R.I.P. Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 wlan ehei? Δυστυχως οχι..... Παντως σε γενικες γραμμες ειναι ιδιαιτερα διασκεδαστικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Δυστυχως οχι..... Παντως σε γενικες γραμμες ειναι ιδιαιτερα διασκεδαστικο. Γι αυτό το περιμένω με ανυπομονησία. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 krima pantos alla to N2 den ehei polla prohorimena tehnika haraktiristika poy dyskolo to vlepo na poulaei,eprepe na vazame WLAN,kalyteri CAMERA kai leitourgiko san to Window Mobile i Symbian! Ean evgaine perysi entaxei alla tora vgikand varvates syskeves kai emeine piso to N2 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Τι το κάνει να ξεχωρίζει? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Unboxing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 User Interface Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 to neonode to agorazis OXI gia tis proigmenes leitourgies tou.... to agorazis gia to interface tou to mikro tou mege8os to xamilo tou varos kai afto to kati diaforetiko pou exi se sxesi me alla tilefona Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Ωραίος bomber, ωραία review. Μερικές ερωτήσεις. εσύ είσαι ο τιτάνας? επίσης ήθελα να ρωτήσω. έχει ad2p? και τεχνολογία αφής οπως touch - iphone έτσι? επίσης, που το βρήκατε για το review? βγήκε στην αγορά? Y.Γ το λογότυπο είναι αρκούδι? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 User Interface Καλα αυτος στο ιδιο σημειο ειναι ολο το βιντεο. Ωραια παρουσιαση εκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Ntaxei re paidia den einai epaggelmatias o anthropos fantazomai. Oxi den eimai o Titanas,apla bhka sto site tou (pestaola.gr) kai vrhka ta mini reviews. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 N2 Graphics http://rapidshare.com/files/44755388/n2graphics.rar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 καλο ειναι το μικρο!μου αρεσει!δεν ειναι και εντελως αχριστο!μπορει να τραβιξει την προσοχη...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Το κινητάκι θα το έχει η Vodafone…399 € Μου το είπε ένας φίλος που έχει κατάστημα Vodafone.. Είδη το έχω κάνει προ-παραγγελία κ την άλλη εβδομάδα, μάλλον θα το έχω στα χέρια μου…:D Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Ωραία.Μόλις το πάρεις,έχω μερικές ερωτησούλες να σου κάνω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taicom Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Το φερνει και η Microland http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&itm=12949&ct=588&la=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Ωραία.Μόλις το πάρεις,έχω μερικές ερωτησούλες να σου κάνω! :) Φίλε το πήρα σήμερα το μεσημεράκι!! Είναι παρά πολύ μικρό ρε παιδιά, μα πολύ μικρό..:D:D Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 apo pou mporo na to paro kai ego re paidia? to ferni kanenas ellada? mpori kapoios(magazi) na mou to stili stin kypro? Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taicom Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Ξερει κανεις εαν θα το φερει η Wind γιατι εχω επιδοτηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Video recording έχει...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Ξερει κανεις εαν θα το φερει η Wind γιατι εω επιδοτηση? Το έχει φέρει ήδη!:happy: Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taicom Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Ωραια θα παω την Δευτερα να το χτυπησω με επιδοτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomby Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Ελπίζω να έχει καλύτερη ποιότητα οθόνης από το Ν1 γιατι 6 μήνες μετα είχε γεμίσει γρατζουνιές και ειδικά μέρα είναι χάλια. Α...και η μπαταρία τα έχει πάιξει τελείως και θα πρέπει να παει Σουηδία για αλλαγή. Μαλλόν και το καινούργιο θα έχει ανάλογη πορεία... Θα το παρω βεβαια αλλά να ξέρουμε και τι μας περιμένει. Παράθεση Resurrection Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Video recording έχει...; Δυστυχώς φίλε μου.. δεν έχει!:( Κ η μπαταρία του με κρατάει μια ημέρα. Βέβαια το δουλεύω πάρα πολύ…. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 ενταξει με αυτο το μεγεθος λογικο το βλεπω να μην εχει και την αριστη μπαταρια,το μικρουλη ειναι τρομερο,το πηρε ενας φιλος μου κι εχει τρελαθει,το μεγεθος του ειναι απιστευτο. αληθεια ρε παιδια εχει μηπως φωνητικη κληση? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 η οθόνη του πως είναι, καλή; Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts