Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει κανεις προχειρο τον αριθμο για να βλεπεις πιο νουμερο ειναι f2g ? thx

κενο στο 1274

[sIGPIC][/sIGPIC]

1.200’ ομιλίας και βιντεοκλήσεων και 1.200 SMS προς WIND F2G με κόστος ενεργοποίησης 7€/μήνα . http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1023

Όχι κενό! Βάζεις και το νούμερο που θέλεις να μάθεις εάν είναι f2g!! :)

ακριβως. λαθος απο κεκτημενη ταχυτητα. αν ειανι κενο το μηνυμα πως θα δεις που ανηκει ο αριθμος?:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήθελα να ρωτήσω αν εξακολουθεί να ισχύει αυτό που είχε γραφτεί παλιότερα εδώ, όπως περίπου το θυμάμαι:

"Σε κάθε νέο συνδρομητή του Wind Free 2 Go που προέρχεται από συμβόλαιο Wind ή φορητότητα από άλλη εταιρία, στην πρώτη ανανέωση χρόνου ομιλίας που πραγματοποιεί διπλασιάζεται το ποσό της κάρτας ανανέωσης".

Επίσης, αν ακόμα ισχύει, επηρεάζεται αν ο νέος συνδρομητής, αφού ενεργοποιήσει το νέο καρτοκινητό του, ενεργοποιήσει την υπηρεσία για Bonus 50'+50 sms, το WIN CLUB και με κλήση στο 1242 την αποφυγή παρακράτησης του φόρου 12% συνδρομητών καρτοκινητής;

Ήθελα να ρωτήσω αν εξακολουθεί να ισχύει αυτό που είχε γραφτεί παλιότερα εδώ, όπως περίπου το θυμάμαι:

"Σε κάθε νέο συνδρομητή του Wind Free 2 Go που προέρχεται από συμβόλαιο Wind ή φορητότητα από άλλη εταιρία, στην πρώτη ανανέωση χρόνου ομιλίας που πραγματοποιεί διπλασιάζεται το ποσό της κάρτας ανανέωσης".

Επίσης, αν ακόμα ισχύει, επηρεάζεται αν ο νέος συνδρομητής, αφού ενεργοποιήσει το νέο καρτοκινητό του, ενεργοποιήσει την υπηρεσία για Bonus 50'+50 sms, το WIN CLUB και με κλήση στο 1242 την αποφυγή παρακράτησης του φόρου 12% συνδρομητών καρτοκινητής...

δεν ισχυει για φορητοτητες. για μετατροπη συνδεσης σε καρτοκινητο μονο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ!

Γνωρίζεις αν επηρεάζεται από το 1242 και το BONUS στο 1209?

Επίσης, ισχύει για ηλεκτρονική ανανέωση σε κατάστημα Wind?

Ευχαριστώ!

Γνωρίζεις αν επηρεάζεται από το 1242 και το BONUS στο 1209?

Επίσης, ισχύει για ηλεκτρονική ανανέωση σε κατάστημα Wind?

σαφως και ισχυει κανονικα αν κανεις ηλεκτρονικη ανανεωση σε καταστημα. θα παρεις και καποιο εξτρα μπονους. νομιζω 15%

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έκανα δύο ανανεώσεις σε κατάστημα WIND σε κάρτες Upgrade που διπλασιάζουν την πρώτη ανανέωση στις 10 και 15 Οκτωβρίου.

Δεν πήρα το 15% , φαίνετε ότι καταργήθηκε.

Είχα ενεργοποιήση το 1242

Η ανανέωση των 50 ευρώ , μπήκε αμέσως σαν 50 ευρώ δηλαδή δεν κρατήθηκε ο φόρος

5 λεπτά αργότερα μου ήρθε μήνυμα ότι το υπόλοιπο μου διπλασιάστηκε και πήρα 44,65 ευρώ ακόμα, σύνολο

95,65 ευρώ με τον αρχικό χρόνο του 1 ευρώ.

δηλαδή κρατήθηκε κανονικά ο φόρος στο δώρο, αλλά όχι στην ανανέωση.

Επίσης καταργήθηκαν οι τριπλοί πόντοι που υπήρχαν τον Σεπτέμβρη ( αν και έπρεπε να καταργηθούν από τον Ιούλιο...)

Έκανα δύο ανανεώσεις σε κατάστημα WIND σε κάρτες Upgrade που διπλασιάζουν την πρώτη ανανέωση στις 10 και 15 Οκτωβρίου.

Δεν πήρα το 15% , φαίνετε ότι καταργήθηκε.

Είχα ενεργοποιήση το 1242

Η ανανέωση των 50 ευρώ , μπήκε αμέσως σαν 50 ευρώ δηλαδή δεν κρατήθηκε ο φόρος

5 λεπτά αργότερα μου ήρθε μήνυμα ότι το υπόλοιπο μου διπλασιάστηκε και πήρα 44,65 ευρώ ακόμα, σύνολο

95,65 ευρώ με τον αρχικό χρόνο του 1 ευρώ.

δηλαδή κρατήθηκε κανονικά ο φόρος στο δώρο, αλλά όχι στην ανανέωση.

Επίσης καταργήθηκαν οι τριπλοί πόντοι που υπήρχαν τον Σεπτέμβρη ( αν και έπρεπε να καταργηθούν από τον Ιούλιο...)

εχει μια λογικη η φορολογηση του δωρου.

να ρωτησω κατι, υπαρχει διαθεσιμη στα καρτοκινητα η επιλογη ενα λεπτο το λεπτο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει μια λογικη η φορολογηση του δωρου.

να ρωτησω κατι, υπαρχει διαθεσιμη στα καρτοκινητα η επιλογη ενα λεπτο το λεπτο?

ναι στα f2g5 και 6

[sIGPIC][/sIGPIC]

1.200’ ομιλίας και βιντεοκλήσεων και 1.200 SMS προς WIND F2G με κόστος ενεργοποίησης 7€/μήνα . http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1023

Καλό μοιάζει, ειδικά αν δεν ανανεώσουν κάποιο αντίστοιχο πακέτο με τα 1000'&1000sms.

Καλό μοιάζει, ειδικά αν δεν ανανεώσουν κάποιο αντίστοιχο πακέτο με τα 1000'&1000sms.

πιστευω οτι ειναι προσφορα με ημερομηνια ληξης, δεν θα συνεχιστει για πολυ καιρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

πιστευω οτι ειναι προσφορα με ημερομηνια ληξης, δεν θα συνεχιστει για πολυ καιρο

Λογικό μια και συχνά αλλάζει τις προσφορές στα συγκεκριμένα πακέτα, αλλά ακόμα και έτσι, όσο κρατήσει θα το αξιοποιήσουν αρκετοί οι οποίοι πιθανόν να τους εξυπηρετεί. Μετά βλέπουμε (Αυτό πια έχει γίνει συνήθεια αυτό στα καρτοκινητά). :lol:

Λογικό μια και συχνά αλλάζει τις προσφορές στα συγκεκριμένα πακέτα, αλλά ακόμα και έτσι, όσο κρατήσει θα το αξιοποιήσουν αρκετοί οι οποίοι πιθανόν να τους εξυπηρετεί. Μετά βλέπουμε (Αυτό πια έχει γίνει συνήθεια αυτό στα καρτοκινητά). :lol:

αν δεν επαναληγθει και το 2010 η προσφορα της χρονιας, ειναι μακραν η καλυτερη λυση.

που 1 ευρω βεβαια που 84

[sIGPIC][/sIGPIC]

...

που 1 ευρω βεβαια που 84

1 ευρώ ήταν για την ενεργοποίηση, μάλλον 1 ευρώ + 36 (3Χ12) ήθελες να γράψεις.

Παρόλα αυτά η διαφορά των 47 ευρώ παραμένει σεβαστή.

1 ευρώ ήταν για την ενεργοποίηση, μάλλον 1 ευρώ + 36 (3Χ12) ήθελες να γράψεις.

Παρόλα αυτά η διαφορά των 47 ευρώ παραμένει σεβαστή.

τα 36 ευρω τα ξοδευες οπου ηθελες, η δεν τα ξοδευεις καθολου η τα πουλας με wind sharing. τα 74 ευρω καταναλωνονται αμεσως για την ενεργοποιηση της προσφορας καθε μηνα. εχει τεραστια διαφορα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σωστά. Δε το σκέφτηκα :O

7 ευρω για 1200 λεπτα και μηνυματα δεν ειναι πολλα, αλλα αν εχεις καλομαθει σου φαινεται καπως

[sIGPIC][/sIGPIC]

7 ευρω για 1200 λεπτα και μηνυματα δεν ειναι πολλα, αλλα αν εχεις καλομαθει σου φαινεται καπως

Το θέμα είναι αν θα καταφέρεις να τα καταναλώσεις...θα προτιμούσα 500+500 με €5, για να είμαι πιο κοντά στην κατανάλωση που κάνω, και να μη δίνω τσάμπα λεφτά για χρόνο και μηνύματα που δεν θα χρησιμοποιήσω.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Το θέμα είναι αν θα καταφέρεις να τα καταναλώσεις...θα προτιμούσα 500+500 με €5, για να είμαι πιο κοντά στην κατανάλωση που κάνω, και να μη δίνω τσάμπα λεφτά για χρόνο και μηνύματα που δεν θα χρησιμοποιήσω.

αυτο θα ηταν ιδανικοτερο και για μενα, αλλα οι πιο πολλοι τα καταναλωνουνε ολα τα λεπτα και τα μηνυματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

πριν λίγο καιρό έπρεπε να μου πιστώσουν 1€ λόγο

της ενεργοποίησης ενός F2G αριθμού, αλλά δεν το

πίστωσαν. όταν ενεργοποίησα το πακέτο είχε έτυμο

1€, έβαλα και μια κάρτα των 10€ και ενεργοποίησα

μια υπηρεσία, ξόδεψα τέλος πάντων 6€. τους πήρα

τηλέφωνο και τους είπα τη γίνεται- και μου λένε

ότι για να πιστώνεται το 1€ πρέπει και να καταναλώνεται

1€ αλλά και να βάζεις μια κάρτα κάθε μήνα... ισχύει?

πριν λίγο καιρό έπρεπε να μου πιστώσουν 1€ λόγο

της ενεργοποίησης ενός F2G αριθμού, αλλά δεν το

πίστωσαν. όταν ενεργοποίησα το πακέτο είχε έτυμο

1€, έβαλα και μια κάρτα των 10€ και ενεργοποίησα

μια υπηρεσία, ξόδεψα τέλος πάντων 6€. τους πήρα

τηλέφωνο και τους είπα τη γίνεται- και μου λένε

ότι για να πιστώνεται το 1€ πρέπει και να καταναλώνεται

1€ αλλά και να βάζεις μια κάρτα κάθε μήνα... ισχύει?

αυτό με τη κατανάλωση 1€ ισχύει σίγουρα, εγώ επειδή με τις προσφορές και τα πακέτα έκανα σχεδον 1,5 μηνα να ξοδέψω 1€ μου μπήκε τότε ξαφνικά και μάλιστα μετά έτυχε να μπουν και 2€ μέσα σε ένα μήνα επειδή είχα αργήσει να ξοδέψω, αυτό με τη κάρτα νομίζω δεν ισχύει αλλά δεν ειμαι και σίγουρος

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova