johnthegreek Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Γειά σας.Τις τελευταίες ημέρες ο Internet Explorer 7 κολλάει συνέχεια όταν μπαίνω στο Myphone.gr!(π.χ Ανοίγω το Wind Forum και μόλις ανοίγω ένα άλλο tab απο το Chat & Fun ή όταν πάω να διαβάσω κάτι ή πάω να απαντήσω κ.α) ο Internet κολλάει με αποτέλεσμα να τον ξανανοίγω αμέτρητες φορές!!:mad::mad:.Έχω δοκιμάσει και σε άλλα Forum και site να ανοιγω-κλείνω tabs,να απαντάω σε θέματα,να διαβάσω κ.α αλλά ο Internet Explorer δεν κολλάει με τίποτα~!:cool:.Σας παρακαλώ πείτε μου πως μπορώ να το φτιάξω γιατί η γραμματοσειρά του Firefox δεν μου αρέσει (:lol:) με αποτέλεσμα να μην τον χρησιμοποιώ ποτέ!. Please Help~!:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Πώς μπορώ να αποτρέψω την εμφάνιση της μπάρας που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Θα αμαρτήσω σήμερα και θα ανοίξω Explorer... Tools->Internet Options->Security->Custom Level και ενεργοποιείς ότι χρειάζεται για να τρέχεις ActiveX (στο τέλος της πρότασης γράφει Click here for options. Ρίξε μια ματια) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Το Click here for options δυστυχώς είναι πολύ γενικό. Πήγα εκεί που μου είπες, πείραξα ένα-δύο αλλά δεν άλλαξε τίποτα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Απο in.gr κενό ασφαλείας στον ΙΕ... σιγά το νέο θα μου πείτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Εγώ θα σου προτείνω μια πολύ καλύτερη λύση. Να βάλεις opera ή firefox για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 .Σας παρακαλώ πείτε μου πως μπορώ να το φτιάξω γιατί η γραμματοσειρά του Firefox δεν μου αρέσει (:lol:) με αποτέλεσμα να μην τον χρησιμοποιώ ποτέ!. Please Help~!:cry::cry: Ένας επιπλέον λόγος να συνηθίσεις την γραμματοσειρά του Firefox :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Δηλαδή πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Πήγα εκεί που μου είπες, πείραξα ένα-δύο αλλά δεν άλλαξε τίποτα. :( Μπορείς να ανεβάσεις ένα screen-shot? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Δηλαδή πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι. Σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω πως ναι. Είναι ένα πρόγραμμα που δεν έχει τίποτα να προσφέρει. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Μπορείς να ανεβάσεις ένα screen-shot? Screenshot από τις ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Κινέζοι κατάφεραν να σπάσουν τον Explorer;;; :blink: Mετά από μια μεγάλη επίθεση που έγινε τις προηγούμενες μέρες στον internet explorer, η Microsoft προτρέπει τους πελάτες της να χρησιμοποιούν ανταγωνιστικά προγράμματα περιήγησης για να σερφάρουν στο internet. Ο δημοφιλής browser δεν είναι πλέον ασφαλής μετά την επίθεση που δέχτηκε από Κινέζους hackers, οι οποίοι μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τα κενά ασφαλείας που υπάρχουν στην τελευταία έκδοση του Internet Explorer και έτσι να «μολύνουν» εκατομμύρια υπολογιστές σε παγκόσμιο επίπεδο. Από τη Microsoft δηλώνουν ότι κάνουν ότι μπορούν για την επίλυση του προβλήματος, αλλά για την ώρα ο Internet Explorer δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για την περιήγηση στο internet. Προγραμματιστές προειδοποιούν ότι αυτή η επίθεση θα μπορούσε να δώσει σε εγκληματικές οργανώσεις αριθμούς και κωδικούς πιστωτικών καρτών, τραπεζικών λογαριασμών καθώς και να πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικές μεταφορές ποσών. Το επίσημο ποσοστό της μόλυνσης είναι πράγματι αρκετά χαμηλό, αλλά η πελατειακή βάση της Microsoft είναι τόσο μεγάλη που υπάρχουν φόβοι για περαιτέρω μόλυνση και άλλων υπολογιστών. των Γιάννη Ρολάκη, Νίκου Ηλιόπουλου Πηγή fatsimare.net Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Screenshot από τις ρυθμίσεις? Ναι. Κινέζοι κατάφεραν να σπάσουν τον Explorer;;; :blink: Γιατί σου κάνει εντύπωση? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Ορίστε οι ρυθμίσεις που έχω κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 άσε τον explorer και βάλε firefox! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Το είπαμε αυτό, χρειάζομαι όμως και τον ΙΕ για τους δικού μου λόγους (πχ δοκιμές site). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Ορίστε οι ρυθμίσεις που έχω κάνει. Tις ρυθμίσεις που λενε "Download unsigned ActiveX" και "Initialize script and ActiveX marked as not safe" κάν' τες "Prompt". Αν δεν δουλέψει βάλε τις παλιές ρυθμίσεις και πλέον σηκώνω τα χέρια ψηλά. Αλήθεια σε ποια site σου δεν μπαίνει και σου βγάζει αυτά τα μυνήματα? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Τα άλλαξα αλλά δεν έγινε τίποτα. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια. Ένα από τα site που μου το εμφανίζει είναι και το myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Τα άλλαξα αλλά δεν έγινε τίποτα. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια. Ένα από τα site που μου το εμφανίζει είναι και το myphone. Είναι να τρελλαίνεσαι! Έχουμε ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις (υπο την προϋπόθεση ότι έκανες τις αλλαγές που σου είπα πιο πάνω) και μπαίνω κανονικά χωρίς πρόβλημα! WTF!!! Δοκίμασε να κάνεις το Security Level "Low" να δούμε αν θα μπει (όπως κατάλαβες δεν μου αρέσει να τα παρατάω). Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Trusted sites: Low Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Trusted sites: Low Μπήκε δηλαδή χωρίς να σου βγάλει μήνυμα σφάλματος? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Με το τελευταίο update της microsoft δεν έχει λυθεί το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Δεν το έχω κάνει. Αν κάνω αναβάθμιση από τον 6.0 σε νεότερο ΟΛΑ θα γίνουν αυτόματα, χωρίς να μου πειράξει ρυθμίσεις, favorites κλπ κλπ ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Όχι, δεν θα πειράξει τίποτα. Ακόμα κι αν βάλεις Firefox, ο Firefox θα παρει τις ρυθμίσεις απο τον explorer. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Η Microsoft στις 17-12-2008 έβγαλε νέα ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας λόγω των κινέζων hackers.Μόλις κατεβάσετε το patch της Microsoft θα μπορείτε και πάλι να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 7 με ασφάλεια. Οι χρήστες των Windows XP θα μπορούν να κατεβάσουν το patch από ΕΔΩ. Οι χρήστες των Windows Vista θα μπορούν να κατεβάσουν το patch από ΕΔΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts