Jump to content

LG Shine (KE970)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα

αγορασα χθες απο το Πλαισιο το συγκεκριμενο κινητο και αντιμετωπιζω ενα προβλημα. Του οριζω σαν ηχο κλησης ενα συγκεκριμενο mp3 που εχω αλλα αυτο επιμενει να χτυπαει με ενα απο τους προεπιλεγμενους. Το ιδιο κανει οταν του βαζω ενα οποιοδηποτε απο τους προεπιλεγμενους ηχους. Επιμενει να χτυπαει με εκεινο.

Επισης η ενταση του μολις χτυπαει ειναι πολυ χαμηλη.

Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζει και ενας φιλος στην σελιδα 6, οποτε αν καποιος γνωριζει κατι για να βοηθησει θα του ειμαι υποχρεος.

• Απαντήσεις 498
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πήρα παιδιά(το LG KE970),είναι πολύ ωραίο!Πίσω στην κάμερα έχει ένα μπλε αυτοκόλλητο.Αυτό να το βγάλω ή όχι;

Εγώ το έχω βγάλει πάντως,δεν νομίζω να χρησιμεύει σε τίποτα ουσιαστικά παρά μόνο στην προστασία της καμερας μέχρι να το αγοράσεις,λογικά η φωτό πρέπει να βγαίνουν κάπως θολές με αυτό κολημμένο πάνω(αν κ δεν θυμάμαι σίγουρα αν καλύπτει το φακό),σωστά???Κ επιπλέον χωρίς αυτό φαίνεται κ το μεταλλικό μέρος της κάμερας οπότε είναι πιο ομοιόμορφη η πίσω πλευρά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Καλησπερα

αγορασα χθες απο το Πλαισιο το συγκεκριμενο κινητο και αντιμετωπιζω ενα προβλημα. Του οριζω σαν ηχο κλησης ενα συγκεκριμενο mp3 που εχω αλλα αυτο επιμενει να χτυπαει με ενα απο τους προεπιλεγμενους. Το ιδιο κανει οταν του βαζω ενα οποιοδηποτε απο τους προεπιλεγμενους ηχους. Επιμενει να χτυπαει με εκεινο.

Επισης η ενταση του μολις χτυπαει ειναι πολυ χαμηλη.

Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζει και ενας φιλος στην σελιδα 6, οποτε αν καποιος γνωριζει κατι για να βοηθησει θα του ειμαι υποχρεος.

Αυτό που λες και σε εμένα συμβαίνει,δεν ξέρω γιατί..

Ρε παιδιά το έβαλα χθες για φόρτιση στις 00:00 και το έβγαλα στις 12:00,το άφησα δηλαδή 12 ώρες.Το απόγευμα έπεσε ένα χαράκι και δεν έχω ασχοληθεί και πολύ μαζί του.Τόσο εύκολα πέφτει η μπαταρία;

Ρε παιδιά πριν λίγο έπεσε και άλλο χαράκι και τώρα έχω 2,το παράξενο είναι ότι ανεβοκατεβαίνει στα 2 και στα 3 χαράκια.Γιατί συμβαίνει αυτό; :(

Της πλάκας μπαταρία έχει αυτό το κινητό,βλακεία μου που το πήρα τελικά.

Παιδιά σας παρακαλώ απαντήστε μου όποιος ξέρει,λέτε να είναι χαλασμένη η μπαταρία μου; :(

Το πήρα παιδιά(το LG KE970),είναι πολύ ωραίο!Πίσω στην κάμερα έχει ένα μπλε αυτοκόλλητο.Αυτό να το βγάλω ή όχι;

ΝΑι, είναι απλά προστατευτική συσκευασία!

Της πλάκας μπαταρία έχει αυτό το κινητό,βλακεία μου που το πήρα τελικά.

Φίλε μου η απόδοση της μπαταρίας θα φανεί μετά από 6-7 "ολοκληρωμένες" φορτίσεις (δηλ. να αδειάσει τελείως και να φορτίσει πλήρως)! Όλες οι νέες μπαταρίες Li-ion είναι έτσι κατασκευασμένες ώστε να βρίσκονται σε αδράνεια στην αρχή για να μην αυτοκαταστρέφονται μέχρι να πωληθεί η συσκευή και ενεργοποιούνται με την πρώτη φόρτιση. Τώρα μέχρι να ενεργοποιηθούν πλήρως θα πρέπει να φορτίσει μερικές φορές! Μην ανυσηχείς!!

Tip: Μετά την 4η-5η φορά φόρτισης βγάλ'το από τον φορτιστή άσ'το μία ώρα και ξαναβάλ'το. Αυτό χρειάζεται να γίνει μόνο μία φορά!

Α! και δεν χρειάζεται 12 ώρες φόρτισης όπως τον παλιό "καλό" καιρό, μόλις σου δώσει ένδειξη πλήρους φόρτισης μπορείς να το βγάλεις από το φορτιστή του. Αν έχεις ακόμη απορίες στείλε pm να σου δώσω msn να μιλήσαουμε! Ελπίζω να βοήθησα!;)

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους,

μία ερώτηση: ενώ πρίν αρχίσω να πειράζω το camera menu το πλαϊνό κουμπί που αφορά τη camera έκανε "χειροκίνητο" Focus on demand uppon pressed μέχρι τη μέση τώρα δε το κάνει, με καμία επιλογή στο menu... το button λειτουργεί αφού ενεργοποιεί την camera από stand by mode..

πρώτη φορά χρήστης LG και γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος συγκριτικά με τη τιμή του

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπερα parislan

δοκίμασε να κάνεις επαναφορά των ρυθμίσεων της φωτγραφικής μέσα απο το menu της και μετά μια επανεκκίνηση της συσκευής!

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Hello. Έχω μια απορια.Αυτο που γινεται καποιες φορες στο κινητο μου ειναι οταν με καλουν να ακουγεται αλλος ηχος απο αυτον που εχο επιλεξει. Και στις επαφες δεν εχο αλλαξει σε καμια τον ηχο κλησης ουτε και αλλαζω το profile . Kανω κατι λάθος?

Παει το μυαλο σας πουθενα?

Ευχαριστω.

Καλησπερα parislan

δοκίμασε να κάνεις επαναφορά των ρυθμίσεων της φωτγραφικής μέσα απο το menu της και μετά μια επανεκκίνηση της συσκευής!

Σ'ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν "πιάνει", το είτε ειδικό είτε γενικό Reset και Restart είναι λογικά από τα πρώτα που έρχονται στο μυαλό αλλά το LG κάθε άλλο παρά λογικό...

Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη και πάλι ευχαριστώ κ. Κastorakos84

Καλημέρα

Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα σχόλια που έχουν γραφτεί για το κινητό κ έχω ενθουσιαστεί αλλά κ μπερδευτεί.. Τελικά δεν έχω καταλάβει αν μετά απο 2,5 χρόνια συμβίωσης με το Ericsson W800i το LG είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης! Δεν έχω κ ιδιαίτερη εμπειρία από κινητά! Όποιος μπορει να βοηθήσει με την άποψή του γνωρίζοντας κ τις δύο συσκευες.. Όπως έχετε καταλάβει είμαι διατεθημένος να απαρνηθώ το σημαντικό για εμένα ραδιόφωνο.

Για τους φίλους που είπαν για την οθόνη ότι δεν φαίνεται στον ήλιο έχω να πώ πως το titanium black δεν έχει τόσο γυαλιστερή οθόνη και εγώ δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα στον ήλιο.

Το κινητό είναι άριστο σε design,πολύ καλό σε δυνατότητες και πολύ φτηνό.

Δεν θα μετανιώσετε δευτερόλεπτο για την αγορά του.

σκεφτομαι και εγω να το παρω στ 130 ευρω με 2 χρονια εγγυηση......

πιστευω πως εμφανισιακα ειναι παρα πολυ καλο.......αλλα απο λειτουργιες πρεπει να ειναι κλαφτα.........

να ρωτησω τα παιδια που το εχουν.......απα ευχρηστεια πως ειναι?

απο μπαταρια?

μια παρατηρηση: η εταιρεια ειναι φημισμενη για την πολυ μικρη διαρκεια των μπαταριων.. (1-2 μερες κανονικης χρησης)

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

γεια σας! αγόρασα το shine πριν 2 μέρες. είναι τέλειο!!! το μόνο "πρόβλημα" είναι ότι προσπαθώ να βρω απο που θα σταματίσει αυτό τι "τικ τικ" όταν πατάω τα πλήκτρα. τον θόρυβο που κανει όταν τα πατάς εννοώ! υπάρχει τρόπος να σταματήσει ή έτσι είναι? αν ξερετε πειτε μου!:(

γεια σας! αγόρασα το shine πριν 2 μέρες. είναι τέλειο!!! το μόνο "πρόβλημα" είναι ότι προσπαθώ να βρω απο που θα σταματίσει αυτό τι "τικ τικ" όταν πατάω τα πλήκτρα. τον θόρυβο που κανει όταν τα πατάς εννοώ! υπάρχει τρόπος να σταματήσει ή έτσι είναι? αν ξερετε πειτε μου!:(

Σύρεις το κινητό για να ανοίξει,στην δεξιά πλευρά του κινητού έχει κάτι κουμπάκια,ένα με ένα βελάκι προς τα κάτω και ένα με ένα βελάκι προς τα πάνω.Πάτα το κάτω μέχρι όσο θες και μετά πάτα οκ.

καλησπερα.

εχω αγοραση προσφατα ενα lg shine ke 970, που αυτο οποτε του τη δωση σβηνη απο μονο του.

απο εκει που το αγορασα μου ειπαν οτι πρεπη να το στειλουν για αναβαθμιση.

στεκη αυτο?

γεια σου φιλε μου!

αυτο που σου ειπαν "στεκει"!ισως εχεις την προηγουμενη εκδοση λογισμικου.με την νεα εκδοση διορθωνονται ολα τα bugs(διαφορα κολληματα) και προφανως διορθωνεται και το προβλημα σου.

αν εχεις οποιοδηποτε προβλημα/απορια για το κινητο σου να απευθυνθεις στο επισημο θεμα του LG KE970 - Shine το οποιο θα το βρεις εδω

ευχαριστω πολυ φιλε mol.

θα κοιταξω αυτο το section που μου ειπες μηπως βρω κατι πανω σε αυτο διαφορετικα θα το στειλω.

να εισαι καλα.

Έχει δοκιμάσει κανείς να εγκαταστήσει το Οpera Mini στο συγκεκριμένο κινητό; Λειτουργεί με τον Wind Plus non Stop ;

Ευχαριστώ!

Πρέπει να πας στο μενού του προφίλ που χρησιμοποιείς να επιλέξεις πρωσοποποίηση->ήχοι πληκτρολογίου κ από εκεί να τους απενεργοποιήσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

• 2 weeks later...
γμτ μου επεσε κ πανω αριστε εκανε ενα μικρο ραισμα στην οθονη.φτιαχνετε καπως αυτο?γνωριζει κανεις?
Vita Brevis

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα,έχω το shine και έχω wind.Όταν πάω να κατεβάσω ένα παιχνίδι δεν το κατεβάζει και μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα:"Το MIDlet δεν μπορεί να βρεθεί σε αυτήν την url.-1.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον παροχέα σας".Κάτι μου λέι ότι φταίει το java.Πήγα στον γερμανό να τους ρωτήσω πως μπορώ να ενεργοποιήσω το java και μου είπαν να πάρω την εξυπηρέτηση πελατών της wind.Μετά πήγα σε ένα κατάστημα wind και μου είπαν να πάρω τηλέφωνο την lg.Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή.Το wap και τα mms τα έχω ενεργοποιήσει αλλά τίποτα.Τι να κάνω; :(

• 2 weeks later...

γεια σας!!!:) ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια :* !!!

εχω και κάποιες άλλες ερωτήσεις...

1.είδα σε άλλες απαντήσεις ότι βγάζει πολύ καλές φωτο μόνο αν ενεργοποιήσεις τα 2 μεγκαπίξελ ή κατι τέτοιο...αυτό πως γίνεται?:worry:

2. δν μπορώ να βρω από που θα κάνω ζουμ όταν βγάζω φωτο... έχει?

3. στα mp3 παλιά είχε κομμάτια που ήταν μόνο στο κιν...αλλά κάτι έκανα καταλάθος και έβαλα και ενα τραγούδι από την κάρτα!!! δν θυμάμαι τι όμως :O

ξέρει κανεις πως μπαινουν και από την κάρτα τραγούδια???

ααα και για αυτό με την οθόνη στον ήλιο σε εμένα μια χαρά φαινεται!!!! μόνο ΄με γυαλιά ηλίου δν μπορώ να δω την οθόνη καλα!!!

αυτά!!! αν κάποιος ξέρει κάτι από τα παραπάνω ας απαντήσει...ευχαριστω:)

γεια σας!!!:) ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια :* !!!

εχω και κάποιες άλλες ερωτήσεις...

1.είδα σε άλλες απαντήσεις ότι βγάζει πολύ καλές φωτο μόνο αν ενεργοποιήσεις τα 2 μεγκαπίξελ ή κατι τέτοιο...αυτό πως γίνεται?:worry:

2. δν μπορώ να βρω από που θα κάνω ζουμ όταν βγάζω φωτο... έχει?

3. στα mp3 παλιά είχε κομμάτια που ήταν μόνο στο κιν...αλλά κάτι έκανα καταλάθος και έβαλα και ενα τραγούδι από την κάρτα!!! δν θυμάμαι τι όμως :O

ξέρει κανεις πως μπαινουν και από την κάρτα τραγούδια???

ααα και για αυτό με την οθόνη στον ήλιο σε εμένα μια χαρά φαινεται!!!! μόνο ΄με γυαλιά ηλίου δν μπορώ να δω την οθόνη καλα!!!

αυτά!!! αν κάποιος ξέρει κάτι από τα παραπάνω ας απαντήσει...ευχαριστω:)

1.Όταν είσαι στην κάμερα πατάς το αριστερό softkey για να μπείς στις επιλογές τις κάμερας κ προχωράς μία φορά προς τα δεξιά με τη ροδέλα κ εκεί επιλέγεις την ανάλυση που θές.Η ανάλυση φαίνεται όμως κ πάνω αριστερά(οπότε αν γράφει 1600*1200 τότε είναι επιλεγμένα τα 2MP)

2.Ζουμ κάνει με τα πλήκτρα έντασης στο πλάι κ με τα πλήκτρα δεξιά κ αριστερά,αλλά στις αναλύσεις 1κ2ΜΡ δεν κάνει ζουμ.

3.Τα mp3 για να παίξουν στο mp3 player του κινητού από την κάρτα μνήμης θα πρέπει να βρίσκονται σε ένα φάκελο στην κάρτα που να τον ονομάσεις 'ΜΡ3' κ όλα τα τραγούδια που θες να τα βάλεις μέσα σε αυτον τον φάκελο.Αν τα βάλεις όμως μέσα σε υποφακέλους του φακέλου ΜΡ3 πάλι δεν θα παίζουν στον player.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;