aimilios Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Γεγονός είναι ότι υπάρχουν ανεγκέφαλες που εντυπωσιάζονται με το τσιγάρο αλλά γιατί να πας σε αυτές? Ούτως ή άλλως για να εντυπωσιάζεται με αυτόν τον τρόπο καταλαβαίνεις κ το γενικότερο επίπεδο της...Συγνώμη, υπάρχει ακόμα τέτοιο πράμα; :worry: :blink: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Πρώην. Το έκοψα και αντίθετα με άλλους πρώην καπνιστές, ούτε ζηλεύω ότι έχω κινδύνευσει να το ξαναρχίσω παρόλο που υπάρχει μονίμως γεμάτο πακέτο στο σπίτι. Μάλλον ήμουν απολύτως συνειδητοποιημένη ως προς το ότι δεν το ήθελα πια καθόλου. Εδώ η πρώην καπνίστρια που ζηλεύει, αλλα ποτε δεν εχει κινδυνεύσει να το ξαναρχίσει. :D Η διαφορά μας είναι, πως εσύ το έκανες για τον εαυτο σου. 'Αλλου είδους αποφαση, στηριζόμενη σε εντελως διαφορετική βάση απο τη δική μου. Το τσιγάρο ουδέποτε με ειχε πειράξει και προσωπικά δεν θα το έκοβα ποτέ, αν δεν ήταν στη μεση τα παιδιά. Γι' αυτο και ζηλευω. Γιατι η δικη μου αποφαση να το κόψω, δεν ήταν για τον εαυτο μου, να έχω την παρηγοριά ότι λαχανιάζω, με βλάπτει κλπ κλπ κλπ Και φυσικά ήμουν απολύτως συνειδητοποιημένή. Να το ξαναρχίσω όμως ειναι εντελώς απίθανο, ασχέτως αν ζηλεύω ή όχι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Τα συγχαρητήρια μου στους καθηγητές...:wacko: Ενώ οι μαθητές:mad: Συγνώμη, υπάρχει ακόμα τέτοιο πράμα; :worry: :blink: Γιατί να μην υπάρχει?:confused: Η πλειοψηφία:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Γιατί να μην υπάρχει?:confused: Η πλειοψηφία:wacko: Kι εγω θα κανω την αντιθετη ερωτηση...Και υπαρχουν ακομα αγορια που ξεκινανε το καπνισμα γι'αυτον τον λογο;;;;(οχι ερωτα,αλλα γιατι υπαρχουν κοπελες που ψαρωνουν απο αυτο, κι ετσι το κανουν κι αυτοι;;; ) Χμ...μαλλον τελικα μερικα πραγματα παραμενουν αναλλοιωτα στον χρονο!:p Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Kι εγω θα κανω την αντιθετη ερωτηση...Και υπαρχουν ακομα αγορια που ξεκινανε το καπνισμα γι'αυτον τον λογο;;;;(οχι ερωτα,αλλα γιατι υπαρχουν κοπελες που ψαρωνουν απο αυτο, κι ετσι το κανουν κι αυτοι;;; ) Χμ...μαλλον τελικα μερικα πραγματα παραμενουν αναλλοιωτα στον χρονο!:p Δεν ξέρεις οτι η πιο ανίατη ασθένεια είναι η βλακεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Κάπνιζε την ώρα του μαθήματος;;;:mad: :chair: Και εσείς δεν κάνατε τίποτε για αυτό;:confused: Ο ανθρωπος θα αρρωσταινε αν δεν καπνιζε...:wacko: Νταξει εβγαινε στον διαδρομο οσο εμεις π.χ. λυναμε μια ασκηση αλλα και παλι η καπνιλα υπηρχε. Γενικα ειμαι πολυ ευαισθητη στο ντουμανι δακρυουν τα ματια μου και με πιανει και πονοκεφαλος καποιες φορες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Δεν ξέρεις οτι η πιο ανίατη ασθένεια είναι η βλακεία; Τωρα τι μπορω να σου πω; Εχεις απολυτο δικιο...δεν μπορω να πω τιποτα αλλο!:respect: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Καπνιζα περιπου 15 χρονια 1-1,5 πακετο τσιγαρα ημερησιως, αλλα το εκοψα εδω και 15 περιπου μηνες και .............ειμαι μια χαρα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 akapnos eimai !! zhthma an exo kapnisei 5 tsigara sthn zoh mou !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Εγώ κανένα προς το παρόν. Ελπίζω να μείνω στα ίδια. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalia Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Δεν καπνιζω , ποτε δεν καπνισα κ ποτε δεν ενιωσα την αναγκη να το κανω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Εγώ κανένα προς το παρόν. Ελπίζω να μείνω στα ίδια. δεν ειναι θεμα ελπιδας...ειναι θεμα του χεριου σου;) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efsevi Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Η διαφορά μας είναι, πως εσύ το έκανες για τον εαυτο σου. 'Αλλου είδους αποφαση, στηριζόμενη σε εντελως διαφορετική βάση απο τη δική μου. Το τσιγάρο ουδέποτε με ειχε πειράξει και προσωπικά δεν θα το έκοβα ποτέ, αν δεν ήταν στη μεση τα παιδιά. Γι' αυτο και ζηλευω. Γιατι η δικη μου αποφαση να το κόψω, δεν ήταν για τον εαυτο μου, να έχω την παρηγοριά ότι λαχανιάζω, με βλάπτει κλπ κλπ κλπ Και φυσικά ήμουν απολύτως συνειδητοποιημένή. Να το ξαναρχίσω όμως ειναι εντελώς απίθανο, ασχέτως αν ζηλεύω ή όχι. ;) Και εγώ το έκοψα για τα παιδιά μου πριν δύο χρόνια και ήταν η τρίτη φορά. Το είχα κόψει άλλες δύο φορές για περίπου έξι μήνες αλλά το κίνητρο δεν ήταν δικό μου ποτέ. Το θέμα είναι πως το τσιγάρο δεν σου προσφέρει απολύτως τίποτα, οπότε γιατί να ζηλέψω? Για τα μαύρα πνευμόνια που πνίγουν τις κυψέλες και αυξάνεται ο ρυθμός της αναπνοής και οι παλμοί της καρδιάς? Ο άνθρωπος έχει 2 ηλικίες. Μία του σώματος και μια της καρδιάς. Όποια γεράσει πρώτη, παίρνει μαζί της και την άλλη… το πιάσατε? Παράθεση AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition http://www.vmall.com/product/1668.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Εκλεισα φέτος δέκα χρονια. Και μία και μοναδική φορά ήταν αρκετή για να το κόψω.;) Αν ήταν για τον εαυτο μου, δεν υπήρχε περίπτωση να το κόψω. Δεν μου άρεσε απλώς, είχα παθος. Και θα το ξαναπω: καπνίστρια του ενάμισυ πακέτου τη μέρα για πολλά χρόνια, ενόχληση δεν ειχα. Γι' αυτο και ζηλευω ακόμα αυτους που απολαμβάνουνε ένα τσιγάρο. Οχι αυτους που αναβουνε μηχανικά (όπως γινεται συνήθως κι όπως έκανα κι εγώ για χρονια), αλλά αυτό το τσιγάρο μετά το φαί ή με τον απογευματινό καφέ, για μένα, ήταν φοβερό! Τι πνεύμονες και τι καρδιές μου λες, γραμμένα στα παλια μου τα παπούτσια τα ειχα όλα. Αλλά επειδή, υπεράνω όλων (ως γονέας θα με καταλαβεις) ειναι τα παιδιά.. άκαπνη θα πεθάνω.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Παιδιά το κάπνισμα δεν είναι απόλαυση αλλά κακός εθισμός. Όπως προείπα ανήκω στη μειοψηφία όσων το έκοψαν. Προς μεγάλη μου έκπληξη και αισιοδοξία για τα παιδιά μας, διαπιστώνω πως το ποσοστό μη καπνιστών είναι τουλάχιστον διπλάσιο από εκείνων που καπνίζουν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Φυσικά και είναι κακός εθισμος, κάκιστος. Δεν ειπε κανείς το αντίθετο! Εγραψα τη δικη μου εμπειρία, λέγοντας πως απο τα 30 τσιγάρα που καπνιζα ημερησίως και εντελως μηχανικά, ζήτημα να ήταν απολαυστικά μόνο τα 2 - 3 εξ αυτών. Οσο για τα παιδιά που δεν καπνίζουνε, αυτο ειναι "ένα ονειρο τρελό, όνειρο απατηλό". Οχι μονο καπνίζουν, αλλά έχει κατεβει δραματικά και η ηλικία. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ Ελληνες έφηβοι: «Φουγάρα» και πότες (14/9/06) Της ΣΟΦΙΑΣ ΝΕΤΑ «Πρωταθλητές» Ευρώπης στο κάπνισμα και στην κατανάλωση αλκοόλ είναι δυστυχώς σήμερα οι έφηβοι της χώρας μας... Εδώ όλο το άρθρο της Ελευθεροτυπίας.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Εχω καπνισει αργιλε 3 φορες... Εχω παρει μια τζουρα πουρο...αηδια!!! Τσιγαρο ποτε.. Αυτο που δεν μπορω να ελεγξω ειναι το παθητικο καπνισμα δυστυχως...δυστυχως δεν εξαρταται μονο απο μας..αλλα και απο τους γυρω μας!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Είμαι καπνστής αλλά στο σπίτι δεν καπνίζω ποτέ. :rolleyes: Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Εχω καπνισει αργιλε 3 φορες... Εχω παρει μια τζουρα πουρο...αηδια!!! Τσιγαρο ποτε.. Αυτο που δεν μπορω να ελεγξω ειναι το παθητικο καπνισμα δυστυχως...δυστυχως δεν εξαρταται μονο απο μας..αλλα και απο τους γυρω μας!! ασχετο, η υπογραφη σου ειναι εντος οριων; υπαρχουν και χρηστες με dial up.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Εγώ πάλι, ενοχλούμαι αφάνταστα από τη μυρωδιά του τσιγάρου! Τη "συλλαμβάνω" από μίιιιιλια μακριά! Μια φορά, στο πλοίο, ενώ όλα πήγαιναν ωραία και καλά και κανείς από τους επιβάτες του σαλονιού δεν κάπνιζε, ένιωσα να με ζαλίζει ο καπνός και σκέφτηκα: "Κάποιος άναψε τσιγάρο". Πράγματι, στην άλλη άκρη του σαλονιού, ένας τύπος είχε μόλις ανάψει ένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Εγώ πάλι, ενοχλούμαι αφάνταστα από τη μυρωδιά του τσιγάρου! Τη "συλλαμβάνω" από μίιιιιλια μακριά! Μια φορά, στο πλοίο, ενώ όλα πήγαιναν ωραία και καλά και κανείς από τους επιβάτες του σαλονιού δεν κάπνιζε, ένιωσα να με ζαλίζει ο καπνός και σκέφτηκα: "Κάποιος άναψε τσιγάρο". Πράγματι, στην άλλη άκρη του σαλονιού, ένας τύπος είχε μόλις ανάψει ένα. edit: ;( ps nikoskat h opws einai to nick sou -dn 8umamai- xalarwse mia..... Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Εγώ πάλι, ενοχλούμαι αφάνταστα από τη μυρωδιά του τσιγάρου! Τη "συλλαμβάνω" από μίιιιιλια μακριά! Μια φορά, στο πλοίο, ενώ όλα πήγαιναν ωραία και καλά και κανείς από τους επιβάτες του σαλονιού δεν κάπνιζε, ένιωσα να με ζαλίζει ο καπνός και σκέφτηκα: "Κάποιος άναψε τσιγάρο". Πράγματι, στην άλλη άκρη του σαλονιού, ένας τύπος είχε μόλις ανάψει ένα. Σε ολόκληρο το σαλόνι κάπνιζε μόνο ένα άτομο; Καλή φάση... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Φυσικά και είναι κακός εθισμος, κάκιστος. Δεν ειπε κανείς το αντίθετο! Εγραψα τη δικη μου εμπειρία, λέγοντας πως απο τα 30 τσιγάρα που καπνιζα ημερησίως και εντελως μηχανικά, ζήτημα να ήταν απολαυστικά μόνο τα 2 - 3 εξ αυτών. Όντως εκεί είναι το πρόβλημα. Το να κάνεις 4-5 τη μέρα και να τα απολαμβάνεις δεν είναι τοοοόσο κακό και επιβλαβές (όσο κακό και επιβλαβές μπορεί να μη θεωρείται το κάπνισμα), όταν όμως φτάσεις στην κατάσταση που περιγράφεις, εκεί είναι που αρχίζει και γίνεται ανούσια, άσκοπη, ηλίθια και πολύ επικίνδυνη συνήθεια. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Σε ολόκληρο το σαλόνι κάπνιζε μόνο ένα άτομο; Καλή φάση... :rolleyes: Είχαν μόλις μπει οι επιβάτες και, όπως είναι λογικό, δεν μπήκαν με το τσιγάρο στο χέρι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 edit: ;( ps nikoskat h opws einai to nick sou -dn 8umamai- xalarwse mia..... ασε, εχω πολλα νευρα...:p χαβαλε κανουμε, αν και μερικα πραγματα με φερνουν στα ακρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts