Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οι νικητες της παρασκευης οπως και του σαββατοκυριακου ανακοινωνονται την Δευτερα..οποτε σημερα το μεσημερακι θα ανακοινωθουν.

Να κανω μια ερωτηση κερδησα ενα PLAYSTATION 3 στις κληρωσεις του σαββατοκυριακου. Σε πιο τηλ να παρω και πια ειναι η διαδικασια?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρε παιδιά οικονομικό πακέτο μου λέει πως έχω το f2go.

Στους τιμοκαταλόγους όμως δεν έχει πουθενά χρεώσεις για σκέτο f2go πέρα απ' τα αριθμημένα 1-8.

Τι παίζει??:confused:

υπάρχει.

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1970

Απλα θα προσεξεις την σημειωση κατω απο την εικονα..Αν εισαι νεος ισχυουν αυτοματα.Οι παλιες χρεωσεις αν εισαι παλιος χρηστης σκετου f2g ειναι 40% πανω απο αυτες της εικονας.Σε καθε περιπτωση συμφερει να αλλάξεις στο αντοιστοιχο του frog στα αριθμημενα πακετα.Δεν εχει νοημα για κανεναν νομιζω να κρατησει το σκετο f2g πλεον.

προφανως θα ηταν εντος εγγυησης

Και έχει τεχνικό πρόβλημα η κάρτα Sim, αλλιώς δεν είναι δωρεάν η αντικατάσταση της κάρτας..

Και έχει τεχνικό πρόβλημα η κάρτα Sim, αλλιώς δεν είναι δωρεάν η αντικατάσταση της κάρτας..

ναι πολυ σωστο. αν την χασεις και ειναι μεσα στην εγγυηση πληρωνεις για να παρεις καινουρια

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια οταν κερδισεις σου στελνουν και μηνυμα?????

οχι, απλα επικοινωνουνε μαζι σου τηλεφωνικψς για να κανονισουν τις λεπτομερειες παραδοσης του δωρου

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι, απλα επικοινωνουνε μαζι σου τηλεφωνικψς για να κανονισουν τις λεπτομερειες παραδοσης του δωρου

και στη σελιδα αναρτουν το username σου 'η το όνομα????

το username που εχεις δηλωσει

ok τοτε γιατι τα εχασα για λιγο νομιζα οτι ειχα κερδισει ενα playstation:PPPPP

Προσπαθώ σήμερα να χρησιμοποιήσω τον Opera Mini αλλά δεν καταφέρνει να δημιουργήσει σύνδεση με τους servers στην Opera. Αντιθέτως, ο ενσωματωμένος browser του κινητού μου καθώς και μια εφαρμογή για το ebay δουλεύουν μια χαρά.

Επίσης, χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο browser δεν μπορούν να βρεθούν τα http://www.teashark.com και wap.teashark.com που από το notebook τα βλέπω κανονικά. Αν εγκαταστήσω το Teashark μέσω καλωδίου και το ξεκινήσω δεν μπορεί να συνδεθεί για να κάνει initialize την πρώτη φορά.

Αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος αυτά τα προβλήματα; Έχω F2G με την προσφορά των 100ΜΒ και το gint APN.

FREAK_OF_NATURE, ποιο κινητό κέρδισες; Vasileie, εσύ;

Το Samsung Corby

αν περασει ενας χρονος και δεν κανεις ανανεωση σε μια καρτα και κλειδωσει, μπορει να ανοιξει παλι? η την χανεις και μαζι με τα λεφτα που εχει μεσα?

Η κάρτα κλειδώνει στους 13 μήνες

Στους 12 μήνες χάνεις το υπόλοιπο σου .

Μόνο η Vodafone το επιστρέφει εντός 3 ημερών αν κάνεις ανανέωση (12 μήνες και 3 ημέρες) . Οι άλλες εταιρείες δεν το δίνουν πίσω .

Σύμφωνα με την νομοθεσία το νούμερο σου δεν μπορεί να δοθεί αλλού για 6 μήνες

Αν μέσα σε αυτούς τους 6 μήνες ζητήσης καινούρια σύνδεση , θα σου δώσουν πάλι τον αριθμό

Άρθρο 10 παράγραφος 10 του κανονιασμού εκχώρησης αριθμοδοτικών πόρων της Ε.Ε.Τ.Τ.

πηρα εγω τηλ σημερα την εταιρια που δεινει τα δωρα για το playstation3 που κερδισα και μου ειπαν οτι θα με καλεσουν αυτοι αυριο και πως το δωρο δεν το χανω. Εχει παραλαβει κανεις το δωρο του μεχρι τωρα? διαβασα στο σαιτ στους ορους οτι για να παρουμε το δωρο θα το στειλουν στο πιο κοντινο καταστημα wind και πρεπει να υπογραψουμε υπευθυνη δηλωση οτι συμφωνούμε τα στοιχια μας θα δημοσιεφθουν για διαφημιστικους σκοπους και τετοια...
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

εμενα μου ειπαν πως θα το στειλουν σε διευθυνση που τους εδωσα τηλεφωνικα..
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

για να δούμε... λίγο ανοργάνωτος διαγωνισμός μου φαίνεται μέχρι τώρα... ελπίζω να πάνε ολα καλα και να πάρουμε τα δώρα μας
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ε κατσε!!απο δευτερα(δλδ σημερα) ξεκινα η αποστολη τους..
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

υπάρχει.

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1970

Απλα θα προσεξεις την σημειωση κατω απο την εικονα..Αν εισαι νεος ισχυουν αυτοματα.Οι παλιες χρεωσεις αν εισαι παλιος χρηστης σκετου f2g ειναι 40% πανω απο αυτες της εικονας.Σε καθε περιπτωση συμφερει να αλλάξεις στο αντοιστοιχο του frog στα αριθμημενα πακετα.Δεν εχει νοημα για κανεναν νομιζω να κρατησει το σκετο f2g πλεον.

Ωραία ευχαριστώ!!

Και τώρα μία απορία σχετικά με τα πακέτα f2go2 ή f2go4??:confused:

Γιατί το 2 βλέπω να έχει πολύ χαμηλότερες χρεώσεις από τα άλλα...:wacko:

f2go 2 φυσικα!!!!!!0,10 λεπτα το λεπτο προς όλους!!!!!!!!!

Εδώ έχω χάσει κάπου τη μπάλα...

Εφόσον έχει τόσο πιο χαμηλές τιμές τότε γιατί υπάρχουν τα άλλα πακέτα?? :wacko:

Εδώ έχω χάσει κάπου τη μπάλα...

Εφόσον έχει τόσο πιο χαμηλές τιμές τότε γιατί υπάρχουν τα άλλα πακέτα?? :wacko:

Γιατί πολλοί θέλουν να μιλάνε με 0,01 ευρώ/λεπτός προς Wind κάτι που κάνουν τα πακέτα που είναι αντίστοιχα της Cosmoκάρτας και του Cu..Και άλλα πολλά που δεν βρίσκουν στ'άλλα πακέτα.. Πάντως, η προσφορά του F2G2 (αντίστοιχο του Frog) είναι τόσο καλή που σκέφτομαι ότι τα άλλα υπάρχουν χωρίς να χρησιμοποιούνται.. :)

οσο το χαρηκαμε το χαρηκαμε το f2g2 , απο 30/12 διαβασα οτι τελειωνει η προσφορα με τα 0.10 /λεπτο
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Update: Μίλησα με το 1260 και μου είπαν ότι κάτι κάνουν με το Wind Plus. Τώρα δεν καταλαβαίνω τί σχέση μπορεί να έχει αυτό με το πρόβλημα του Opera Mini στο gint APN που συζητάμε αλλά η κοπέλλα μου είπε να ξαναδοκιμάσω αργότερα ή αύριο το πρωί.

Για να δούμε...

οσο το χαρηκαμε το χαρηκαμε το f2g2 , απο 30/12 διαβασα οτι τελειωνει η προσφορα με τα 0.10 /λεπτο

που ακριβως το διαβασες???

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova