topmar Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Τα μέλη α’ βαθμού συγγενείας των παραπάνω. το γράφουν τα παιδιά πιο πάνω που έχουν επισυνάψει τη σύμβαση! Επειδή και εσύ δεν "το κατέχεις το θέμα", να σε διαφωτίσω: Συγγένεια Σύμφωνα με το άρθρο 1461 του Αστικού Κώδικος (1463, μέχρι της τροποποιήσεως του ΑΚ), τα πρόσωπα είναι μεταξύ τους συγγενείς εξ’ αίματος σε ευθεία γραμμή (<<κατ’ ευθείαν γραμμήν>>) αν το ένα κατάγεται από το άλλο (συγγένεια μεταξύ ανιόντων και κατιόντων). Συγγενείς εξ’ αίματος σε πλάγια γραμμή (<<εκ πλαγίου>>) είναι τα πρόσωπα που, που χωρίς να είναι συγγενείς σε ευθεία γραμμή, κατάγονται από τον ίδιο ανιόντα. Συγγένεια δηλαδή, είναι η σχέση η οποία υπάρχει ανάμεσα σε δύο πρόσωπα, τα οποία κατάγονται το ένα από το άλλο ή τα οποία κατάγονται από τον ίδιο γεννήτορα. Ο βαθμός της συγγένειας, δηλαδή η απόσταση που υπάρχει μεταξύ δύο προσώπων που είναι συγγενείς, προσδιορίζεται από τον αριθμό των γεννήσεων που συνδέουν τα πρόσωπα, δηλαδή από τον αριθμό των γεννήσεων που μεσολαβούν για να δημιουργηθεί η συγγένεια. Δεν λαμβάνεται υπ’ όψιν η γέννηση του γεννήτορος στην κατ’ ευθείαν γραμμήν συγγένεια. Έτσι (κατ’ ευθείαν γραμμήν) ο πατέρας προς το τέκνο είναι συγγενείς πρώτου βαθμού κ.ο.κ. Επίσης (εκ πλαγίου), οι αδελφοί είναι δευτέρου βαθμού διότι μεσολαβούν δύο γεννήσεις, ο αδελφός προς το τέκνο του άλλου αδελφού τρίτου βαθμού, και τα τέκνα αδελφών (α΄ εξαδέλφια), τετάρτου βαθμού (τέσσερις γεννήσεις). Οι βαθμοί συγγένειας είναι απεριόριστοι. Κατά το άρθρο 1462 (1464, μέχρι της τροποποιήσεως του ΑΚ) οι συγγενείς εξ’ αίματος του ενός από τους συζύγους είναι συγγενείς εξ αγχιστείας εν σχέσει με τον άλλο σύζυγο, στην ίδια γραμμή και με τον ίδιο βαθμό. Έτσι ο σύζυγος του τέκνου εν σχέσει με τον πατέρα του τελευταίου (γαμβρός) είναι συγγενής εξ’ αγχιστείας πρώτου βαθμού κατ’ ευθείαν γραμμήν, ο αδελφός του συζύγου εν σχέσει προς το έτερο σύζυγο (κουνιάδος του τελευταίου) είναι συγγενής εξ’ αγχιστείας δευτέρου βαθμού εκ πλαγίου κλπ. Οι σύζυγοι μεταξύ τους δεν είναι συγγενείς. Τέλος, κατά το άρθρο 1463 του ΑΚ (όπως έχει αντικατασταθή με τον Ν. 3089/02) <<η συγγένεια του προσώπου με την μητέρα του και τους συγγενείς της συνάγεται από την γέννηση. Η συγγένεια με τον πατέρα και τους συγγενείς του συνάγεται από τον γάμο της μητέρας με τον πατέρα ή ιδρύεται με την αναγνώριση, εκούσια ή δικαστική. Διαβάζοντας και κατανοωντας το παραπάνω, βλέπουμε ότι η μητέρα μου είναι συγγενής Α βαθμού εξ αίματος, αλλά και τα πεθερικά μου είναι συγγενείς εξ αγχιστείας Α βαθμού. Άρα, αμφότεροι οι συγγενείς που ζήτησα να πάρω στο όνομα τους νέα σύνδεση, είναι συγγενείς Α βαθμού. Γιατί η εταιρεία δεν δίνει τότε; ΥΓ: Απεχθάνομαι τους ειρωνες.. ... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Καλησπέρα Δυστυχώς δεν έγινε η δουλειά μου, απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να είναι άνω των 13 ετών το παιδί.. ...ή να πάρω για τους γονείς μου.. ...εφόσον όμως δεν ζει ο πατέρας, χάνω το δικαίωμα αυτό (???)..... Η wind κάνει τα πάντα για να φύγουμε από αυτήν. .... Καλημέρα, Ξέρει κανείς μέχρι πόσα νούμερα μπορούμε να πάρουμε στο πρόγραμμα αυτό, και με τι περιορισμούς εάν υπάρχουν;; Έχω 3 ήδη και θέλω 4ο να πάρω.. ... Τα μέλη α’ βαθμού συγγενείας των παραπάνω. το γράφουν τα παιδιά πιο πάνω που έχουν επισυνάψει τη σύμβαση! Επειδή και εσύ δεν "το κατέχεις το θέμα", να σε διαφωτίσω: Διαβάζοντας και κατανοωντας το παραπάνω, βλέπουμε ότι η μητέρα μου είναι συγγενής Α βαθμού εξ αίματος, αλλά και τα πεθερικά μου είναι συγγενείς εξ αγχιστείας Α βαθμού. Άρα, αμφότεροι οι συγγενείς που ζήτησα να πάρω στο όνομα τους νέα σύνδεση, είναι συγγενείς Α βαθμού. Γιατί η εταιρεία δεν δίνει τότε; ΥΓ: Απεχθάνομαι τους ειρωνες.. ... Ο τρόπος που απαντάς δεν είναι σωστός! Εγώ σου έστειλα διότι ρώτησες τι περιορισμοί υπάρχουν και πόσα νούμερα μπορείς να πάρεις. Δεν μπορώ να γνωρίζω καν αν ζουν οι γονείς σου ή όχι... Αν θες να πάρεις γραμμή για τα πεθερικά σου ρώτα κάποιο άλλον αν έχει πάρει για τον πεθερό ή την πεθερά του γραμμή από εδώ μέσα... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ναι, θέλω... .μπορείς να δώσεις; Πόσο χρονών είναι το παιδί; Αναρωτιέσαι αν χάνεις το δικαίωμα να πάρεις κινητό στο όνομα κάποιου που δεν ζεί; Θέλεις και σοβαρές απαντήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Πόσο χρονών είναι το παιδί; Αναρωτιέσαι αν χάνεις το δικαίωμα να πάρεις κινητό στο όνομα κάποιου που δεν ζεί; Θέλεις και σοβαρές απαντήσεις; Κατ'αρχήν το παιδί είναι 12...... Αν κατάλαβες από τα γραφόμενα μου αυτό που έγραψες, πολύ λάθος κατάλαβες.....αν ήταν να εξηγώ και τα αυτονόητα.. ... .. Εφόσον λοιπόν δεν ζει ο πατέρας, χάνω το δικαίωμα να πάρω νέα γραμμή, επειδή παύω να είμαι εγγεγραμμένος στην μερίδα του πατρός μου, με συνέπεια να μην μπορώ ούτε για την μητέρα μου (απάντηση 2 υπάλληλων διαφορετικών καταστημάτων WIND). Τώρα κατάλαβες το παράλογο; Για το νομικό κενό περί συγγενών α βαθμού που έγραψα πιο πάνω, έχεις καμία σοβαρή απάντηση; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Κατ'αρχήν το παιδί είναι 12...... Αν κατάλαβες από τα γραφόμενα μου αυτό που έγραψες, πολύ λάθος κατάλαβες.....αν ήταν να εξηγώ και τα αυτονόητα.. ... .. Εφόσον λοιπόν δεν ζει ο πατέρας, χάνω το δικαίωμα να πάρω νέα γραμμή, επειδή παύω να είμαι εγγεγραμμένος στην μερίδα του πατρός μου, με συνέπεια να μην μπορώ ούτε για την μητέρα μου (απάντηση 2 υπάλληλων διαφορετικών καταστημάτων WIND). Τώρα κατάλαβες το παράλογο; Για το νομικό κενό περί συγγενών α βαθμού που έγραψα πιο πάνω, έχεις καμία σοβαρή απάντηση; Κατ'αρχας τα συλληπητηρια μου για την απωλεια του πατερα σου.Ο εκλειπων εχει διαγραφει απο τα μητρωα των ΕΔ,συν τοις αλλοις δεν υπαρχει πλεον ως φυσικο προσωπο αφου στα δυσαρεστα διαδικαστικα που κανατε στη ΔΟΥ εγινε διαγραφη του ΑΦΜ του,οποτε δυστυχως δεν μπορει να γινει συμβολαιο με καμια ΑΕ κλπ εταιριες με εν μη ζωη ανθρωπο,λυπαμαι εκτος αν οι ΕΔ με το δικο τους ΑΦΜ μεριμνησουν τιμης ενεκαιν να χορηγουν σε χηρες στρατιωτικων τετοια προγραμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Κατ'αρχας τα συλληπητηρια μου για την απωλεια του πατερα σου.Ο εκλειπων εχει διαγραφει απο τα μητρωα των ΕΔ,συν τοις αλλοις δεν υπαρχει πλεον ως φυσικο προσωπο αφου στα δυσαρεστα διαδικαστικα που κανατε στη ΔΟΥ εγινε διαγραφη του ΑΦΜ του,οποτε δυστυχως δεν μπορει να γινει συμβολαιο με καμια ΑΕ κλπ εταιριες με εν μη ζωη ανθρωπο,λυπαμαι εκτος αν οι ΕΔ με το δικο τους ΑΦΜ μεριμνησουν τιμης ενεκαιν να χορηγουν σε χηρες στρατιωτικων τετοια προγραμματα Δυστυχώς ούτε εσύ κατάλαβες... ...δεν ήταν ο πατέρας μου Στρατιωτικός, άσε που έχει "φύγει" αρκετά χρόνια πριν, που δεν ήμουν καν ενήλικας, πόσο μάλλον στις ΈΔ......εγώ είμαι Στρατιωτικός, αλλά για να βγάλω για την μητέρα μου νέο αριθμό, ζητούν να εμφανίσω οικογενειακή μερίδα του πατρός μου, που να φαίνομαι μέσα... ..έλα μου ντε που δεν είναι εν ζωή και χάνω το δικαίωμα να ζητήσω νέα γραμμή για την μητέρα μου, όπως μου λένε..... (????) Πως να το εξηγήσω πιο απλά ;; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Δυστυχώς ούτε εσύ κατάλαβες... ...δεν ήταν ο πατέρας μου Στρατιωτικός, άσε που έχει "φύγει" αρκετά χρόνια πριν, που δεν ήμουν καν ενήλικας, πόσο μάλλον στις ΈΔ......εγώ είμαι Στρατιωτικός, αλλά για να βγάλω για την μητέρα μου νέο αριθμό, ζητούν να εμφανίσω οικογενειακή μερίδα του πατρός μου, που να φαίνομαι μέσα... ..έλα μου ντε που δεν είναι εν ζωή και χάνω το δικαίωμα να ζητήσω νέα γραμμή για την μητέρα μου, όπως μου λένε..... (????) Πως να το εξηγήσω πιο απλά ;; Οποτε αν υπαρχει δυνατοτητα ζητησε μια ακομα γραμμη στο ονομα σου κ δωστην στην μητερα σου κ θα ερχεται στο δικο σου ονομα ο λογαριασμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Είδαμε και το νέο πρόγραμμα. Αν εξαιρέσουμε το ίντερνετ είναι για τα μπάζα το υπόλοιπο. Έκανα ανανέωση πριν ένα μήνα. Αν κάνω υπαναχωρηση θα πρέπει να δώσω πίσω ότι πήρα; Ή το κρατάω και πάω αλλού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 το κρατάς για τους αστεράτους και πάς και αλλού:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Είδαμε και το νέο πρόγραμμα. Αν εξαιρέσουμε το ίντερνετ είναι για τα μπάζα το υπόλοιπο. Έκανα ανανέωση πριν ένα μήνα. Αν κάνω υπαναχωρηση θα πρέπει να δώσω πίσω ότι πήρα; Ή το κρατάω και πάω αλλού; Υπαρχει καποια ανακοινωση για το νεο προγραμμα.???? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Υπαρχει καποια ανακοινωση για το νεο προγραμμα.???? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399042 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Δεν αναφέρει με τα μηνύματα τι ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Η αύξηση κατά 95% στο κόστος ομιλίας (από 0,0025 σε 0,0048) ανά δευτερόλεπτο, για τους λοιπους προορισμούς, πέρασε απαρατήρητη; Η στάχτη στα μάτια φυσικά, η μείωση του παγιου από 4 σε 3€ μηνιαίως ανά γραμμή..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ήδη ψάχνω για να φάει άκυρο. Και απλά θα το έχω για αστεράκια και ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ήδη ψάχνω για να φάει άκυρο. Και απλά θα το έχω για αστεράκια και ίντερνετ. Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι να κάνω, οπότε εάν βρεις κάτι αξιόλογο, ενημέρωσε και εμάς.... :) Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Εγω θα βάλω το πακέτο με τα 120' και Ίντερνετ και θα είμαι στα ίδια χρήματα με περισσότερο χρόνο ομιλίας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaloup Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Κάποιος πρόσφατα έκανε πως φευγει(αίτηση φορητότητας) κ τον πήρε η wind κ του έκανε προσφορά:Να κρατήσει το αστεράκι κ να του δώσει 1500' προς wind + 1500' προς τους άλλους + 100'λεπτά προς εξωτερικό + 100 λεπτά(δε θυμάμαι σίγουρα) προς σταθερά Ελλάδας κ τέλος 1500 mb! Με 24€!!! Αλλά λογικά πρεπει να έκανε λογαριασμούς μεγάλους πριν παει να φύγει. (Οχι δηλ 4-5 € μονο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Αν ισχύει μια χαρά του έκατσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakemjk Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Κάποιος πρόσφατα έκανε πως φευγει(αίτηση φορητότητας) κ τον πήρε η wind κ του έκανε προσφορά:Να κρατήσει το αστεράκι κ να του δώσει 1500' προς wind + 1500' προς τους άλλους + 100'λεπτά προς εξωτερικό + 100 λεπτά(δε θυμάμαι σίγουρα) προς σταθερά Ελλάδας κ τέλος 1500 mb! Με 24€!!! Αλλά λογικά πρεπει να έκανε λογαριασμούς μεγάλους πριν παει να φύγει. (Οχι δηλ 4-5 € μονο) Εγώ είχα κάνει αίτηση πριν κανά μήνα το ένα από τα πέντε νούμερα να γίνει Free2go. Με πήραν τηλ με την εξής προσφορά (και για τα πέντε νούμερα): απεριόριστα Wind, απεριόριστα σταθερά, 150' προς Cosmote/Vodafone, 450MB, τελική τιμή 10 €. φυσικά και συμφώνησα, νομίζω είναι εξαιρετική προσφορά. Η αλήθεια είναι πάντως πως τους τελευταίους 3-4 μήνες λόγω κάποιων υποχρεώσεων κάναμε τεράστιους λογαριασμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Μόλις ήρθε και η νέα σύμβαση. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με λίγα λόγια έχουμε : Πακέτα ομιλίας 30' με 6€. 120' με 9€. 240' με 15€. Μείωση επιδότησης σε 18,45€ για το 18μηνο. 140 δωρεάν γραπτά μηνύματα. Αύξηση μονάδας χρέωσης από 0.0025€/δευτερόλεπτο σε 0.0031 για τους χρήστες που θα επιλέξουν κάποιο πρόγραμμα προπληρωμένου χρόνου και σε 0,0049€ για τους λοιπούς. 70€ επιδότηση για φορητότητα και 30€ για νέες συνδέσεις. Πακέτα ίντερνετ από 150ΜΒ έως 7,5GB με πάγιο από 2,5 έως 15,245€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Εδω ειναι ολη η συμβαση : http://army.gr/files/File/DDB/wind_180914.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Πήγα σε κατάστημα να κάνω τις ανάλογες μετατροπές. Ο υπάλληλος με κοίταζε σαν εξωγήινο. Στο σύστημα τους δεν υπάρχουν τα νέα πακέτα ακόμα. Παίρνει στο κεντρο εξυπηρέτησης πελατών μια από τα ίδια. Μου είπαν να στείλω την σύμβαση με φαξ. Βασικά τα 7,5 GB στο ίντερνετ θέλω. Άντε να δούμε. Έχει πάει κανείς σε κατάστημα για αλλαγές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Πήγα σε κατάστημα να κάνω τις ανάλογες μετατροπές. Ο υπάλληλος με κοίταζε σαν εξωγήινο. Στο σύστημα τους δεν υπάρχουν τα νέα πακέτα ακόμα. Παίρνει στο κεντρο εξυπηρέτησης πελατών μια από τα ίδια. Μου είπαν να στείλω την σύμβαση με φαξ. Βασικά τα 7,5 GB στο ίντερνετ θέλω. Άντε να δούμε. Έχει πάει κανείς σε κατάστημα για αλλαγές; φιλε από 1/10 ξεκινούν οι αλλαγές. Λογικό να μην γνωρίζει... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 φιλε από 1/10 ξεκινούν οι αλλαγές. Λογικό να μην γνωρίζει... 1/10 ξεκινούν οι νέες χρεώσεις. Άρα θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένοι νωρίτερα για τη μετάβαση που θα επιθυμήσουν οι πελάτες τους. Προφανώς από βδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Δεν είναι δικαιολογία να μην γνωρίζουν. Και δεν την δέχομαι. Και 1 να πάω την τύφλα τους δεν θα ξέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts