβαίνω τί σχέση μπορεί να έχει αυτό με το πρόβλημα του Opera Mini στο gint APN που συζητάμε αλλά η κοπέλλα μου είπε να ξαναδοκιμάσω αργότερα ή αύριο το πρωί. Για να δούμε... Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 οσο το χαρηκαμε το χαρηκαμε το f2g2 , απο 30/12 διαβασα οτι τελειωνει η προσφορα με τα 0.10 /λεπτο που ακριβως το διαβασες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts