johnthegreek Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Παιδιά βοηθήστε με λίγο.Κατέβασα τις προάλλες τον Messenger αλλά στο αρχείο ''Setup.exe'' είχε και άλλα προγράμματα (Windows Live Call,Mail,Writer και Συλλογή φωτογραφιών του Windows Live).Δεν το είχα προσέξει ότι θα μου εγκαθιστούσε και άλλα προγράμματα.Μέχρι εδώ οκ.Στη συνέχεια μου ζήτησε restart στον υπολογιστή.Έκανα restart,άνοιξα τον Internet Explorer και είδα ότι μου είχε εγκαταστήσει και toolbar των Windows Live.Επειδή όμως το toolbar μου κάνει τον explorer πιο αργό στο άνοιγμα πως μπορώ να τον απεγκαταστήσω;;:worry:.Ούτε στο ''Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων'' αλλά ούτε και στις ''Ιδιότητες'' του toolbar δεν λέει κάτι για απεγκατάσταση.Το μόνο που έχω κάνει μέχρι στιγμής είναι να τον κρύψω πιστευόντας ότι δεν θα μου αργεί τον explorer στον άνοιγμα αλλά τζίφος!.Τι μπορώ να κάνω;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Καλησπέρα παιδιά! Χρησιμοποιώ τον ΙΕ7 και εδώ και αρκετούς μήνες όταν σερφάρω στο Internet, σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, μου βγάζει που και που το μήνυμα "Η ιστοσελίδα επιχειρεί να κλείσει τον IE7"! Έχω εγκατεστημένο το ESET Internet Secutiry και το Ad-aware αλλά δε βρίσκουν τίποτα. Μήπως γνωρίζει κανείς αν είναι κάτι ανησυχητικό και αν ναι τι άλλο μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Καλημέρα παιδιά. Όταν ανοιγω τον ΙΕ μετά απο κανα 5λεπτακι πεταγονται διαφημιστικά παραθυρα (π.χ. για ΚΑΖΙΝΟ) τα οποία κλείνω και αργότερα επανεμφανίζονται. Επειδή μου έχουν σπάσει τα νεύρα έχετε να μου προτείνετε τρόπο να τα αποτρεψω? Thanks Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Καλημέρα παιδιά. Όταν ανοιγω τον ΙΕ μετά απο κανα 5λεπτακι πεταγονται διαφημιστικά παραθυρα (π.χ. για ΚΑΖΙΝΟ) τα οποία κλείνω και αργότερα επανεμφανίζονται. Επειδή μου έχουν σπάσει τα νεύρα έχετε να μου προτείνετε τρόπο να τα αποτρεψω? Thanks Προφανως κατι εχεις κανει εγκατασταση και στα πεταει αυτα τα παραθυρα. Πολλες εφαρμογες οταν τις κανεις setup εχουν και "σπονσορες" μαζι που διαφημιζονται με αυτον τον τροπο (ανοιγμα παραθυρων δλδ)!! Για τσεκαρε τι εφαρμογες εχεις εγκαταστησει απο την περιοδο που αρχισε να συμβαινει αυτο και κανε και κανενα scan στο pc-ακι σου!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkpilot Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Καλημέρα παιδιά. Όταν ανοιγω τον ΙΕ μετά απο κανα 5λεπτακι πεταγονται διαφημιστικά παραθυρα (π.χ. για ΚΑΖΙΝΟ) τα οποία κλείνω και αργότερα επανεμφανίζονται. Επειδή μου έχουν σπάσει τα νεύρα έχετε να μου προτείνετε τρόπο να τα αποτρεψω? Thanks Κατέβασε από το http://www.sysinternals.com το autoruns, εγκατέστησέ το σε ένα φάκελο (απλά κάνε unzip) και κανε boot σε safe mode. Τρέξε το autoruns και δες στην ενότητα Internet Explorer τα browser helper objects που φορτώνονται. Κάνε uncheck όλα όσα δεν είναι της microsoft και κανε reboot. Αν εξακολουθεις και έχεις πρόβλημα μάλλον έχεις κάποιο trojan/worm και χρειάζεται ένα καλό antispyware & antivirus. Με το ίδιο πρόγραμμα μπορείς να ελέγξεις και τις ενότητες Logon, Winlogon, AppInit και Image Hikacks για "ύποπτα" προγράμματα που φορτώνονται με την εκκίνηση του λειοτυργικού. Μόνο πρόσεχε τί διαγράφεις γιατί μπορεί να κάνεις ζημιά. Αν δεν είσαι σίγουρος ανέβασε screenshots των οθονών του autoruns για να το δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Καλημέρα παιδιά. Όταν ανοιγω τον ΙΕ μετά απο κανα 5λεπτακι πεταγονται διαφημιστικά παραθυρα (π.χ. για ΚΑΖΙΝΟ) τα οποία κλείνω και αργότερα επανεμφανίζονται. Επειδή μου έχουν σπάσει τα νεύρα έχετε να μου προτείνετε τρόπο να τα αποτρεψω? Thanks Ενδέχεται να έχεις κολλήσει SpyWare γι'αυτό και σου βγάζει τις διαφημίσεις.Με μια αναζήτηση στο :google:θα βρείς Anti-SpyWares για να σταματήσεις τις διαφημίσεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIONM Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 καλημερα . γιατι δεν μπορω να δω στο ιστορικο της σελιδεσ που επισκεφτηκα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIONM Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 vista εχω και το επαθε ξαφνικα χτες τοσο καιρο ηταν οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Απο σήμερα ξεκινάει το λανσάρισμα της τελικής μορφής του Internet Explorer 8. http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/default.aspx Τον εχει εγκαταστήσει κανείς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 το έβαλα έτσι απλά για να υπάρχει όταν χρησιμοποιώ το ΙΕ Tab (addon) του firefox...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Γιατί δεν μπορώ να τον "κατεβάσω";:confused:Ενώ επιλέξω για να "κατεβεί" όσο και να περιμένω δεν "κατεβαίνει" :mad:.Τι να κάνω;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Υπάρχει κάποιο πρόσθετο που να κάνει ορθογραφικό έλεγχο στο κείμενο που γράφεις, όπως στο firefox; - χρησιμοποιώ ie8- :worry: Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Παιδιά κι εγώ αποκλειστικά Firefox χρησιμοποιώ ή μάλλον για να είμαι ακριβής ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ μέχρι πριν 4 μέρες οπότε και δοκίμασα τον καινούριο Internet Explorer 8. Μιλάω για την final έκδοση που είναι πλέον διαθέσιμη και όχι για την RC1. Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πολύ καλός και αισθητά πιο γρήγορος, και στο φόρτωμα σελίδων και στο αρχικό άνοιγμα, απο τον 7. Το layout είναι πολύ μελετημένο για να βρίσκει κανείς εύκολα ότι χρησιμοποιεί συχνότερα, το autocomplete δουλεύει εξαιρετικά, έχει ενσωματωμένα πολλά νέα χρήσιμα features που λύνουν τα χέρια και βοηθάνε να κάνεις πολλά πράγματα με ένα κλικ χωρίς να χρειάζεται να ανοίγεις καινούρια tab ή προγράμματα, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ: μέχρι στιγμής 0 crashes (φτού σκόρδα :lol: ). Ρήξτε μια ματιά αν θέλετε εδώ για κάποια απο τα νέα features ... ίσως σας ανοίξουν κι εσάς την όρεξη ;) ... Επίσης είναι πολύ πιο "ασφαλής" απο τον Firefox ο οποίος στο τελευταίο global hack test "έσπασε" πρώτος απο όλους τους browser μέσα σε 4 λεπτά ... Υ.Γ. Δεν εκφέρω άποψη για το "Ποιός browser είναι καλύτερος;", ούτε σας προτρέπω να αλλαξοπιστήσετε εν μια νυκτεί :happy: , και φυσικά ούτε και διαφήμιση έχω όρεξη να κάνω στην Microsoft, απλά σας προτείνω να κάνετε μια δοκιμή, ίσως κάποια πράγματα σας αρέσουν ... Τον εγκατέστησα σε Vista Ultimate 64bit και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σημαντικό είναι για μένα και το γεγονός ότι υπάρχει και 32bit ΑΛΛΑ ΚΑΙ 64bit έκδοσή του (επιτέλους και ένας final καλός 64bit browser που μπορεί να χρησιμοποιήσει ολόκληρο το address range της μνήμης) και μπορεί κανείς ακόμη π.χ. και εάν έχει 64bit O.S να τρέχει όποτε θέλει την 32bit έκδοση του Explorer, και αυτό το τονίζω γιατί μέχρι στιγμής η Adobe δεν μπορεί να υποστηρίξει full flash περιεχόμενο σε 64bit browsers ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChRiSt0s Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Είχα τον Internet Explorer 7, άνοιγε επί τόπου με το που πατούσα το εικονίδιο.. Έβαλα τον Ιnternet Explorer 8, μια χαρά όλα, ιδία συμπεριφορά με τον 7 (Στην ταχύτητα ανοίγματος) . Το τελευταίο διάστημα όμως υπάρχει πρόβλημα, όταν πατώ για να τον ανοίξω, καθυστέρει στο άνοιγμα 5 δευτερόλεπτα ..και όταν ανοίγω καρτέλες στο ίδιο παράθυρο, καθυστέρει να ανοίξει και λέει πρώτα γίνετε σύνδεση… και μετά κενό (διότι δεν έχω προεπιλέξει να ανοίγει κάποιο site.) Έβαλα Firefox, crome, και δεν παρουσιάζουν πρόβλημα. Έκανα απεγκατάσταση τον Ιnternet Explorer 8 επανήλθε ο 7 και λειτούργει μια χαρά, έκανα εκ νέου εγκατάσταση τον Ιnternet Explorer 8 αλλά παρουσιάζει πάλι το πρόβλημα.. Τι λέτε να φταίει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Μιας και το θέμα των Windows 7 είναι κλειδωμένο θα ρωτήσω εδώ.Έχω παρατηρήσει -στα Windows 7- ότι μετά από "Αδρανοποίηση" (Hibernate) ή "Αναμονή" (Sleep) δεν λειτουργεί ο Internet Explorer :blink:.Μου βγάζει σφάλμα ότι ο Internet Explorer δεν μπορεί να εμφανίσει τη σελίδα και μόνο με επανεκκίνηση λειτουργεί κανόνικα.Το ίδιο συμβαίνει ,επίσης, και όταν χρησιμοποιείτε για 3+ ώρες συνεχόμενα.Είναι πρόβλημα του Internet Explorer ή των Windows 7;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Στον Internet Explorer πηγαινοντας εργαλεια - και ανοιγοντας το παραθυρο επιλογες ιντερνετ, το συγκεκριμενο παραθυρο εχει τοσο μεγαλο μεγεθος ωστε τα κατω κομπια ΟΚ - ΑΚΥΡΟ - ΕΦΑΡΜΟΓΗ δεν φαινονται επειδη ειναι κατω απο την γραμμη εργασιων. Πατωντας διπλο κλικ εμφανιζονται οι επιλογες μετακινηση και κλεισιμο μονο,ουτε με το ποντικι γινεται τιποτα. Πως αλλαζει το μεγεθος του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Πλέον είναι διαθέσιμη η Beta έκδοση του Internet Explorer 9, την οποία μπορούμε να κατεβάσουμε από εδώ. Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Αλλά μόνο για win7 & vista & όχι για winxp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 γιατι οχι για xp? δε καταλαβα:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Είναι θέμα πολιτικής της εταιρείας, καθώς και τεχνολογικών περιορισμών. Μην ξεχνάμε ότι τα ΧΡ είναι λειτουργικό 10ετίας πλέον και δεν υποστηρίζεται πια. Επίσης, πολλά από τα features του ΙΕ9, όπως το hardware acceleration με χρήση DX10 δε μπορεί να υλοποιηθεί στα ΧΡ. Λογικό και αναμενόμενο για έναν browser που κατασκευάστηκε από την αρχή, όπως λέει η εταιρεία - προφανώς δε γίνεται να βγάζει 2 εκδόσεις διαφορετικές γιατί θα γίνει χάος μετά. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Αν κατεβάσω την beta του Internet Explorer 9, θα μου αναβαθμίσει των IE 8 ή θα'χω δυο ;; Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Αντικαθιστά τον 8. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Όταν χρησιμοποιώ Internet Explorer συχνά πυχνά έρχομαι αντιμέτωπος με σφάλματα όπως αυτό http://img26.imageshack.us/img26/2609/errordu.png ξέρει μήπως κανένας γιατί το κάνει αυτό? (Ie 7, Windows XP Home Sp2) :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Όταν χρησιμοποιώ Internet Explorer συχνά πυχνά έρχομαι αντιμέτωπος με σφάλματα όπως αυτό http://img26.imageshack.us/img26/2609/errordu.png ξέρει μήπως κανένας γιατί το κάνει αυτό? (Ie 7, Windows XP Home Sp2) :worry: Αν δε στο κάνει με άλλους browser κοίτα μήπως έχει κολλήσει κάτι ο υπολογιστής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Πώς κάνω αναζήτηση στον Internet Explorer 8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts