asxetoympas Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 το θέμα είναι να κρατήσουν τα σταθέρα και 600 λεπτά να το έβαζαν με 5 ευρώ δεν θα ήταν άσχημα... Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Αυτη τη στιγμη εχω καρτοκινητο whatsup. Ειδα ομως το wind plus non stop και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αλλαξω σε καρτοκινητο wind Μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να κρατησω το ιδιο νουμερο (που εχω με το whats up) και να περασω σε καρτοκινητο wind? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 το θέμα είναι να κρατήσουν τα σταθέρα και 600 λεπτά να το έβαζαν με 5 ευρώ δεν θα ήταν άσχημα... Ναι αλλά να βγάλει και την χρέωση ανά 3 λεπτά!! Ας βάλει μόνο ελάχιστη χρέωση όπως και τα αντίστοιχα πακέτα των άλλων εταιρειών.. Αυτη τη στιγμη εχω καρτοκινητο whatsup. Ειδα ομως το wind plus non stop και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αλλαξω σε καρτοκινητο wind Μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να κρατησω το ιδιο νουμερο (που εχω με το whats up) και να περασω σε καρτοκινητο wind? Ναι μπορείς να το κάνεις δωρεάν.. Θα πας σε ένα κατάστημα wind και θα ζητήσεις να γίνει φορητότητα του αριθμού σου σε f2g.. Η διαδικασία θα κρατήσει περίπου 10 ημέρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Ναι μπορείς να το κάνεις δωρεάν.. Θα πας σε ένα κατάστημα wind και θα ζητήσεις να γίνει φορητότητα του αριθμού σου σε f2g.. Η διαδικασία θα κρατήσει περίπου 10 ημέρες.. Συμπληρωνω την αιτηση και μετα περιμενω απλα την ειδοποιηση απο τη Wind, σωστα? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 http://web.telia.com/~u47904776/gsmkode.htm Πολύ ενδιαφέρον σελίδα φίλε. Τώρα είδα την απάντησή σου. Σ' ευχαριστώ πολύ ;) Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsopanis Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Εχω ενα sony ericsson K750i Vodafone Live και μολις εστειλα το 19349 στο wind plus non-stop για 1 μηνα internet. Εκανα ολες τις δυνατες ρυθμισεις, μου ηρθε και ετοιμο μηνυμα απο την wind για να εγκαταστησω το προφιλ-ρυθμισεις αλλα παρολαυτα δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω στο ιντερνετ. Εχω κατεβασει και την opera mini αλλα και παλι δεν γινεται να συνθεθω σε κανενα http url. Στη διευθυνση proxy βαζω 192.168.200.10 και σαν θυρα 9401. Για την socks θυρα δεν βρισκω πουθενα τετοια ρυθμιση. Επισης εχω κανει καθε πιθανο συνδιασμο αλλα με τιποτα ομως δεν γινεται να συνδεθω σε διευθυνσης. Σκεφτομαι μηπως φταιει το οτι η συσκευη ειναι vodafone live? Επισης μηπως πρεπει να περιμενω μερικες ωρες-μερα για να ενεργοποιηθει η υπηρεσια wind plus non-stop? Παρακαλω οποιος ξερεις ας μου απαντησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Εχω ενα sony ericsson K750i Vodafone Live και μολις εστειλα το 19349 στο wind plus non-stop για 1 μηνα internet. Εκανα ολες τις δυνατες ρυθμισεις, μου ηρθε και ετοιμο μηνυμα απο την wind για να εγκαταστησω το προφιλ-ρυθμισεις αλλα παρολαυτα δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω στο ιντερνετ. Εχω κατεβασει και την opera mini αλλα και παλι δεν γινεται να συνθεθω σε κανενα http url. Στη διευθυνση proxy βαζω 192.168.200.10 και σαν θυρα 9401. Για την socks θυρα δεν βρισκω πουθενα τετοια ρυθμιση. Επισης εχω κανει καθε πιθανο συνδιασμο αλλα με τιποτα ομως δεν γινεται να συνδεθω σε διευθυνσης. Σκεφτομαι μηπως φταιει το οτι η συσκευη ειναι vodafone live? Επισης μηπως πρεπει να περιμενω μερικες ωρες-μερα για να ενεργοποιηθει η υπηρεσια wind plus non-stop? Παρακαλω οποιος ξερεις ας μου απαντησει. Για ρίξε μια ματιά στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152884 στη πρώτη σελίδα γράφει τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsopanis Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Tazio "Στείλτε κενό μύνημα στο 234 για να λάβετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις." Το 234 δεν υπαρχει. Οταν στελνω που λεει μηνυμα αποτυχια αποστολης. Μολις ξυπνησα και εχοντας καθαρο μυαλο το καταφερα τελικα. Αν και χτες το βραδυ εκανα ακριβως ολες τις ρυθμισεις οπως τις εκανα και τωρα, μάλλον παντα καπου δεν εκανα κατι σωστα ή εκανα κατι παραπάνω. Ίσως να φτάει ότι είναι Vodafone live η συσκευή ίσως να φταίνε οι μπυρες που είχα πιεί χτες βράδυ :p Πάντως Tazio thanks για την απαντηση σου. Θα παραθεσω ακριβως τι εκανα μολις μηπως εχει βρει κανεις την ιδια δυσκολια με εμενα Οι ρυθμίσεις αυτές έγιναν σε Sony Ericsson K750i Vodafone live συσκευή και τώρα σερφάρει άνετα :) 1. Επιλέξτε το κεντρικό μενού Επιλέξτε Ρυθμίσεις Επιλέξτε Συνδεσιμότητα Επιλέξτε Επικοιν.δεδομέν. Επιλέξτε Λογαρ. δεδομ. Νέος Λογαρ/σμός Τύπος λογαρ.: Δεδομ.GPRS Όνομα : WIND GPRS Διεύθυνση ΑΡΝ: gwap.b-online.gr Όνομα χρήστη: wap Κωδικός πρόσβ.: wap Πιστοποίηση: Κανονική Συμπ. Δεδομένων: Μη ενεργό Συμπ. Κεφαλίδας: Μη ενεργό Πατήστε Αποθήκευση Επιστρέψτε στο μενού Συνδεσιμότητα Επιλέξτε Ρυθμίσεις Internet Επιλέξτε Προφίλ Internet Επιλέξτε Νέο προφίλ Όνομα: WIND GPRS Σύνδεση με: WIND GPRS Πατήστε Αποθήκευση Επιλέξτε WIND GPRS Πατήστε Πρόσθετ. Επιλέξτε Ρυθμίσεις Σύνδεση με: WIND GPRS Τύπος Internet: HTTP Διεύθυνση gateway: 192.168.200.10 Πατήστε Αποθήκευση Πατήστε Πρόσθετ. Επιλέξτε Προηγμενες Επιλέξτε Αλλ. homepage Όνομα : WIND GPRS URL: http://wapportal.wind.com.gr/ Πατήστε Αποθήκευση Απο αυτές τις ρυθμίσεις δεν ξέρω αν πραγματικά χρειάζονται όλες αλλά εγώ κάνοντας ολα τα παραπάνω με συνδιασμό το 2. καταφερα να συνδέομαι σε οποιοδήποτε Url. 2. Με την βοηθεια του Mitsos_The_Great απλα ξαναγραφω τα βηματα λιγο πιο λεπτομερη. Επιλέξτε το κεντρικό μενού Επιλέξτε Ρυθμίσεις Επιλέξτε Συνδεσιμότητα Επιλέξτε Ρυθμίσεις Internet Επιλέξτε Προφίλ Internet Πατήστε Πρόσθετα WIND GPRS Επιλέξτε Ρυθμίσεις Σύνδεση με: WIND GPRS Τύπος Internet: HTTP Χρήση proxy: Ναι Διεύθυνση proxy: 192.168.200.010 Αριθμός Θύρας: 9401 Όνομα χρήστη: Κωδικός πρόσβασης: Πατήστε Αποθήκευση Πηγαίνετε Πισω στο μενου Συνδεσιμότητα Επιλέξτε Ρυθμίσεις Java Επιλέξτε WIND GPRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Tazio "Στείλτε κενό μύνημα στο 234 για να λάβετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις." Το 234 δεν υπαρχει. Οταν στελνω που λεει μηνυμα αποτυχια αποστολης. ... Έχει γίνει 19234 ο αριθμός, αλλά αφού το κατάφερες και δουλεύει δε χρειάζεται. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsopanis Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Ναι το είδα και εγώ αργότερα αυτό. Tazio σε ευχαριστώ για όλο το ενδιαφέρον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Να κάνω μια ερώτηση κι εγώ, καθώς σήμερα πήγα να ανανεώσω το Non Stop 500 που έχουμε με την κοπέλα μου: Από τη στιγμή που με €5 μπορώ να ενεργοποιήσω το Non Stop της Παρέας για να μιλάω με όσους έχουν F2G για 1200 λεπτά σε σταθερά και κινητά, ποιό το νόημα να ενεργοποιήσω το Non Stop for 2 πάλι με €5 για να έχω μόλις 600 λεπτά και για δύο μόνο νούμερα? Είναι κάτι που δεν έχω καταλάβει καλά? Τα σταθερά της παρέας είναι οποιαδήποτε σταθερά? Κάτι δεν μου πάει καλά εδώ... Μια απορία έχω και εγώ που το ανανέωσα στις 15ιουνίου.. Οπότε έχω 1200 λεπτά χρονο ομιλίας Στις 30 ιουνίου θα πάψει να ισχύει όμως,έτσι λένε.. εγώ, θα χάσω τον χρόνο που περίσσεψε? ή θα πάει κανονικά 1 μήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Μια απορία έχω και εγώ που το ανανέωσα στις 15ιουνίου.. Οπότε έχω 1200 λεπτά χρονο ομιλίας Στις 30 ιουνίου θα πάψει να ισχύει όμως,έτσι λένε.. εγώ, θα χάσω τον χρόνο που περίσσεψε? ή θα πάει κανονικά 1 μήνα? Ισχύει για ένα μήνα. Η προσφορά λέει για ενεργοποιήσεις μέχρι τέλος Ιουνίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Μου έκαναν αναπάντητη κλήση με νούμερο της μορφής 6909ΧΧΧΧΧΧ . Γνωριζεί κανείς η σειρά 690 που ανήκει; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Μου έκαναν αναπάντητη κλήση με νούμερο της μορφής 6909ΧΧΧΧΧΧ . Γνωριζεί κανείς η σειρά 690 που ανήκει; Στην wind. wind η momad είναι ο αριθμός:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 η προσφορα με τα 1200 τελειωσε? η θα παρει παραταση? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Δεν τελειωσε.Πηρε παραταση εως 15-7-08 το nonstop της παρεας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Ποια η διαφορά του F2G1 με το F2G2 ? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Μονο στην χρεωση για μηνυματα προς εξωτερικο ειναι φτηνοτερο το F2G1(δυο λεπτα)απο το F2G2(4 λεπτα).Στις αλλες χρεωσεις ειναι ακριβως ιδια.Δηλαδη εχουν τις φτηνοτερες χρεωσεις στην αγορα και χωρις ελαχιστη χρεωση κλησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Μονο στην χρεωση για μηνυματα προς εξωτερικο ειναι φτηνοτερο το F2G1(δυο λεπτα)απο το F2G2(4 λεπτα).Στις αλλες χρεωσεις ειναι ακριβως ιδια.Δηλαδη εχουν τις φτηνοτερες χρεωσεις στην αγορα και χωρις ελαχιστη χρεωση κλησης. Συνεχίζει η προσφορά του της Q και κατ'επέκταση του F2G1 που ίσχυε μέχρι 30 Ιουνίου για 2 σεντς το μήνυμα προς το ίδιο πακέτο και προς εξωτερικό; Έχει βγει σχετική ανακοίνωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Συνεχιζεται.Δεν εχει βγει ακομη επισημη ανακοινωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Καλησπερα σε ολους! Μπορω απο το κινητο της μανας μου (συμβολαιο) να περασω μοναδες στο δικο μου (καρτοκινητο)? Ευχαριστω!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 γίνεται αυτό που λες αρκεί η σύνδεση που έχει η μαμά σου να είναι wind... κοίτα εδώ τον τρόπο: http://www.wind.com.gr/pages.fds?langid=1&pageid=288 Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Ναι φυσικα! Αυτο ακριβως εψαχνα!! Σ'ευχαριστω πολυ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ben69 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ «NON STOP ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ WIND F2G - 2/7/2008 Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει την παράταση της εμπορικής διάθεσης της υπηρεσίας Non Stop της Παρέας που προσφέρει 1.200 δωρεάν λεπτά προς κινητά WIND F2G και σταθερά τηλέφωνα και 1.200 δωρεάν SMS προς κινητά WIND F2G, με κόστος ενεργοποίησης 5€ και διάρκεια ισχύος 30 ημέρες, έως και τις 15/7/2008. Το Non Stop της Παρέας μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μία φορά ανά 30 ημέρες ενώ η κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας γίνεται ανά 3 λεπτά. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας πραγματοποιείται μέσω δωρεάν κλήσης στο 1265 ή μέσω αποστολής ενός δωρεάν SMS με την εντολή ‘F2G’ στο 1255. Μετά τη λήξη των 30 ημερών η την κατανάλωση των δωρεάν λεπτών και SMS, οι συνδρομητές θα χρεώνονται σύμφωνα με το βασικό τους πρόγραμμα. Η παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 19%. Παράθεση :: kissonline.gr ::GREEK KISS ARMY == The hottest band in the world KISS!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts