Jump to content

Sony Ericsson K810

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μια ερωτηση (ισως υπαρχει η απαντηση μεσα στις σελιδες του τοπικ αλλα δε μπορω να τη βρω).Ποιες ειναι οι ρυθμισεις για να φτιαξω το email του κινητου ειτε για hotmail ειτε για gmail (αν υπαρχει).Βρηκα κατι στο net αλλα ηταν πολυ γενικες οδηγιες...

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια μια ερωτηση (ισως υπαρχει η απαντηση μεσα στις σελιδες του τοπικ αλλα δε μπορω να τη βρω).Ποιες ειναι οι ρυθμισεις για να φτιαξω το email του κινητου ειτε για hotmail ειτε για gmail (αν υπαρχει).Βρηκα κατι στο net αλλα ηταν πολυ γενικες οδηγιες...

Τι ακριβώς εννοείς? Εξήγησε το λιγάκι καλύτερα.:blink:

εκτος του ιντερνετ με τον mini opera που χρησιμοποιω, το κινητο εχει και μεσα στα μυνηματα δυνατοτητα να στελνεις email απο το κινητο.Και πρεπει να το σεταρω για να δουλεψει.Αλλα πρεπει να βαλω τους διακομιστες κτλ οι οποιοι ειναι συγκεκριμενοι.Και ρωταω οποιος ξερει για hotmail ή και gmail να μου πει.

Παιδες εχω ενα κ810 κ τελευταια μπαινω πολυ ιντερνετ λογω...σκοπιας..

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να δω κανα βιντεο,πχ στο facebook.μπαινω με opera mini. Ξερετε αν παιζει κανας flash player ή τελος παντων κατι για να μπορω να τα βλεπω?

επισης παιδια το ιδιο προβλημα.........καμμια λυση???????pleaseeeeeeeeeeeeeeee

δεν νομιζω να μπορεις να κανεις τιποτα.εχω δοκιμασει πολλες εφαρμογες οπως το mobile tube,αλλα δεν δουλεψε..:cool:
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
ο ξαφνικος θανατος δεν μπορω να καταλαβω γιατι το παθενει το κινητο μου λογο λογισμηκου γινεται αυτο η ειναι ελατωματικα τα κ810 ε?

ο ξαφνικος θανατος δεν μπορω να καταλαβω γιατι το παθενει το κινητο μου λογο λογισμηκου γινεται αυτο η ειναι ελατωματικα τα κ810 ε?

Ολα τα κινητα το παθαινουν αυτο.λογο λογισμικου συμβαινει :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλημέρα.

Υπάρχει περίπτωση με κάποια ρύθμιση να ακούσεις το ραδιόφωνο του κινητού από το bluetooth; Γιατί μόλις βάζεις το handsfree για κεραία στέλνει εκεί τον ήχο του ραδιοφώνου.

καλησπερα! καποιο προγραμματακι για να ρυθμιζω τον τηλεφωνικο μου καταλογο μεσω υπολογιστη υπαρχει?:cool:
[sIGPIC][/sIGPIC]

απο το καταστημα που το πηγα μου ηπαν μεχρι την τεταρτη θα ερθει νεα συσκευη κ810 για να δουμε το service το εβγαλε αδηναμια συσκευης αυτο που τους εστιλα περιμενω τα αποτελεσματα και θα σας ενημεροσω

καλησπερα! καποιο προγραμματακι για να ρυθμιζω τον τηλεφωνικο μου καταλογο μεσω υπολογιστη υπαρχει?:cool:

Μπορείς είτε με το PC Suite (πχ κάνεις συγκρονισμό με outlook/outlook express και τα πειράζεις εκεί) είτε με το MyPhoneExplorer.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

• 1 month later...
Σημερα που εκανε "νερα" το κινητο! Το ειχα ανοιξει και μετα απο μισο λεπτο η οθωνη κολλησε και εγινε λευκη! Το κλεινω (αφαιρωντας την μπαταρια γιατι τα πληκτρα δεν λειτουργουν) , το ξανα ανοιγω αλλα μου βγαζει μονο λευκη οθονη! Τι φταιει?:(

Σημερα που εκανε "νερα" το κινητο! Το ειχα ανοιξει και μετα απο μισο λεπτο η οθωνη κολλησε και εγινε λευκη! Το κλεινω (αφαιρωντας την μπαταρια γιατι τα πληκτρα δεν λειτουργουν) , το ξανα ανοιγω αλλα μου βγαζει μονο λευκη οθονη! Τι φταιει?:(

το κινητό!

πέρα από την πλάκα, ή η κύρια πλακέτα χάλασε ή το λογισμικό τα έπαιξε και με μια απλή αναβάθμιση λογισμικού να επανορθωθεί ή με μια εγκατάσταση από την αρχή.

• 3 weeks later...

SOS ΕΠΕΙΓΟΝ..............

καλησπερα, εχω ενα σημαντικο προβλημα με το κινητο μου καθως μεσα στη μνημη του ειναι και ολες οι επαφες μου.

το κινητο ειναι το Κ810i αγορασμενο απο τον γερμανο 12/2007 (ειναι μεσα στην εγγυηση αλλα δεν βρισκω την αποδειξη αγορας του)

σημερα το πρωι λοιπον οπως καθε φορα χτυπα το ξυπνητηρι (απο το βραδυ αφου ειχε φορτιστει το κινητο το εσβησα) κλεινω το ξυπνητηρι και φτανοντας αργοτερα στην δουλεια παω να ανοιξω το κινητο αλλα τιποτα ...... νεκρο το κινητο.

ερχομαι σπιτι το συνδεω με φορτιστη τιποτα..... το συνδεω με pc τιποτα ...... το μονο που εχω παρατηρηση ειναι οτι οταν παταω να ανοιξει αναβοσβηνει 5-6 φορες ενα μικροσκοπικο κοκκινο led που εχει στην θυρα υπερυθρων.

πειτε μου τι μπορω να κανω εαν εχετε καποια ιδεα καθως γινεται κατι με την εγγυηση καθως δεν εχω την αποδειξη αγορας.

Πέθανε η EROM. Δοκίμασε μια αναβάθμιση από το site της SE.

η μισο λιγο περιμενε ναδω κατι... μη κανεις τιποτα

EDIT

Ακολούθα αυτά

Restoring EROM on DB2020

Supports the following models:

-- DB2020:

K530, K550, K610, K770, K790, K800, K810, S500, T650, V630, W580, W610, W660, W710, W830, W850, W880, Z610, Z710; CID 49/51/52

If your:

-- Telephone is not turned on (but the battery is charged)

-- 6 times flashing red light in the infrared port area

So then you can do it this way.

Attention, be careful! After the upgrade EROM `a through KulanKendi, CID may rise to 53!

1. Download: KulanKendiClient

2. Run, checkbox note: EROM UPDATE.

3. Push Flash Phone

4. Clamped on the phone buttons 2 and 5 and connect it to cable.

5. After completion of the process, remove battery and try to turn on phone.

αν δε πετύχει, αναβάθμιση, και θα χαθούν δυστυχώς όλα... αλλά το παραπά νω πετυχαίνει κ δε χάνεται κάτι..

Βασικά κατεβάζεις το SEUS από το site της SE, εγκατέστησέ το και τρέξε το μια φορά.

Μετά βρες το KulanKendiClient από το kulankendi.com και άνοιξε το πρόγραμμα. Πάτα αυτό που λέει και με πατημένα τα πλήκτρα 2 κ 5 του κινητού σύνδεσέ το κ ακολούθα τις οδηγίες.

Αυτά :)

Δηλαδή δε γίνεται τσάμπα τώρα, ε? Κρίμα...

Φίλε μου, έχεις 2 επιλογές... Πληρώνεις 8 ευρώ μέσω paypal, ή κάνεις αναβάθμιση, αλλά θα χαθούν όλα...

θα πληρωσω απλα θα κανει 2-4 μερες μεχρι να ερθουν κωδικοι και ηθελα κατι ποιο συντομα μιας και ειναι εκει ολα τα τηλεφωνα. τωρα μιας και δεν υπαρχει αλλη επιλογη οταν με το καλο παρω τους κωδικους, να κανω πρωτα το KulanKendiClient, η πρωτα το SEUS ? (το οποιο απο οτι καταλαβα μαλον τα σβηνει ολα)

• The title was changed to Sony Ericsson K810