sklavisk Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει τα έγγραφα? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει τα έγγραφα? Ευχαριστώ. [noparse]http://iridium.csd.auth.gr/~stam/ftm[/noparse] Θα τα βρεις εκεί μέσα σε ένα zip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sklavisk Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Ευχαριστώ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QwQ Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Σταματαει προς το παρον η WIND να δεχεται αιτησεις απο συναδελφους λογω οτι αναθεωρουνται οι οροι και θα υπαρχει συνδυασμος και με σταθερη τηλεφωνια και INTERNET παραλληλα με την κινητη.Ελπιζω να αρχισουν γρηγορα να δεχονται αιτησεις υπαρχουν πολλοι που περιμενουν και να μην σταματησουν το ΔΩΡΕΑΝ ενδοεταιρικο. Πος ενημερωση ολων των ενδιαφερομενων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Θα ειχε ενδιαφερον να ξεραμε το συνολο των συνδεσεων, πρεπει να μετρα στις δεκαδες χιλιαδες πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Αναναίωση των συμβολαίων με επιπλέον 9% μείωση στις χρεώσεις και 60 δωρεάν sms. Επιδότηση συσκευής από 83€ έως 214€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Απιστευτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatzouri Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 etsi opws paei sto telos tha tous plurwnoun gia na kanoun sundesi Παράθεση ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΛΥΣΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QwQ Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Σιγουρα ειναι παρα πολλες οι συνδεσεις και θα συνεχιστει ο μεγαλος αριθμος.Μην ξεχναμε οτι μας ειχαν υποσχεθει και δωρεαν τηλεφωνα σε ολα τα σταθερα νουμερα που αντιστοιχουν σε Τηλεφωνικα Κεντρα του ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ αλλα δεν πραγματοποιηθει. Τωρα οσοι συναδελφοι ειναι της ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ εχει βγει για αυτους νεο προγραμμα με COTE αλλα πιο καλο ειναι της WIND απο λιγο που τα συγκρινα Μπραβο στην WIND Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Eπιδοτηση σε ολους η μονο σε αυτους που κανουν τρελους λογαριασμους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatzouri Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 an exeismeso oro logariasmwn 5 euro se kathe grammi min perimeneis kai epidotisi.Ti einai o Ai Vasilis? Παράθεση ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΛΥΣΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Σιγουρα ειναι παρα πολλες οι συνδεσεις και θα συνεχιστει ο μεγαλος αριθμος.Μην ξεχναμε οτι μας ειχαν υποσχεθει και δωρεαν τηλεφωνα σε ολα τα σταθερα νουμερα που αντιστοιχουν σε Τηλεφωνικα Κεντρα του ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ αλλα δεν πραγματοποιηθει. Τωρα οσοι συναδελφοι ειναι της ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ εχει βγει για αυτους νεο προγραμμα με COTE αλλα πιο καλο ειναι της WIND απο λιγο που τα συγκρινα Μπραβο στην WIND απλα εχουν μηδαμινη επιδοτηση της Π.Α. αυτη τη διαφορα ξερω. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniodel Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 paidia otan tha ksanarxisoun oi aitiseis kai pali ti xartia prepei na steilo??? ayta pou eixe i TIM apo palia h i wind exei vgalei kapoia nea ??? epeidei exo tis palies etiseis an kserei kapoios as apantisei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QwQ Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 απλα εχουν μηδαμινη επιδοτηση της Π.Α. αυτη τη διαφορα ξερω. Οντως ετσι ειναι αλλα με την 9% επιπλεον εκπτωση το δικο μας ειναι καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QwQ Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 paidia otan tha ksanarxisoun oi aitiseis kai pali ti xartia prepei na steilo??? ayta pou eixe i TIM apo palia h i wind exei vgalei kapoia nea ??? epeidei exo tis palies etiseis an kserei kapoios as apantisei δεν εχουν αλλαξει και η WIND αυτες θα σου στειλει αντε να δουμε ποτε θα αρχισουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Σιγουρα ειναι παρα πολλες οι συνδεσεις και θα συνεχιστει ο μεγαλος αριθμος.Μην ξεχναμε οτι μας ειχαν υποσχεθει και δωρεαν τηλεφωνα σε ολα τα σταθερα νουμερα που αντιστοιχουν σε Τηλεφωνικα Κεντρα του ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ αλλα δεν πραγματοποιηθει. Τωρα οσοι συναδελφοι ειναι της ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ εχει βγει για αυτους νεο προγραμμα με COTE αλλα πιο καλο ειναι της WIND απο λιγο που τα συγκρινα Μπραβο στην WIND Καλησπερα κ Χρονια πολλα!! Απο που θα μπορουσα να ενημερωθω για τα προγραμματα για Π.Α που αναφερεις? Επισης,καταλαβα καλα οτι οι συνδεσεις στην wind αφορουν μονο στρατο ξηρας κ οχι Π.Α?? Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Καλησπερα κ Χρονια πολλα!! Απο που θα μπορουσα να ενημερωθω για τα προγραμματα για Π.Α που αναφερεις? Επισης,καταλαβα καλα οτι οι συνδεσεις στην wind αφορουν μονο στρατο ξηρας κ οχι Π.Α?? Ευχαριστω... Μπορείς να κάνεις και εκείνο του Στρατού της WIND από όποιο Σώμα και να είσαι:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Ευχαριστω!! Επειδη τωρα ειμαι σε ενα προγραμμα της cosmote,εταιρικο στο ονομα του πατερα μου,εγω-ο αδερφος μου-ο πατερας μου κ η γυναικα μου....Θα μπορω να βαλω τα ιδια ατομα κανοντας συνδεση στη wind στο ονομα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QwQ Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Καλησπερα κ Χρονια πολλα!! Απο που θα μπορουσα να ενημερωθω για τα προγραμματα για Π.Α που αναφερεις? Επισης,καταλαβα καλα οτι οι συνδεσεις στην wind αφορουν μονο στρατο ξηρας κ οχι Π.Α?? Ευχαριστω... Καλησπερα και χρονια πολλα αν θελεις να σου στειλω FAX το σημα που το αναφερει αυτο το προγραμμα αλλα δεν γνωριζω αν μπορεις να μπεις σε αυτο του Σ.Ξ .Παντως μεταξυ αυτων των δυο καλυτερο ειναι του Σ.Ξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimiskerl Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 χρονια πολλα σε ολους. οπως γραφω και 2 σελιδες πριν μπειτε εδω και δειτε στο portal του ΓΕΣ http://www.army.gr.η στο link http://portal.army.gr/files/amoives/...EF_STRATOY.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimiskerl Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 http://portal.army.gr/files/amoives/1171039577932/KLEISTO_DIKTYO_KINHTHS_THLEF_STRATOY.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Παιδιά ξέρει κανένας τι γίνεται με αυτούς που έχουν ταυτότητα από ΓΕΕΘΑ? Μπορούν να κάνουν σύνδεση στο πρόγραμμα?? (όταν θα ξαναξεκινήσουν να δέχονται) Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 καλησπερα κ καλη χρονια. θα ηθελα να ρωτησω επειδη γυρω στις 15 φεβρουαριου κλεινω 1 χρονο στο προγραμμα ποτε μπορω να κανω χρηση της επιδοτησης κ απο που θα παρω τις συσκευες. απο καταστημα wind η απο τα κεντρικα με courier? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 καλησπερα κ καλη χρονια. θα ηθελα να ρωτησω επειδη γυρω στις 15 φεβρουαριου κλεινω 1 χρονο στο προγραμμα ποτε μπορω να κανω χρηση της επιδοτησης κ απο που θα παρω τις συσκευες. απο καταστημα wind η απο τα κεντρικα με courier? katarxin den einai sigouro oti dikaiousai epidotisis, tha prepei o mesos oros twn logariasmwn sou stous teleutaious 12 mines,na einai toulaxiston 50 euro to mina. pane se ena katastima wind kai rwta,h' pare til sto 1277,exipiretisi pelatwn kai rota ekei. Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 kati pire to aytaki mou oti dinete paratasi allon enan xrono gia osous den prolaban na kanoun to paketo.isxiei kati tetio???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts