21century Δημοσιεύτηκε January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2007 Θεσμός έχει γίνει πλέον η ανταλλαγή ευχών στη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS, ενώ κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που επιλέγουν το κινητό τους τηλέφωνο, για να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσαν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, σχετικά με την κίνηση που παρατηρήθηκε στα δίκτυά τους τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Cosmote, από τις 24 Δεκεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου 2007 τα γραπτά μηνύματα που έστειλαν οι πελάτες της εταιρείας ανήλθαν σε 15,2 εκατ. παρουσιάζοντας αύξηση 13%. Υπενθυμίζεται ότι για όγδοη συνεχή χρονιά η Cosmote θα διαθέσει μέρος των εσόδων από τα γραπτά μηνύματα της Πρωτοχρονιάς σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις. Στη Vodafone, από τις 24 Δεκεμβρίου έως και την 1η Ιανουαρίου εστάλησαν 82.670.000 γραπτά μηνύματα SMS. Την ημέρα των Χριστουγέννων εστάλησαν 11.245.000 και την Πρωτοχρονιά 17.530.000. Από την πλευρά της η ΤΙΜ ανακοίνωσε ότι στο διάστημα από 24/12 έως 1/1/2007 εστάλησαν 45,94 εκατ. μηνύματα, αυξημένα κατά 17% σε σχέση με πέρσι. Τα Χριστούγεννα εστάλησαν 7,39 εκατ. μηνύματα, ενώ τις τρεις πρώτες ώρες της Πρωτοχρονιάς εστάλησαν 4,16 εκατ. μηνύματα, αυξημένα κατά 19% σε σχέση με πέρσι, ενώ την ημέρα της Πρωτοχρονιάς εστάλησαν 16,28 εκ. μηνύματα, αυξημένα κατά 18% σε σχέση με πέρσι. Πάντως, παρά το γεγονός ότι και οι τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας υποστηρίζουν ότι τα δίκτυά τους ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις της κίνησης που παρατηρείται τις ημέρες αυτές, είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, για μερικά λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, τα δίκτυα αδυνατούσαν σε πολλές περιπτώσεις να ανταποκριθούν, με αποτέλεσμα να ακούγεται ή να εμφανίζεται το μήνυμα «υπερφόρτωση δικτύου». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 εκει πανε τα λεφτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 εκει πανε τα λεφτα!!! ontos polu xrhmaaaaa!!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 ontos polu xrhmaaaaa!!:) στη τηλεοραση το πρωι ακουσα οτι τοσα χρηματα αρκουν για να χτισεις και να εξοπλισεις ενα υπερσυγχρονο νοσοκομειο.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Εγω παλι ενα τηλεφωνο προσπαθουσα να παρω (για μυνημα ουτε που το σκεφτηκα) Και το δικτυο ειχε μπλοκαρει τελειως... Αν προσπαθουσα να στειλω μυνημα δεν υπηρχε περιπτωση να παει εκει που ηθελα! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 φετος δεν εστειλα πολλα μηνυματα,οσοι με θυμηθηκαν θυμηθηκα κι εγω,καθε χρονο εγω εστελνα πρωτος. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 φετος δεν εστειλα πολλα μηνυματα,οσοι με θυμηθηκαν θυμηθηκα κι εγω,καθε χρονο εγω εστελνα πρωτος. φετος αλλα και περυσι πηρα τηλεφωνο μετα απο ωρα μονο τους πολυ δικους μου ανθρωπους. οσους ηταν να δω τους ειδα μετα την αλλαγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 3-4 κ πολλα ειναι Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Έγω έστειλα 25 μην. Τα έστειλα κατά τις 1 με 2 κ πήγαν αμέσως!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Εγώ έστειλα 6 μνμ στις 00:05-00:07 και πήγαν κανονικότατα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Μου κάνει εντύπωση το γεγονός πως τα γραπτά μηνύματα που στάλθηκαν από αριθμούς ΤΙΜ ήταν τριπλάσια από τα αντίστοιχα της Cosmote. Πού πιστεύετε πως οφείλεται η συγκεκριμένη διαφορά; Στο TIM F2G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 εμενα παλι 3-4 δεν πηγαν καθολου και μου ηρθαν το πρωι οι αναφορες..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 μα γιατί κάθε χρόνο η Cosmote έχει πάντα τα λιγότερα σταλμένα μηνύματα? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 μα γιατί κάθε χρόνο η Cosmote έχει πάντα τα λιγότερα σταλμένα μηνύματα? Για να μη δινουν πολλα λεφτα στις φιλανθρωπιες :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Μου κάνει εντύπωση το γεγονός πως τα γραπτά μηνύματα που στάλθηκαν από αριθμούς ΤΙΜ ήταν τριπλάσια από τα αντίστοιχα της Cosmote. Πού πιστεύετε πως οφείλεται η συγκεκριμένη διαφορά; Σε μενα...:p :p :p Εγω καμια 10αρια σε φιλους και μπλοκαρε συνεχεια γιατι ηταν λιγο μετα την αλλαγη του χρονου...Αφου πηγαν παλι καλα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Και γω φέτος έστειλα ελάχιστα, κι αυτά για να απαντήσω σε κάποια που μου ήρθαν... Προτίμησα να ασχοληθώ με τους ανθρώπους που ήταν μαζί μου και όχι με το πληκτρολόγιο του κινητού! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Μου κάνει εντύπωση το γεγονός πως τα γραπτά μηνύματα που στάλθηκαν από αριθμούς ΤΙΜ ήταν τριπλάσια από τα αντίστοιχα της Cosmote. Πού πιστεύετε πως οφείλεται η συγκεκριμένη διαφορά; Στο TIM F2G; Στο οτι εχει πιο σοβαρους συνδρομητες. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 ego esteila giro sta 30 kata tis 00.10 kai oi anafores erxotan mexri tis 02.30.me paraksenepse pou milisa me mia fili sto kin stis 00.05.pos epiase to sima! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Εγώ έστειλα μόνο 3 :) και πήγαν κανονικά. Κάθε χρόνο έπιανε φωτιά το κινητό από τα πολλά που έστελνα. Φέτος τα μείωσα αρκετά :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Φετος ηταν η πρωτη χρονια που εκανα μαζικη αποστολη sms αλλα ολα πηγαν κανονικα!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Εγω παλι εστειλα συνολικα 3 sms....προτιμησα να τους παρω και να με παρουν βεβαια τηλεφωνο!!!!:) :) :happy: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 kapos etis k ego!!!..otna ebgale epitelous vevaiai grammi h voda...sms esteila mno se merikus pu dne polyexume epafi---kati pio typiko as pume! Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 5-6 απο την φρογκ και πηγαν αμεσως!! τους υπολοιπους τους πηρα τηλεφωνο... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Eγω εστειλα καμια 10-15 και πηγαν αμεσως με cosmote. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Στα στοιχεία που δίνονται πρέπει να υπάρχει λάθος! Τα 15.000.000 της Cosmote ειναι για την ημέρα της πρωτοχρονιάς μονο, όχι για όλη την εβδομαδα απο τα χριστουγεννα μέχρι την πρωτοχρονια! Συνολικα,παιδια, απο τις 24/12 εως την Πρωτοχρονιά έφτασαν τα 200.000.000 τα μηνύματα όλων των εταιριών μαζί!!! Εγω έστειλα 5-6 μηνύματα αλλα πάντα γραφω και το όνομα του παραλήπτη μέσα για να μην νομίζει οτι πηρα ενα μήνυμα και το έκανα πολλαπλη αποστολή σε πολλους μαζί!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts