merianos Δημοσιεύτηκε January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 4, 2007 Kalimera kai kali xronia . . . Tha ithela an exete xrono na apantisete ena erotimatologio stin selida http://nees.awardspace.com/ Thanks a lot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 To συμπληρωσα γρηγορο ηταν... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 etoimos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 ενταξει και απο εμενα. αρκετα γρηγορο ηταν. bug: στο τελος γραφει επικουροση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 ετοιμο! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 απάντησα και εγώ... αν επιτρέπετε τα αποτελέσματα που & από ποιους θα χρησημοποιηθούν και για πιο σκοπό? Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 απάντησα και εγώ.Παντως μου φάνηκε σαν marketing research για ανοιγμα εταιρείας σχετικα με το Internet.Καλη τύχη παντως Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Το συμπλήρωσα. Καλή τύχη! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 ετοιμος και εγω...Στο τελος κοιτα που λεει 'επικουρωση'... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 οκ και εγω.τι ερευνα ειναι; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Ετοιμο και απο μενα. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capten Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Το επικούρωσα και εγώ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Το ορθογραφικό δεν πείραξε κανένα? ...ποιο εύχρηστο και.... Οκ και από εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Οκ κι απο εμένα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 ΟΚ κι απο μενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 ok . Επικούρωσα κι εγώ :D Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Πήγα να το κάνω και γω... το έκλεισα όταν άρχισαν οι προσωπικές ερωτήσεις (ονοματεπώνυμο , διεύθυνση , mail , δουλειά και τέτοια ..) Πρώτα απ'ολα ποιος είναι αυτός ο merianos , που εμφανίζεται από το πουθενά και θέλει να του "βάλουμε ένα χεράκι":p , 2ον , εσείς που στείλατε τα στοιχεία σας (τα αληθινά έστω), ξέρετε που θα πάνε και για πιο σκοπό το κάνατε αυτό?? :confused: ...και όπως είχε πει και παλιά ο Κομφούκιος ( ή Κονγκ Φούτζι ή Κουνγκ-φου-τζου, κυρ. "Διδάσκαλος Κονγκ", 28 Σεπτεμβρίου, 550 π.Χ. - 479 π.Χ.) ... ""Την υπογραφή σου και την ...... να προσέχεις που την βάζεις!"" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Όλα τα πεδία είνα προαιρετικά. Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Ok whatever... εγώ την γνώμη μου είπα επειδή έχω δει απίστευτα στο web τόσα χρόνια! P.s. την σοβαρότητα της έρευνας, του δημιουργού και της σελίδας την δείχνει σε όλο της το μεγαλείο το τελευταίο tab ....""Eπικουρωση"":hunter: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Ok whatever... εγώ την γνώμη μου είπα επειδή έχω δει απίστευτα στο web τόσα χρόνια! P.s. την σοβαρότητα της έρευνας, του δημιουργού και της σελίδας την δείχνει σε όλο της το μεγαλείο το τελευταίο tab ....""Eπικουρωση"":hunter: Από ένα ορθογραφικό κρίνεται η σοβαρότητα της σελίδας??? Δηλαδή στα βιβλία που υπάρχουν ορθογραφικά λάθη, αυτούς πρέπει να τους σκοτώσουμε? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 ok το συμπλήρωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Πήγα να το κάνω και γω... το έκλεισα όταν άρχισαν οι προσωπικές ερωτήσεις (ονοματεπώνυμο , διεύθυνση , mail , δουλειά και τέτοια ..) Πρώτα απ'ολα ποιος είναι αυτός ο merianos , που εμφανίζεται από το πουθενά και θέλει να του "βάλουμε ένα χεράκι":p , 2ον , εσείς που στείλατε τα στοιχεία σας (τα αληθινά έστω), ξέρετε που θα πάνε και για πιο σκοπό το κάνατε αυτό?? :confused: ...και όπως είχε πει και παλιά ο Κομφούκιος ( ή Κονγκ Φούτζι ή Κουνγκ-φου-τζου, κυρ. "Διδάσκαλος Κονγκ", 28 Σεπτεμβρίου, 550 π.Χ. - 479 π.Χ.) ... ""Την υπογραφή σου και την ...... να προσέχεις που την βάζεις!"" Βάζεις άλλα στοιχεία και ένα spam email. Και τον βοηθάς και δε διακινδυνεύεις όπως πολύ σωστά είπες. Εμένα μου έκανε εντύπωση σε κάποιο σημείο που ρωτάει όνομα και βάζει σε παρένθεση: "ΠΡΟΣΟΧΗ! Όλα είναι υποχρεωτικά". Τι το χρειάζεται δηλαδή το όνομα? Θα βγάλει ποσοστό πόσες τις λένε Πουλχερία:rolleyes: ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Βάζεις άλλα στοιχεία και ένα spam email. Και τον βοηθάς και δε διακινδυνεύεις όπως πολύ σωστά είπες. Εμένα μου έκανε εντύπωση σε κάποιο σημείο που ρωτάει όνομα και βάζει σε παρένθεση: "ΠΡΟΣΟΧΗ! Όλα είναι υποχρεωτικά". Τι το χρειάζεται δηλαδή το όνομα? Θα βγάλει ποσοστό πόσες τις λένε Πουλχερία:rolleyes: ?Γράφει: Υπενθυμίζουμε πως τα όλα πεδία είναι προαιρετικά :ninja: Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Το συμπήρωσα και εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 ετοιμος κι εγω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts