Jump to content

Έρευνα : Βάλτε ένα χεράκι

merianos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απάντησα και εγώ.Παντως μου φάνηκε σαν marketing research για ανοιγμα εταιρείας σχετικα με το Internet.Καλη τύχη παντως
Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin

Το συμπλήρωσα. Καλή τύχη!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

οκ και εγω.τι ερευνα ειναι;
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Ετοιμο και απο μενα.
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

ok . Επικούρωσα κι εγώ :D

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Πήγα να το κάνω και γω... το έκλεισα όταν άρχισαν οι προσωπικές ερωτήσεις (ονοματεπώνυμο , διεύθυνση , mail , δουλειά και τέτοια ..)

Πρώτα απ'ολα ποιος είναι αυτός ο merianos , που εμφανίζεται από το πουθενά και θέλει να του "βάλουμε ένα χεράκι":p , 2ον , εσείς που στείλατε τα στοιχεία σας

(τα αληθινά έστω), ξέρετε που θα πάνε και για πιο σκοπό το κάνατε αυτό?? :confused:

...και όπως είχε πει και παλιά ο Κομφούκιος ( ή Κονγκ Φούτζι ή Κουνγκ-φου-τζου, κυρ. "Διδάσκαλος Κονγκ", 28 Σεπτεμβρίου, 550 π.Χ. - 479 π.Χ.) ...

""Την υπογραφή σου και την ...... να προσέχεις που την βάζεις!""

Ok whatever... εγώ την γνώμη μου είπα επειδή έχω δει απίστευτα στο web τόσα χρόνια!

P.s. την σοβαρότητα της έρευνας, του δημιουργού και της σελίδας την δείχνει σε όλο της το μεγαλείο το τελευταίο tab ....""Eπικουρωση"":hunter:

Ok whatever... εγώ την γνώμη μου είπα επειδή έχω δει απίστευτα στο web τόσα χρόνια!

P.s. την σοβαρότητα της έρευνας, του δημιουργού και της σελίδας την δείχνει σε όλο της το μεγαλείο το τελευταίο tab ....""Eπικουρωση"":hunter:

Από ένα ορθογραφικό κρίνεται η σοβαρότητα της σελίδας???

Δηλαδή στα βιβλία που υπάρχουν ορθογραφικά λάθη, αυτούς πρέπει να τους σκοτώσουμε?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Πήγα να το κάνω και γω... το έκλεισα όταν άρχισαν οι προσωπικές ερωτήσεις (ονοματεπώνυμο , διεύθυνση , mail , δουλειά και τέτοια ..)

Πρώτα απ'ολα ποιος είναι αυτός ο merianos , που εμφανίζεται από το πουθενά και θέλει να του "βάλουμε ένα χεράκι":p , 2ον , εσείς που στείλατε τα στοιχεία σας

(τα αληθινά έστω), ξέρετε που θα πάνε και για πιο σκοπό το κάνατε αυτό?? :confused:

...και όπως είχε πει και παλιά ο Κομφούκιος ( ή Κονγκ Φούτζι ή Κουνγκ-φου-τζου, κυρ. "Διδάσκαλος Κονγκ", 28 Σεπτεμβρίου, 550 π.Χ. - 479 π.Χ.) ...

""Την υπογραφή σου και την ...... να προσέχεις που την βάζεις!""

Βάζεις άλλα στοιχεία και ένα spam email. Και τον βοηθάς και δε διακινδυνεύεις όπως πολύ σωστά είπες. Εμένα μου έκανε εντύπωση σε κάποιο σημείο που ρωτάει όνομα και βάζει σε παρένθεση: "ΠΡΟΣΟΧΗ! Όλα είναι υποχρεωτικά". Τι το χρειάζεται δηλαδή το όνομα? Θα βγάλει ποσοστό πόσες τις λένε Πουλχερία:rolleyes: ?

Βάζεις άλλα στοιχεία και ένα spam email. Και τον βοηθάς και δε διακινδυνεύεις όπως πολύ σωστά είπες. Εμένα μου έκανε εντύπωση σε κάποιο σημείο που ρωτάει όνομα και βάζει σε παρένθεση: "ΠΡΟΣΟΧΗ! Όλα είναι υποχρεωτικά". Τι το χρειάζεται δηλαδή το όνομα? Θα βγάλει ποσοστό πόσες τις λένε Πουλχερία:rolleyes: ?
Γράφει: Υπενθυμίζουμε πως τα όλα πεδία είναι προαιρετικά :ninja: