mez Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 εγω που δεν το φλασαρα κανω πλοηγηση με wind plus κανονικοτητα Δυστυχώς δεν έχω βρει τον χρόνο ακόμα να ψάξω, αν είναι θα σοθ πω σε λίγες μέρες.... Θα παρακαλούσα όποιον βρίσκει ρυθμίσεις(MMS,WAP) για όλα τα δίκτυα να τα ποστάρει για να βοηθηθούν όλα τα παιδιά κάτοχοι του F700, μέχρι τώρα έχω δει σχετική συμβατότητα με τις ρυθμίσεις του Ρ520 Armani(λόγω ίδιας πλατφόρμας). Παράθεση Nokia 6120c--->Samsung F700--->ASUS P750--->iPhone 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mez Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 εγω που δεν το φλασαρα κανω πλοηγηση με wind plus κανονικοτητα Μπορείς να μου πεις ποια έκδοση firmware έχεις? Παράθεση Nokia 6120c--->Samsung F700--->ASUS P750--->iPhone 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Ρυθμισεις wind plus non stop: Πηγαινουμε στο κεντρικο μενου ->ρυθμίσεις ->8 ρυθμισεις δικτυου ->4 συνδέσεις ->διμιουργια (αριστερο κλικ, 2 επιλογη) ->καθορισμος ονοματος: ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ->ονομα προσβασης: gwap.b-online.gr ->τυπος εξουσιοδοτησης: aσφαλες ->ταυτοτητα χρηστη: wap ->κωδικος: wap ->πρωτοκολλο: HTTP ->αρχικη σελιδα: OTI ΘΕΛΟΥΜΕ ->διευθυνση διακομιστη: 192.168.200.10 ->θύρα: 9401 ->αριστερο κλικ για αποθηκευση ->Πηγαινουμε παλι στις ρυθμισεις ->7 ρυθμισεις εφαρμογης ->7 ρυθμισεις προγραμματος πλοηγησης ->επιλεγουμε το προφιλ που φτιαξουμε ->ανοιγουμε τον browner ->κατεβαζουμε τον opera mini ->H εγκατασταση καπου θα κολησει γιατι το προκαθορισμενο προφιλ java ειναι της vodafone ->παμε στο μενου παιχνιδια ->βρισκουμε τον opera mini και με αριστερο κλικ επιλεγουμε συνθετες - συνδεσεις - το προφιλ της wind. Και μετα θα δουλεψει κανονικα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafotis Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 παιδια μολις το πηρα απο vodafone καλαμαριας!!ειχα 143 επιδοτηση και μου βγηκε μονο 30ε..τωρα θα το περιεργαστω!ξερει κανεις για τις πρωτες φορτισεις της μπαταριασ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denexwsima Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Θα σου πω σε λίγεσ μέρες, όχι τίποτα άλλο τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιούσα ένα M600i... ed. Δεν έχει καμία σχέση με το M600i απλά είναι πολύ πιο γρήγορο... Αν θες πες μου για τι εργασίες χρησιμοποιείς το κινητό σου να σου πω.... ειναι τοσο υποδεεστερο το λειτουργικο του δηλαδη? Με το Μ600 εκανα λιγο απο ολα.Απο Internet,εφαρμογες(πχ google maps) ,αναγνωση e-books ,μουσικη κτλ..... Τι προτεινεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mez Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 ειναι τοσο υποδεεστερο το λειτουργικο του δηλαδη? Με το Μ600 εκανα λιγο απο ολα.Απο Internet,εφαρμογες(πχ google maps) ,αναγνωση e-books ,μουσικη κτλ..... Τι προτεινεις? Κοίτα, υποδεέστερο δεν είναι, απλά είναι πιο πολύ fashion phone παρά μίνι pda όπως το M600i, στο F700 μπορείς να κάνεις ότι έκανες και στο Μ600i αλλά με κάποιους περιορισμούς ενδεχομένως... Παράθεση Nokia 6120c--->Samsung F700--->ASUS P750--->iPhone 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mez Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Μία πρώτη φουρνιά.... http://www.mobilerated.com/samsung-f700-apps.html http://www.mobilerated.com/samsung-sgh-f700-games.html Παράθεση Nokia 6120c--->Samsung F700--->ASUS P750--->iPhone 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denexwsima Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Κοίτα, υποδεέστερο δεν είναι, απλά είναι πιο πολύ fashion phone παρά μίνι pda όπως το M600i, στο F700 μπορείς να κάνεις ότι έκανες και στο Μ600i αλλά με κάποιους περιορισμούς ενδεχομένως... εισαι δηλαδη σε γενικες γραμμες ικανοποιημενος απο την μεταβαση αυτη,σωστα? Εγω παντως το σκεφτομαι σοβαρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 είναι δυνατόν να "μην" κλειδώνει το ένα και μοναδικό πλήκτρο που έχει ? έτσι ωστε στις κλήσεις να απαντάς χωρίς πρέπει να πατάς δύο φορές? όσο για το wind plus είναι όντως οι ρυθμίσεις που δίνονται πιο πανω , είναι πολύ απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mez Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 εισαι δηλαδη σε γενικες γραμμες ικανοποιημενος απο την μεταβαση αυτη,σωστα? Εγω παντως το σκεφτομαι σοβαρα.... Έτσι και έτσι, απλά είναι τι θες, η αλήθεια είναι ότι μου έχει λήψει το ημερολόγιο και τα apps του Symbian, αλλά κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένος. Με τα λεφτά αυτά σε smart-phone παίρνεις μόνο το Α1200 το οποίο είναι εξίσου καλή επιλογή....:X Ξέρουμε τι hardware έχει πάνω το F700, δηλ. επεξεργαστή, μνήμη, κτλ.? Θα ήταν ενδιαφέρον αν μπορούσε να γίνει κάποιο mod του software...:!: Παράθεση Nokia 6120c--->Samsung F700--->ASUS P750--->iPhone 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denexwsima Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 ναι οντως, το πανεμορφο Motoraki ειναι μεταξυ των "υποψηφιων" προς αγορα.Ειδικα τωρα που στο πλαισιο αυτην την περιοδο κοστιζει γυρω στα 200.Υστερει βεβαια σε cam ,απουσια keyboard, 3G αλλα ειναι smartphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Έτσι και έτσι, απλά είναι τι θες, η αλήθεια είναι ότι μου έχει λήψει το ημερολόγιο και τα apps του Symbian, αλλά κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένος. Με τα λεφτά αυτά σε smart-phone παίρνεις μόνο το Α1200 το οποίο είναι εξίσου καλή επιλογή....:X Ξέρουμε τι hardware έχει πάνω το F700, δηλ. επεξεργαστή, μνήμη, κτλ.? Θα ήταν ενδιαφέρον αν μπορούσε να γίνει κάποιο mod του software...:!: Για να παιζει Η.264 σε 640x480 και 25FPS, πρεπει να εχει τον samsung S3C6400 που τρεχει στα 533MHz. Εκτος και αν δεν εχει samsung επεξεργαστη που δεν μου φαινεται και πολυ λογικο. http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/productInfo.do?fmly_id=229&partnum=S3C6400 Οσο για το mod στο software μου φαινεται απιθανο. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mez Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Για να παιζει Η.264 σε 640x480 και 25FPS, πρεπει να εχει τον samsung S3C6400 που τρεχει στα 533MHz. Εκτος και αν δεν εχει samsung επεξεργαστη που δεν μου φαινεται και πολυ λογικο. http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/productInfo.do?fmly_id=229&partnum=S3C6400 Οσο για το mod στο software μου φαινεται απιθανο. :( Όλα είναι πιθανά, απλά με προβληματίζουν άλλα πράγματα όσον αφορά την τεκμηρίωση.... Παράθεση Nokia 6120c--->Samsung F700--->ASUS P750--->iPhone 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Όλα είναι πιθανά, απλά με προβληματίζουν άλλα πράγματα όσον αφορά την τεκμηρίωση.... Τι ακριβως σε προβληματιζει? Για την cpu? Εχουν περασει απο τα χερια μου ppc και smartphones με omap850, με samsung SC32442 και με xscale PXA270 και κανενα μα κανενα δεν μπορει να παιξει Η.264 mp4 σε τετοια αναλυση και ποιοτητα. Ο κυριος επεξεργαστης ειναι 100% arm11, τωρα ως τι ερχεται κανενας δεν ξερει, μπορει π.χ. να ειναι ο επεξεργαστης που φοραει το tytnII ενας Qualcomm MSM7200 που επισεις εχει arm11 πυρηνα. Αλλα μου φαινεται λογικοτερο να ειναι samsung η cpu και samsung με arm11 ειναι μονο αυτη η cpu στο link που σου εδωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafotis Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 ξερει κανεις αν μπορουμε να βαλλουμε shortcuts καποιες λειτουργειες οπως πχ το bluetooth ή οτιδηποτε στην αρχικη οθονη ή καπου αλλου?επισης τα ηχειακια του παιζουν δυνατα σε σας?βεβαια πριν ειχα το 6233 που σε αυτον τον τομεα εσπαγε τυμπανα,αλλα παλι μου φαινεται πως παιζει πολλυ αδυνατα..με παιρνουν τηλεφωνο και δεν το ακουω..μηπως εχει καποια ρυθμιση για εκουαλαιζερ?σημειωτεον η ενταση μου ειναι στο τερμα!!για να μη λεω ομως μονο τα αρνητικα,κατα τα αλλα ειναι ενα υπεροχο τηλεφωνο που εχει αφησει ολουσ τουσ φιλουσ μου με το στομα ανοιχτο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mez Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Τι ακριβως σε προβληματιζει? Για την cpu? Εχουν περασει απο τα χερια μου ppc και smartphones με omap850, με samsung SC32442 και με xscale PXA270 και κανενα μα κανενα δεν μπορει να παιξει Η.264 mp4 σε τετοια αναλυση και ποιοτητα. Ο κυριος επεξεργαστης ειναι 100% arm11, τωρα ως τι ερχεται κανενας δεν ξερει, μπορει π.χ. να ειναι ο επεξεργαστης που φοραει το tytnII ενας Qualcomm MSM7200 που επισεις εχει arm11 πυρηνα. Αλλα μου φαινεται λογικοτερο να ειναι samsung η cpu και samsung με arm11 ειναι μονο αυτη η cpu στο link που σου εδωσα. Θα ψάξω να βρω ένα spec list, γιατί με προβληματίζουν θέματα όπως rom, ram, είδος επεξεργαστή κτλ... Έχω κάτι στο μυαλό μου αλλά θα δούμε.... Βλέπεις έχω πάρα πολύ καιρο να καταπιαστώ με portable devices!!! Να δούμε.... Παράθεση Nokia 6120c--->Samsung F700--->ASUS P750--->iPhone 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 θα ήθελα να μου στείλεις το αρχείο για να βλέπω αρχεία word excel ktl! ευχαριστώ πολύ! Παιδιά το χτύπησα χτες 225 ευρώ, κανονικότατα. Η οθόνη αφής είναι φανταστική και εχει τη γνωστή πλέον "δόνηση" οταν κανεις μια επιλογή. Μηδενική παραμετροποίηση όπως ειπώθηκε, έλλειψη wi-fi εντελώς χαζή. Θα μπορούσε να φοράει και gps βέβαια, αλλά αυτό ειναι αλλο θέμα. Βιντεοκλήση 3G δουλεύουν καλα, η κάμερα για τα πανυγύρια καλή ειναι. Το qwerty δεν ειναι ακριβώς οπως στο PC εννοώντας οτι το ενα κουμπί ειναι ακριβώς κάτω απο το άλλο, αυτό με οδηγεί σε λάθη που δεν κάνω στο pc. Δεν εχει πολλές λειτουργίες extra, οχι μουλτιτασκινγκ. Γενικώς δεν ειναι smartphone :-) Οτι σημαίνει αυτό. Εχει ΔΥΟ ΗΧΕΙΑ, και παιζει ΣΤΕΡΕΟ. Δυνατός ήχος και αρκετά καθαρός. Ανοιγει excel word και powerpoint αλλα μικρα αρχεια και δεν μπορεις να τα επεξεργαστεις. JAR δεν φορτώνει, δηλαδή για να βάλεις μια εφαρμογή/παιχνίδι πρεπει να μπεις απο το ιντερνετ... βλακεια. Ουτε απο το pc βρήκα πως... τεσπα ειναι ενα πολύ ωραίο και καλό ΚΙΝΗΤΟ. Τιποτα περισσότερο! :-) μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά δε ξεχνάω το symbian, το wm 5, και το wm 6 που ηταν τα προηγούμενα λειτουργικά που ειχα αποκλιστικά. 225 ευρώ? Το καλύτερο με διαφορά στην τιμή του φυσικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 εγω εστειλα ενα βιντεο απο το Ν95 μου που τραβαει σε 30 fps και 640*480 και το επαιξε κανονικα! κατι αλλο, mez,οπως ειπες, με το flasharisma χαθηκαν τα ελληνικα οτα γραφω με το qwerty..υπαρχει καμια λυση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mez Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 εγω εστειλα ενα βιντεο απο το Ν95 μου που τραβαει σε 30 fps και 640*480 και το επαιξε κανονικα! κατι αλλο, mez,οπως ειπες, με το flasharisma χαθηκαν τα ελληνικα οτα γραφω με το qwerty..υπαρχει καμια λυση? Η μόνη λύση προς το παρόν είναι να έχεις το firmware της voda, αν πας όμως μέσω touch screen να γράψεις μήνυμα έχει Ελληνικά!!!!:blink: Απλά δεν μπορείς να γράψεις πάνω από 80 χαρακτήρες χωρίς να σου χτυπήσει 2ο μήνυμα... Ψάχνω όμως να βρω μία λύση για αυτό, ίσως αν είχα σε flash-file το voda firmware να μπορούσα να κάνω κάτι.... Όποιος έχει ακόμα το voda firmware περασμένο ας πατήσει *#1234# και να μου πει την έκδοση που γράφει... Επίσης αν πατήσει 3 φορές το * ή το # θα μπεί στο developer menu, που μπορεί να πειράξει διάφορα, απλά δεν γίνεται σε όλες τις εκδόσεις λογισμικού γιατί το αφαίρεσαι η Samsung.....για ευνόητους λόγους!!!:lol: Παράθεση Nokia 6120c--->Samsung F700--->ASUS P750--->iPhone 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 αντε φιλε μου βρε κατι γιατι δ γινεται ετσι..:( υπαρχει περιπτωση να το φτιαξεις? δλδ παιζει να βρεις καποια λυση απο το λογισμικο της voda? Κατι αλλο, μπορεις να ανοιξεις με καποιο προγραμμα το λογισμικο και να το επεξεργαστεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mez Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 αντε φιλε μου βρε κατι γιατι δ γινεται ετσι..:( υπαρχει περιπτωση να το φτιαξεις? δλδ παιζει να βρεις καποια λυση απο το λογισμικο της voda? Κατι αλλο, μπορεις να ανοιξεις με καποιο προγραμμα το λογισμικο και να το επεξεργαστεις? Όλα γίνονται αν υπάρχει χρόνος man..... Παράθεση Nokia 6120c--->Samsung F700--->ASUS P750--->iPhone 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 για πες λιγο τι χρειαζεσαι ωστε να βαλουμε ελληνικα μεσα? ποιο firmware? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Kαλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. :) Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, προς τους ΗΔΗ κατέχοντες του Samsung F700 : H αναπαραγωγή των videos, των videos streaming και του Live ΤV streaming video, πραγματοποιήται στην ανάλυση των 240x320 pixels και στα 15fsp, αν ΔΕΝ κάνω λάθος, σωστά ? Πως κρίνετε την αναπαραγωγή του Live TV streaming video, μέσω του HSDPA δικτύου της Vodafone ? Eίναι ικανοποιητική ? Η εικόνα είναι ''καθαρή'', ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ με κάποιο άλλο αντίστοιχο HSDPA μοντέλο με ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ -σε ίντσες- οθόνη και ανάλυση video των 176x144 pixels ? Υπάρχει κάποια ΑΙΣΘΗΤΗ διαφορά ή όχι ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, θερμά. Χρόνια Πολλά και πάλι σε όλους. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Kαλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. :) Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, προς τους ΗΔΗ κατέχοντες του Samsung F700 : H αναπαραγωγή των videos, των videos streaming και του Live ΤV streaming video, πραγματοποιήται στην ανάλυση των 240x320 pixels και στα 15fsp, αν ΔΕΝ κάνω λάθος, σωστά ? Πως κρίνετε την αναπαραγωγή του Live TV streaming video, μέσω του HSDPA δικτύου της Vodafone ? Eίναι ικανοποιητική ? Η εικόνα είναι ''καθαρή'', ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ με κάποιο άλλο αντίστοιχο HSDPA μοντέλο με ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ -σε ίντσες- οθόνη και ανάλυση video των 176x144 pixels ? Υπάρχει κάποια ΑΙΣΘΗΤΗ διαφορά ή όχι ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, θερμά. Χρόνια Πολλά και πάλι σε όλους. :) Χρονια πολλα και σε σενα φιλε μου, το κινητο παιζει video σε κωδικοποιηση H.264 μεχρι 640x480 και 30FPS, το εχω τεσταρει και πραγματι δουλευει με εξαιρετικη ποιοτητα και χωρις κανενα κολλημα. Απο εκει και περα δεν προκειται να κολλησει σε κανενα H.263 video (3gp) και κυριως στις αναλυσεις που αναφερεις. Ομως τοσο χαμηλη αναλυση σε αυτην την οθονη ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι απαραδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis34 Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Aman, tin touto re pedia ! http://www.blogsmithmedia.com/www.engadgetmobile.com/media/2007/02/samsung-ultra-f700.jpg Ke ta specifications :blink: : http://images.akihabaranews.com/news_pics/13261/Ultra_Smart_F700_6.jpg Ine to F700 i apantisi tis Samsung se N95 ke iPhone? pernei programata to f700 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts