Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά, αν ξέρει κάποιος, το νέο πρόγραμμα του CU με τα 60' τη μέρα και τη χρέωση των 0,35 ευρώ, έχει ενεργοποιηθεί στο αντίστοιχο πακέτο του F2GO;

διευκρινηση..οταν πχ ισχυει μια προφορα απο frog προς frog..ισχυει και απο f2g2 προς frog η απο f2g2 προς f2g2?

να σας ρωτησω κατι?

εαν εχω το το f2g1, το αντιστοιχο της q δηλαδη και καποιος εχει το κανονικο f2g και εχει ενα πακετο ομιλιας πχ της παρεας με τα 600 λεπτα, μπορει να με παρει εμενα που εχω το f2g1 και να χρεωθει απο το πακετο της παρεας?

να σας ρωτησω κατι?

εαν εχω το το f2g1, το αντιστοιχο της q δηλαδη και καποιος εχει το κανονικο f2g και εχει ενα πακετο ομιλιας πχ της παρεας με τα 600 λεπτα, μπορει να με παρει εμενα που εχω το f2g1 και να χρεωθει απο το πακετο της παρεας?

Φυσικά Ναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο Non Stop 600 & Non Stop 600 πρός 2 (ομιλία) οι κλήσεις είναι μόνο ομιλίας ή και videoκλήσεις?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Fre2go1 (αντοιστιχο της Qcard) ειναι ποιο φθηνο απο το Wind Free 2 go για κλησεις προς Cosmote , Vodafone ?

Ρωταω διοτι οταν καλεις στο 1342 που αλλαζεις προγραμμα λεει στην αρχη οτι μπορεις να μιλας με -34% σε Vodafone , Cosmote εαν το ενεργοποιισεις

Ευχαριστω

Ναι είναι φθηνότερο.. Στο F2G1 κάνει 0,0042 το δευτερόλεπτο ενώ στο κανονικό F2G με τις -34% κάνει 0,0065, και έχει και ελάχιστη χρέωση 30 δευτερόλεπτα κάτι που δεν ισχύει στο F2G1 ή F2G2..

Όσο για τις χρεώσεις του F2G2 προς το ίδιο πακέτο αφορά όλους τους αριθμούς F2G και όχι τους frog..

Και οι βίντεο κλήσεις αφορούν μόνο τα δωρεάν λεπτά από το nonstop της παρέας και όχι από τα nonstop προς έναν ή προς δύο..

Άλλη μια ερώτηση:

Όπως είπα παραπάνω έχω το Non Stop 600 προς έναν αριθμό, αλλά δεν μου φτάνουν 600 λεπτά ομιλίας το μήνα, μπορώ μαζί με αυτό να ενεργοποιήσω και άλλο πακέτο ομιλίας, ούτως ώστε να αυξήσω τα λεπτά;

Ξέρει κανείς;

Ξέρει κανείς;

Μπορείς να ενεργοποιήσεις τα nonstop nights, weekend, προς σταθερά και προς όλους.. Όμως όταν θα τα έχεις και τα 2 ταυτόχρονα, δηλαδή μαζί με το nonstop προς έναν, θα καταναλώνονται πρώτα τα λεπτά από το nonstop προς έναν και μετά από τα αλλά nonstop, άρα μάλλον δε θα σε βόλεψει..

Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να μην ενεργοποιείς καθόλου το nonstop προς έναν και στη θέση του να ενεργοποιείς το nonstop της παρέας στο οποίο επιτρέπονται μέχρι 4 ενεργοποιήσεις κάθε μήνα..

Η κατανάλωση των δωρεάν λεπτών εκεί όμως γίνεται ανά 3 λεπτά με αποτέλεσμα να φεύγει πιο εύκολα ο χρονος..

Όλα τα παραπάνω ισχύουν στην περίπτωση που ο αριθμός με τον όποιον επικοινωνείς είναι F2G και όχι συμβόλαιο, διότι τα πακέτα αυτα αφορούν όλους τους αριθμούς F2G..

Τέλος, μια άλλη λύση είναι όταν σου τελειώνουν τα λεπτά από το nonstop προς έναν να μεταφερεσαι δωρεάν στο F2G5 ή F2G6 που είναι διαθέσιμη η υπηρεσία WIND 1 λεπτό με χρέωση 1 λεπτό το λεπτό προς δύο αριθμούς.. Με την αλλαγή αυτή όμως θα χάνεις τις φθηνές χρεώσεις των F2G1 και F2G2 που ίσως βρίσκεσαι..

Ελπίζω να σε βοήθησα και να μην σε μπέρδεψα περισσότερο..

Μπορείς να ενεργοποιήσεις τα nonstop nights, weekend, προς σταθερά και προς όλους.. Όμως όταν θα τα έχεις και τα 2 ταυτόχρονα, δηλαδή μαζί με το nonstop προς έναν, θα καταναλώνονται πρώτα τα λεπτά από το nonstop προς έναν και μετά από τα αλλά nonstop, άρα μάλλον δε θα σε βόλεψει..

Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να μην ενεργοποιείς καθόλου το nonstop προς έναν και στη θέση του να ενεργοποιείς το nonstop της παρέας στο οποίο επιτρέπονται μέχρι 4 ενεργοποιήσεις κάθε μήνα..

Η κατανάλωση των δωρεάν λεπτών εκεί όμως γίνεται ανά 3 λεπτά με αποτέλεσμα να φεύγει πιο εύκολα ο χρονος..

Όλα τα παραπάνω ισχύουν στην περίπτωση που ο αριθμός με τον όποιον επικοινωνείς είναι F2G και όχι συμβόλαιο, διότι τα πακέτα αυτα αφορούν όλους τους αριθμούς F2G..

Τέλος, μια άλλη λύση είναι όταν σου τελειώνουν τα λεπτά από το nonstop προς έναν να μεταφερεσαι δωρεάν στο F2G5 ή F2G6 που είναι διαθέσιμη η υπηρεσία WIND 1 λεπτό με χρέωση 1 λεπτό το λεπτό προς δύο αριθμούς.. Με την αλλαγή αυτή όμως θα χάνεις τις φθηνές χρεώσεις των F2G1 και F2G2 που ίσως βρίσκεσαι..

Ελπίζω να σε βοήθησα και να μην σε μπέρδεψα περισσότερο..

Λοιπόν, εγώ χρησιμοποιώ το κινητό μόνο και μόνο για να επικοινώνω με την κοπέλα μου που έχει κι αυτή F2G.

Τώρα, από τα παραπάνω που μου είπες, ίσως το μόνο που θα με βολέψει περισσότερο είναι το Non Stop Nights και αυτό αφού τελειώσει ο χρόνος από το Non Stop προς έναν αριθμό που έχω, τουλάχιστον να έχω δωρεάν χρόνο να μιλήσω για μετά τις 10 το βράδυ.

Αυτό όμως αν π.χ. εγώ το είχα ενεργοποιήσει τώρα και π.χ. σήμερα μου τελείωνε ο χρόνος(ο μήνας δηλαδή) από το Non Stop προς έναν αριθμό που έχω, ενώ π.χ. να είχε κανά 10ήμερο για να λήξει το Non Stop Nights, αν ξαναβάλω χρόνο για το Non Stop προς έναν αριθμό, ουσιαστικά θα χάσω τα υπόλοιπα λεπτά από το Non Stop Nights;

Ελπίζω να είναι κατανοητή η ερώτηση :)

EDIT: Το Non Stop Nights, ισχύει και για τα Σαββατοκύριακα από τις 10 μ.μ. ως τις 8.00 π.μ.;

Ναι, ουσιαστικά θα τα χάσεις, αφού δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις πριν τελειώσουν τα λεπτά από το nonstop προς έναν αριθμό..

Αλλά αφού όπως λες τον αριθμό αυτό τον χρησιμοποιείς μόνο για να μιλάς με την κοπέλα σου και δε σε ενδιαφέρουν οι χρεώσεις προς τους υπολοίπους, γιατί δε βάζεις το WIND 1 λεπτό; Έτσι θα έχεις όσο χρόνο θέλεις προς δύο αριθμούς WIND και όχι μόνο τα βράδια, εφόσον έχει υπόλοιπο ο λογαριασμός σου.. Ίσως να είναι λίγο πιο ακριβό από το nonstop προς έναν διότι αντί για 5 ευρώ τα 600 λεπτά κάνουν 6 ευρώ..

Αλλά είναι μια λύση για να έχεις όσο χρόνο θέλεις χωρίς όριο και χωρίς να προαγοράζεις κάποιο πακέτο, με 0,01 ευρώ το λεπτό!

Ναι, ουσιαστικά θα τα χάσεις, αφού δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις πριν τελειώσουν τα λεπτά από το nonstop προς έναν αριθμό..

Αλλά αφού όπως λες τον αριθμό αυτό τον χρησιμοποιείς μόνο για να μιλάς με την κοπέλα σου και δε σε ενδιαφέρουν οι χρεώσεις προς τους υπολοίπους, γιατί δε βάζεις το WIND 1 λεπτό; Έτσι θα έχεις όσο χρόνο θέλεις προς δύο αριθμούς WIND και όχι μόνο τα βράδια, εφόσον έχει υπόλοιπο ο λογαριασμός σου.. Ίσως να είναι λίγο πιο ακριβό από το nonstop προς έναν διότι αντί για 5 ευρώ τα 600 λεπτά κάνουν 6 ευρώ..

Αλλά είναι μια λύση για να έχεις όσο χρόνο θέλεις χωρίς όριο και χωρίς να προαγοράζεις κάποιο πακέτο, με 0,01 ευρώ το λεπτό!

Αυτό που λες, πως μπορώ να το κάνω; Με ενδιαφέρει πάρα πολύ!

Όπως καταλαβαίνεις είμαι παντελώς άσχετος με την καρτοκινητή, θα με βοηθήσεις πολύ αν μου πεις πως να το κάνω.

Είναι δηλαδή 1 λεπτό το λεπτό και όσο έχω κάρτα μπορώ να το χρησιμοποιώ; Και δεν έχει πάγια κτλ;

Sorry για το πρήξιμο, αλλά θα ήθελα να το κάνω και αύριο κιόλας, αν είναι έτσι όπως τα φαντάζομαι...

EDIT: Από την άλλη όμως, μόλις κατάλαβα (και μου κόπηκε ο ενθουσιασμός), ότι δεν έχει δωρεάν sms, έτσι δεν είναι;

Πάντως, όπως και να 'χει, αν μπορείς πες μου πως γίνεται αυτό ή πες μου που μπορώ να πάω για να ενημερωθώ, ψάχνω στη σελίδα της wind και δεν βρίσκω τίποτα.

Αχχχ, δεν γίνεται λοιπόν κάποιος να αγαπά :love: και να έχει κινητό με συμβόλαιο...

Μόνο η καρτοκινητή σώζει τον έρωτα!

:p

Αυτό που λες, πως μπορώ να το κάνω; Με ενδιαφέρει πάρα πολύ!

Όπως καταλαβαίνεις είμαι παντελώς άσχετος με την καρτοκινητή, θα με βοηθήσεις πολύ αν μου πεις πως να το κάνω.

Είναι δηλαδή 1 λεπτό το λεπτό και όσο έχω κάρτα μπορώ να το χρησιμοποιώ; Και δεν έχει πάγια κτλ;

Sorry για το πρήξιμο, αλλά θα ήθελα να το κάνω και αύριο κιόλας, αν είναι έτσι όπως τα φαντάζομαι...

EDIT: Από την άλλη όμως, μόλις κατάλαβα (και μου κόπηκε ο ενθουσιασμός), ότι δεν έχει δωρεάν sms, έτσι δεν είναι;

Πάντως, όπως και να 'χει, αν μπορείς πες μου πως γίνεται αυτό ή πες μου που μπορώ να πάω για να ενημερωθώ, ψάχνω στη σελίδα της wind και δεν βρίσκω τίποτα.

Θα καλεσεις 1342 και θα μεταβείς στο F2G5 ή F2G6 Προσοχή όλες οι επιλογές Non stop εκτός από το internet θα χαθούν άρα πρέπει να τις καταναλώσεις πρώτα.

Μετά θα καλέσεις 1267 και την επιλογή 4 και θα σου ζητήσει να ορίσεις τους δύο αριθμούς με τους οποίους θα μιλάς 0.01

Προσοχή Ισχύει για 30 μέρες και δεν θα σε ενημερώση όταν τελιώση . Στις 30 μέρες πέρνεις πάλι 1267 και ορίζεις ξανά τους δύο αριθμούς.

Προσοχή στα προγράμματα αυτά δεν ισχύει κανένα άλλο πακέτο NON STOP.

διευκρινηση..οταν πχ ισχυει μια προφορα απο frog προς frog..ισχυει και απο f2g2 προς frog η απο f2g2 προς f2g2?

Θα καλεσεις 1342 και θα μεταβείς στο F2G5 ή F2G6 Προσοχή όλες οι επιλογές Non stop εκτός από το internet θα χαθούν άρα πρέπει να τις καταναλώσεις πρώτα.

Μετά θα καλέσεις 1267 και την επιλογή 4 και θα σου ζητήσει να ορίσεις τους δύο αριθμούς με τους οποίους θα μιλάς 0.01

Προσοχή Ισχύει για 30 μέρες και δεν θα σε ενημερώση όταν τελιώση . Στις 30 μέρες πέρνεις πάλι 1267 και ορίζεις ξανά τους δύο αριθμούς.

Προσοχή στα προγράμματα αυτά δεν ισχύει κανένα άλλο πακέτο NON STOP.

Μάλιστα... Και πες ότι το κάνω αυτό, όταν θα στέλνω μήνυμα προς F2G, πόσο χρεώνεται;

Μάλιστα... Και πες ότι το κάνω αυτό, όταν θα στέλνω μήνυμα προς F2G, πόσο χρεώνεται;

Τα sms είναι πρόβλημα διότι χρεώνονται 11 λεπτά το καθένα..

Δεν ξέρω όμως εάν μπορείς να ενεργοποιήσεις το nonstop sms της παρέας που σου δίνει 600 sms προς F2G με 5ευρώ.. Ίσως να μην γίνεται επειδή θα είσαι στο F2G5 ή F2G6.. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος άλλος αυτό που το γνωρίζει καλύτερα..

Τα sms είναι πρόβλημα διότι χρεώνονται 11 λεπτά το καθένα..

Δεν ξέρω όμως εάν μπορείς να ενεργοποιήσεις το nonstop sms της παρέας που σου δίνει 600 sms προς F2G με 5ευρώ.. Ίσως να μην γίνεται επειδή θα είσαι στο F2G5 ή F2G6.. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος άλλος αυτό που το γνωρίζει καλύτερα..

Ναι, αν γίνεται ας το επιβεβαιώσει κάποιος και έχω και ακόμα μια ερώτηση.

Επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνω ακόμα (περιμένω τις απαντήσεις σας για να κινηθώ ανάλογα), ας μου πει κάποιος: αν, αφού τελειώσει ο χρόνος ομιλίας από το Non Stop προς έναν αριθμό που έχω πριν τελειώσει ο μήνας και έχουν μείνει μηνύματα για να στείλω, και εγώ ενεργοποιήσω το Non Stop Nights για να μιλάω από τις 10μ.μ. ως τις 8π.μ, αυτά τα μηνύματα από το Non Stop προς έναν αριθμό τα χάνω ή μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ακόμα μέχρι να τελειώσει ο μήνας (ενώ συγχρόνως θα έχω ενεργοποιήσει το Non Stop Nights) ;

Επιπλέον: το Non Stop Nights ισχύει και τα Σαββατοκύριακα ή μόνο από Δευτέρα ως Παρασκευή;

To Καλύτερο που έχεις να κάνεις έιναι να χρησιμοποείς την υπηρεσία που χρησιμοποιούσες μέχρι σήμερα .

Μόνο όταν σου τελειώσουν τα λεπτά ομιλίας πας στο F2G5 και πέρνεις το 0.01 . Μετά από λίγες μέρες ξαναγυρίζεις στο αρχικό σου πακέτο κα αγoράζεις το Non Stop.

To Καλύτερο που έχεις να κάνεις έιναι να χρησιμοποείς την υπηρεσία που χρησιμοποιούσες μέχρι σήμερα .

Μόνο όταν σου τελειώσουν τα λεπτά ομιλίας πας στο F2G5 και πέρνεις το 0.01 . Μετά από λίγες μέρες ξαναγυρίζεις στο αρχικό σου πακέτο κα αγoράζεις το Non Stop.

Δεν χρειάζεται λίγες μέρες... Πάει στο F2G5 για να "ξεχάσει" το σύστημα ότι είχε ενεργοποιήσει το non stop προς έναν και μετά ξαναγυρνάει στο F2G1 και το ξαναενεργοποιεί...

α) Όλες αυτές οι "μετακινήσεις" πως γίνονται;

β) Αυτό που ρώτησα και πιο πάνω: το Non Stop Nights ισχύει και τα Σαββατοκύριακα ή μόνο από Δευτέρα ως Παρασκευή;

Δοκίμασε ο αδερφός μου σήμερα να βάλει το 1 λεπτό το λεπτό στο πρόγραμμα που είναι ίδιο με το αλακάρτ. Το υπόλοιπό του που ήταν 9 ευρώ, σύφωνα με το ηχογραφημένο μήνυμα δεν ήταν αρκετό για το ενεργοποιήσει... Τι έγινε, άλλαξαν τον τιμοκατάλογό τους, σύμφωνα με αυτόν της βόντα που θέλει 10 ευρώ κάθε μήνα; Ανακοίνωση πάντως δεν έβγαλαν καμία...

Και το πιο παράξενο είναι πως αφότου άλλαξε το πακέτο του σαν αυτό της κοσμοκάρτα, πάλι δεν του επέτρεπε να ενεργοποιήσει το ένα λεπτό το λεπτό, με την ίδια δικαιολογία, ότι δεν επαρκεί δηλαδή το υπόλοιπό του.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Εγω παντως σε αντιστοιχο της cosmokartas που το εχω το ενεργοποιησα κανονικα με 3 ευρο κιολας μεσα πριν λιγες μερες. Μηπως κατι κολησε?

Έστω ότι έχεις το αντίστοιχο με Cosmoκάρτα πακέτο και έχεις δηλώσει δύο αριθμούς για να καλείς με 1 λεπτό/λεπτό.

Εάν κάνεις αλλαγή σε οποιοδήποτε άλλο πακέτο και μετά καπάκι ξαναγυρίσεις στο αντίστοιχο της Cosmoκάρτας πακέτο τότε φαντάζομαι θα μπορείς κανονικά να δηλώσεις δύο διαφορετικούς αριθμούς αν θέλεις για να τους καλείς με 1 λεπτό/λεπτό, έτσι δεν είναι;

α) Όλες αυτές οι "μετακινήσεις" πως γίνονται;

β) Αυτό που ρώτησα και πιο πάνω: το Non Stop Nights ισχύει και τα Σαββατοκύριακα ή μόνο από Δευτέρα ως Παρασκευή;

Ισχύει για κάθε νύχτα, και το σαββατοκύριακο..

Έστω ότι έχεις το αντίστοιχο με Cosmoκάρτα πακέτο και έχεις δηλώσει δύο αριθμούς για να καλείς με 1 λεπτό/λεπτό.

Εάν κάνεις αλλαγή σε οποιοδήποτε άλλο πακέτο και μετά καπάκι ξαναγυρίσεις στο αντίστοιχο της Cosmoκάρτας πακέτο τότε φαντάζομαι θα μπορείς κανονικά να δηλώσεις δύο διαφορετικούς αριθμούς αν θέλεις για να τους καλείς με 1 λεπτό/λεπτό, έτσι δεν είναι;

Ναι, μπορείς.. Το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές και έχει γίνει..

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova