Jump to content

Είστε καπνιστές, πρώην καπνιστές ή άκαπνοι;

ecep
 Κοινοποίηση

Είστε καπνιστές, πρώην καπνιστές ή άκαπνοι?  

475 members have voted

1. 1. Είστε καπνιστές, πρώην καπνιστές ή άκαπνοι?

• Δεν καπνίζω
      280
    • Καπνίζω
      145
    • Το έκοψα
      50

Recommended Posts

Makari na mhn katalabeis pote thn apolaush pou dinei to tsiggaro.

συμφωνω.Ολοι ας πουμε οι καπνιστες οταν τους ρωτησεις γιατι καπνιζουν σου λενε ειναι απολαυση και οτι καφες και ποτο χωις τσιγαρο δεν πινονται.Μα αμα δεν δοκιμασεις δεν ξερεις,και θελω να μου πουν οι καπνιζοντες το λογο που ξεκινησαν το τσιγαρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 402
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

egw mexri 18 xronwn den kapniza.oloi oi filoi mou kapnizan,alla emena den mou ekane aisthish.

egw ksekinhsa pragmatika apo baremara,brhka ena paketo tuxaia kai lew as anapsw ena na dw pws einai ,kai apo tote exw ginei fanatikos kapnisths.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

egw mexri 18 xronwn den kapniza.oloi oi filoi mou kapnizan,alla emena den mou ekane aisthish.

egw ksekinhsa pragmatika apo baremara,brhka ena paketo tuxaia kai lew as anapsw ena na dw pws einai ,kai apo tote exw ginei fanatikos kapnisths.

Ακριβώς το ίδιο αλλά από τα 16. Και δεν σκοπεύω (τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον) να το κόψω.

και εγω στα 18 το αρχισα...το τελευταιο χρονο εκανα 1 πακετο τη μερα..το πηρα αποφαση ομως πριν λιγες βοδομαδες και το κοψα..φυσικα ειναι καποιες φορες που τραβιεται και θελω να αναψω αλλα πνιγω την εξαρτηση στα...γλυκα:)

ΑΣΤΑ εδω και 4 μερες ειμαι στον αγωνα να μην βαλω τσιγαρο στο στομα μου....

Αλλα που θα παει θα το κοψω...

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΚΟΛΛΑΣ.

Και μένα γμτ με τραβάει εδώ αρκετές φορές αλλά προσπαθώ να το ξεχάσω.

Τουλάχιστον στην φοιτητική ζωή δεν καπνίζω :D

ΑΣΤΑ εδω και 4 μερες ειμαι στον αγωνα να μην βαλω τσιγαρο στο στομα μου....

Αλλα που θα παει θα το κοψω...

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΚΟΛΛΑΣ.

giati,uparxei kati pou na mh kollas?apo gkomenes,pota,tsigara,ksenuxtia mexri...............ateleiwth lista

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

Εγω καπνισα πρωτη φορα στα 17...εκανα ενα πακετο τον μηνα.Δηλαδη ποτε δεν μου εγινε απαραιτητο.Μετα ειδα οτι δεν μου προσφερει τιποτα (ουτε οταν ημουν στις μαυρες μου με βοηθουσε , ουτε οταν ημουν στις καλες μου με εκανε να νιωθω καλυτερα) και ετσι το σταματησα.Τωρα κανω κανενα τσιγαρο μια φορα το 6 μηνο αν τυχει και αυτο χωρις λογο.

Υ.Γ παντως χαιρομαι που βλεπω τουλαχιστον σε αυτη την δημοσκοπηση (στην πραγματικοτητα δεν ξερω) οτι το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι μη καπνιστες (ελπιδοφορο)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!!

ακομη καπνιζω.εδω και 4 χρονια.θελω να το κοψω αλλα δεν γινεται....

πειτε καμια ιδεα να το κοψω.δεν παει αλλο.ωρες ωρες νιωθω τα σωθικα μου να καινε...

και μου αρεσει που λενε οτι με το στριφτο τσιγαρο αρχιζεις και κοβεις το καπνισμα.δεν ισχυει τπτ τετοιο.ισα ισα κανεις προσπαθεις να στριψεις τσιγαρο και μετα μολις μαθεις εισαι με ενα φιλτρακι στο στομα για να στριψεις το επομενο.

ακομη καπνιζω.εδω και 4 χρονια.θελω να το κοψω αλλα δεν γινεται....

πειτε καμια ιδεα να το κοψω.δεν παει αλλο.ωρες ωρες νιωθω τα σωθικα μου να καινε...

αμα δεν το παρεις εσυ ο ιδιος αποφαση να το κοψεις, τοτε οτι βοηθητικο και να χρησιμοποιησεις(πχ. τσιχλες) δεν προκειτε να φερει αποτελεσμα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν καπνίζω. Το βρίσκω 'ηλίθιο'!! Και με εκνευρίζουν αφάνταστα οι καπνιστές, αν και όλοι μου οι φίλοι καπνίζουν!!! Εύχομαι να απαγορευτεί σε όλους τους δημόσιους χώρους, όπως έγινε και στη Γαλλία.

Δεν καπνίζω. Το βρίσκω 'ηλίθιο'!! Και με εκνευρίζουν αφάνταστα οι καπνιστές, αν και όλοι μου οι φίλοι καπνίζουν!!! Εύχομαι να απαγορευτεί σε όλους τους δημόσιους χώρους, όπως έγινε και στη Γαλλία.
Το σχετικό θέμα το έχεις διαβάσει να δεις τι γίνεται εκεί μέσα; :X

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αν και είμαι καπνιστής δεν μπορώ να πω πως είμαι εθισμένος. Καπνίζω μόνο όταν βρεθώ εκτός σπιτιού για κανένα καφέ! Ούτε στο αμάξι μου καπνίζω, ούτε σε χώρους που υπάρχει υπερβολικά πολύς κόσμος! Περιττό δε να πω πως το πακέτο μου κρατάει 3-4 μέρες!
Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone

εχω να δηλωσω πωσ καπνιζω αρκετα πολυ :ρ κ δε μπορω να το κοψω προσπαθησα. κ ξερω πωσ ολα ειναι μεσα στο μυαλο

Δεν έχω καπνίσει ποτέ μου, ούτε καν από περιέργεια.. Κι ευτυχώς ούτε οι δικοί μου καπνίζουν.

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Δεν έχω καπνίσει ποτέ μου, ούτε καν από περιέργεια.. Κι ευτυχώς ούτε οι δικοί μου καπνίζουν.

Εσυ φαινεται ασχολεισαι πολυ με την υγεια σου Keep on the good job :happy:

Δυστυχως...καπνιζω...

Κατανοω τα προβληματα υγειας που προκαλει αλλα στην συγκεκριμενη στιγμη δεν εχω την επιθυμια να το κοψω...

Μαλλον οταν με κοψει...θα το κοψω...(οχι οτι ειναι σοβαρη κουβεντα αυτο που ειπα αλλα ετσι γινεται συνηθως...)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• 4 months later...

Χθες βράδυ οδηγούσα αμέριμνη επιστρέφοντας σπίτι. Είχα ανάψει τσιγάρο, κατεβασμένο ως τη μέση το παράθυρο, μόνη στο δρόμο, πήγαινα με 70 και απολάμβανα τη διαδρομή. Ώσπου ξαφνικά έρχεται καρφωτός ένας ανεγκέφαλος από πίσω, με προσπερνάει χωρίς να κόψει ενώ μπροστά μας υπάρχει απότομη αριστερή στροφή και ακολουθεί παράκαμψη λόγω έργων με ανώτατο όριο 50. Φυσικά πλακώθηκε στα φρένα και κόντεψε να φύγει να μαζέψει κανά ροδάκινο απ' τα χωράφια βραδιάτικα.

Αναρωτήθηκα λοιπόν γιατί αυτός ο ηλίθιος θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο κάνοντας κάτι που όλοι γνωρίζουν ότι είναι επικίνδυνο μόνο και μόνο επειδή τον ευχαριστεί. Και μετά είδα το τσιγάρο μου και κατάλαβα ότι κάνω ακριβώς το ίδιο πράγμα καπνίζοντας και σταμάτησα στον πρώτο κάδο που συνάντησα, πέταξα 2 πακέτα και 3 αναπτήρες που είχα και νομίζω ότι έκοψα το κάπνισμα μετά από 8 χρόνια. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω γιατί το έχω πει πολλές φορές, αλλά πραγματικά μετά το χθεσινό περιστατικό ένιωσα πολύ ηλίθια.

[sIGPIC][/sIGPIC]"If I had a dollar bill for every time I've been wrong, I'd be a self-made millionaire"

Δεν έχω καπνήσει ποτέ.Με ενοχλεί πολύ ο καπνός.Οι περισσότεροι όμως από τους φίλους μου καπνίζουν ατυχώς.:cry::cry:

Στην οικογένεια μόνο ο πατέρας μου κάπνιζε.Είχε κάνει προσπάθειες να το κόψει σιγά σιγά(πιο ελαφρά τσιγάρα ,μείωση αριθμού κλπ)αλλά δεν έπιασαν καθόλου ώσπου μια μέρα το έκοψε μαχαίρι και δεν ξανακάπνισε ποτέ.

Curiosity killed the cat, but for a while I was a suspect!

"Σβήνουν" κάθε χρόνο 20.000 Έλληνες από το τσιγάρο

Περισσότεροι από 20.000 Ελληνες «σβήνουν» κάθε χρόνο από ασθένειες που προκαλεί το τσιγάρο, με συνέπεια η χώρα μας να παίρνει άνετα το «χρυσό» μετάλλιο στο κάπνισμα, παρά την ενημερωτική εκστρατεία κατά της φονικής αυτής συνήθειας.

Το παράδοξο πάντως είναι ότι, ενώ υπάρχει νομοσχέδιο προς ψήφιση για την απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, την ίδια ώρα οι καπνιστές που κάνουν προσπάθεια να το κόψουν πληρώνουν έως και 400 ευρώ για να αγοράσουν τα φάρμακα που απαιτούνται για τη θεραπεία, αφού τα ασφαλιστικά ταμεία δεν τα καλύπτουν. Ωστόσο, η Ελλαδα έχει ψηφίσει από το 2005 την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Απαγόρευσης Καπνίσματος, μέσα στην οποία αναφέρεται ρητά ότι τα ταμεία θα πρέπει να καλύπτουν τη δαπάνη της φαρμακευτικής αγωγής των καπνιστών που προσπαθούν να απαλλαγούν από τη βλαβερή αυτή συνήθεια!

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που και φέτος η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, (31 Μαΐου) βρίσκει πάλι τη χώρα μας ανάμεσα στα ελάχιστα κράτη που ο πληθυσμός τους δεν έχει μειώσει το κάπνισμα και, φυσικά, δεν έχει πετύχει την απαγόρευσή του.

Αυτά τόνισε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο διευθυντής της Β’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής στο «Αττικό» νοσοκομείο, καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός. Παρά τα δυσοίωνα μηνύματα των ερευνών, οι Ελληνες επιμένουν να είναι αμετανόητοι θεριακλήδες. Μάλιστα, φουμάρουν 3.000 τσιγάρα το χρόνο, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στον «Economist», με συνέπεια να ζουν 13 με 14 χρόνια λιγότερο από τους μη καπνιστές.

Οι παθητικές καπνίστριες που έχουν γεννήσει πρόσφατα ουσιαστικά θηλάζουν την αυριανή γενιά των καπνιστών, αφού σύμφωνα με έρευνες, η νικοτίνη περνάει και στο μητρικό γάλα. Νικοτίνη έχει βρεθεί ακόμα και στα μαλλιά των νεογέννητων που οι μητέρες τους δεν καπνίζουν.

Επίσης, αν ένας καπνιστής πάθει έμφραγμα, οι πιθανότητες να πεθάνει αιφνίδια είναι 2-4 φορές μεγαλύτερες απ’ ό,τι για έναν μη καπνιστή. Ο κίνδυνος αυτός είναι μεγαλύτερος στις γυναίκες όταν παίρνουν αντισυλληπτικά χάπια, σύμφωνα με τη μελέτη της Β’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του «Αττικού» Νοσοκομείου.

http://www.madata.gr/index.php?news=19856

το εκοψα πριν 5 χρονια και γλυτωσα.

http://i218.photobucket.com/albums/cc107/SkapoGr10/Diafora/dHJ.jpg

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

ΠΛΥΘΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ

Δυστυχώς κάνω σχεδόν ένα πακέτο τη μέρα! Αλλά ελπίζω να απαγορευτεί το κάπνισμα σε δημόσιους χόρους κλπ..

Άκαπνος, αλλά δυστυχώς παθητικός καπνιστής χάρη στην ευγένεια των συνανθρώπων μου. :X

"Σβήνουν" κάθε χρόνο 20.000 Έλληνες από το τσιγάρο

Περισσότεροι από 20.000 Ελληνες «σβήνουν» κάθε χρόνο από ασθένειες που προκαλεί το τσιγάρο, με συνέπεια η χώρα μας να παίρνει άνετα το «χρυσό» μετάλλιο στο κάπνισμα, παρά την ενημερωτική εκστρατεία κατά της φονικής αυτής συνήθειας.

Σαν να τους ακούω:

"Έλα μωρέ τώρα, σάμπως πόσο θα ζήσουμε με τις αηδίες που μας ταΐζουν. Εξάλλου βοηθάει να φαινόμαστε μάγκες, να ρίχνουμε και καμιά μεναγκό, και πάνε και τα φαρμάκια κάτω..."

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...