Jump to content

Sony Ericsson K810

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia eimai katoxos tou kinitou edo kai 2 mines kai mou emfanistike ena provlima.to diafanes tzamaki pou exi sta pliktra exi kselaskarei ksekoumpothei den ksero kai go ti kai "paizei" kai otan to piezw kanei enan thorivo les kai patas pliktro.diorthonete afto?
black & white stylah...

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ε, στο σέρβις πήγαινέ το να το δουν... Λογικά το καλύπτει η εγγύηση αυτό.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω τις ρυθμίσεις για wind plus.....???

στη σελίδα της wind δεν έχει τις ρυμίσεις για το k810i....

ξέρει κάποιος που έχει wind να μου πει πως γίνεται....???

είναι ίδιες με αυτές του k800i...???

Μια απλή αναβάθμιση του k800 είναι.

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Είναι το 3,2 Mpxls κινητό της se για το 2007.:)

(αναμένεται και το κορυφαίο 5mpxls)

Από εμφάνιση μου αρέσει πιο πολύ από το k800 αλλά στο βίντεο πιστεύω θα είναι το ίδιο "καλό" με το k800.:p

Συμφωνώ με αυτό, επειδή στο K800i υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης του firmware σε K810i. :p

Ένας φίλος μου την έκανε (την αναβάθμιση!) και δεν είδε κάποια διαφορά! :lol:

Το βίντεο είναι ακριβώς το ίδιο "καλό" με του K800i. :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Γεια σας έχω ένα Κ810ι και χτες ενώ ρο χρησιμοποιούσα κόλησε... δηλαδή τραβούσα video και ήθελα να κάνω ηχογράφηση και πάτισα να βγει από το video που είχα και από την βιασήνη μου πάτουσα ότι νάνε.. με αποτέλεσμα να κολήσει..έπειτα κλέινω το κινητό αλλά το αποτέλεσμα ειναι το κουμπί που κάνει πίσω και το κουμπί απο τις κλήσεις να μην δουλεύει και πίσω πήγαινε με άλλο κουμπί λες και ξεριθμηστηκε έκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμήσεων αλλά κανένα αποτέλεσμα ακόμα έχει πρόβλημα.. Ξερετε τη να κάνω?

ευχαριστω

κατι αλλο για να αποφειγω το service? καποιος σuνδιασμος πληκτρων κατι..?? για επαναφορα? hard reset κατι?

thx

εγω φιλε εχς και εγω ενα Κ810i αλλα πραγματικα τετοιοθ ειδοθσ προβλημα δεν εχς ξαναακουσει

τωρα δεν νομιζω να μπορεις να το αποφυγεις το servis γιατι και αν προσπαθησιες κατι μπορει να γινοθν χειροτερα τα πραγματα οποτε .....servis για να εχεισ και το κεφαλι σοθ ησυχο;)

Παιδιά. πήγα χθες το βράδυ στη θάλασσα και το κινητό μου (SE K810i) και γέμισε υγρασία και σήμερα τ πρωί διαπίστωσα ότι δεν πατιούνται κάποια κουμπιά από το πληκτρολόγιο (το 1,4,7 και το κάτω από το joystick, και το πίσω). Τι να κάνω τώρα? Αύριο φεύγω για διακοπές Πάρο και δν προλαβαίνω με τπτ να πάω για service. Το κινητό πάτνως κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά.... Τι μπορώ να κάνω? Υπάρχει περίπτωση να τ φτιάξω κάπως γρήγορα??

Παιδιά. πήγα χθες το βράδυ στη θάλασσα και το κινητό μου (SE K810i) και γέμισε υγρασία και σήμερα τ πρωί διαπίστωσα ότι δεν πατιούνται κάποια κουμπιά από το πληκτρολόγιο (το 1,4,7 και το κάτω από το joystick, και το πίσω). Τι να κάνω τώρα? Αύριο φεύγω για διακοπές Πάρο και δν προλαβαίνω με τπτ να πάω για service. Το κινητό πάτνως κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά.... Τι μπορώ να κάνω? Υπάρχει περίπτωση να τ φτιάξω κάπως γρήγορα??

Να το φτιαξεις οπου θελεις.εγγυηση την ξεχνας για αυτην την περιπτωση.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να το φτιαξεις οπου θελεις.εγγυηση την ξεχνας για αυτην την περιπτωση.:cool:

Δν μπορεί να φτιάξει από μόνο του μετά από λίγες ώρες? Αν τ κάνω με πιστολάκι ?? :lol::lol: Μα το ίδιο ακριβώς μου είχε συμβεί και πέρσι το καλοκαίρι με το ιδιο κινητό... Πήγα στν Γερμανό και μου το έφτιαξαν με εγγύηση...Μόνο που είπα ότι έτσι ξαφνικά έγινε αυτό (όχι απο υγρασία) :lol::lol: Γτ το κινητό το θέλω να τ έχω αύριο...

Δν μπορεί να φτιάξει από μόνο του μετά από λίγες ώρες? Αν τ κάνω με πιστολάκι ?? :lol::lol: Μα το ίδιο ακριβώς μου είχε συμβεί και πέρσι το καλοκαίρι με το ιδιο κινητό... Πήγα στν Γερμανό και μου το έφτιαξαν με εγγύηση...Μόνο που είπα ότι έτσι ξαφνικά έγινε αυτό (όχι απο υγρασία) :lol::lol: Γτ το κινητό το θέλω να τ έχω αύριο...

παραπανω λες απο υγρασια.:wacko:

οπως και να εχει..το κινητο στο εσωτερικο του εχει 2 αυτοκολλητα,το 1 στην μπαταρια και το αλλο στα εσωτερικα τοιχωματα του κινητου.ανα αυτα απο λευκο χρωμα εχουν γινει ροζ-κοκκινο,ξεχνα την εγγυηση!

τωρα αν εχεις καμια ακρη..πηγαινε στο ιδιο καταστημα και φτιαξτο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
καλησπέρα, σήμερα πήρα καινούργια συσκευή Κ810i λόγω εγγύησης και επειδή δεν μπορούσαν να φτιάξουν την προηγούμενη, στο menu για το screensaver δεν υπάρχει επιλογή για να εμφανίζεται η ώρα με αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα απλά να απενεργοποιείται η οθόνη, έψαξα σχολαστικά όλες τις ρυθμίσεις και δεν υπάρχει πουθενά, σκέφτηκα μήπως φταίει η έκδοση και δοκίμασα να το αναβαθμίσω αλλά μου λέει ότι ήδη έχω την τελευταία έκδοση, καμιά ιδέα;
Once you 'll have me, you will love me.

• 2 weeks later...

Καλησπερα σας!

Εχω ενα Κ810ι το οποιο το εχω flasharei...λοιπον εχει καιρο βεβαια π εγινε αλλα τ συσκευη την προσεχα σαν τα ματια μου!στα καλα καθουμενα το μεγαφωνο κ το ακουστικο το ενα μετα το αλλο αρχισαν να παιζον πολυ χαμηλα..

Σημειωση : Custom τα εχω ολα επανω στην συσκευη,Acoustic drivers,menu,fonts,Cam drivers..τα παντα!μηπως εγινε ζημια σε επιπεδο hardware απο τους drivers?το φλασαρα κ στην αρχικη του μορφη αλλα τπτ...update δεν εκανα ακομα...ειναι R8BA024 red52 DB2020...καποιοσ να βοηθησει πριν το στειλω στο service..με αυτα κ μ αυτα π την πατησα απο τα sony γυρισα σε nokia ξανα..

ευχαριστω εκ των προτερων

δε φταίει τίποτα από αυτα...καθαρά υλικού...

παιδες πηρα το κινιτο πριν 3 μερες αλλα πρεπει να ηταν καιρο στο κουτι...χρειαζεται αναθαθμισει?

εχει αλλα σε περιπτωση που την ακυρωσουν ειχα ρωτησει για το ποσο θα βγει κ μου ειπαν απο το σερβις στην Δωδεκανησου οτι 8ελει 80e!η συσκευη εχει 200..αν ειναι για ακουστικο κ μεγαφωνο να δωσω 80 για οθονη ποσα θα δωσω..αυτο λεω..

Καλησπερα σας!

Εχω ενα Κ810ι το οποιο το εχω flasharei...λοιπον εχει καιρο βεβαια π εγινε αλλα τ συσκευη την προσεχα σαν τα ματια μου!στα καλα καθουμενα το μεγαφωνο κ το ακουστικο το ενα μετα το αλλο αρχισαν να παιζον πολυ χαμηλα..

Σημειωση : Custom τα εχω ολα επανω στην συσκευη,Acoustic drivers,menu,fonts,Cam drivers..τα παντα!μηπως εγινε ζημια σε επιπεδο hardware απο τους drivers?το φλασαρα κ στην αρχικη του μορφη αλλα τπτ...update δεν εκανα ακομα...ειναι R8BA024 red52 DB2020...καποιοσ να βοηθησει πριν το στειλω στο service..με αυτα κ μ αυτα π την πατησα απο τα sony γυρισα σε nokia ξανα..

ευχαριστω εκ των προτερων

Έχει γίνει και σε μένα δεν θα καταφέρεις τίποτα με το service και στην αρχή θα σε βγάλουν τρελό, ότι είναι εντύπωση σου και κάτι τέτοια!

Once you 'll have me, you will love me.

εχει αλλα σε περιπτωση που την ακυρωσουν ειχα ρωτησει για το ποσο θα βγει κ μου ειπαν απο το σερβις στην Δωδεκανησου οτι 8ελει 80e!η συσκευη εχει 200..αν ειναι για ακουστικο κ μεγαφωνο να δωσω 80 για οθονη ποσα θα δωσω..αυτο λεω..

Μια φίλη μου πήγε προχθές ένα Κ800 για οθόνη και της είπαν 65 ευρώ περίπου...

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Σκυλι παντος το κινητο. Μου επεσε απο το moto μου με καμια 80χλμ/ω και το μονο που επαθε, 4 χτηπηματα στις γωνιες απο το αλουμινενιο πλαισιο και χτυπηθικε το joystick. Ευτυχως δεν γρατζουνιστικε η περιοχη της οθονης. Μια βδομαθα και ολα διχνουνε καλα. Ελπιζω να μην αφησε κανενα κουσουρι.
http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track

τυχαινουν οι σειρες παραγωγης...αλλα γενικοτερα απο τα SE ειμαι απιστευτα απογοητευμενος..

τεσπα!80ε κ ο γερμανος εγγυηση καπουτ!ελεος..

• The title was changed to Sony Ericsson K810