mr_47 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλησπέρα και Καλά Χριστούγεννα! Εκτός από το internet, ξέρετε πού μπορούμε να βρούμε ανταλλακτικά για παλιά κινητά; Βασικά, δεν είναι Nokia αυτό που θέλω να φτιάξω.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Aναλογα τι ειναι συμβολικο για σενα. Δες σε site που χαριζονται πραγματα καλυτερα, για να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι. Τα εχεις μπερδεψει στο μυαλο σου, η ομαδα στο facebook δεν κανει αγοραπωλησιες γενικα. Απλα οσα ατομα ειναι εδω, ειναι και στο fb, και μπορει να παιξει και καμια ανταλαγη με διπλα μοντελα. Κάτσε.τι εχω μπερδέψει.εδώ μέσα κάποιος είχε ανοίξει και θέμα σχετικά με τα ποσά πού ζητάνε πωλητές για παλιά κινητά και μάλιστα είχε σχολιαστει το ότι θα πρέπει να πωλούνται σε μία λογική και ταυτόχρονα συμβολική τιμή για κάποιον πού θέλει ένα κομμάτι για την συλλογή του. Δεν θυμάμαι τώρα τον τίτλο του θέματος πού είχα δώσει αρκετό ενδιαφέρον στα γραφόμενα εκεί. Φυσικά είχα στείλει να μου στείλουν να με κάνουν μέλος αλλα ο τύπος με έγραψε στα........παλιά του παπούτσια.λέω εντάξει κι εγώ και με τον καιρό έχασα το θέμα. Δεν ζήτησα χάρισμα.αλλα οπως έγραφαν κι εκεί!καλές τιμές. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Κάτσε.τι εχω μπερδέψει.εδώ μέσα κάποιος είχε ανοίξει και θέμα σχετικά με τα ποσά πού ζητάνε πωλητές για παλιά κινητά και μάλιστα είχε σχολιαστει το ότι θα πρέπει να πωλούνται σε μία λογική και ταυτόχρονα συμβολική τιμή για κάποιον πού θέλει ένα κομμάτι για την συλλογή του. Δεν θυμάμαι τώρα τον τίτλο του θέματος πού είχα δώσει αρκετό ενδιαφέρον στα γραφόμενα εκεί. Φυσικά είχα στείλει να μου στείλουν να με κάνουν μέλος αλλα ο τύπος με έγραψε στα........παλιά του παπούτσια.λέω εντάξει κι εγώ και με τον καιρό έχασα το θέμα. Δεν ζήτησα χάρισμα.αλλα οπως έγραφαν κι εκεί!καλές τιμές. To θυμαμαι το θεμα που λες, εχω και λινκ, αλλα πρωτα θελω να μου απαντησεις σε κατι, αν πιστευεις οσα λες.. Στην αγγελια σου στο ινσομνια στις 9 δεκεμβριου 2014, το Sony ericsson t68 που δινεις στα 30 ευρω, και το Ericsson t39 με ελληνικό λειτουργικό χωρίς φορτιστή που δινεις στα 35 ευρώ, ειναι λογικες και "συμβολικες" τιμες για σενα? :D Απ την αλλη δινεις ενα Nokia 6600 slide (πολυ καλυτερο κινητο απο τα παραπανω σε μετρια κατασταση) στα 15 ευρω μονο..! Αν αυτες οι παραπανω δυο, ειναι συμβολικες τιμες για σενα (αγγελια σου 2 εβδομαδων..), μπορω να σου βρω οσα μοντελα θελεις και να στα στειλω Κρητη! :p (και ο ταξιδιωτης απο το ινσομνια απο κρητη ειναι, καταλαβα οτι εισαι εσυ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Αλλο εννοώ.χαμηλές τιμές εννοώ οχι 80+++ Γιατί ξέρω και άτομα από δω πού σίγουρα δεν πουλάνε στα 15 και 30 ευρώ.οπότε τι λέμε τώρα:-P Στις τιμές πού λες εννοείται πως θέλω αν υπάρχουν διαθέσιμά τηλεφωνά.ειδικά 7390,7370. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Αλλο εννοώ.χαμηλές τιμές εννοώ οχι 80+++ Γιατί ξέρω και άτομα από δω πού σίγουρα δεν πουλάνε στα 15 και 30 ευρώ.οπότε τι λέμε τώρα:-P Στις τιμές πού λες εννοείται πως θέλω αν υπάρχουν διαθέσιμά τηλεφωνά.ειδικά 7390,7370. Νομίζω ότι για τους περισσότερους από εμάς τα παλιά κινητά δεν έχουν καμιά χρηματική αξία, έχουν μόνο συναισθηματική.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 ειδικά 7390,7370. Στο αγγελιοπολις, το 7370 υπαρχει στα 55 ευρω, αλλα δεν αξιζει πιστευω αφου το 7373 ειναι καλυτερο καθως παιρνει και καρτες μνημης. Μιλας σε ανθρωπο παντως, που εχει πουλησει αριστο νοκια 3650, 7210 στα 5 ευρω.. κτλ.. :cry: Τα παραπανω που ψαχνεις δεν μου κανουν αισθηση αν τα εβισκα να τα επαιρνα, δεν μου αρεσουν σαν τηλεφωνα, ειναι και γυναικεια. Το λινκ ειναι αυτο παντως: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350730 Γραφτηκε απο παιδι που πηρε απο εδω μεσα ενα αριστο nokia N90.. http://icons.iconseeker.com/png/128/nokia-n-series/nokia-n90-open.png http://icons.iconseeker.com/png/128/nokia-n-series/nokia-n90-top.png Τζαμπα!.. Οποτε τι να λεμε τωρα.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 :worry: - πουλανε κατι 7390 σε αθλιοτατη κατασταση στα 40 ευρω,διπλα καποιο αλλο σε μετρια 40 ευρω κι αυτο (!) εντελως τυχαια επεσα σε εναν προς την Σωκρατους και πηρα ενα 7390 σε καταπληκτικη κατασταση με 20 ευρω, ενα απλο καθαρισματακι του εκανε,ουτε αμυχες ουτε τιποτα,ηταν απο καποια κοπελα. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_olympios Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Εσεις, τι ξεχωριστο ειχε το κινητο σας, στο σχολειο? Πρωταγωνιστούσε σε ταινίες (αμερικάνικες). :D http://www.woodp.com/wp-content/uploads/2010/07/CellPhoneBrick.jpg ...και βέβαια μόνο εκεί τα βλέπαμε... Παράθεση Κλειστόν μέχρι νεωτέρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Πρωταγωνιστούσε σε ταινίες (αμερικάνικες). :D ...και βέβαια μόνο εκεί τα βλέπαμε... Να υπενθυμίσω ότι εδώ μιλάμε για παλιά Nokia.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Mιλαγαν θες να πεις.. :p Ενα ποστ καθε δυο εβδομαδες και αν, πλεον.. Παντως ναι για Nokia μιλουσα τηλεφωνα, αλλα.. γιατι οχι.. μια καλη ερωτηση... Τι ξεχωριστο ειχε το κινητο σας (οσοι δεν ειχατε νοκια κινητο) στο σχολειο και υπερτερουσε σε σχεση με τα νοκια των φιλων σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 ηταν αδιαβροχο. 5210 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Δεν καταλάβαινε τίποτα... Nokia 3210, 3330, 5210, 6600.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Το 3410 που ειχα (πριν η μετα το 5210 δε θυμαμαι) ειχε τελειο χρωμα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Το 3410 που ειχα (πριν η μετα το 5210 δε θυμαμαι) ειχε τελειο χρωμα! :D Αλήθεια; Σου άρεσε αυτό το αμφιλεγόμενο γαλάζιο; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ρε παιδιά ξέρει κανείς πιο μοντέλο είναι αυτό? Το έχω αρκετά χρόνια και έχω ξεχάσει είναι σε άψογη κατάσταση αλλά δεν έχω φορτιστή γμτ να το φορτισω :eek::eek::eek::eek: Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ναι με αρεσε το χρωμα :p Δες κατω απ τη μπαταρια τι γραφει. Καποιο 66ΧΧ μαλλον ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ρε παιδιά ξέρει κανείς πιο μοντέλο είναι αυτό? Το έχω αρκετά χρόνια και έχω ξεχάσει είναι σε άψογη κατάσταση αλλά δεν έχω φορτιστή γμτ να το φορτισω :eek::eek::eek::eek: 6680 :) http://m.gsmarena.com/nokia_6680-1045.php @mol, όποτε το έβλεπα, είχα ένα παραπάνω λόγο, για να μην αλλάξω το 3330 μου. :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ρε παιδιά ξέρει κανείς πιο μοντέλο είναι αυτό? Το έχω αρκετά χρόνια και έχω ξεχάσει είναι σε άψογη κατάσταση αλλά δεν έχω φορτιστή γμτ να το φορτισω :eek::eek::eek::eek: Πρέπει να είναι το 6680.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ελα ρε, έχεις αδικο. Διαφορετικό χρωμα απ τα υπολοιπα που κυκλοφορουσαν. Επισης με αρεζε και το γκρι του 3330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Πρέπει να είναι το 6680.:) Πω πω κάποτε δίναμε 500€+ για αυτά τα κινητά εεε? Σαν ψέμα μου φαίνεται... Για αυτό έχουμε ΔΝΤ τώρα... :p:p:p:p:p Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλησπέρα παιδιά :) και καλή Χρονιά εύχομαι σε όλους, κάθε φορά που διαβάζω το νήμα με πιάνει μελαγχολία :( κλασσικός Nokia ακιας και έδωσα τα περισσότερα σε πωλήσεις -ανταλλαγές και δεν τα κράτησα, το 6680 το ειχα παρει τον Ιούλιο του 2005 στα 600 ευρώ σε ένα πανέμορφο μπλε ελεκτρικ, είχε προηγηθεί το εξωτικό 7710 με την γραφίδα και πλήθος άλλων, ωραίες εποχές και ατελείωτη τρέλα για Nokia. :) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Σκέφτομαι να πουλήσω καποια απο αυτα τι λέτε να ζητήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 6260, 8210 ερωτας! Οπως επισης και 6100 + 8310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Σκέφτομαι να πουλήσω καποια απο αυτα τι λέτε να ζητήσω? Το από πάνω, που είναι μόνο του, ποιο είναι; Το 7110 να το κλείσω από τώρα; :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Το τρίτο το N93 Black!!! Πραγματική νοσταλγία :) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts