stella711 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Η κολλητή μου γνώρισε μια κοπέλα που ονομάζεται Χριστονύφη (οι γονείς της πρέπει να τη σιχαίνονται!!! :p) Και δυο άκυρα επώνυμα που άκουσα: Ξεκάρφωτος και Χαρτοφύλακας!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Εγω σε μια ταινια ειδα χθες μια που τη λενε ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΞ στο επωνυμο,,,,ειναι μεταφραστρια:D Και δυο άκυρα επώνυμα που άκουσα: Ξεκάρφωτος και Χαρτοφύλακας!!!!!! Επισης εχω μια ξαδερφη που τη λενε Ερασμια:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Επισης εχω μια ξαδερφη που τη λενε Ερασμια:) Συγγενείς θα'ναι οι χαρτοφύλακες!!! :p Με τόσα χάλια ονόματα που κυκλοφορούν το Ερασμία μια χαρά ακούγεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marilita Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 *****λα? :lol: τι εθνικοτητας ειναι? :blink: ισπανιδα, αλλα μπερδεμενη καταγωγή!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Τσ-μπουκελης :lol: Ιατρος :cool: Εdit : Ωχ , λογοκριθηκαμε ! Κατσε να το φτιαξω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Τσ-μπουκελης :lol: Ιατρος :cool: Εdit : Ωχ , λογοκριθηκαμε ! Κατσε να το φτιαξω .. Τσ!μπουκας:οπτικος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 υπαρχει και τσιμπ0υκης δικηγορος:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 ηδυλη(κατι τετοιο ειδα σε τιτλους τελους) έυμα ζωγραφια Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Πολλα περιεργα ακουμε καθε μερα στο 11888. Μερικα πετυχημενα: Αρκουδα Μαρια, Τομπουλογλου Ιωαννα, Κοτσυφας , Ρεβύθη Μαρια, Τρι@ρχιδης, και αλλα πολλά.(στην αρχη τα σημειωνα, ομως πλέον δεν μου κανει εντύπωση ότι ονομα και να ακουσω.Η πλάκα ειναι ότι γελάνε και αυτοί που μας τα ζητάνε.Στην Τομπουλογλου ειχαμε γελάσει πολύ...) Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 υπαρχει και τσιμπ0υκης δικηγορος:p Εγώ έχω καθηγητή Τσιμπ0ύκη. Επίσης σε θυροτηλέφωνο έχω δει το Τσιμπ0ουκλής! :p Είχα και φωτο αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη! Και ένα άλλο άκυρο: Γνώρισα μια κοπέλα που το μικρό της ήταν Ύρια. Την ρώτησα από που βγαίνει και μου λέει "από το ΚυριαΚΗ αν βγάλεις το Κ- και το -κη.... :blink: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Έχω ένα φύλο που το επίθετο του είναι...Χαρτοφύλακας.Μια μέρα ρωτήσαμε την κυρία των Αγγλικών πως θα γράφει ο Βασίλης το όνομα του και της είπαμε Bill Briefcase;;:lol::lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Έλενα ..... http://www.youtube.com/watch?v=jF1efzgb_Wo :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MandyGR Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Επιθετα: Βουνοτρυπιδης=ο οφθαλμιατρος μου Σκλαβούνου= η δασκαλα μου στο πιανο Κυροζινης=καπου σε μια ταμπελα στο δρομο το ειδα αυτο Ονοματα: Χρυσανθος Αταλαντη Παστροθοδωρα Χρυσοβαλαντης Ζαχαρενια Επισης ιστορια απο το στρατο ηταν ενας φανταρος που τον ειχαν στα γραφεια και τον ελεγαν Προβατακη ενω υπηρχε ενας ανωτερος του που τον ελεγαν Κατσικη.. Ε καποια στιγμη ο Προβατακης επρεπε να τηλεφωνησει σε αυτον τον ανωτερο και με το που το σηκωνει ο αλλος λεει¨Γεια σας ο κ.Κατσικης?Προβατακης εδω"....Φανταζεστε την αντιδραση του ανωτερου μεχρι να λυθει η παρεξηγηση!!!!!:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Loukoumaki_ Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Είχα μια συμφοιτήτρια που την έλεγαν Χαρά Πίπα (όποτε υπογράφαμε παρουσιολόγιο γινόταν ο χαμός!) κ έναν καθηγητή μαθηματικών στο φροντιστήριο που τον έλεγαν Τσιμπούρη!http://i197.photobucket.com/albums/aa223/LoreGabry/cipollino.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 απο θυροτηλεφωνο http://www.imageshack.gr/files/fsj53ki125mprz10qdku.jpg Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Tην γιατρό μου την λένε Χαλουμακη! Χρυσαν8η Χαλουμακι!! Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 στην ένδοξη λαμία όπου σπουδάζω έχει τα πιο αστεία επίθετα. ένα θα σας πω που τα καλύπτει όλα: κώστας φρίκης επάγγελμα οδοντίατρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 στην ένδοξη λαμία όπου σπουδάζω έχει τα πιο αστεία επίθετα. ένα θα σας πω που τα καλύπτει όλα: κώστας φρίκης επάγγελμα οδοντίατρος Τι, συνάδελφος της φρικ οφ νατσουρ:wink::D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 ρεμπελος κατσικας πετσας τσ*μπουκης(κοιταξτε βιβλιο νεολλην. γλωσσας γ' λυκειου πισω στους συγγραφεις) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Σε διάφορες περιοχές υπάρχουν ασυνήθιστα και συχνά αστεία ονόματα κατά παράδοση ή από τοπικούς αγίους. πχ το Μαύρα (γυναικείο μικρό όνομα στη Ζάκυνθο, Αγία Μαύρα -[Maura]) ή το Τσαμπίκα και Τσαμπίκος στη Ρόδο, που έχει ήδη αναφερθεί. Όταν το είχα πρωτοακούσει νόμιζα ότι μου κάνανε πλάκα :). Στην Τήνο, όπου υπάρχουν πολλοί καθολικοί στο θρήσκευμα, υπάρχουν, για παράδειγμα, τα ονόματα Μόδεστος, Λινάρδος και Ραμπέλα. Αν θυμηθώ κι άλλα θα σας τα γράψω. Οι Βλάχοι στο Ζαγόρι έχουν την βλάχικη ενδοχή του "Παρασκευή", το Βενήρα. (Δεν είμαι σίγουρη για το ήτα.) Το google δεν μου το βγάζει αλλά το έχω ακούσει προφορικά. Ξέρω επίσης μια Αργεντίνα (μικρό όνομα). Και ο πατέρας μου ξέρει κάποιον που τον λένε Σεθέλο. Το goggle μου το έβγαλε όντως ως "Σεθέλος"! Τσεκάρετε και την wikipedia, έχει λίστες με ανδρικά και γυναικεία ονόματα στα ελληνικά και πολλά είναι παράξενα και αστεία. Από υποκοριστικά: Ελίνα από το Κατερίνα και Λιλίκα από το Ασπασία. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TKI Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Eγω ακουσα καποια ονοματα ¨ οπως Ριγωτή ,Μυροφόρα,Θεοπίστης,Μαυργαριτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Μία μυροφόρα είναι στο χωριό μου. Συνηθισμένο ποντιακό όνομα.. :p Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 σε επαγγελματικη καρτα -> Καλτσα Διαλεχτή Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 σε επαγγελματικη καρτα -> Καλτσα Διαλεχτή Ελα ρε συ δεν υπαρχει..:lol: Επισης καπου ειχε παρει το ματι μου γραφειο τελετων με επιθετο Χαρος.:scared: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 σε επαγγελματικη καρτα -> Καλτσα Διαλεχτή Πού πάει ο τόνος? Γιατί είχα μια συμμαθήτρια που το επίθετό της ήταν Καλτσά. Πάντως το όνομά της ήταν άλλο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts