GregDel Δημ. January 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Σημαντική είδηση !!!!!!! Για όλους όσους υπήρξαν Θύματα των αριθμών 901 *** (της Μακναν που τα είχε πάρει με φορητότητα από την La***t) "...Ο ΟΤΕ υποχρεώνεται να απέχει από τη διεκδίκηση της είσπραξης από τους καταγγείλαντες συνδρομητές των ποσών που αντιστοιχούν σε χρήση υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας μέσω της κλήσης αυτών των τηλεφωνικών αριθμών αυξημένης χρέωσης..." απόσπασμα διάταξης που εκδώθηκε από την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων http://www.eett.gr ) χθες τετάρτη 17/1/2007. Πηγή ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/01/17/1290165.htm Επίσημη ανακοίνωση ΕΕΤΤ http://www.eett.gr/opencms/sites/EETT/NewsReleases/PressReleases/DT_17_01_07.html ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΕΤΤ ΟΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ FAX ΚΑΙ EMAIL. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ !!!!!! Στοιχεία Επικοινωνίας ΕΕΤΤ Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 60, Μαρούσι, Τ.Κ. 15125 Τηλ: 210-6151000 Fax: 210-6105049 email: info@eett.gr Πολύ χρήσιμο... ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Κι οτι ετοιμαζομουν να το ποσταρω :) Ευτυχως επεσε δημοσιοτητα στο θεμα και επενεβη η ΕΕΤΤ (αρκετα αναμενομενο). Αλλιως θα τα πληρωνατε παιδια κανονικα και με το νομο :ninja: Ελπιζω να γινει καμια αναφορα και στα καναλια για να σωθουν και οσοι δεν διαβαζουν myPhone! Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GregDel Δημ. January 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Κι οτι ετοιμαζομουν να το ποσταρω :) Ευτυχως επεσε δημοσιοτητα στο θεμα και επενεβη η ΕΕΤΤ (αρκετα αναμενομενο). Αλλιως θα τα πληρωνατε παιδια κανονικα και με το νομο :ninja: Ελπιζω να γινει καμια αναφορα και στα καναλια για να σωθουν και οσοι δεν διαβαζουν myPhone! ... επίσης έστειλα mail στην υπεύθυνη του θέματος στην ΕΕΤΤ ρωτώντας της τί γίνεται με τους λογαριασμούς που έχουν ήδη πληρωθεί (και δε γινόταν να μην πληρωθούν)... όταν πάρω απάντηση θα σας ενημερώσω... ... μήπως ξέρει κανείς τίποτα σχετικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liondani Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Έστειλα στο zougla@alter.gr ,υπόψιν του κ. Τριανταφυλόπουλου Μάκη, το link του θέματός μας. Μήπως γίνει το θέμα και ευρύτερα γνωστό από τα ΜΜΕ. Θα βοήθαγε ώστε να βρουν το δίκιο τους χιλιάδες Ελλήνων. Αν και εσείς επιθυμείτε το ίδιο με εμένα, στείλτε και εσείς email. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Τι εννοείς να γίνει ευρύτερα γνωστό;Αφού έχει αναφερθεί η υπόθεση εκτενώς από τα κανάλια,από εφημερίδες και από ειδησιογραφικά sites. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnathinaios Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Παιδια έπεσα κι εγώ θύμα των dialers με αποτέλεσμα ο τελευταίος λογαριασμος του οτε να ερθει 900 ευρω. Βεβαια η δική μου περίπτωση δεν υπαγεται στην απάτη που εγινε γνωστή τελευταία απλα θα ηθελα να ξέρω αν με αφορμη αυτη μπορω καπου να βρω το δικιο μου. Και τι ειρωνια προκειται για τον τελευταιο λογαριασμο πριν την διακοπη του τηλεφώνου αφου έφυγα απο Ξάνθη μετα απο 10 χρόνια χρησης του ιντερνετ. Τελικα ποτε δεν μπορεις να εισαι σίγουρος οτι δεν θα την πατήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Παιδια έπεσα κι εγώ θύμα των dialers με αποτέλεσμα ο τελευταίος λογαριασμος του οτε να ερθει 900 ευρω. Βεβαια η δική μου περίπτωση δεν υπαγεται στην απάτη που εγινε γνωστή τελευταία απλα θα ηθελα να ξέρω αν με αφορμη αυτη μπορω καπου να βρω το δικιο μου. Και τι ειρωνια προκειται για τον τελευταιο λογαριασμο πριν την διακοπη του τηλεφώνου αφου έφυγα απο Ξάνθη μετα απο 10 χρόνια χρησης του ιντερνετ. Τελικα ποτε δεν μπορεις να εισαι σίγουρος οτι δεν θα την πατήσεις Οι κλησεις ειναι προς αριθμους εντος Ελλαδος; :confused: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liondani Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Τι εννοείς να γίνει ευρύτερα γνωστό;Αφού έχει αναφερθεί η υπόθεση εκτενώς από τα κανάλια,από εφημερίδες και από ειδησιογραφικά sites. :confused: ΚΑΝΕΝΑΣ όμως δεν έχει δώσει οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν όσοι εξαπατήθηκαν. Στοιχηματίζω ότι τα περισσότερα θύματα δεν γνώριζουν για την απόφαση της ΕΕΤΤ. (Οτι υποχρεώνει δηλ. τον πΟΤΕ να μην διεκδικήση τα χρήματα όσων το κατήγγειλαν στην ΕΕΤΤ). Δεν διαβάζουν όλοι MYPHONΕ ούτε μπαίνουν όλοι στο site http://www.eett.gr Δηλ. θες να μου πεις ότι αν πάει κάποιος εξαπατημένος να πληρώσει τον λογαριασμό του πΟΤΕ ο πΟΤΕ δεν θα το δεχθει επικαλούμενος απόφαση εναντίον του ??? Δεν το νομίζω. Έαν ήταν έτσι θα έπρεπε να μην είχε χρεωθεί κανένας μετά τον αύγουστο του 2006 εξαιτίας αυτών των dialers αφού η ΕΕΤΤ είχε υποχρεώση τον πΟΤΕ να κάνει φραγή στα συγκεκριμένα νούμερα 901 *** Σας παραπέμπω πάλι στην απόφαση της ΕΕΤΤ στις 07/08/2006 : http://www.eett.gr/opencms/sites/EET...DT_070806.html άρα λοιπόν δεν είχε εφαρμόσει την οδηγία αφού και μετά την 7/8/2006 τα συγκεκριμένα νούμερα χρέωναν! Ποιός λοιπόν μου εγγυάτε ότι αυτή την φορά θα αλλάξει η αλλαζονική αυτή συμπεριφορά...? Προφανως τα κέρδη που προκύπτουν από την μη τήρηση τών οδηγιών είναι πολλαπλάσια του όποιου προστίμου του επιβάλεται... ΑΝ του επιβάλλεται. Κλείνοντας λοιπόν θεωρώ ότι πρέπει να γίνει ευρύτερα γνωστό το πώς θα πρέπει οι εξαπατηθέντες να ενεργήσουν για να βρουν το δίκιο τους (να ενημερωθούν ότι πρέπει να καταγγείλουν το γεγονός στην ΕΕΤΤ κτλ.) το να μάθουν από τα ΜΜΕ ότι εξαπατήθηκαν ... μάλλον και οι ίδιοι το είχαν υποψιαστεί... έτσι δεν είναι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liondani Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Παιδια έπεσα κι εγώ θύμα των dialers με αποτέλεσμα ο τελευταίος λογαριασμος του οτε να ερθει 900 ευρω. Βεβαια η δική μου περίπτωση δεν υπαγεται στην απάτη που εγινε γνωστή τελευταία απλα θα ηθελα να ξέρω αν με αφορμη αυτη μπορω καπου να βρω το δικιο μου. Και τι ειρωνια προκειται για τον τελευταιο λογαριασμο πριν την διακοπη του τηλεφώνου αφου έφυγα απο Ξάνθη μετα απο 10 χρόνια χρησης του ιντερνετ. Τελικα ποτε δεν μπορεις να εισαι σίγουρος οτι δεν θα την πατήσεις Μια καλή αρχή είναι να το καταγγείλεις στην ΕΕΤΤ γραπτώς. Στοιχεία Επικοινωνίας ΕΕΤΤ Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 60, Μαρούσι, Τ.Κ. 15125 Τηλ: 210-6151000 Fax: 210-6105049 email: info@eett.gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Μια καλή αρχή είναι να το καταγγείλεις στην ΕΕΤΤ γραπτώς. Στοιχεία Επικοινωνίας ΕΕΤΤ Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 60, Μαρούσι, Τ.Κ. 15125 Τηλ: 210-6151000 Fax: 210-6105049 email: info@eett.gr Το e-mail των καταγγελιών είναι το katanalotes@... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnathinaios Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Τα νουμερα είναι απο 9019023789-806 δούλεψε για 4 μερες μεχρι να τον βρω τον διαολο και για καθε κληση διαρκειας 10 λεπτων (μετα με πετουσε εκτος ιντερνετ) χρεωνε 460 μοναδες. Αφηστε παιδια πολυ υπουλο και την πατησα σαν πρωταρης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Τα νουμερα είναι απο 9019023789-806 δούλεψε για 4 μερες μεχρι να τον βρω τον διαολο και για καθε κληση διαρκειας 10 λεπτων (μετα με πετουσε εκτος ιντερνετ) χρεωνε 460 μοναδες. Αφηστε παιδια πολυ υπουλο και την πατησα σαν πρωταρης. Είμαι πολύ περίεργος..firewall είχες στο pc σου; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Τα νουμερα είναι απο 9019023789-806 δούλεψε για 4 μερες μεχρι να τον βρω τον διαολο και για καθε κληση διαρκειας 10 λεπτων (μετα με πετουσε εκτος ιντερνετ) χρεωνε 460 μοναδες. Αφηστε παιδια πολυ υπουλο και την πατησα σαν πρωταρης. Παιδια έπεσα κι εγώ θύμα των dialers με αποτέλεσμα ο τελευταίος λογαριασμος του οτε να ερθει 900 ευρω. Βεβαια η δική μου περίπτωση δεν υπαγεται στην απάτη που εγινε γνωστή τελευταία Οι Αριθμοί που αναφέρεις είναι της ΜΑΚΝΑΝ σύμφωνα με το τιμολόγιο του ΟΤΕ http://www.oteshop.gr/pdf/alladiktya.pdf δες στην σελίδα 7 Άρα και η δική σου περίπτωση υπάγεται στην γνωστή απάτη της ΜΑΚΝΑΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnathinaios Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Ναστε καλα ρε παιδια για την υποστηριξη πραγματικα ειχα αρχισει να το παιρνω απφαση οτι δεν γινεται τιποτα. Μου φαινεται ακομα ακατανοητο πως μπηκε dialer στον υπολογιστη αφου εδω και καιρο δεν κατεβαζω τίποτα, μονο καποιες ωρες πλοηγηση σε δυο τρεις σελιδες. Βεβαια κι εγω δεν εχω καποιο firewall πιστευοντας οτι ειμαι καλυμενος με αυτα που υπαρχουν στα windows και λογω διπλωματικης τον τελευταιο καιρο δεν εκανα ελεγχους για spyware. Ειναι να μην κατσει στραβη. Τελοσπαντων θα περιμενω να δω τι θα γινει με το θέμα αν και δεν ειμαι αισιόδοξος. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 ...Τελοσπαντων θα περιμενω να δω τι θα γινει με το θέμα αν και δεν ειμαι αισιόδοξος.... Να μην περιμένεις τίποτα. Κάνε άμεσα καταγγελία στην ΕΕΤΤ ώστε να μην πληρώσεις το ποσό. Εφόσον η απόφαση της ΕΕΤΤ καλύπτει ακριβώς την περίπτωσή σου, περιμένοντας χωρίς να κάνεις τίποτα μόνο τα χρήματά σου θα χάσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnathinaios Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Την καταγγελια ουτως η αλλως την εχω στο αυριανο προγραμμα σκεψου οτι μολις εγινε γνωστο το θεμα πηγα στο α.τ. ξανθης για να επικοινωνίσω με την διωξη ηλεκτονικου εγκληματος. Μιλουσα για την γενικοτερη έκβαση της υποθεσης και επιπλεων δεν πιστευω οτι αν πηγαινα αυριο στον οτε να κανω π.χ. μια καινουργια συνδεση στο ονομα μου στη μυτιληνη θα με εξυπηρετουσαν με μεγαλη προθυμια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liondani Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=162742 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liondani Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Μα Μιλάει από μόνο του . Εταιρεία που να ασχολείτε με Περιοδικά και με Τηλεπικοινωνίες η εξής μία http://www.maknan.gr/prices.asp χρέωση 3,558 το λεπτό δηλαδή 213 ευρώ η ώρα !!! http://www.vres.gr/company.php?company_id=215667 ΜακΝαν = Μάκης Νάνσυ :X (Αυτό το ζευγάρι σας κατέστρεψε παίδες...:X ) Βλέπεις αν θέλεις να προικήσεις την "ΝΥΦΗ" και δεν μπορείς...:X Τον "κ." Μάκη τον γοήτευε από παλιά η ιδέα των ΡΟΖ τηλ. σωστά ??? ... και :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos91a Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Για την κατάσταση αυτή, φταίει κατά τη γνώμη μου ο ΟΤΕ. Και για να το αιτιολογήσω, δεν μπορεί ο ΟΤΕ από τη μία να μας δίνει συμβουλές για την αντιμετώπιση των dialers http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=330&hop=h#faq4 στις οποίες ουσιαστικά διαφημίζει την υπηρεσία φραγής κλήσεων, μία υπηρεσία την οποία εξακολουθεί να χρεώνει πανάκριβα http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=206&hop=h άσχετα εάν υπάρχει πρωσωρινή διάταξη περί μη χρέωσής της. http://www.eett.gr/opencms/sites/EETT/NewsReleases/PressReleases/DT31_08_06.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeusdias20 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Den mou les giati xafnika yparxei apoliti siopi gia to 8ema? Posa sas erixe o Tsakanikas gia na min synexistei to 8ema? Kala oute mia grammi pleon gia tin ypo8esi? A8anati Ellada me ta Ladomata sou!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Den mou les giati xafnika yparxei apoliti siopi gia to 8ema? Posa sas erixe o Tsakanikas gia na min synexistei to 8ema? Kala oute mia grammi pleon gia tin ypo8esi? A8anati Ellada me ta Ladomata sou!!!!! Τι ειναι αυτα που λες φιλε μου;...τωρα μας προσβαλεις! :mad: Και ποιος ειναι αυτος ο Τσακανικας; Εμεις δεν πηραμε ουτε ελαιολαδα, ουτε λεφτα! Απλα τα παιδια κερδισανε κατι ταξιδακια σε ενα διαγωνισμο και γι'αυτο δεν γραφουνε τοσο τακτικα :rolleyes: Εγω το δικο μου το κανονισα το καλοκαιρι...μηπως να σε βαλουμε κι εσενα στη λιστα; Σε ποια χωρα θες να πας πες μας μονο! (εννοειται ολα τα εξοδα πληρωμενα! :wink:) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoGotHeTiS Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Εν τέλη πληρώσαν τα ποσά όσοι από το forum εξαπατήθηκαν? Θύμα και ένας γνωστός μου και βρήκα αυτό το topic μέσω google.. Παράθεση http://www.pyrgadikia.gr We trust in god...Our god is PAOK! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 τελικά βγήκε απόφαση και αντιλογίζονται μαζι με τους τόκους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnathinaios Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Παιδια εγω λογω στρατου έχασα τη συνεχεια με αυτό το θέμα αλλά απ οτι μου λεει ο πατέρας μου στο σπιτι συνεχίζουν να ερχονται λογαριασμοι του οτε που ζητανε τα χρήματα και φυσικα εντοκα. Θα μπορουσε να μου πει κάποιος τι γίνεται απο δω και πέρα γιατι εγω μάλλον κακως επαναπαυτικα στη καταγγελια στην εεττ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts