NTROPIC Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 καλα το κλειδωμενο hardware ειναι μεγαλη και μακρια ιστορια.Κλασσικο παραεδειγμα τα κλειδωμενα pix.pipelines και οι underclocked πυρηνες στις gfx cards. Στη δικη μας περιπτωση(6800) μπορει να ενεργοποιηθει το g πρωτοκολλο του wifi μεσω regedit.Για το ραδιο που το σκαλισα ομως δεν εβγαλα ακρη Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Prosopika pisteuo kata 99% pos exei to kikloma gia to fm apla einai "kleidomeno".Logika exoun mia grami paragogeis kai analoga tin topo8esia exoun energopiimenes i apenergopiimenes tis sigekrimenes leitourgies. Αυτο ειναι.Οι ασιατικες αγορες ειναι πολυ απαιτητικες στη υπαρξη ραδιοφωνου σε τετοιες συσκευες. Η καθημερινη χρηση ραδιοφωνου στην Ασια ξεπερναει κατα πολυ σε ποσοστο την Ευρωπη και τις Η.Π.Α Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Ενεργοποίησες το wifi g? και πως το επιβεβαίωσες ότι όντως λειτουργεί σε g και όχι σε b? το σύγκρινες με κάποιο laptop? Αν είναι πες μας τι αλλαγές έκανες στη registry, έχει ενδιαφέρον νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Ενεργοποίησες το wifi g? και πως το επιβεβαίωσες ότι όντως λειτουργεί σε g και όχι σε b? το σύγκρινες με κάποιο laptop? Αν είναι πες μας τι αλλαγές έκανες στη registry, έχει ενδιαφέρον νομίζω +1 και από μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonine Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 kai..agorasa...tin...6815..me..rom..1.10.05..ell ti..kanoume..tora?.kanena..kalo..game...i..prog? Παράθεση leonine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Re pedia pos mporoume apo registri na energopiisoume to wifi g.Opios to exei kanei as mas dosei ta fota tou!!! Gia free progs kai games http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php http://ppc.palmopensource.com/ Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonine Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 thanksssss Παράθεση leonine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonine Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 pos..allazo..glossa..sto..keyboard? kai..den..ennow..na..valo..ena..aggliko..gramma katalathos..mia..fora..to..ekana,einai..kati..san..to.. alt+shift..ton..windows...pou..allazei..glossa kserei..kaneis? Παράθεση leonine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Πάτα γρήγορα δύο φορές το au. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonine Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 petixe.. thanks..a..lot Παράθεση leonine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 μα δεν ειναι λιγο κουφο οτι ενα μονο hp εχει ραδιο και ολα τα υπολοιπα οχι? Πάντως και εγώ απο ότι διαβάζω σε ξένα site έχει radio απλά πρέπει μάλλον να του βάλεις άλλη rom! Αυτά διαβάζω αυτά σας λέω!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Πάντως και εγώ απο ότι διαβάζω σε ξένα site έχει radio απλά πρέπει μάλλον να του βάλεις άλλη rom! Αυτά διαβάζω αυτά σας λέω!!:) δεν διαφωνω φιλε μου,αλλα ελλαδα δεν νομιζω να υπαρχει κανενα που να εχει radio,εκτος κι αν το χει φερει απο εξωτερικο που εκει δεν ξερω τι γινεται. παντως ολη η πρωτη παρτιδα δεν εχει ραδιο,τωρα πως μπορει να <<ετυχε>> να εχει μονο 1 δεν το καταλαβαινω;) συλλεκτικο θα ειναι:lol: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 λιγα λες,πολλα καταλαβαινουμε ;) και η συγχιση καλα κραττει http://forums1.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?threadId=1077572&admit=-682735245+1169413499276+28353475 Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 λιγα λες,πολλα καταλαβαινουμε ;) και η συγχιση καλα κραττει http://forums1.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?threadId=1077572&admit=-682735245+1169413499276+28353475 Για το ίδιο θέμα βλέπω οτι η σύγχιση καλά κρατεί και στα ξένα forum πάντως! Άντε να δούμε θα βρεθεί λύση?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Λοιπον παιδια,το πηρα κι εγω χθες απο το Πλαισιο!Και παρατηρησα οτι μεσα στις ρυθμισεις/συστημα,εχει ενα εικονιδιο που λεει GPS!!Τι "παιζει" μ'αυτο?Και παρεπιπτοντως να σας πω,σχετικα με το ραδιο,δεν βλεπω να υπαρχει κατι σχετικο!Ουτε μεσα στα"Windows"...Eχω την 1.10.05 ELL εκδοση. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Λοιπον παιδια,το πηρα κι εγω χθες απο το Πλαισιο!Και παρατηρησα οτι μεσα στις ρυθμισεις/συστημα,εχει ενα εικονιδιο που λεει GPS!!Τι "παιζει" μ'αυτο?Και παρεπιπτοντως να σας πω,σχετικα με το ραδιο,δεν βλεπω να υπαρχει κατι σχετικο!Ουτε μεσα στα"Windows"...Eχω την 1.10.05 ELL εκδοση. Tιποτα. Πρεπει να εχεις αλλο GPS.:p Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Tιποτα. Πρεπει να εχεις αλλο GPS.:p OK!Καταλαβα...ευχαριστω παντως. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 kati den paei kala edw. Osoi dilwsan oti exounradiofono pou leitourgei den kataferan na to apodixoun i estw nadwsoun perissoteres plirofories opote..... Ekei pou akous polles fraoules pare mikro kalathi Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martyras Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Και παρεπιπτοντως να σας πω,σχετικα με το ραδιο,δεν βλεπω να υπαρχει κατι σχετικο!Ουτε μεσα στα"Windows"...Eχω την 1.10.05 ELL εκδοση. Και γω από Πλαίσιο το τσίμπησα, με το ίδιο firmware και ούτε εμένα δείγμα της εφαρμογής Radio μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 H efarmogi tou radiofonou briskete mesa sto directory ton windows.Einai hidden.Ego ti brika me to resco explorer. Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Παντως παιδια εμενα δεν μου αρεσε και τοσο τελικα και λυπηθικα τα 550 ευρω που εδωσα!Ευτιχως ομως,επιδει ηταν ολοκαινουργιο(μιας μερας),το εδωσα πισω και πηρα το Htc Ρ4350!Προς το παρον,αν εξερεσουμε τον επεξεργαστη,που δεν με διαφερει και τοσο,δειχνει να ειναι αρκετα καλυτερο και πιο ομορφο κατα τη γνωμη μου. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Το πλαίσιο το πουλάει με ενσωματωμένο GPS, άρα λογικά θα έχει και ράδιο... Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Το πλαίσιο το πουλάει με ενσωματωμένο GPS, άρα λογικά θα έχει και ράδιο... Γ. Στο site πάντως δεν λέει τπτ για GPS ούτε για ραδιόφωνο. Λογικό αφού είναι το 6815... Μπορείς μήπως να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Σήμερα το πρωί είμουν εκεί και το έχουν 549, και στο καρτελάκι γράφει "Ενσωματωμένο GPS". Δεν δίνει πρόγραμμα μαζί. Αν θες κάνε τους ενα τηλ....στο κατάστημα της Κηφισιάς το έιδα, δεν μπορώ να σου πώ περισσότερα... Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Λοιπόν πήρα τηλέφωνο διότι μου φάνηκε παράξενο, και δεν θέλω να σας λέω μπουρδες....Εχουν γράψει λάθος στο ταμπελάκι....χιλια σορρυ παιδιά :( Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts