Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όχι φίλε μου το πήρα για το φτηνότερο sms μεταξύ 2 F2G.

Να ρωτήσω κάτι άλλο, εκτός από το να πάω σε κατάστημα πως μπορώ να ανανεώσω χρόνο ομιλίας αυτόματα (δηλαδή χωρίς κλήση ή sms)? έχει κάποιο on-line ανανεωτήρι στο σαιτ?

Πήγα στο νησί για 10 μέρες και το σπίτι μας δεν έχει σταθερό.

Όλα αυτά τα χρόνια έτρεχα στα καρτοτηλέφωνα για να μπορέσω να μιλήσω με άνεση προς σταθερά...

Και τώρα

με το "Wind NonStop προς σταθερά" έκανα όλες τις κλήσεις μου προς σταθερά ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ με την άνεση μου!!!

:lol: Ακούγεται σαν διαφήμιση αλλά εμένα μου άλλαξε τη ζωή μου στο νησί τολμώ να πω!

-Αλλά γιατί μόνο μία ενεργοποίηση το μήνα :( ???

[Έπρεπε να είχα πάρει το NonStop της Παρέας με τα 600’ ομιλίας προς WIND F2G και προς σταθερά τηλέφωνα με συνολικό κόστος ενεργοποίησης 7,5€/μήνα.

Δυστυχώς δεν το πήρα χαμπάρι εγκαίρως :( ]

Ευχαριστώ WIND!

Εχω 2 αποριες.............

1. ενεργοποιησα το non stop nights και οταν καλω το 1269 η στελνω μηνυμα, μου λεει τον υπολοιπο χρονο της καρτοκινητης μου αλλα δεν μου λεει το υπολοιπο των λεπτων για το non stop nights!!!!

2. δεν μπορω να καταλαβω πως θεωρητε το f2go1 αντιστοιχο της Momad ως της ποιο φτηνη καρτοκινητη!!!

η Momad ειναι η ποιο φτηνη απλα και μονο γιατι ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ!!!

μηπως ενεργοποιωντας το f2go1 το διπλασιασμο της καρτας στον δινει και η wind ως δεδομενο..........και δεν το ειχα παρει χαμπαρι????

2. δεν μπορω να καταλαβω πως θεωρητε το f2go1 αντιστοιχο της Momad ως της ποιο φτηνη καρτοκινητη!!!

Το f2g 1 είναι το αντίστοιχο της Q και όχι του mo'mad

Υπάρχει τρόπος να μάθεις αν ο άλλος έχει Wind F2G στέλνοντας π.χ. τον αριθμό του κάπου;

Απ' ότι έχω ακούσει από άλλα παιδιά εδώ, δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία από την WIND.

Λέτε να το σταματήσουν κάποια στιγμή αυτό με τα σταθερά?

Κανείς δεν ξέρει... Αν ήταν σε άλλη εταιρεία η υπηρεσία, θα σου έλεγα μάλλον όχι, αλλά επειδή η WIND είναι εντελώς αναξιόπιστη στο θέμα με τις υπηρεσίες της, θα το δούμε σε βάθος χρόνου...

Ναι αλλά πιστεύω πως πρέπει να αποφασίσει κάποια στιγμή να ξέρουμε και εμείς τι μας γίνεται..

Ναι αλλά πιστεύω πως πρέπει να αποφασίσει κάποια στιγμή να ξέρουμε και εμείς τι μας γίνεται..

Όταν δουλεύεις με αρπαχτές, θέλεις να κερδίζεις λεφτά, οπότε δεν είναι θέμα απόφασης, αλλά θέμα προσπάθειας να σου αρπάξει τα λεφτά... Δεν τους νοιάζει αν οι συνδρομητές μπερδεύονται, την τσέπη τους θέλουν να γεμίζουν...

λοιπον!!!

εχω ενεργοποιησει το non stop nights αλλα οταν στελνω το κενο μηνυμα στο 1269 για να μαθω το υπολοιπο χρονου ομιλιας................μου ερχετε το μηνυμα με το χρονο που εχω αλλα ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ NON STOP NIGHTS!!!!

Εχει κανεις αποψη???

παιδια η προσφορα με τα 600 λεπτα προς ολα τα wind νουμερα τι απογινε?σημερα πηγα να την βαλω αλλα ειχε μονο αυτο με τις 30 απεριοριστες κλησεις.. :(

exeis meinei poli piso!!

den iparxei kati tetoio,ektos an ennoeis pros ola ta f2g kartokinita wind.

an thes gia ola ta wind,iparxoun oi 30 kliseis aperioristis diarkeias pros ola ta noumera wind.

Symbian, Die hard

Μια χαζή απορία με αφορμή τη χρέωση ανά 3λεπτο στο Non Stop της Παρέας:

Για το Wind F2G χρησιμοποιώ ένα nokia 6070.

Όση ώρα διαρκεί η κάθε κλήση που κάνω δεν μπορώ να βλέπω πόση είναι η τρέχουσα διάρκεια της.

Είχα πάει και σε κατάστημα Nokia και είχα ρωτήσει και μου είχαν πει ότι δεν γίνεται να βλέπω την διάρκεια της κλήσης μου παρά μόνο όταν την τερματίσω οπότε και βλέπω την συνολική διάρκεια της κλήσης αυτής. [έτσι δεν είναι?]

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξέρω με σχετική ακρίβεια πόσο χρόνο μιλάω την ώρα που μιλάω?

(έχω πάρει ένα ωραίο χρονόμετρο για αθλητές, κίτρινο φωσφοριζέ, που το κρεμάς στο λαιμό με κορδέλα, αλλά θα προσφέρω άφθονο γέλιο στους γύρω μου καθώς θα μιλάω και να κοιτάω και την... επίδοση μου :lol: )

Κάποια καλύτερη ιδέα?

πονηροι αυτοι εκει στη wind!!!

πηρα στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει ενημερωση για τον υπολοιπο χρονο ομιλιας στο non stop nights!!!

ετσι λοιπον μιλας χωρις να ξερεις ποσο σου μενει μεχρι που τελειωνει ο χρονος και αρχιζει να χρεωνει την καρτα σου χωρις να το παρεις χαμπαρι!!

αυτο ομως μου εκανε εντυπωση στο non stop nights που εχω ενεργοποιησει, ειναι οτι δοκιμασα να μιλησω με 2 διαφορετικους αριθμους της momad και δεν με χρεωσε.......παρολο που στην προσφορα για τα 500 λεπτα χρονου ομιλιας (μετα τις 10 το βραδυ) περιλαμβανοντια κλησεις ΜΟΝΟ προς αριθμους wind!

Μια χαζή απορία με αφορμή τη χρέωση ανά 3λεπτο στο Non Stop της Παρέας:

Για το Wind F2G χρησιμοποιώ ένα nokia 6070.

Όση ώρα διαρκεί η κάθε κλήση που κάνω δεν μπορώ να βλέπω πόση είναι η τρέχουσα διάρκεια της.

Είχα πάει και σε κατάστημα Nokia και είχα ρωτήσει και μου είχαν πει ότι δεν γίνεται να βλέπω την διάρκεια της κλήσης μου παρά μόνο όταν την τερματίσω οπότε και βλέπω την συνολική διάρκεια της κλήσης αυτής. [έτσι δεν είναι?]

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξέρω με σχετική ακρίβεια πόσο χρόνο μιλάω την ώρα που μιλάω?

(έχω πάρει ένα ωραίο χρονόμετρο για αθλητές, κίτρινο φωσφοριζέ, που το κρεμάς στο λαιμό με κορδέλα, αλλά θα προσφέρω άφθονο γέλιο στους γύρω μου καθώς θα μιλάω και να κοιτάω και την... επίδοση μου :lol: )

Κάποια καλύτερη ιδέα?

Επειδή και εγώ παλιά που είχε περιορισμό το cu με τα 5λεπτα είχα πρόβλημα με το νοκια μου.. χρησιμοποιούσα hands free και έμπαινα στο μενου από το κινητό για να βλέπω την διάρκεια την ώρα που μιλούσα. Μενού->κλήσεις->εμφάνιση διάρκειας κλήσεων. Αλλά και χωρίς το hands free είχα μάθει και πατούσα τα κουμπιά χωρίς να τα βλέπω ωστε να μπαίνω και να βλέπω την διάρκεια!

Γεια σας. Λοιπόν έχω F2G και σκέφτομαι να πάω στο F2G1 ή 2.

Έβλεπα στο σάιτ της γουίντ τις χρεώσεις και υπήρχε μια διαφόρα στις χρεώσεις των μηνυμάτων μέχρι τις 30/06. Γνωρίζει κανείς να μου πει αν τώρα υπάρχει καμιά διαφορά ανάμεσα στα F2G1 και 2, ή είναι το ίδιο πράγμα??

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif

Γεια σας. Λοιπόν έχω F2G και σκέφτομαι να πάω στο F2G1 ή 2.

Έβλεπα στο σάιτ της γουίντ τις χρεώσεις και υπήρχε μια διαφόρα στις χρεώσεις των μηνυμάτων μέχρι τις 30/06. Γνωρίζει κανείς να μου πει αν τώρα υπάρχει καμιά διαφορά ανάμεσα στα F2G1 και 2, ή είναι το ίδιο πράγμα??

δεν εχει ενημερωθει απο το καλοκαιρι το site... παντως το f2g 2 απ'οτι βλεπω συμφερει τωρα..

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

^ ναι αλλά φαίνεται το ίδιο με το f2g 1:confused::ninja:

τεσπα αν είναι θα ενεργοποιήσω το 2 και μετά βλέπουμε...:)

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif

ναι μωρε πανω κατω τα ιδια ειναι... για 2 λεπτα του ευρω; μην τα ζηταμε και ολα!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Επειδή και εγώ παλιά που είχε περιορισμό το cu με τα 5λεπτα είχα πρόβλημα με το νοκια μου.. χρησιμοποιούσα hands free και έμπαινα στο μενου από το κινητό για να βλέπω την διάρκεια την ώρα που μιλούσα. Μενού->κλήσεις->εμφάνιση διάρκειας κλήσεων. Αλλά και χωρίς το hands free είχα μάθει και πατούσα τα κουμπιά χωρίς να τα βλέπω ωστε να μπαίνω και να βλέπω την διάρκεια!

Ευχαριστώ navi, θα το δοκιμάσω άμεσα!

Θέλω να ρωτήσω κάποια πραγματάκια για το Non Stop της παρέας:

α) Εγώ έχω το Non Stop 600 προς έναν αριθμό, το οποίο όμως δεν μου φτάνει για ένα μήνα. Έχω κάποιο ακόμα δωρεάν χρόνο ομιλίας με αυτό αλλά θα μου τελειώσει σύντομα πολύ πριν τον έναν μήνα που μπορώ να το ξαναβάλω. Μπορώ να ενεργοποιήσω και το Non Stop της παρέας ή πρέπει να λήξει πρώτα το Non Stop προς έναν αριθμό;

β) Στην ιστοσελίδα της Wind για το Non Stop της παρέας, λέει κάπου το εξής: Η κατανάλωση του χρόνου ομιλίας και βιντεοκλήσεων γίνεται ανά 3΄. Αυτό τι σημαίνει; Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; Γιατί εγώ με το Non Stop προς έναν αριθμό όσο μιλάω, ακριβώς τόσο αφαιρεί από το δωρεάν χρόνο με ακρίβεια δευτερολέπτου. Γίνεται κάτι διαφορετικό με το Non Stop της παρέας;

γ) Εγώ θέλω να ενεργοποιήσω αυτό που δίνει 600 λεπτά σε Free2Go & σε σταθερά, καθώς και τα 600 sms, με 8 ευρώ. Όταν θα μου τελειώσει ο χρόνος και τα ξαναενεργοποιήσω αφού μπορώ 4 φορές/μήνα και επειδή δεν θα έχω καταναλώσει τα sms, μπορώ να βάλω μετά μόνο τα 600 λεπτά σε Free2Go & σταθερά; Εννοώ τα υπόλοιπα sms θα μείνουν για να τα καταναλώσω μέχρι να τελειώσει ο μήνας ή μηδενίζονται;

δ) Με τον Non Stop προς έναν αριθμό, όταν στέλνω κενό μήνυμα στο 1269, μου στέλνει πίσω 2 μηνύματα, με τα οποία ενημερώνομαι πόσα χρήματα έχω ακόμα στην κάρτα μου και πόσα ακριβώς λεπτά μου απομένουν να μιλήσω και πόσα sms μου μένουν για να στείλω. Γίνεται κάτι ανάλογο με το Non Stop της παρέας;

Όποιος ξέρει κάτι από τα παραπάνω, ας απαντήσει, θα με βοηθήσει πάρα πολύ.

Θέλω να ρωτήσω κάποια πραγματάκια για το Non Stop της παρέας:

α) Εγώ έχω το Non Stop 600 προς έναν αριθμό, το οποίο όμως δεν μου φτάνει για ένα μήνα. Έχω κάποιο ακόμα δωρεάν χρόνο ομιλίας με αυτό αλλά θα μου τελειώσει σύντομα πολύ πριν τον έναν μήνα που μπορώ να το ξαναβάλω. Μπορώ να ενεργοποιήσω και το Non Stop της παρέας ή πρέπει να λήξει πρώτα το Non Stop προς έναν αριθμό;

β) Στην ιστοσελίδα της Wind για το Non Stop της παρέας, λέει κάπου το εξής: Η κατανάλωση του χρόνου ομιλίας και βιντεοκλήσεων γίνεται ανά 3΄. Αυτό τι σημαίνει; Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; Γιατί εγώ με το Non Stop προς έναν αριθμό όσο μιλάω, ακριβώς τόσο αφαιρεί από το δωρεάν χρόνο με ακρίβεια δευτερολέπτου. Γίνεται κάτι διαφορετικό με το Non Stop της παρέας;

γ) Εγώ θέλω να ενεργοποιήσω αυτό που δίνει 600 λεπτά σε Free2Go & σε σταθερά, καθώς και τα 600 sms, με 8 ευρώ. Όταν θα μου τελειώσει ο χρόνος και τα ξαναενεργοποιήσω αφού μπορώ 4 φορές/μήνα και επειδή δεν θα έχω καταναλώσει τα sms, μπορώ να βάλω μετά μόνο τα 600 λεπτά σε Free2Go & σταθερά; Εννοώ τα υπόλοιπα sms θα μείνουν για να τα καταναλώσω μέχρι να τελειώσει ο μήνας ή μηδενίζονται;

δ) Με τον Non Stop προς έναν αριθμό, όταν στέλνω κενό μήνυμα στο 1269, μου στέλνει πίσω 2 μηνύματα, με τα οποία ενημερώνομαι πόσα χρήματα έχω ακόμα στην κάρτα μου και πόσα ακριβώς λεπτά μου απομένουν να μιλήσω και πόσα sms μου μένουν για να στείλω. Γίνεται κάτι ανάλογο με το Non Stop της παρέας;

Όποιος ξέρει κάτι από τα παραπάνω, ας απαντήσει, θα με βοηθήσει πάρα πολύ.

α)Πρεπει να ληξει.β)Μιλας 10 δευτερολεπτα σου αφαιρει 3λεπτα απο τα 600.Μιλας 3 λεπτα και 1 δευτερολεπτο σου αφαιρει 6 λεπτα απο τα 600.Ανα 3 λεπτα αφαιρειται ο χρονος.γ)Νέα ενεργοποίηση της υπηρεσίας προϋποθέτει την κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας από την προηγούμενη ενεργοποίηση ανεξάρτητα αν υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο δωρεάν SMS. Ο μέγιστος αριθμός ενεργοποιήσεων ανέρχεται σε 4 φορές/μήνα και αφορά σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.

Αν ενεργοποιήσεις είτε τα 600’ και 600 SMS προς WIND F2G, είτε τα 600’ προς WIND F2G και σταθερά και 600 SMS προς WIND F2G και καταναλώσετε το δωρεάν χρόνο ομιλίας, ενώ έχεις υπόλοιπο δωρεάν SMS, τότε υπάρχουν οι ακόλουθες πιθανότητες.

* Αν δεν ενεργοποιήσεις το Non Stop της Παρέας μέσα στο διάστημα των 30 ημερών, τα δωρεάν SMS παραμένουν και λήγουν μετά το πέρας της διάρκειας ισχύος.

* Αν ενεργοποιήσεις μέσα στο διάστημα 30 ημερών έναν από τους συνδυασμούς 600’ ομιλίας και βιντεοκλήσεων προς F2G (5€) ή 600’ ομιλίας και βιντεοκλήσεων προς F2G και σταθερά (7,5€), τα δωρεάν SMS διατηρούνται έχοντας τη δική τους διάρκεια ισχύος, δηλαδή 30 μέρες από την ενεργοποίηση τους.

* Αν ενεργοποιήσεις τα 600’ και 600 SMS προς F2G (7€), τα δωρεάν SMS από την νέα ενεργοποίηση προστίθενται στα παλιά, και έχουν όλα την νέα διάρκεια ισχύος.

* Αν ενεργοποιήσεις τα 600’ προς F2G και σταθερά και 600 SMS προς σταθερά (8€), τα SMS από την προηγούμενη ενεργοποίηση χάνονται και έχετε 600 SMS προς F2G από την νέα ενεργοποίηση με διάρκεια ισχύος 30 ημέρες. Και δ)Ναι .Γινεται το ιδιο.

Μάλιστα. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Και όσον αφορά το ερώτημα δ που έχω παραπάνω;

Διαβασε καλυτερα......Στο τελος:p

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova