plankton69 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 wow πες μου οτι λειτουργει κανονικα κιολας? απιστευτη κατασταση. Όντως, είναι πολύ καλό! Μια οθονούλα θέλει το καημένο... :( Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Όντως, είναι πολύ καλό! Μια οθονούλα θέλει το καημένο... :( Για όσους αναρωτιούνται αν δουλεύουν, φυσικά και δουλεύουν. Στο δικό μου δουλεύει και η οθόνη, αλλά εχει μια μαύρη κηλίδα, αλλά δεν εμποδίζει ιδιαίτερα.:) είναι κουκλιά τα άτιμα!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Για όσους αναρωτιούνται αν δουλεύουν, φυσικά και δουλεύουν. Στο δικό μου δουλεύει και η οθόνη, αλλά εχει μια μαύρη κηλίδα, αλλά δεν εμποδίζει ιδιαίτερα.:) είναι κουκλιά τα άτιμα!! Εγώ θα προσπαθήσω να το κάνω άμεσα... Συμπάθεια γαρ! :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 (edited) Όντως, είναι πολύ καλό! Μια οθονούλα θέλει το καημένο... :( Πακετο μαζι με την μεμβρανη των πληκτρων παει (ειχα αλλαξει και στο δικο μου) Edited September 19, 2012 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Έγινε μεταφορά ποστ εδώ [ΕΠΙΣΗΜΟ] Nokia N78 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Για όσους αναρωτιούνται αν δουλεύουν, φυσικά και δουλεύουν. Στο δικό μου δουλεύει και η οθόνη, αλλά εχει μια μαύρη κηλίδα, αλλά δεν εμποδίζει ιδιαίτερα.:) είναι κουκλιά τα άτιμα!! εμενα παντως η οθονη εχει ενα RAV4.. ναι καλα διαβασατε... καποιος στα περασμενα χρονια του το χε βαλει λογοτυπο φορεα και αντε τωρα να το βγαλω... απιστευτη συσκευη ομως! και το δικο μου λειοτυργει αψογα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 σε λιγες μερες θα μ ρθει ενα 9300i :D σκεφτομαι να του περασω μερικες ταινιουλες..! στην ultrawide οθονη του θα νιωθω λες και ειμαι στο σινεμα..! :cool: αλλα με ανυσηχει ο επεξεργαστης του... ο omap στα 150mhz.. ταινουλα με αναλυση 640x200 και bitrate στα 640kbps και μονοφωνηκο ηχο στα 32kbps λετε να σκρατσαρει..? :worry: (sorry για το διπλο ποστ, αλλα το θεμα ειναι τελειως διαφορετικο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileRoulis Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Έτοιμος και χαμελαίωντας! :) http://img705.imageshack.us/img705/7636/dsc00208es.jpg Μένει ένα καθάρισμα για να δείξει το χρώμα του τώρα! 100% λειτουργικός! Τι εννοείς καθάρισμα? με τι το καθαρίζεις? εγώ φοβάμαι να το αγγίξω μήπως κ χαλάσω τη..."χαμαιλεώτητα"!!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Τι εννοείς καθάρισμα? με τι το καθαρίζεις? εγώ φοβάμαι να το αγγίξω μήπως κ χαλάσω τη..."χαμαιλεώτητα"!!!! :lol: Mε ZIF το καθάρισα και έγινε τζι-τζι, δεν έπαθε τίποτα το χρώμα. Θα ποστάρω εικόνα αργότερα αν είναι, δεν έχω πρόσβαση σε αυτό τώρα. Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) Mε ZIF το καθάρισα και έγινε τζι-τζι, δεν έπαθε τίποτα το χρώμα. Θα ποστάρω εικόνα αργότερα αν είναι, δεν έχω πρόσβαση σε αυτό τώρα. Στο μανουαλ ακομα θυμαμαι που γραφει να μην το καθαριζουμε με ισχυρα καθαριστικα. Ισως με μια φορα δεν παθαινει τιποτα, αλλα μην το κανεις συνηθιο Χρηστο... Edited September 26, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Τόνοι ανανέωσης στο 3510 μου! Το λαδί πίσω καπάκι δεν μου άρεσε, ήθελα άλλο χρώμα. Βρέθηκαν αυτά λοιπόν και... http://img534.imageshack.us/img534/967/dsc00149pw.jpg Λευκό μπροστά πλέον, μπλε πίσω! Κάποια στιγμή τσιμπάω και πλήκτρα κι έκλεισε εμφανισιακά (νιώθω πως θέλει μεμβράνη γιατί) *btw, αν κάποιος θέλει είτε το μπροστά (σαμπανί), είτε το πίσω (λαδί), ή ακόμα και τα 2 ας μου πει για τυχόν ανταλλαγή με καμιά πρόσοψη 3310 με σχέδια, ή απλά να την πάρει έτσι! :) Μετακόμισα πρόσφατα και βρήκα ένα ξεχασμένο καφέ σε καλή κατάσταση.. Ωραίο και με μεγάλα πλήκτρα.. δεν αποκλείεται να το έχω ως δεύτερη συσκευή για να μου θυμίζει τις παλιές καλές εποχές :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Στο μανουαλ ακομα θυμαμαι που γραφει να μην το καθαριζουμε με ισχυρα καθαριστικα. Ισως με μια φορα δεν παθαινει τιποτα, αλλα μην το κανεις συνηθιο Χρηστο... Όντως, τώρα που το λες σαν να θυμάμαι κάτι. Το είχε συγγενής πριν χρόνια, έπεσε σε κουβά με χλωρίνη, δεν χάλασε αλλά ξεθώριασε... :wacko: Μετακόμισα πρόσφατα και βρήκα ένα ξεχασμένο καφέ σε καλή κατάσταση.. Ωραίο και με μεγάλα πλήκτρα.. δεν αποκλείεται να το έχω ως δεύτερη συσκευή για να μου θυμίζει τις παλιές καλές εποχές :) Ποιό βρήκες, το απλό 3510 ή το i; Το i πάντως είναι πολύ καλό και αξιόπιστο... :happy: Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 ηρθε και ο θρυλος..!! :D με μια προσοψουλα απο μπροστα θα ναι αψογο! http://imageshack.us/a/img684/4159/img0780qd.jpg Uploaded with ImageShack.us Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Πωωωω, ακομα μου λειπει το δικο μου, με γεια :) Btw, εχω καμια 60αρια εφαρμογες και παιχνιδια [κακιες] οσα δηλαδη κυκλοφορησαν για τα s80 :lol:[/κακιες], αν θες τιποτα (ή ολα) πες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 ηρθε και ο θρυλος..!! :D με μια προσοψουλα απο μπροστα θα ναι αψογο! http://imageshack.us/a/img684/4159/img0780qd.jpg Uploaded with ImageShack.us +1000000000000000000000000000000000 :O Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Μια χαρά είσαι Τεο! Λοιπόν, καφέ με mol και thanossalonika σήμερα! Μαζεύτηκε πράμα πάλι! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 (edited) Μια χαρά είσαι Τεο! Λοιπόν, καφέ με mol και thanossalonika σήμερα! Μαζεύτηκε πράμα πάλι! Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το 55 έχει καλύτερη κατασκευή από το 71 σου! :D:p Στο θέμα μας τώρα, καινούριο έγινε το 3510i με την πρόσοψη σου! Και από δίπλα το πανέμορφο που τόσο σου αρέσει Nokia 3410! :p:p Eγώ φταίω ρε που δεν το έφερα σήμερα! ;) Edited September 27, 2012 by thanossalonika Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το 55 έχει καλύτερη κατασκευή από το 71 σου! :D:p Στο θέμα μας τώρα, καινούριο έγινε το 3510i με την πρόσοψη σου! Και από δίπλα το πανέμορφο που τόσο σου αρέσει Nokia 3410! :p:p Eγώ φταίω ρε που δεν το έφερα σήμερα! ;) το Ε55? Καλό είναι , αλλά γιατί καλύτερο από το 71? Μόνο τα καπάκια να συγκρίνεις, του 55 το πατάς και φτάνεις μπαταρία.:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 το Ε55? Καλό είναι , αλλά γιατί καλύτερο από το 71? Μόνο τα καπάκια να συγκρίνεις, του 55 το πατάς και φτάνεις μπαταρία.:p Δεν παίζει ρε συ, άσε να λέει. Σαν ψεύτικο είναι το 55άρι, με την καμία δεν φτάνει το 71... OFF τέλος. Χρωστάω μια εικόνα του χαμελαίωντα, θα την έχετε σύντομα! :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 εχει κανενας κανα Ε70? το εχω καημο να το δω απο κοντα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 το Ε55? Καλό είναι , αλλά γιατί καλύτερο από το 71? Μόνο τα καπάκια να συγκρίνεις, του 55 το πατάς και φτάνεις μπαταρία.:p Δεν παίζει ρε συ, άσε να λέει. Σαν ψεύτικο είναι το 55άρι, με την καμία δεν φτάνει το 71... OFF τέλος. Ελάτε, πείτε την αλήθεια τώρα, το ζηλεύετε! :p Σταματάω το OFF εδώ, τα υπόλοιπα στο fb Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Τα σκόρπισα όλα σήμερα! http://img534.imageshack.us/img534/7326/29092012191.jpg Ο λόγος... http://img138.imageshack.us/img138/9140/dsc00370g.jpg Επισκευή οθόνης! Αλλά υπάρχει και συνέχεια, πρόβλημα δικτύωσης... :( Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Πρόβλημα δικτύωσης; Το κόκκινο λειτουργεί; Αν λειτουργεί δοκίμασε να βάλεις την οθόνη εκεί να δεις τι κάνει... ;) Το δικό μου πάντως και σήμα βρίσκει κανονικά! :D Πλήκτρα περιμένει μόνο από σένα... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Tο κόκκινο δεν πρέπει να ανάβει. 'Eβαλα την κεραία του στο μπλε και πάλι τίποτα. Aυτά πάντως θυμάμαι πως βγάζανε θέματα δικτύωσης από πάντα, γιατί και ένα που μου είχαν δώσει το 2005 τα ίδια έκανε. Για τα πλήκτρα μου λες πότε μπορείς! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 το καλό μου, άναψε ξανά μετά από μερικά χρόνια :love: αργά ή γρήγορα θα το διορθώσω το ατιμο :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts