Alexkass Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 βγήκε και το Virtual PC 2007 που παίζει άριστα με Vista. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=04D26402-3199-48A3-AFA2-2DC0B40A73B6&displaylang=en Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Ανακοινωθηκε και επισημα η ελευση των Ελληνικων windows vista http://www.presspoint.gr/release.asp?id=105409 Δειτε και τις τιμες: http://www.presspoint.gr/release.asp?id=105458 Αρκετα υψηλες μπορω να πω...Εις αναμονη της ΑΑ MSDN εκδοσης ;) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Η πλάκα είναι, πως όσοι προμηθευτές θέλουν εν μέρει να καλύψουν την παρανομία διάθεσης του Dsp/Oem το κάνουν με την γνωστή κομπίνα διάθεσης ενός OEM περιφερειακού Προιόντος Microsoft όπως Mouse,keyboard και ενίοτε με νέο δίσκο για να δικαιολογείται απόλυτα η πώληση :p :lol: Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 kalhspera.. ta fwta sas paidia giati arxizoun na mou thn spane ta svista.. telospantwn, evala ta enterprise se ena pc mou.. to pc exei 2 monitors: de3ia ena 21" me dvi sta 1680x1050, kai aristera ena 15" me vga sta 1024x768. sta xp kai 2k3 pou duleva mexri twra prin valw thn #@%Y^ ta vista, htan primary display to 21" kai san extended to 15". an kai den xreiazotan, evaza tous drivers gia thn 21". sta vista telospantwn, exw ta e3hs problhmata: 1) mperdeyei ta monitors... nomizei oti to 21" einai to 15" kai anapoda.. den ennow pou einai ti.. ennow oti vlepei oti to 15" ftanei 1376xDE3ERWGWTI, kai to 21" 1024x768... prospa8w na ta ftia3w, tpt.. dokimasa single view me to megalo monitor, den to afhnei na paei panw apo 1280x1024. oti kai na kanw, de ginete... ta fwta sas gt variemai na kanw ki allo installation :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Το topic ανοίγει ξανά και παρακαλώ από εδώ και στο εξής όσοι θέλετε να ασχοληθείτε, να είσαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που γράφετε. Συγκεκριμένα, μπορείτε να γράφετε μόνο ότι αφορά τεχνικά προβλήματα και απορίες. Δεν επιτρέπονται συζητήσεις ούτε για το πόσο κοστίζει το λειτουργικό, ούτε πόσο καλό ή κακό είναι. Μπορείτε να αναφέρετε προβλήματα, αλλά όχι να κάνετε κριτική και συγκρίσεις με άλλα λειτουργικά. Θα πρέπει να αποφύγετε ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί πολλές φορές στο παρελθόν, όπως π.χ. τι είναι η ΟΕΜ εκδόσεις του λειτουργικού. Ή γιατί οι "κανονικές" εκδόσεις που βρίσκουμε στα καταστήματα είναι κατά πολύ ακριβότερες κλπ. παρόμοια. Ανατρέξτε στις προηγούμενες σελίδες του topic ή ακόμα και στο Google στο οποίο (το λέω για άλλη μία φορά) μπορείτε να βρείτε με μεγάλη πιθανότητα τις πληροφορίες που θέλετε. Όπως και σε όλα τα άλλα topics, εδώ απαντάει όποιος θέλει. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει, αλλά αν αποφασίσει να απαντήσει σε κάτι, θα πρέπει να το κάνει γράφοντας ουσιώδη πράγματα που βοηθούν τους υπόλοιπους. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα είναι καλύτερα για όλους να μην γράψει τίποτα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Changing your hosts file in Vista By default, if you try to modify your hosts file in Vista, it will not let you save it. It tells you that you don't have permission. To successfully modify the hosts file, run notepad.exe as an administrator and open the file. 1) Browse to Start -> All Programs -> Accessories 2) Right click "Notepad" and select "Run as administrator" 3) Click "Continue" on the UAC prompt 4) Click File -> Open 5) Browse to "C:\Windows\System32\Drivers\etc" 6) Change the file filter drop down box from "Text Documents (*.txt)" to "All Files (*.*)" 7) Select "hosts" and click "Open" 8) Make the needed changes and close Notepad. Save when prompted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 πρέπει να είναι πάνω από 512MB (είναι) και USB 2.0 (απόσο ξέρω). σε λάπτοπ φίλου δούλεψε μια χαρά. κάτσε να δώσω και ένα συγκριτικό (το βρήκα στο notebookreview.com) που δείχνει σε κάποια σημεία υπεροχή. http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3528&review=Toshiba+A135 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardassa Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Βοήθεια!! Θέλω να κάνω αναβάθμιση απο windows XP σε Vista αλλά όταν προσπαθώ με το cd εγκατάστασης μου βγάζει το μήνυμα:Το διαμέρισμα του σκληρού δίσκου πρέπει να έχει διαμορφωθεί ως NTFS ενώ είναι FAT32.Τι πρέπει να κάνω ακριβώς για να το καταφέρω αυτο.Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Βοήθεια!! Θέλω να κάνω αναβάθμιση απο windows XP σε Vista αλλά όταν προσπαθώ με το cd εγκατάστασης μου βγάζει το μήνυμα:Το διαμέρισμα του σκληρού δίσκου πρέπει να έχει διαμορφωθεί ως NTFS ενώ είναι FAT32.Τι πρέπει να κάνω ακριβώς για να το καταφέρω αυτο.Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! Για να λες ότι θες να κάνεις αναβάθμιση εννοείς ότι δεν θέλεις να χάσεις τα δεδομένα σου κάνοντας format ας πούμε; Για να κάνεις ένα partition NTFS γίνεται με format το οποίο είναι αρκετά εύκολο και αυτοματοποιημένο αν επιλέξεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση κάνοντας boot από το cd της εγκατάστασης και ακολουθώντας τα βήματα. Αν όμως δεν θέλεις να κάνεις format ο μόνος τρόπος που γνωρίζω εγώ είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα που θα μετατρέψει το partition του δίσκου σου από FAT32 σε NTFS χωρίς να χαθούν τα δεδομένα σου. Ένα πολύ καλό πρόγραμμα που χρησιμοποιώ και εγώ είναι το Partition Magic (νομίζω είναι στην 8 έκδοση) το οποίο μπορεί να κάνει αυτό που θες. Απλά καλό θα είναι να έχεις κάνει backup τα δεδομένα που χρειάζεσαι γιατί όταν μπλέκεις με τέτοιες αλλαγές καλό είναι να φυλάς τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά που λένε... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Βοήθεια!! Θέλω να κάνω αναβάθμιση απο windows XP σε Vista αλλά όταν προσπαθώ με το cd εγκατάστασης μου βγάζει το μήνυμα:Το διαμέρισμα του σκληρού δίσκου πρέπει να έχει διαμορφωθεί ως NTFS ενώ είναι FAT32.Τι πρέπει να κάνω ακριβώς για να το καταφέρω αυτο.Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! εδω λεει ακριβως πως να το καμεις μεσω XP: http://reviews.cnet.com/4326-3672_7-6558983.html?tag=feat.1 δεν χανεις τα δεδομενα σου νομιζω. παντως για καλο και για κακο βαλε τα και σε ενα αλλο μεσο. ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Βοήθεια!! Θέλω να κάνω αναβάθμιση απο windows XP σε Vista αλλά όταν προσπαθώ με το cd εγκατάστασης μου βγάζει το μήνυμα:Το διαμέρισμα του σκληρού δίσκου πρέπει να έχει διαμορφωθεί ως NTFS ενώ είναι FAT32.Τι πρέπει να κάνω ακριβώς για να το καταφέρω αυτο.Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! lol!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Βοήθεια!! Θέλω να κάνω αναβάθμιση απο windows XP σε Vista αλλά όταν προσπαθώ με το cd εγκατάστασης μου βγάζει το μήνυμα:Το διαμέρισμα του σκληρού δίσκου πρέπει να έχει διαμορφωθεί ως NTFS ενώ είναι FAT32.Τι πρέπει να κάνω ακριβώς για να το καταφέρω αυτο.Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! Εγω δοκιμασα το παρακατω και δουλεψε σε εναν εξωτερικο δισκο που εχω (και οχι σε αυτον με το λειτουργικο) start -> run γραφεις cmd ->OK και δινεις εντολη convert drive_letter: /fs:ntfs (οπου drive_letter βαζεις το γραμμα που αντιστοιχει στον δισκο λογικα c) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 ακριβώς αυτό έγραψα και εγώ ;) λογικά για να το δίνουν στο cnet θα λειτουργεί και στον βασικό δίσκο (αφού είναι στο θέμα Upgrade). πάντα όμως όταν κάνεις τέτοιες δουλειές πρέπει να κάμεις backup. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 να γιατί πρέπει να αποφεύγουμε το upgrade: http://reviews.cnet.com/4520-3118_7-6695272-1.html?tag=cnetfd.mt Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 να γιατί πρέπει να αποφεύγουμε το upgrade: http://reviews.cnet.com/4520-3118_7-6695272-1.html?tag=cnetfd.mt Διαβάζοντας το λινκ, μήπως εννοείς... να γιατί πρέπει να αποφεύγουμε το upgrade (από ΧΡ σε VISTA) .... :rolleyes: :D :rolleyes: :D Υ.Γ. an early adopter.... Πολύ καλό !!!! :lol: :lol: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 ξαναρωταω εχς 64 μπιτ επεξεργαστη, ΑΜd, μονοπυρηνο.... τι να βαλω? 64 η 32? Ποια δε θαμου κανει νερα και θα συνεργαζεται με προγραμματα και περιφερειακα?? Αν βαλω 64 θα ειναι πιο γρηγορα και καλα? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Pε παιδες λιγο τα φωτα σας.Εχω βαλει την εκδοση Home Premium γνησια αλλα αντιμετωπιζω δυο προβληματα.Οταν παω να ξεκινησω το mail και τον Windows Media τα προγραμματα κολλανε.Για να ξεκινησουν σωστα χρειαζεται να τα κλεισω και να τα ανοιξω 2-3 φορες.Καμια ιδεα να διορθωθει το προβλημα Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 mplip^, φυσικά και την 32bit θα βάλεις. Πολύ πιο ομαλή λειτουργία, κι όχι τόσο πολλές ασυμβατότητες όπως συμβαίνει με την 64bit (παρόλο που έχεις τέτοιον επεξεργαστή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν drivers για Promise SATA378 IDE Controller; Στο notebook (Clevo D900T) έχω δυο δίσκους πάνω σ' αυτόν τον controller. Μετά από αρκετό ψάξιμο, δεν κατάφερα να βρω κάτι. Μόνο μια (όχι και τόσο έγκυρη) πληροφορία, ότι "κάνει" ο driver των XP. Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Αυτό που πραγματικά σπάει κόκκαλα στα vista ultimate είναι η δημιουργία partition (μέσα από τα windows) αν έχεις στον δίσκο μόνο ένα partition (αν έχεις δύο δεν δουλεύει). πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε αυτό να υπάρχει μόνο στα ultimate... Διαβάζοντας το λινκ, μήπως εννοείς... να γιατί πρέπει να αποφεύγουμε το upgrade (από ΧΡ σε VISTA) .... :rolleyes: :D :rolleyes: :D Υ.Γ. an early adopter.... Πολύ καλό !!!! :lol: :lol: πραγματικά αν το διαβάσει κάποιος προσεκτικά (τα γραφήματα) θα καταλήξει σε αυτό που είχα γράψει πριν από καιρό και αρκετοί με κυνηγάγατε :p είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορά μεταξύ 1GB και 1.5+ (2 στην περίπτωση αυτή). με λίγα λόγια ένα πισί με 1GB (ή λιγότερο) και vista είναι σίγουρα πιο αργό από το αντίστοιχο με XP. όταν έχει 1.5+ (το λέω αυτό γιατί τα vista ult με το καλημέρα τρώνε 700-900MB χωρίς καμία ανοιχτή εφαρμογή) απλά πετάει ;) (είτε του έχεις κάνει αναβάθμιση είτε όχι.) και δύο λόγια για το Upgrade. εγώ επειδή δεν έχω προλάβει ακόμα του έκανα upgrade στις 01.29 από xp tablet-> vista ult. και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος (τουλάχιστον από τότε που έβαλα αλλά 512MB, συνολικά 1,5GB). η διαδικασία έγινε ομαλά απλά: 1. κράτησε 2 ώρες! (αντί για 30 λεπτά το πολύ που είναι το clean installation) 2. δημιούργησε αρκετά "σκουπίδια" στον hdd (και σε κρυφά σημεία :p) 3. παρουσιάζει κάποια μικρά κολλήματα, σε φάση: καμιά φορά κολλάει ο IE στο κλείσιμο κλπ κλπ. γενικά τα πηγαίνει καλά (βέβαια όχι όπως πριν με τα xp). αποτέλεσμα? αν έχετε χρόνο και διάθεση (έχω πάνω από 44.400 αρχεία -κειμένου και όχι μόνο και αρκετές ρυθμίσεις) κάντε καθαρή εγκατάσταση! (γιατί αν παρουσιάζει και τότε κολλήματα απλά ΔΕΝ θα βρίζετε τον εαυτό σας που έκαμε upgrade :lol: ) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 είσαι σωστός. ένα clean installation,σώζει την κατάσταση απο όλα τα σκουπίδια της Registry,dead programs,temp files,unistallation trashes κ.α ναι μέν τρώμε 2-3 ώρες παραπάνω για το μάζεμα στην πρότερη κατάσταση, αλλά ξέρουμε ότι όλα είναι σε τάξη γιατί έχοντας ένα καθαρό σύστημα και στήνοντας ένα ένα τα πρόγραμματα, μπορεί κανείς να διαπιστώσει ασυμβατότητες και πιθανές προκλήσεις blue screens of death που θα εμφανιστούν. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Αυτό που πραγματικά σπάει κόκκαλα στα vista ultimate είναι η δημιουργία partition (μέσα από τα windows) αν έχεις στον δίσκο μόνο ένα partition (αν έχεις δύο δεν δουλεύει). πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε αυτό να υπάρχει μόνο στα ultimate... Τι ακριβώς εννοείς; Και τα XP είχαν partitioning tool. To validation tool που χρειάζεται για να κατέβει το Vista Mobile Device Center, μπορεί να προκαλέσει "προβλήματα" :rolleyes: σε Vista RTM που είναι σε grace period; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 τα XP απόσο ξέρω δεν μπορούσαν να μειώσουν τον C για να δημιουργήσουν έναν D χωρίς να χάσεις τπτ από τα δεδομένα σου μέσα από τα windows πάντα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 To validation tool που χρειάζεται για να κατέβει το Vista Mobile Device Center, μπορεί να προκαλέσει "προβλήματα" :rolleyes: σε Vista RTM που είναι σε grace period; καθέτως,οριζοντίως και πλαγίως όχι! γίνονται validated Μια χαρούλα...:cool: Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 τα XP απόσο ξέρω δεν μπορούσαν να μειώσουν τον C για να δημιουργήσουν έναν D χωρίς να χάσεις τπτ από τα δεδομένα σου μέσα από τα windows πάντα. Άλλο αυτό. Το "δημιουργία partition (μέσα από τα windows) αν έχεις στον δίσκο μόνο ένα partition (αν έχεις δύο δεν δουλεύει)", το έκαναν και τα XP. Thanks porcupine, πάω να το τεστάρω :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts