Jump to content

Είστε καπνιστές, πρώην καπνιστές ή άκαπνοι;

ecep
 Κοινοποίηση

Είστε καπνιστές, πρώην καπνιστές ή άκαπνοι?  

475 members have voted

1. 1. Είστε καπνιστές, πρώην καπνιστές ή άκαπνοι?

• Δεν καπνίζω
      280
    • Καπνίζω
      145
    • Το έκοψα
      50

Recommended Posts

Γεγονός είναι ότι υπάρχουν ανεγκέφαλες που εντυπωσιάζονται με το τσιγάρο αλλά γιατί να πας σε αυτές? Ούτως ή άλλως για να εντυπωσιάζεται με αυτόν τον τρόπο καταλαβαίνεις κ το γενικότερο επίπεδο της...
Συγνώμη, υπάρχει ακόμα τέτοιο πράμα; :worry: :blink:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• Απαντήσεις 402
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρώην.

Το έκοψα και αντίθετα με άλλους πρώην καπνιστές, ούτε ζηλεύω ότι έχω κινδύνευσει να το ξαναρχίσω παρόλο που υπάρχει μονίμως γεμάτο πακέτο στο σπίτι.

Μάλλον ήμουν απολύτως συνειδητοποιημένη ως προς το ότι δεν το ήθελα πια καθόλου.

Εδώ η πρώην καπνίστρια που ζηλεύει, αλλα ποτε δεν εχει κινδυνεύσει να το ξαναρχίσει. :D

Η διαφορά μας είναι, πως εσύ το έκανες για τον εαυτο σου. 'Αλλου είδους αποφαση, στηριζόμενη σε εντελως διαφορετική βάση απο τη δική μου. Το τσιγάρο ουδέποτε με ειχε πειράξει και προσωπικά δεν θα το έκοβα ποτέ, αν δεν ήταν στη μεση τα παιδιά. Γι' αυτο και ζηλευω. Γιατι η δικη μου αποφαση να το κόψω, δεν ήταν για τον εαυτο μου, να έχω την παρηγοριά ότι λαχανιάζω, με βλάπτει κλπ κλπ κλπ

Και φυσικά ήμουν απολύτως συνειδητοποιημένή.

Να το ξαναρχίσω όμως ειναι εντελώς απίθανο, ασχέτως αν ζηλεύω ή όχι. ;)

Τα συγχαρητήρια μου στους καθηγητές...:wacko:

Ενώ οι μαθητές:mad:

Συγνώμη, υπάρχει ακόμα τέτοιο πράμα; :worry: :blink:

Γιατί να μην υπάρχει?:confused: Η πλειοψηφία:wacko:

Γιατί να μην υπάρχει?:confused: Η πλειοψηφία:wacko:

Kι εγω θα κανω την αντιθετη ερωτηση...Και υπαρχουν ακομα αγορια που ξεκινανε το καπνισμα γι'αυτον τον λογο;;;;(οχι ερωτα,αλλα γιατι υπαρχουν κοπελες που ψαρωνουν απο αυτο, κι ετσι το κανουν κι αυτοι;;; )

Χμ...μαλλον τελικα μερικα πραγματα παραμενουν αναλλοιωτα στον χρονο!:p

Kι εγω θα κανω την αντιθετη ερωτηση...Και υπαρχουν ακομα αγορια που ξεκινανε το καπνισμα γι'αυτον τον λογο;;;;(οχι ερωτα,αλλα γιατι υπαρχουν κοπελες που ψαρωνουν απο αυτο, κι ετσι το κανουν κι αυτοι;;; )

Χμ...μαλλον τελικα μερικα πραγματα παραμενουν αναλλοιωτα στον χρονο!:p

Δεν ξέρεις οτι η πιο ανίατη ασθένεια είναι η βλακεία;

Κάπνιζε την ώρα του μαθήματος;;;:mad: :chair:

Και εσείς δεν κάνατε τίποτε για αυτό;:confused:

Ο ανθρωπος θα αρρωσταινε αν δεν καπνιζε...:wacko:

Νταξει εβγαινε στον διαδρομο οσο εμεις π.χ. λυναμε μια ασκηση αλλα και παλι η καπνιλα υπηρχε. Γενικα ειμαι πολυ ευαισθητη στο ντουμανι δακρυουν τα ματια μου και με πιανει και πονοκεφαλος καποιες φορες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρεις οτι η πιο ανίατη ασθένεια είναι η βλακεία;

Τωρα τι μπορω να σου πω;

Εχεις απολυτο δικιο...δεν μπορω να πω τιποτα αλλο!:respect:

Καπνιζα περιπου 15 χρονια 1-1,5 πακετο τσιγαρα ημερησιως, αλλα το εκοψα εδω και 15 περιπου μηνες και .............ειμαι μια χαρα!!!
[sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! !

Εγώ κανένα προς το παρόν. Ελπίζω να μείνω στα ίδια.
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Εγώ κανένα προς το παρόν. Ελπίζω να μείνω στα ίδια.

δεν ειναι θεμα ελπιδας...ειναι θεμα του χεριου σου;)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Η διαφορά μας είναι, πως εσύ το έκανες για τον εαυτο σου. 'Αλλου είδους αποφαση, στηριζόμενη σε εντελως διαφορετική βάση απο τη δική μου. Το τσιγάρο ουδέποτε με ειχε πειράξει και προσωπικά δεν θα το έκοβα ποτέ, αν δεν ήταν στη μεση τα παιδιά. Γι' αυτο και ζηλευω. Γιατι η δικη μου αποφαση να το κόψω, δεν ήταν για τον εαυτο μου, να έχω την παρηγοριά ότι λαχανιάζω, με βλάπτει κλπ κλπ κλπ

Και φυσικά ήμουν απολύτως συνειδητοποιημένή.

Να το ξαναρχίσω όμως ειναι εντελώς απίθανο, ασχέτως αν ζηλεύω ή όχι. ;)

Και εγώ το έκοψα για τα παιδιά μου πριν δύο χρόνια και ήταν η τρίτη φορά.

Το είχα κόψει άλλες δύο φορές για περίπου έξι μήνες αλλά το κίνητρο δεν ήταν δικό μου ποτέ.

Το θέμα είναι πως το τσιγάρο δεν σου προσφέρει απολύτως τίποτα, οπότε γιατί να ζηλέψω? Για τα μαύρα πνευμόνια που πνίγουν τις κυψέλες και αυξάνεται ο ρυθμός της αναπνοής και οι παλμοί της καρδιάς?

Ο άνθρωπος έχει 2 ηλικίες. Μία του σώματος και μια της καρδιάς. Όποια γεράσει πρώτη, παίρνει μαζί της και την άλλη… το πιάσατε?

AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition

http://www.vmall.com/product/1668.html

Εκλεισα φέτος δέκα χρονια. Και μία και μοναδική φορά ήταν αρκετή για να το κόψω.;)

Αν ήταν για τον εαυτο μου, δεν υπήρχε περίπτωση να το κόψω.

Δεν μου άρεσε απλώς, είχα παθος. Και θα το ξαναπω: καπνίστρια του ενάμισυ πακέτου τη μέρα για πολλά χρόνια, ενόχληση δεν ειχα.

Γι' αυτο και ζηλευω ακόμα αυτους που απολαμβάνουνε ένα τσιγάρο. Οχι αυτους που αναβουνε μηχανικά (όπως γινεται συνήθως κι όπως έκανα κι εγώ για χρονια), αλλά αυτό το τσιγάρο μετά το φαί ή με τον απογευματινό καφέ, για μένα, ήταν φοβερό!

Τι πνεύμονες και τι καρδιές μου λες, γραμμένα στα παλια μου τα παπούτσια τα ειχα όλα.

Αλλά επειδή, υπεράνω όλων (ως γονέας θα με καταλαβεις) ειναι τα παιδιά.. άκαπνη θα πεθάνω.:D

Παιδιά το κάπνισμα δεν είναι απόλαυση αλλά κακός εθισμός. Όπως προείπα ανήκω στη μειοψηφία όσων το έκοψαν.

Προς μεγάλη μου έκπληξη και αισιοδοξία για τα παιδιά μας, διαπιστώνω πως το ποσοστό μη καπνιστών είναι τουλάχιστον διπλάσιο από εκείνων που καπνίζουν!!!

Φυσικά και είναι κακός εθισμος, κάκιστος. Δεν ειπε κανείς το αντίθετο!

Εγραψα τη δικη μου εμπειρία, λέγοντας πως απο τα 30 τσιγάρα που καπνιζα ημερησίως και εντελως μηχανικά, ζήτημα να ήταν απολαυστικά μόνο τα 2 - 3 εξ αυτών.

Οσο για τα παιδιά που δεν καπνίζουνε, αυτο ειναι "ένα ονειρο τρελό, όνειρο απατηλό".

Οχι μονο καπνίζουν, αλλά έχει κατεβει δραματικά και η ηλικία.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Ελληνες έφηβοι: «Φουγάρα» και πότες (14/9/06)

Της ΣΟΦΙΑΣ ΝΕΤΑ

«Πρωταθλητές» Ευρώπης στο κάπνισμα και στην κατανάλωση αλκοόλ είναι δυστυχώς σήμερα οι έφηβοι της χώρας μας...

Εδώ όλο το άρθρο της Ελευθεροτυπίας.;)

Εχω καπνισει αργιλε 3 φορες...

Εχω παρει μια τζουρα πουρο...αηδια!!!

Τσιγαρο ποτε..

Αυτο που δεν μπορω να ελεγξω ειναι το παθητικο καπνισμα δυστυχως...δυστυχως δεν εξαρταται μονο απο μας..αλλα και απο τους γυρω μας!!

Είμαι καπνστής αλλά στο σπίτι δεν καπνίζω ποτέ.

:rolleyes:

Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα...

Εχω καπνισει αργιλε 3 φορες...

Εχω παρει μια τζουρα πουρο...αηδια!!!

Τσιγαρο ποτε..

Αυτο που δεν μπορω να ελεγξω ειναι το παθητικο καπνισμα δυστυχως...δυστυχως δεν εξαρταται μονο απο μας..αλλα και απο τους γυρω μας!!

ασχετο, η υπογραφη σου ειναι εντος οριων; υπαρχουν και χρηστες με dial up..

Εγώ πάλι, ενοχλούμαι αφάνταστα από τη μυρωδιά του τσιγάρου! Τη "συλλαμβάνω" από μίιιιιλια μακριά! Μια φορά, στο πλοίο, ενώ όλα πήγαιναν ωραία και καλά και κανείς από τους επιβάτες του σαλονιού δεν κάπνιζε, ένιωσα να με ζαλίζει ο καπνός και σκέφτηκα: "Κάποιος άναψε τσιγάρο". Πράγματι, στην άλλη άκρη του σαλονιού, ένας τύπος είχε μόλις ανάψει ένα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάλι, ενοχλούμαι αφάνταστα από τη μυρωδιά του τσιγάρου! Τη "συλλαμβάνω" από μίιιιιλια μακριά! Μια φορά, στο πλοίο, ενώ όλα πήγαιναν ωραία και καλά και κανείς από τους επιβάτες του σαλονιού δεν κάπνιζε, ένιωσα να με ζαλίζει ο καπνός και σκέφτηκα: "Κάποιος άναψε τσιγάρο". Πράγματι, στην άλλη άκρη του σαλονιού, ένας τύπος είχε μόλις ανάψει ένα.

edit: ;(

ps nikoskat h opws einai to nick sou -dn 8umamai- xalarwse mia.....

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

Σε ολόκληρο το σαλόνι κάπνιζε μόνο ένα άτομο;

Καλή φάση... :rolleyes:

Φυσικά και είναι κακός εθισμος, κάκιστος. Δεν ειπε κανείς το αντίθετο!

Εγραψα τη δικη μου εμπειρία, λέγοντας πως απο τα 30 τσιγάρα που καπνιζα ημερησίως και εντελως μηχανικά, ζήτημα να ήταν απολαυστικά μόνο τα 2 - 3 εξ αυτών.

Όντως εκεί είναι το πρόβλημα. Το να κάνεις 4-5 τη μέρα και να τα απολαμβάνεις δεν είναι τοοοόσο κακό και επιβλαβές (όσο κακό και επιβλαβές μπορεί να μη θεωρείται το κάπνισμα), όταν όμως φτάσεις στην κατάσταση που περιγράφεις, εκεί είναι που αρχίζει και γίνεται ανούσια, άσκοπη, ηλίθια και πολύ επικίνδυνη συνήθεια. :(

Σε ολόκληρο το σαλόνι κάπνιζε μόνο ένα άτομο;

Καλή φάση... :rolleyes:

Είχαν μόλις μπει οι επιβάτες και, όπως είναι λογικό, δεν μπήκαν με το τσιγάρο στο χέρι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

edit: ;(

ps nikoskat h opws einai to nick sou -dn 8umamai- xalarwse mia.....

ασε, εχω πολλα νευρα...:p

χαβαλε κανουμε, αν και μερικα πραγματα με φερνουν στα ακρα :)