Jump to content

Nova ADSL & Double Play (Forthnet)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, όταν πουλάνε κάτω του κόστους λογικό είναι να χτυπάνε τις εταιρείες που δεν πουλάνε κάτω του κόστους. Ολες οι εταιρείες χροστάνε πολλά εκατομμύρια... Η NetOne να φανταστείτε μπήκε μέσα γύρω στα 45 εκατομμύρια...

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

εγω ημουν μια χαρα με την τελλας. τωρα που η φορθνετ εκανε το πακετο με την νοβα ,με τα ιδια λεφτα , ηρθα σε αυτη.

Απ' ότι έχω καταλάβει για την ώρα όλοι μέσα μπαίνουν και φαίνεται και από τη NetOne και από τη HOL και από τη Wind και από τη forthnet. Είναι λογικό κιόλας δεδομένου ότι όλοι προσπαθουν να φτιάξουν υποδομές. Εδώ μπαίνει ο ΟΤΕ μέσα που τις έχει κι έτοιμες.

Αν μπορεί τώρα η forthnet να δίνει κάτω από το κόστος πράγματα και να κρατάει τις τιμές της χαμηλά, εμένα προσωπικά δε με πειράζει καθόλου :)

Εμένα αν μου προσφέρει όσα λέει και σε χαμηλό κόστος δε με πολυ νοιάζει αν μπαίνει μέσα ή όχι. Προφανώς και έχει υπολογισμένα τα κέρδη και προσβλέπει σε αυτά απο τα συνδυαστικά πακέτα και τους νέους πελάτες που θα έρθουν.
... and Justice for ... ALL ...

Εμένα αν μου προσφέρει όσα λέει και σε χαμηλό κόστος δε με πολυ νοιάζει αν μπαίνει μέσα ή όχι. Προφανώς και έχει υπολογισμένα τα κέρδη και προσβλέπει σε αυτά απο τα συνδυαστικά πακέτα και τους νέους πελάτες που θα έρθουν.

Κέρδη; Τι είναι αυτό;

Κέρδη είναι αυτό στο οποίο προσβλέπει κάθε επιχείρηση. Πρώτος και βασικό κανόνας της οικονομίας: "Κάθε επιχείρηση επιζητά τη μεγιστοποίηση του κέρδους". Ότι προιόντα βγάζει έχουν σα στόχο να ενισχύσουν τα έσοδα ώστε να έχει κέρδη εν τέλεη η επιχείρηση.

Πρώτον που ξέρεις ότι πουλάει κάτω του κόστους?

Δευτερον, μόνο τα πακέτα 2play economy φέρνουν λεφτά στην εταιρία?

Τρίτον, αν έχει αποσβέσει τις υποδομές τόσο καιρό οπότε τα έξοδα έχουν μειωθεί τοτε δεν έχει περιθώριο να μειώσει την τιμή αφού το περιθώριο κέρδους είναι μεγαλύτερο?

Τέταρτον, οι συνέργεις με τι νόβα επιφέρουν αρκετά έσοδα.

Πέμπτον, δηλαδή τι? η 4νετ αποφάσισε να κάνει αγαθοεργίες?

Οταν ήταν το double play στα 40€ στην κάθε εταιρεία, είχα διαβάσει ένα άρθρο για το πόσα ευρώ μέσα μπαίνει η κάθε εταιρεία για τον κάθε συνδρομητή που φέρνει στην εταιρεία. Αλλά ακόμα και να μην σου είναι αρκετό αυτό το στοιχείο, το ότι ξοδεύουν κάθε μήνα εκατομμύρια ευρώ για διαφημίσεις δεν σου λέει τίποτα;

Μη με βάλεις να ψάχνω σε τι τιμή αγοράζει ο κάθε πάροχος...

Δες πόσα είναι τα χρέη της κάθε εταιρείας, δες πόσους συνδρομητές έχει η κάθε μία, και βρίσκεις με ένα μπακάλικο τρόπο πόσο μέσα την βάζει ο κάθε συνδρομητής...

Μαζί σου αλλά απλά να ξέρεις ότι όλοι προσβλέπουν στο κέρδος, βραχυπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο. Τϊποτα δε γίνεται απλά για να γίνει.

Οταν ήταν το double play στα 40€ στην κάθε εταιρεία, είχα διαβάσει ένα άρθρο για το πόσα ευρώ μέσα μπαίνει η κάθε εταιρεία για τον κάθε συνδρομητή που φέρνει στην εταιρεία. Αλλά ακόμα και να μην σου είναι αρκετό αυτό το στοιχείο, το ότι ξοδεύουν κάθε μήνα εκατομμύρια ευρώ για διαφημίσεις δεν σου λέει τίποτα;

Μη με βάλεις να ψάχνω σε τι τιμή αγοράζει ο κάθε πάροχος...

Δες πόσα είναι τα χρέη της κάθε εταιρείας, δες πόσους συνδρομητές έχει η κάθε μία, και βρίσκεις με ένα μπακάλικο τρόπο πόσο μέσα την βάζει ο κάθε συνδρομητής...

Το θέμα με τις διαφημίσεις το έχει ξεφτυλίσει η HOL κυρίως. Η forthnet από ότι έχω παρατηρήσει διαφημίσεις βγάζει για κάθε καινούργια προσφορά και για τα συνδυαστικά πακέτα με nova που είναι απολύτως λογικό γιατί είναι δύσκολο να τα προωθήσει με άλλο τρόπο.

Προφανώς και από κάπου βγάζουν λεφτά οι εταιρείες οταν έχουν 40 ευρώ το 2play. Λογικά εκεί είναι η χρυσή τομή για την ώρα. Ακόμα και μέσα να μπαίνουν, βγάζουν από αλλού. Οι ΟΤΕ, Hol και wind βγάζουν από τα κινητά και η Forthnet βγάζει από τη Nova οπότε το στοίχημα είναι να μαζέψουν συνδρομητές που χρησιμοποιούν όσες περισσότερες υπηρεσίες είναι δυνατόν.

Για τον τρόπο υπολογισμού που ανέφερες παραπάνω δε μου φαίνεται να έχει βάση. Αν αναλογιστείς ότι η Forthnet έχει δώσει πόσα λεφτά για να αγοράσει τη Nova και τα δικαιώματα για το ποδόσφαιρο και η wind πριν λίγο καιρό απλά έσβησε το χρέος της, φαίνεται πως τα χρέη και οι ζημιές που εμφανίζουν τώρα δεν απεικονίζουν την κατάσταση τους.

Για τον τρόπο υπολογισμού που ανέφερες παραπάνω δε μου φαίνεται να έχει βάση.

Δεν νομίζω να έγραψα ότι αυτός είναι και ο σωστός τρόπος υπολογισμού. Οτι μπαίνουν μέσα είμαι απόλυτα σίγουρος.

Σε αυτό συμμφωνούμε όλοι, είπαμε. Αλλά προσβλέπουν στο να μην μπαίνουν και στο μέλλον. Και γι αυτό οι συνδυασμοί προσφορών και τα πακέτα κτλ. Οι επενδυτές δε βάζουν λεφτά για να μην έχουν επιστροφή!!!

Σε αυτό συμμφωνούμε όλοι, είπαμε. Αλλά προσβλέπουν στο να μην μπαίνουν και στο μέλλον. Και γι αυτό οι συνδυασμοί προσφορών και τα πακέτα κτλ. Οι επενδυτές δε βάζουν λεφτά για να μην έχουν επιστροφή!!!

Με τόσα χρέη δεν βλέπω ποτέ να τα κάνουν απόσβεση...

Εσένα σε τι σε επηρεάζει και με τόσο σθένος σε νοιάζει να αποδείξεις ότι δε μπορούν να έχουν κέρδη. Έχε υπομονή. Εγώ πάντως όσο είμαι εντάξει με τις υπηρεσίες μου και επωφελούμε κι από τις προσφορές, δε με πολύ-αγγίζει το θέμα.

Εσένα σε τι σε επηρεάζει και με τόσο σθένος σε νοιάζει να αποδείξεις ότι δε μπορούν να έχουν κέρδη. Έχε υπομονή. Εγώ πάντως όσο είμαι εντάξει με τις υπηρεσίες μου και επωφελούμε κι από τις προσφορές, δε με πολύ-αγγίζει το θέμα.

οντως δεν εχουν κερδη. ας μην ξεχναμε οτι σε μια νεα συνδεση οικιακου καθε εταιρια συνηθως αρχιζει να βαζει στην τσεπη της χρηματα απο τον 6 μηνα συνδεσης και μετα βαλε και τις προσφορες που κανουν.... εγω πιστευω πως θα τα κανουν ολα απεριοριστα και θα σταματησουν τα δωρεαν λεπτα ομιλιας πχ προς σταθερα..

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Οταν θα έχουμε πάλι μονοπώλια να δω τι θα λέτε...

Σε τι ακριβώς θα έχουμε μονοπώλια, αφού η forthnet είναι 2η μετά τον ΟΤΕ? Και η ΕΕΤΤ τι θα κάνει θα πλέκει? Ας μην κάνουμε αβάσιμες υποθέσεις, κι ας μην τρολάρουμε άλλο το thread που σκοπό έχει την ενημέρωση και τη βοήθεια συνδρομητών της forthnet κι όχι των επενδυτών της.

Αδερφέ δε μιλάς σωστά...:confused:

anw θα είναι λάθος να φάμε τα μουστάκια μας για κάτι που δε μας αφορά. Αν είναι να τα φάμε ας τα φάμε για κάτι που μας καίει τουλάχιστον...:O κι εμενα αυτό που με καίει ειναι να έχω νετ και τηλ αδιάκοπα, και σε χαμηλές τιμές. Μέχρι στιγμής καλά ειμαι!

Αδερφέ δε μιλάς σωστά...:confused:

Μου λες ότι τρολλάρω και μετά λες ότι δεν μιλάω σωστά..Μάλιστα...Και κερατάς και δαρμένος...

[offtopic]Είπα "τρολλάρουμε", έβαλα κι εμενα μέσα. Μη το παίρνεις προσωπικά. Απλά είπα να μην συνεχίζουμε κατι το οποίο δεν έχει νόημα να συζητάμε εδώ. Τέσπα, δεν το συνεχίζω άλλο, αν δεν καταλαβαίνω κάτι σωστά ας τα πούμε μέσω πμ. [/offtopic]

Stathis123 εγώ πιστεύω ότι η διαφορά θα γίνει όταν αρχίσουν αν δίνουν και απεριόριστα δωρεάν προς κινητά.

Stathis123 εγώ πιστεύω ότι η διαφορά θα γίνει όταν αρχίσουν αν δίνουν και απεριόριστα δωρεάν προς κινητά.

λιγο δυσκολο να δωσουν και σε κινητα αλλα το μελλον θα δειξει.. το μονο σιγουρο ειναι οτι θα το γυρισουν ολοι στα απεριοριστα! αλλα ας μεινουμε εντος θεματος.:happy:

η forthnet του θειου μου ειναι μια χαρα εδω και 3 χρονια μονο χαμηλη ταχυτητα internet δινει (για εμενα) μολις 11mbps...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Απεριόριστα για κινητά δε νομίζω ότι θα το γυρίσουν ποτέ, παρά μόνο για κινητά της ίδιας εταιρείας (π.χ. Hol σε vodafone). από εκεί και πέρα το πιο λογικό είναι να δώσουν περισσότερα λεπτά δωρεάν (βλ. forthnet unlimited που δίνει 240 λεπτά αντί για 60) και παραπάνω προνόμια όταν κάνεις συνδυασμούς (βλ. wind one).

αλλα ας μεινουμε εντος θεματος.

αν σου πω ότι έχω ξεχάσει ποιό είναι το θέμα :)