karlitoz Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 paidia eimai katoxos tou kinitou edo kai 2 mines kai mou emfanistike ena provlima.to diafanes tzamaki pou exi sta pliktra exi kselaskarei ksekoumpothei den ksero kai go ti kai "paizei" kai otan to piezw kanei enan thorivo les kai patas pliktro.diorthonete afto? Παράθεση black & white stylah... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Ε, στο σέρβις πήγαινέ το να το δουν... Λογικά το καλύπτει η εγγύηση αυτό. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω τις ρυθμίσεις για wind plus.....??? στη σελίδα της wind δεν έχει τις ρυμίσεις για το k810i.... ξέρει κάποιος που έχει wind να μου πει πως γίνεται....??? είναι ίδιες με αυτές του k800i...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactive8765487654 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Μια απλή αναβάθμιση του k800 είναι. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Είναι το 3,2 Mpxls κινητό της se για το 2007.:) (αναμένεται και το κορυφαίο 5mpxls) Από εμφάνιση μου αρέσει πιο πολύ από το k800 αλλά στο βίντεο πιστεύω θα είναι το ίδιο "καλό" με το k800.:p Συμφωνώ με αυτό, επειδή στο K800i υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης του firmware σε K810i. :p Ένας φίλος μου την έκανε (την αναβάθμιση!) και δεν είδε κάποια διαφορά! :lol: Το βίντεο είναι ακριβώς το ίδιο "καλό" με του K800i. :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 μπες στο φόρουμ της wind τα έχουμε γράψει αναλυτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultralord Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Γεια σας έχω ένα Κ810ι και χτες ενώ ρο χρησιμοποιούσα κόλησε... δηλαδή τραβούσα video και ήθελα να κάνω ηχογράφηση και πάτισα να βγει από το video που είχα και από την βιασήνη μου πάτουσα ότι νάνε.. με αποτέλεσμα να κολήσει..έπειτα κλέινω το κινητό αλλά το αποτέλεσμα ειναι το κουμπί που κάνει πίσω και το κουμπί απο τις κλήσεις να μην δουλεύει και πίσω πήγαινε με άλλο κουμπί λες και ξεριθμηστηκε έκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμήσεων αλλά κανένα αποτέλεσμα ακόμα έχει πρόβλημα.. Ξερετε τη να κάνω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 στοοοσερβις απ΄ταυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultralord Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 κατι αλλο για να αποφειγω το service? καποιος σuνδιασμος πληκτρων κατι..?? για επαναφορα? hard reset κατι? thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshines Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 εγω φιλε εχς και εγω ενα Κ810i αλλα πραγματικα τετοιοθ ειδοθσ προβλημα δεν εχς ξαναακουσει τωρα δεν νομιζω να μπορεις να το αποφυγεις το servis γιατι και αν προσπαθησιες κατι μπορει να γινοθν χειροτερα τα πραγματα οποτε .....servis για να εχεισ και το κεφαλι σοθ ησυχο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Παιδιά. πήγα χθες το βράδυ στη θάλασσα και το κινητό μου (SE K810i) και γέμισε υγρασία και σήμερα τ πρωί διαπίστωσα ότι δεν πατιούνται κάποια κουμπιά από το πληκτρολόγιο (το 1,4,7 και το κάτω από το joystick, και το πίσω). Τι να κάνω τώρα? Αύριο φεύγω για διακοπές Πάρο και δν προλαβαίνω με τπτ να πάω για service. Το κινητό πάτνως κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά.... Τι μπορώ να κάνω? Υπάρχει περίπτωση να τ φτιάξω κάπως γρήγορα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Παιδιά. πήγα χθες το βράδυ στη θάλασσα και το κινητό μου (SE K810i) και γέμισε υγρασία και σήμερα τ πρωί διαπίστωσα ότι δεν πατιούνται κάποια κουμπιά από το πληκτρολόγιο (το 1,4,7 και το κάτω από το joystick, και το πίσω). Τι να κάνω τώρα? Αύριο φεύγω για διακοπές Πάρο και δν προλαβαίνω με τπτ να πάω για service. Το κινητό πάτνως κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά.... Τι μπορώ να κάνω? Υπάρχει περίπτωση να τ φτιάξω κάπως γρήγορα?? Να το φτιαξεις οπου θελεις.εγγυηση την ξεχνας για αυτην την περιπτωση.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Να το φτιαξεις οπου θελεις.εγγυηση την ξεχνας για αυτην την περιπτωση.:cool: Δν μπορεί να φτιάξει από μόνο του μετά από λίγες ώρες? Αν τ κάνω με πιστολάκι ?? :lol::lol: Μα το ίδιο ακριβώς μου είχε συμβεί και πέρσι το καλοκαίρι με το ιδιο κινητό... Πήγα στν Γερμανό και μου το έφτιαξαν με εγγύηση...Μόνο που είπα ότι έτσι ξαφνικά έγινε αυτό (όχι απο υγρασία) :lol::lol: Γτ το κινητό το θέλω να τ έχω αύριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Δν μπορεί να φτιάξει από μόνο του μετά από λίγες ώρες? Αν τ κάνω με πιστολάκι ?? :lol::lol: Μα το ίδιο ακριβώς μου είχε συμβεί και πέρσι το καλοκαίρι με το ιδιο κινητό... Πήγα στν Γερμανό και μου το έφτιαξαν με εγγύηση...Μόνο που είπα ότι έτσι ξαφνικά έγινε αυτό (όχι απο υγρασία) :lol::lol: Γτ το κινητό το θέλω να τ έχω αύριο... παραπανω λες απο υγρασια.:wacko: οπως και να εχει..το κινητο στο εσωτερικο του εχει 2 αυτοκολλητα,το 1 στην μπαταρια και το αλλο στα εσωτερικα τοιχωματα του κινητου.ανα αυτα απο λευκο χρωμα εχουν γινει ροζ-κοκκινο,ξεχνα την εγγυηση! τωρα αν εχεις καμια ακρη..πηγαινε στο ιδιο καταστημα και φτιαξτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi13 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 re paidia exw brei ayto to logismiko tis sony ericsson pou kanei update k mou menei stin ofoni pou synexeia fortwnei me tn prasini bara. exete kamia idea ti prepei na kanw wste na trexei kanonika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Njoy Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 καλησπέρα, σήμερα πήρα καινούργια συσκευή Κ810i λόγω εγγύησης και επειδή δεν μπορούσαν να φτιάξουν την προηγούμενη, στο menu για το screensaver δεν υπάρχει επιλογή για να εμφανίζεται η ώρα με αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα απλά να απενεργοποιείται η οθόνη, έψαξα σχολαστικά όλες τις ρυθμίσεις και δεν υπάρχει πουθενά, σκέφτηκα μήπως φταίει η έκδοση και δοκίμασα να το αναβαθμίσω αλλά μου λέει ότι ήδη έχω την τελευταία έκδοση, καμιά ιδέα; Παράθεση Once you 'll have me, you will love me. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ichigo Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Καλησπερα σας! Εχω ενα Κ810ι το οποιο το εχω flasharei...λοιπον εχει καιρο βεβαια π εγινε αλλα τ συσκευη την προσεχα σαν τα ματια μου!στα καλα καθουμενα το μεγαφωνο κ το ακουστικο το ενα μετα το αλλο αρχισαν να παιζον πολυ χαμηλα.. Σημειωση : Custom τα εχω ολα επανω στην συσκευη,Acoustic drivers,menu,fonts,Cam drivers..τα παντα!μηπως εγινε ζημια σε επιπεδο hardware απο τους drivers?το φλασαρα κ στην αρχικη του μορφη αλλα τπτ...update δεν εκανα ακομα...ειναι R8BA024 red52 DB2020...καποιοσ να βοηθησει πριν το στειλω στο service..με αυτα κ μ αυτα π την πατησα απο τα sony γυρισα σε nokia ξανα.. ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 δε φταίει τίποτα από αυτα...καθαρά υλικού... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ichigo Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 κ ποσο λες να μ βγει συνολο?κανα 100αρι?πολλα ειναι... πειτε μ τι να προτιμησω απο σερβις..επισημο η καποιο αλλο δευτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Εγγύηση δεν έχει? Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOUVANOS Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 παιδες πηρα το κινιτο πριν 3 μερες αλλα πρεπει να ηταν καιρο στο κουτι...χρειαζεται αναθαθμισει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ichigo Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 εχει αλλα σε περιπτωση που την ακυρωσουν ειχα ρωτησει για το ποσο θα βγει κ μου ειπαν απο το σερβις στην Δωδεκανησου οτι 8ελει 80e!η συσκευη εχει 200..αν ειναι για ακουστικο κ μεγαφωνο να δωσω 80 για οθονη ποσα θα δωσω..αυτο λεω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Njoy Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Καλησπερα σας! Εχω ενα Κ810ι το οποιο το εχω flasharei...λοιπον εχει καιρο βεβαια π εγινε αλλα τ συσκευη την προσεχα σαν τα ματια μου!στα καλα καθουμενα το μεγαφωνο κ το ακουστικο το ενα μετα το αλλο αρχισαν να παιζον πολυ χαμηλα.. Σημειωση : Custom τα εχω ολα επανω στην συσκευη,Acoustic drivers,menu,fonts,Cam drivers..τα παντα!μηπως εγινε ζημια σε επιπεδο hardware απο τους drivers?το φλασαρα κ στην αρχικη του μορφη αλλα τπτ...update δεν εκανα ακομα...ειναι R8BA024 red52 DB2020...καποιοσ να βοηθησει πριν το στειλω στο service..με αυτα κ μ αυτα π την πατησα απο τα sony γυρισα σε nokia ξανα.. ευχαριστω εκ των προτερων Έχει γίνει και σε μένα δεν θα καταφέρεις τίποτα με το service και στην αρχή θα σε βγάλουν τρελό, ότι είναι εντύπωση σου και κάτι τέτοια! Παράθεση Once you 'll have me, you will love me. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 εχει αλλα σε περιπτωση που την ακυρωσουν ειχα ρωτησει για το ποσο θα βγει κ μου ειπαν απο το σερβις στην Δωδεκανησου οτι 8ελει 80e!η συσκευη εχει 200..αν ειναι για ακουστικο κ μεγαφωνο να δωσω 80 για οθονη ποσα θα δωσω..αυτο λεω.. Μια φίλη μου πήγε προχθές ένα Κ800 για οθόνη και της είπαν 65 ευρώ περίπου... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Σκυλι παντος το κινητο. Μου επεσε απο το moto μου με καμια 80χλμ/ω και το μονο που επαθε, 4 χτηπηματα στις γωνιες απο το αλουμινενιο πλαισιο και χτυπηθικε το joystick. Ευτυχως δεν γρατζουνιστικε η περιοχη της οθονης. Μια βδομαθα και ολα διχνουνε καλα. Ελπιζω να μην αφησε κανενα κουσουρι. Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ichigo Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 τυχαινουν οι σειρες παραγωγης...αλλα γενικοτερα απο τα SE ειμαι απιστευτα απογοητευμενος.. τεσπα!80ε κ ο γερμανος εγγυηση καπουτ!ελεος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts