junglist Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Δεν Μπορούν να το εξηγήσουν οι Τεχνικοι; Χαχαχαχα. Έλεος! Μάλλον δεν τους αφήνουν να πουν Ότι το δίκτυο τους απλά σερνετε ... (Εάν συνεχίσει και σε ενοχλεί Σκέψου και αλλαγή παρόχου) Σόρρυ αλλά τι σχέση έχει η κατάσταση του δικτύου με πρόβλημα συνδεσιμότητας??? :wacko::wacko: Δεν είπε το παιδί ότι δεν έχει καλή ταχύτητα, αλλά ανέφερε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα σύνδεσης ανάμεσα σε 2 συσκευές.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Σόρρυ αλλά τι σχέση έχει η κατάσταση του δικτύου με πρόβλημα συνδεσιμότητας??? :wacko::wacko: Δεν είπε το παιδί ότι δεν έχει καλή ταχύτητα, αλλά ανέφερε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα σύνδεσης ανάμεσα σε 2 συσκευές.. Συγνώμη Αλλά είπε Ότι Είναι 2 τα προβλήματα.!!!! Το Ένα Είναι ότι σερνετε το Ίντερνετ το απόγευμα καί άλλο Είναι το πρόβλημα της συνδεσημοτητας. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 πρωτον ευχαριστω για το ενδιαφερον! απανταω στον καθενα ξεχωριστα Δοκιμασες να κανεις ενα reset στο modem σου? ναι το εκανα καθε φορα που κολλαει.. βελτιωνεται καπως η κατασταση αλλα δν σημαινει οτι ειναι και καλα. Το περιεργο ειναι οτι τις τελευταιες δυο μερες παει μια χαρα ολη μερα. :confused: Δεν Μπορούν να το εξηγήσουν οι Τεχνικοι; Χαχαχαχα. Έλεος! Μάλλον δεν τους αφήνουν να πουν Ότι το δίκτυο τους απλά σερνετε ... (Εάν συνεχίσει και σε ενοχλεί Σκέψου και αλλαγή παρόχου) Sent from my iPhone using Tapatalk εχω αλλαξει δικτυο απο HOL πηγα forthnet αλλα μεχρι σημερα δεν ειχα κανενα παραπονο και δεν ξερω γιατι εχει γινει αυτο το μπερδεμα ετσι ξαφνικα. Συγνώμη Αλλά είπε Ότι Είναι 2 τα προβλήματα.!!!! Το Ένα Είναι ότι σερνετε το Ίντερνετ το απόγευμα καί άλλο Είναι το πρόβλημα της συνδεσημοτητας. Sent from my iPhone using Tapatalk το προβλημα με την συνδεσημοτα προς το παρων ειναι δευτερον αλλα ειναι και αυτο προβλημα.. μηπως εκπεμπει σε αλλη συχνοτητα το ρουτερ απο αυτο που διαβαζει το λαπτοπ ? υπερβολικη μεν, αλλα μηπως γινεται αυτο δε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Μήπως έχεις δηλώσει στα settings του router σου το ασύρματο να είναι Hidden; Αν αυτό έχεις κάνει, είναι λογικό να μη το βλέπει, οπότε θα πρέπει να πας με το χέρι από το laptop να δηλώσεις ένα νέο δίκτυο με το SSID που έχεις στο ασύρματο σου. Για το πρόβλημα με τη σύνδεση, πάρε τηλέφωνο καλύτερα την εξυπηρέτηση πελατών. Λογικά θα σε βοηθήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Ποιο ρούτερ εχεις?Το 585? Μπορείς να βάλεις 1 printscreen της σελίδας του μενού με τις ρυθμίσεις του Wifi? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 το λαπτοπ ενταξει.. δν ξερω πως εγινε αλλα το ειδε επιτελους το ρουτερ δεν εκανα κατι απλα το ειδε... θαυμα... οσο για το αλλο οτι κολλαει τα βραδια ακομα γινεται αλλα οχι σε τετοιο βαθμο οπως την προηγουμενη εβδομαδα? μηπως φταιει οτι το δικτυο ειναι υπερφορτωμενο? αλλα παλια γιατι να μην γινοτανε αυτο? Εχω το ρουτερ 585v8 ... ποια σελιδα θελεις να βαλω γιατι δεν καταλαβα? και ομως soriana δεν μπορουν να βοηθησουν τους εχω παρει αλλα ακρη δεν εχουμε βγαλει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Συνδρομή που λήγει στις 04/02/2011 πότε θεωρείτε ότι πρέπει να γίνει αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο? Απο την forthnet μου είπαν ότι αν γίνει πριν την ημερομηνία λήξης θα χρεωθεί με 70 ευρώ αν γινεί μετά όχι...αλλά μετά δεν θα χρεωθεί και άλλο μήνα στο λογαριασμό? Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Συνδρομή που λήγει στις 04/02/2011 πότε θεωρείτε ότι πρέπει να γίνει αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο? Απο την forthnet μου είπαν ότι αν γίνει πριν την ημερομηνία λήξης θα χρεωθεί με 70 ευρώ αν γινεί μετά όχι...αλλά μετά δεν θα χρεωθεί και άλλο μήνα στο λογαριασμό? Θα χρεωθει αλλα κανονικα θα σου επιστρεψουν τα παγια τελη του εξτρα μηνα που θα πληρωσεις σε επομενο λογαριασμο. Δυστυχως θα πρεπει να κανεις αιτηση οταν ληξει η συνδρομη σου για το λογο που ανεφερες κι εσυ. Συνεπως θα περασει ενα διαστημα που δεν θα εχεις internet. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Θα χρεωθει αλλα κανονικα θα σου επιστρεψουν τα παγια τελη του εξτρα μηνα που θα πληρωσεις σε επομενο λογαριασμο. Δυστυχως θα πρεπει να κανεις αιτηση οταν ληξει η συνδρομη σου για το λογο που ανεφερες κι εσυ. Συνεπως θα περασει ενα διαστημα που δεν θα εχεις internet. Το μόνο διάστημα που μένεις χωρίς ίντερνετ είναι μερικές μέρες, την ημέρα που γίνεται η ενεργοποίηση στον νέο πάροχο. Πρόσφατα έφυγα από forthnet για wind και έτυχε να περιμένω αρκετές ώρες, αλλά δεν μιλάμε για πάνω από 8-10 ώρες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Θέλετε να μου πείτε οτι αν κάνω την νέα αίτηση με το που τελειώσει η συνδρομή μου στην forthnet θα μου επιστρέψουν χρήματα σε επόμενο λογαριασμό?δεν με ενδιαφέρει αν θα μείνω χωρίς νετ για μερικές ώρες ή ημέρες...εγώ έλεγα να πάω στον άλλο πάροχο κανα 2 εβδομάδες πριν την λήξη της συνδομής να κάνω την αίτηση για να ξεκινήσει και η διαδικασία φορητότητας.... Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Δεν έχεις πληρώσει συνδρομή στη forthnet, αλλά έχεις δεσμευθεί με συμβόλαιο για ένα χρόνο. Αν φύγεις πριν τη λήξη του συμβολαίου πληρώνεις, αν φύγεις μετά, δεν πληρώνεις. Δε θα σου γυρίσει κάποιος πίσω λεφτά αν φύγεις νωρίτερα. Να πληρώσεις θα σε βάλει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 σημερα η φορθνετ παει πολυ καλα στη θεσσαλονικη. σε καθε μεταβαση η νεα σελιδα ανοιγει τσακ μπαμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Απο χθες βραδυ, το internet μου σέρνεται....:( Ουτε video στο youtube δεν μπορω να δω.... Ειχα σταθερα γυρω στα 14 MBPS, και εχω παει σιγουρα κατω απο 1.... Παιζει κατι με τη forthnet στην Αθηνα? Στα 4 χρονια που την εχω πρωτη φορα τοσο χαλι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Απο χθες βραδυ, το internet μου σέρνεται....:( Ουτε video στο youtube δεν μπορω να δω.... Ειχα σταθερα γυρω στα 14 MBPS, και εχω παει σιγουρα κατω απο 1.... Παιζει κατι με τη forthnet στην Αθηνα? Στα 4 χρονια που την εχω πρωτη φορα τοσο χαλι.... κανε ενα reset στο ρουτερ σου! εγω μια χαρα ειμαι,παντα για Ηγουμενιτσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 κατι παρομοιο με τον φιλο πιο κατω,επαθα κι εγω. πριν 2 χρονια εκανα αιτηση διακοπης της συνδεσης μου στην forthnet κ αφου με τα πολλα εγινε η διακοπη αυτοι εξακολουθουσαν να μου στελνουνε λογαριασμους,πηγα διαμαρτυρηθηκα κ η απαντηση ηταν οτι πρεπει να τα πληρωσω κ μετα θα μου ερθει επιστροφη,αρνηθηκα,ειπαν οτι θα ασχοληθουν με το θεμα κ θα με ενημερωσουνε.προχθες μου στειλανε εγγραφο απο το δικηγορικο συνεργατη τους να πληρωσω το ποσο με τις αναλογες προσαυξησεις μεσα σε μια εβδομαδα αλλιως θα πανε δικαστικως.αυτη ειναι η αντιμετωπιση τους.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291481 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) Εμενα μου ειχε ηρθε πριν λιγες μερες λογαριασμος,αλλα ΠΟΤΕ δεν εχω συνδεθει στο ιντερνετ,ουτε εχω παρει τηλεφωνο απο τη φορθνετ ,γιατι πολυ απλα δεν ειχε ενεργοποιηθει η γραμμη...και με εχουν ξαναενοχλησει για αυτο το θεμα και τους εχω ξαναστειλει στα κεντρικα την αιτηση διακοποης...τι να κανω τωρα? Edited January 8, 2011 by andreas1022 Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Έχει ξεκινήσει ένα θέμα με κλήσεις από δικαστικά γραφεία από το Δεκέμβρη. Δεν φαντάζομαι γιατί μπορεί να είναι τόσο επιθετικοί σε αυτή την τακτική. Ίσως θέλουν να αποκτήσουν σιγά σιγά έλεγχο και να κάνουν μια εκκαθάριση στο billing τους για να οργανωθεί όπως πρέπει. Απ' ότι έχω καταλάβει, το billing είναι ένα θέμα που πονάνε όλοι οι πάροχοι, καθώς παρόμοια παράπονα για χρεώσεις που δεν υπάρχουν έχω δει έντονα και στη HOL και στη Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 O καλά είσαι, ειδικά της HOL. 1 χρόνο έκανε ένας γνωστός μου να βγαλει άκρη με κάτι χρεώσεις για υπεραστικές κλίσεις που δεν έπρεπε να χρεωθεί και στο τέλος τις πληρωσε γιατί βαρέθηκε να ασχολείται... Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 το έχετε δει; Διαγωνισμός για συνδρομητές nova και forthnet είναι για εισιτήρια για NBA. Δεν ήξερα που να το βάλω. Εδώ ελπίζω να ταιριάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 το έχετε δει; Διαγωνισμός για συνδρομητές nova και forthnet είναι για εισιτήρια για NBA. Δεν ήξερα που να το βάλω. Εδώ ελπίζω να ταιριάζει. Καλή φάση φίλε μου. Ευχαριστώ. Το έστειλα το μηνυματάκι μου. Εστω και για ενα συνδρομητή πολύ καλή κίνηση από την εταιρεία. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 "φίλε μου" :-S :-Ρ Γενικά παρατηρώ κινητικότητα από τη Nova τελευταία. Παίζει κι αυτή η προσφορά εδώ και λίγο καιρό για εισιτήρια για ποδόσφαιρο. Τα παίρνω αυτά σε mail κάθε μήνα με το newsletter και δεν ξέρω τι να τα κάνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 (edited) "φίλε μου" :-S :-Ρ Γενικά παρατηρώ κινητικότητα από τη Nova τελευταία. Παίζει κι αυτή η προσφορά εδώ και λίγο καιρό για εισιτήρια για ποδόσφαιρο. Τα παίρνω αυτά σε mail κάθε μήνα με το newsletter και δεν ξέρω τι να τα κάνω Sorryyyyyy!!!:O:O:O:O Παίξε να κερδίσεις να τα κάνεις δώρο στον φίλο σου!!!!Νομίζω ότι είναι καλη φάση και για σένα (αφού θα είναι τσάμπα) κ για αυτόν που θα σε λατρέψει! Edited January 21, 2011 by dimp3 Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 H Forthnet ας κοιταξει να φτιαξει κανα ONU και ας αφησει το marketing με τις διαφημισεις της Nova. Και να μην μιλησω για το AIX, γιατι θα γινω κακος και οσο και αν μου παει δεν το θελω.... Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Εγώ πάντως πάω μια χαρά από θέμα σύνδεσης οπότε δε με χαλάει να εκμεταλευτώ και κανένα από αυτά τα μαρκετινίστικα!!!! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Εγώ πάντως πάω μια χαρά από θέμα σύνδεσης οπότε δε με χαλάει να εκμεταλευτώ και κανένα από αυτά τα μαρκετινίστικα!!!! Εξαρταται απο ποια μερια το βλεπεις. Και εμενα στο σπιτι μου η γραμμη μια χαρα ειναι (αν και θα μπορουσε και καλυτερα)... αλλα καλως ή κακως καποιοι την επιλεγουν και για την δουλεια τους και αντε τωρα εγω να τους εξηγησω οτι δεν ειναι θεμα IT αλλα θεμα ΟΝU και να το καταλαβουν κιολας. ;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts