mol Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 τωρα εξηγειται, χθες καθομουν και εβλεπα βιντεακια στο γιουτουμπ και εντυπωσιαστηκα πως δε κολλησε καθολου ουτε στιγμη... να και κατι θετικο απο τη φορθνετ! εγω παλι δε μπορω να δω βιντεο στο youtube. καθε λιγο κολλανε:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 τωρα εξηγειται, χθες καθομουν και εβλεπα βιντεακια στο γιουτουμπ και εντυπωσιαστηκα πως δε κολλησε καθολου ουτε στιγμη... να και κατι θετικο απο τη φορθνετ! Απ' ότι διάβασα σε άλλα forums φαίνεται να έχει γίνει αναβάθμιση και στην διασύνδεση της forthnet με το εξωτερικό, άσχετη με το Youtube. Μάλλον έχει πιάσει ενεργά δουλειά η νέα διοίκηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Ό,τι και αν έγινε, πριν την αλλαγή δεν δοκίμαζα να δω καν βίντεο του youtube στα 1080p. Τώρα τα βλέπω με άνεση... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Το ίδιο κι εγώ. Το caching τα σπάει. Αρε και που να ήξερα ότι όταν έκανα διπλωματική σε caching dbs over wireless θα έφτανε το caching να προσφέρει τόσο πολυ σε αυτό το πράγμα! Μπράβο! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigtas Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Ναι το πράγμα πάει καλύτερα. Το utube έφτιαξε και πλέον στις ώρες αιχμής μπορείς να δεις και ένα βίντεο σε υψηλή ανάλυση χωρίς κολλήματα ενώ αυξήθηκε και το εύρος προς το εξωτερικό στα 43 GBPS. Καλά βήματα αλλά θέλουμε συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 (edited) Και σε μενα ολα δουλευουν ρολοι τωρα πια! Πολυ σπανια εως καθολου αποσυνδεσεις. Μην την ματιασουμε!:X:lol: Edited November 16, 2010 by BMW116i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Εγω παλι δεν εχω δει καποια διαφορα στη γραμμη μου, ουτε στα στατιστικα, ουτε στις αποσυνδεσεις.... οπως ηταν πριν ειναι και τωρα!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 καλεσαν το μπαμπα μου σημερα και του ειπαν να βαλουμε στο ηδη υπαρχον πακετο (2play) το πακετο με τη nova,με 70€(για τον τεχνικο) για ολο τον χρονο και ο εξοπλισμος δωρεαν..:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ελπίζοντας πως κάποιος θα έχει κάνει κάτι παρόμοιο και θα μπορεί να δώσει μια απάντηση (πέραν της εταιρίας από την οποία περιμένω απάντηση). Λοιπόν, είχα αγοράσει το πακέτο Forthnet Επιδοτούμενο σε πόλη της Θράκης, φέτος τέλη Ιαν 2010. Η υπηρεσία αυτή όπως ξέρετε προπληρώνεται για όλο το 12μηνο, ήταν 29,9Χ12€ = 360€ περίπου. Τώρα που πλησιάζει η λήξη του 12μήνου (Ιαν 2011), σκέφτομαι να αγοράσω ξανά το ίδιο πακέτο αλλά το πρόβλημα είναι η πιθανή μετεγκατάστασή μου σε άλλη πόλη της Κ.Μακεδονίας, η οποία ανήκει και αυτή στις περιοχές που δικαιούνται το πακέτο Forthnet Επιδοτούμενο και φυσικά υπάρχει γραμμή Forthnet (έβαλα το νούμερο τηλεφώνου του ΟΤΕ που έχω ήδη στην πόλη εκείνη και υπάρχει γραμμή). Με άλλα λόγια, εάν αγοράζοντας το πακέτο Forthnet Επιδοτούμενο, μπορώ να ζητήσω μεταφορά τηλεφώνου σε άλλη πόλη στα μισά της διάρκειας του πακέτου και την επανεργοποίησή του σε άλλη πόλη. Φυσικά θα ήθελα να γνωρίζω - σε περίπτωση που είναι εφικτή η μεταφορά βέβαια - επίσης για το κόστος της μεταφοράς αυτής και τη διάρκεια που απαιτείται μέχρι να ενεργοποιηθεί η γραμμή στην άλλη πόλη. Ευχαριστώ Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Δεδομένου ότι έχεις πολλές ερωτήσεις και δεν είναι κι εύκολες, εγώ στη θέση σου θα πήγαινα σε ένα κατάστημα forthnet. Σίγουρα θα ξέρουν καλύτερα εκεί! :) καλεσαν το μπαμπα μου σημερα και του ειπαν να βαλουμε στο ηδη υπαρχον πακετο (2play) το πακετο με τη nova,με 70€(για τον τεχνικο) για ολο τον χρονο και ο εξοπλισμος δωρεαν.. Αυτή τη προσφορά λες ή καμία σχέση; Μάλλον όχι γιατί αυτή είναι economy με sports pack κι εσύ λες για 2 play...αλλά γιατί σου είπαν 70€ αφού στη προσφορά είναι 60€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iphonoulis Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Βάλτο είναι καλή προσφορά και έχει και καλό πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Με άλλα λόγια, εάν αγοράζοντας το πακέτο Forthnet Επιδοτούμενο, μπορώ να ζητήσω μεταφορά τηλεφώνου σε άλλη πόλη στα μισά της διάρκειας του πακέτου και την επανεργοποίησή του σε άλλη πόλη. δεν μπορείς να μεταφερεις τετοια γραμμή απο οσο ξερω. Ισως αν και η άλλη περιοχή είναι σε "επιδοτούμενη" ζώνη, αλλά όχι να ξαναγίνει 12μηνη ;) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Εγω παλι δεν εχω δει καποια διαφορα στη γραμμη μου, ουτε στα στατιστικα, ουτε στις αποσυνδεσεις.... οπως ηταν πριν ειναι και τωρα!! Και εμένα μια από τα ίδια δεν έχει αλλάξει τίποτα.Ίσως να φταίει που μένω κοντά στην forthnet οπότε ίσως για αυτό αν μην είχα ποτέ προβλήματα (Από τότε που είχα PSTN μέχρι σήερα με την aDSL). Μόνο κάτι disconnect στο wow έχω αλλά μάλλον θα φταίει το patch 401 που έβαλαν γιατί το Eve Online παίζει μια χαρά. καλεσαν το μπαμπα μου σημερα και του ειπαν να βαλουμε στο ηδη υπαρχον πακετο (2play) το πακετο με τη nova,με 70€(για τον τεχνικο) για ολο τον χρονο και ο εξοπλισμος δωρεαν..:what: Με είχαν πάρει και εμένα και μου το είπαν αυτό πριν λίγους μήνες και ότι αν στο τέλος δεν μου έκανε τότε απλά θα μου έκαναν μια μείωση στο πάγιο του λογιαριασμού και τέλος.Η όλη ιστορία σκάλωσε όταν τους ζήτησα ναμου δώσουν τον εξοπλισμό να τα στήσω μόνος μου και η forthnet αρνήθηκε. :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Καλησπέρα σας, ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους σας, τελικά γίνεται η μεταφορά κανονικά και ο χρόνος συνεχίζει στην νέα πόλη, χωρίς να χάσω το διάστημα που δεν θα έχω τηλέφωνο (θα προστεθεί στο τέλος, μετά τη λήξη του κανονικού 12μήνου) και δεν θα χρεωθώ με έξοδα μεταφοράς γραμμής κιόλας!!!! Η απάντηση της εταιρίας: Αξιότιμε κύριε ΧΧΧΧΧΧΧ, σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας σας ενημερώνουμε ότι είναι εφικτή η μετακόμιση της υπηρεσίας σας. Όπως γνωρίζετε η χρονική ισχύς της επιδοτούμενης υπηρεσίας είναι ετήσια, στη περίπτωση που αιτηθείτε μετακόμιση ο χρόνος που απομένει μέχρι την λήξη της υπηρεσίας σας θα μεταφερθεί στην νέα σας διεύθυνση. Ο μέσος χρόνος υλοποίησης του αιτήματος μετακόμισης είναι περίπου 1 μήνας από την ημερομηνία καταχώρησης της αίτησης σας. Παραμένουμε στη διάθεση σας για περαιτέρω διευκρινίσεις. Με εκτίμηση, ΖΖΖΖΖΖΖ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Πάρα πολύ καλή η Forthnet τελικά!!! Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Με είχαν πάρει και εμένα και μου το είπαν αυτό πριν λίγους μήνες και ότι αν στο τέλος δεν μου έκανε τότε απλά θα μου έκαναν μια μείωση στο πάγιο του λογιαριασμού και τέλος.Η όλη ιστορία σκάλωσε όταν τους ζήτησα ναμου δώσουν τον εξοπλισμό να τα στήσω μόνος μου και η forthnet αρνήθηκε. :lol::lol: γνωριζεις αν ισχυει για το 'μικρο' πακετο?(δλδ μονο παιδικα κ σπορ κ fashiotv) η ειναι για ολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hermoso Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Βρε παιδιά όντως τι παίζει μ' αυτή την προσφορά της forthnet? Με πήραν κι εμένα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν αυτό: Δωρεάν για ένα ολόκληρο χρόνο το full πακέτο της nova χωρίς συνδρομή, δωρεάν και ο εξοπλισμός. Το μόνο που θα πληρώσω είναι 70 Ευρώ για τον τεχνικό για την εγκατάσταση. Όλο αυτό έχει αξία 400 ευρώ και λέει είναι δώρο για τους συνδρομητές. Πολύ καλό για να είναι αληθινό. Το έχουν βάλει σε κανέναν από δώ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Βασικά νομίζω πως είναι το συνδυαστικό με την τηλεφωνία που είναι μια προσφορά που άρχισε πριν καμία βδομάδα. Δες εδώ. Είσαι ήδη πελάτης forthnet ή σε πήραν στο ξεκούδουνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Δεν κατάλαβα... Εγώ που έχω double play πόσα πρέπει να πληρώσω επιπλέον? Σημ. έχω εξοπλισμό Nova από παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 γνωριζεις αν ισχυει για το 'μικρο' πακετο?(δλδ μονο παιδικα κ σπορ κ fashiotv) η ειναι για ολα? Πάει καιρός που με είχαν πάρει και δεν θυμάμαι :( Βρε παιδιά όντως τι παίζει μ' αυτή την προσφορά της forthnet? Με πήραν κι εμένα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν αυτό: Δωρεάν για ένα ολόκληρο χρόνο το full πακέτο της nova χωρίς συνδρομή, δωρεάν και ο εξοπλισμός. Το μόνο που θα πληρώσω είναι 70 Ευρώ για τον τεχνικό για την εγκατάσταση. Όλο αυτό έχει αξία 400 ευρώ και λέει είναι δώρο για τους συνδρομητές. Πολύ καλό για να είναι αληθινό. Το έχουν βάλει σε κανέναν από δώ;;; Γιατί πολύ καλό για να είναι αληθινό ; Είναι πάγια τακτική διαφόρων εταιρειών. Τον πρώτο χρόνο βλέπεις δωρεάν και γλυκαίνεσαι και μετά όταν κλήσει ο χρόνος και σου ζητήσουν να αρχίσεις να πληρώνεις συνδρομή το έχεις συνηθήσει (εθιστεί) και αρχίζεις να τους τα ακουμπάς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Τι έγινε ρε παιδιά κανείς δεν σχολιάζει το κόψιμο (πάλι) της οπτικής της ForthNet; Ανακοίνωση υπηρεσιών internet & τηλεφωνίας 19/11/2010 Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου από τις 11:30 π.μ., τομή των οπτικών ινών στον άξονα Αθήνας - Θεσσαλονίκης, επηρεάζει τις υπηρεσίες internet οικιακών και εταιρικών πελατών, συνδρομητών του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η τομή των οπτικών ινών στον άξονα Αθήνας - Θεσσαλονίκης έχει αποκατασταθεί προσωρινά από τις 17:15μ.μ. Θα πραγματοποιηθούν ωστόσο εκ νέου τεχνικές εργασίες στον ίδιο άξονα, από τις 00:01π.μ. που ενδέχεται να επηρεάσουν και πάλι τις υπηρεσίες internet οικιακών και εταιρικών πελατών, συνδρομητών του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Θα ακολουθήσει σύντομα νεώτερη ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.Τι στο καλό στο στόχο την έχουν βάλει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjpro Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Πάει καιρός που με είχαν πάρει και δεν θυμάμαι :( Γιατί πολύ καλό για να είναι αληθινό ; Είναι πάγια τακτική διαφόρων εταιρειών. Τον πρώτο χρόνο βλέπεις δωρεάν και γλυκαίνεσαι και μετά όταν κλήσει ο χρόνος και σου ζητήσουν να αρχίσεις να πληρώνεις συνδρομή το έχεις συνηθήσει (εθιστεί) και αρχίζεις να τους τα ακουμπάς :) Ας το πάρει τώρα για ένα χρόνο και άμα το γουστάρει τόσο που εθιστεί σε αυτό αξίζει και να το πληρώσει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Αν μπεις εδω http://ebusiness-interactive.forthnet.gr/pronomio/application/index.html και βαλεις το 2play+startpack με την εκπτωση 20% βγαινει 41€, οσο πληρωνεις και τωρα για το 2play. Απλα στο πλασαρουν ως δωρο για να το παρεις. Σημερα πηραν και μενα τηλεφωνο και κανονισα να το βαλουν στο σπιτι στη Ναξο που δεν πιανουν τα καναλια καθολου καλα και δεν εχει παει ακομα η digea. Το ιντερνετ το εχω στην Αθηνα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Τι έγινε ρε παιδιά κανείς δεν σχολιάζει το κόψιμο (πάλι) της οπτικής της ForthNet; Τι στο καλό στο στόχο την έχουν βάλει; έλα ρε παιδί μου και τα είχα πάρει χτες στο κρανίο με το δίκτυο...μιλάμε σερνόταν το σύμπαν...:cry:μέχρι και τον θερμοσίφωνα έκανα restart μπας και δουλέψουν οι σελίδες..:D σήμερα δείχνει καλύτερα λίγο...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 έλα ρε παιδί μου και τα είχα πάρει χτες στο κρανίο με το δίκτυο...μιλάμε σερνόταν το σύμπαν...:cry:μέχρι και τον θερμοσίφωνα έκανα restart μπας και δουλέψουν οι σελίδες..:D σήμερα δείχνει καλύτερα λίγο...:worry: Από ζεστό νερό πως πας μετά το restart ; :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Αν μπεις εδω http://ebusiness-interactive.forthnet.gr/pronomio/application/index.html και βαλεις το 2play+startpack με την εκπτωση 20% βγαινει 41€, οσο πληρωνεις και τωρα για το 2play. Απλα στο πλασαρουν ως δωρο για να το παρεις. Σημερα πηραν και μενα τηλεφωνο και κανονισα να το βαλουν στο σπιτι στη Ναξο που δεν πιανουν τα καναλια καθολου καλα και δεν εχει παει ακομα η digea. Το ιντερνετ το εχω στην Αθηνα. Ωραιό το link για να υπολογίζεις πραγματικό κόστος. Στο 2play economy + cinema δε δίνει ακριβώς τιμή όπως στα υπόλοιπα, αλλά δίνει κάτι "λιγότερο από 2€ τη μέρα". Αυτό σημαίνει ότι πάει περίπου 30 € το μήνα ή λιγότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts