Jump to content

Microsoft Windows Vista

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια, εχο το αντιγραφικο LG GSA H44N MULTI WRITER. Λοιπον, οτι προγραμμα και να εχω δοκιμασει, ενω διαβαζει σωστα ολα τα δισκακια, ΔΕΝ γραφει..Λιγο πριν το burn στο nero πχ, βγαζει ενα error!

Εχω αναβαθμισει το firmware, τι αλλο να κανω? εχω φυσικα τα καταραμενα VISTA

Σιγουρα δεν φταιει το αντιγραφικο, διοτι δοκιμασα με το ιδιο ακριβως(πηραμε 2 ιδια καινουρια πισι) που ειχε το πισι της αδερφης μου !

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

βάλε την 7.10 έκδοση του nero.

με το πρόγραμμα των vista τα γράφει?

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Γιατί να μην βάλει την έκδοση 8.10 ?

Την βρίσκω πολύ πιο γρήγορη (ο file browser πετά σε σχέση με την έκδοση 7) και λειτουργική απο την 7.10 του ΝΕΡΟ

Ashampoo Burning Studio :D

To nero αξιζε μεχρι και την 6η εκδοση. Τωρα απο απλο αντιγραφικο προγραμμα παει να γινει ολα σε ενα και θελει και 2gb για full εγκατασταση...

Η λύση για το Nero είναι το custom install. Ολόκληρο το πακέτο είναι τεράστιο και δύσκολα χρειάζονται όλα αυτά σε κάποιον.

Η λύση για το Nero είναι το custom install. Ολόκληρο το πακέτο είναι τεράστιο και δύσκολα χρειάζονται όλα αυτά σε κάποιον.

έχει ένα δικαίο.

στην πραγματικότητα κάποιος χρειάζεται μόνο το Burning Rom και ίσως το info tool. (μιας και τα άλλα είναι μέτριες λύσεις)

Alex = the best!

απο τον Ιουλιο δεν εχω βαλει ακομα το nero :p

μονο αρχεια κατευθειαν σε δισκακια εχω καψει, οχι images δηλαδη και τα καιω απο τα vista, μια χαρα κανει τη δουλεια του.

όταν δουλεύεις με Live system και μεταφέρεις αρχεία (με copy/paste, γίνονται αμέσως burn) μεγαλύτερα των 500-600ΜΒ με τη μία τότε κολλάει και θέλει "διαγραφεί" ξανά του -rw και πάλι φορμάρισμα... (αν είναι dvd παίρνει ώρα).

για μένα η εύκολη και πιο γρήγορη λύση και 100% αξιόπιστη (από το 2000 με τα 2k) είναι το Nero Burning Rom

Alex = the best!

Και γω το nero δουλευα μια ζωη, μεχρι που στις τελευταιες εκδοσεις εχουν χασει την μπαλα και μονο που και καφε δεν σου κανει. Ε δοκιμασα το ashampoo και απο οτι βλεπω εκει θα μεινω γιατι η ahead την εχει δει wash & go...

Και γω το nero δουλευα μια ζωη, μεχρι που στις τελευταιες εκδοσεις εχουν χασει την μπαλα και μονο που και καφε δεν σου κανει. Ε δοκιμασα το ashampoo και απο οτι βλεπω εκει θα μεινω γιατι η ahead την εχει δει wash & go...

όντως έχει αρκετό bloatware αλλά με ένα custom installation καθαρίζεις κάπως.

για να γυρίσουμε στο θέμα:

το nod32 2.7 (η έκδοση 3.0 έρχεται σε 5 μέρες) δημιουργεί ξαφνικά (μία στο τόσο) κολλήματα του explorer.exe

η λύση είναι απλή (όπως και για τα κολλήματα του itunes.exe κατά το download μουσικών αρχείων) από το IMON να κάμεις exclude τα παραπάνω προγράμματα :)

Alex = the best!

έχει γραφτεί.

λάθος που δούλεψες με το acronis. είναι καλό ΜΟΝΟ για backup (η τελευταία έκδοση).

πήγαινε στο computer management και κάμε τα από εκεί.

τι στο διάβολο έχουν partition resizer τα vista. για πλάκα? :!:

Προσοχή με τον partitioner των Vista, γιατί μετατρέπει τον δίσκο σε dynamic. Το έκανα μια φορά και όταν χρειάστηκα 2η φορά resize δε με άφηναν τα Vista και χρειάστηκε να κάνω format μιας και δεν υπήρχε κανένα πρόγραμμα που να μπορεί να διαχειριστεί dynamic δίσκους.

Προσωπικά δεν ξαναδοκιμάζω...

μπορείς να το εξηγήσεις? γιατί το δουλεύω όλη την ώρα με τους εξωτερικούς δίσκους.

δε διαλέγεις αν θα είναι dynamic? θα το δοκιμάσω πάλι μετά. το έκανα για να ενώσω τον δίσκο του laptop και να για να φτιάξω (άλλωτε 3, 4, 5 κομμάτια) στους εξωτερικούς hdd.

Alex = the best!

Παιδια, δεν μπορω να γραψω ΤΙΠΟΤΑ !!!

Και δεν ειναι προβλημα hardware, διοτι δοκιμασα αρκετα ειδη δισκακια, και επισης δοκιμασα και με αλλο ενα ιδιο(σφραγισμενο φυσικα) dvd-rw LG παλι...

Μολις βαζω το nero, και αρχισει να το διαβαζει, τοτε κανει ενα error και δεν το καιει....

Εχο απογοητευτει εντελως...τι να κανω?

:cry::cry::cry::cry:

όντως έχει αρκετό bloatware αλλά με ένα custom installation καθαρίζεις κάπως.

για να γυρίσουμε στο θέμα:

το nod32 2.7 (η έκδοση 3.0 έρχεται σε 5 μέρες) δημιουργεί ξαφνικά (μία στο τόσο) κολλήματα του explorer.exe

η λύση είναι απλή (όπως και για τα κολλήματα του itunes.exe κατά το download μουσικών αρχείων) από το IMON να κάμεις exclude τα παραπάνω προγράμματα :)

Για αυτούς που έχουν ήδη 2.7 θα γίνει αυτόματα το update ή θα πρέπει να αγοράσουν ξανά άδεια;

αυτο δεν το ξερω μιας και ειναι new version και οχι update απλο.

Alex = the best!

βασικά τώρα δεν το λένε καν nod32 απόσο γνωρίζω.

Πάντως στο site της eset, nod32 το λέει και το καινούργιο.

Συγκεκριμένα γράφει:

Coming Soon…

ESET NOD32 Antivirus Version 3.0

Home Edition: Available November 5, 2007.

Business Edition: Available November 26 (or earlier!), 2007.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια, δεν μπορω να γραψω ΤΙΠΟΤΑ !!!

Και δεν ειναι προβλημα hardware, διοτι δοκιμασα αρκετα ειδη δισκακια, και επισης δοκιμασα και με αλλο ενα ιδιο(σφραγισμενο φυσικα) dvd-rw LG παλι...

Μολις βαζω το nero, και αρχισει να το διαβαζει, τοτε κανει ενα error και δεν το καιει....

Εχο απογοητευτει εντελως...τι να κανω?

:cry::cry::cry::cry:

Το ίδιο είχα πάθει πριν λίγο καιρό. Αφού δεν διορθώθηκε ούτε με scandisk ούτε με εγκατάσταση παλιότερων και νεότερων εκδόσεων του Nero, συμπέρανα πως έφταιγε κάποιος ιός ή άλλο πρόγραμμα ενεργό στη μνήμη. Το πρόβλημα λύθηκε μετά από "βαθύ" καθαρισμό με όσο το δυνατόν περισσότερα προγράμματα κατά του spyware, όπως Αd-Aware, Spyware Doctor, Spybot S&D, αφού το καθένα απ'αυτά βρίσκει πράγματα που δεν βρίσκει το άλλο.:shifty:

από προγράμματα που βάζεις ή από το web, msn, icq, torrents etc ;)

Alex = the best!

ρε παιδιά εχω το εξής πρόβλημα!! ώρες ώρες εκεί που ανοίγω κάποια συγκεκριμένα site μου τα δείχνει o firefox κανονικά και άλλες φορές τα φορτώνει πολύ χάλια και δεν βγάζει καμία εικόνα! το σίτε δεν έχει πρόβλημα και ταυτόχρονα το ανοίγω απο το laptop μου και είναι οκ!!:wacko:

το ερώτημα αυτό καλύτερα να πάει στο θέμα για την Αλεπού.

Alex = the best!

το ερώτημα αυτό καλύτερα να πάει στο θέμα για την Αλεπού.

δεν νομίζω γιατι εχω vista original και την ιδια έκδοση με το laptop μου που έχει xp και αυτο γίνεται μόνο στα vista την ιδια στιγμή!;)