Jump to content

Ρεκόρ στην αποστολή γραπτών μηνυμάτων την Πρωτοχρονιά

21century
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θεσμός έχει γίνει πλέον η ανταλλαγή ευχών στη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS, ενώ κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που επιλέγουν το κινητό τους τηλέφωνο, για να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσαν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, σχετικά με την κίνηση που παρατηρήθηκε στα δίκτυά τους τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Cosmote, από τις 24 Δεκεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου 2007 τα γραπτά μηνύματα που έστειλαν οι πελάτες της εταιρείας ανήλθαν σε 15,2 εκατ. παρουσιάζοντας αύξηση 13%. Υπενθυμίζεται ότι για όγδοη συνεχή χρονιά η Cosmote θα διαθέσει μέρος των εσόδων από τα γραπτά μηνύματα της Πρωτοχρονιάς σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις.

Στη Vodafone, από τις 24 Δεκεμβρίου έως και την 1η Ιανουαρίου εστάλησαν 82.670.000 γραπτά μηνύματα SMS. Την ημέρα των Χριστουγέννων εστάλησαν 11.245.000 και την Πρωτοχρονιά 17.530.000.

Από την πλευρά της η ΤΙΜ ανακοίνωσε ότι στο διάστημα από 24/12 έως 1/1/2007 εστάλησαν 45,94 εκατ. μηνύματα, αυξημένα κατά 17% σε σχέση με πέρσι. Τα Χριστούγεννα εστάλησαν 7,39 εκατ. μηνύματα, ενώ τις τρεις πρώτες ώρες της Πρωτοχρονιάς εστάλησαν 4,16 εκατ. μηνύματα, αυξημένα κατά 19% σε σχέση με πέρσι, ενώ την ημέρα της Πρωτοχρονιάς εστάλησαν 16,28 εκ. μηνύματα, αυξημένα κατά 18% σε σχέση με πέρσι.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι και οι τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας υποστηρίζουν ότι τα δίκτυά τους ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις της κίνησης που παρατηρείται τις ημέρες αυτές, είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, για μερικά λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, τα δίκτυα αδυνατούσαν σε πολλές περιπτώσεις να ανταποκριθούν, με αποτέλεσμα να ακούγεται ή να εμφανίζεται το μήνυμα «υπερφόρτωση δικτύου».

ontos polu xrhmaaaaa!!:)

στη τηλεοραση το πρωι ακουσα οτι τοσα χρηματα αρκουν για να χτισεις και να εξοπλισεις ενα υπερσυγχρονο νοσοκομειο.:O

Εγω παλι ενα τηλεφωνο προσπαθουσα να παρω (για μυνημα ουτε που το σκεφτηκα) Και το δικτυο ειχε μπλοκαρει τελειως...

Αν προσπαθουσα να στειλω μυνημα δεν υπηρχε περιπτωση να παει εκει που ηθελα!

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

φετος δεν εστειλα πολλα μηνυματα,οσοι με θυμηθηκαν θυμηθηκα κι εγω,καθε χρονο εγω εστελνα πρωτος.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

φετος δεν εστειλα πολλα μηνυματα,οσοι με θυμηθηκαν θυμηθηκα κι εγω,καθε χρονο εγω εστελνα πρωτος.

φετος αλλα και περυσι πηρα τηλεφωνο μετα απο ωρα μονο τους πολυ δικους μου ανθρωπους.

οσους ηταν να δω τους ειδα μετα την αλλαγη.

Εγώ έστειλα 6 μνμ στις 00:05-00:07 και πήγαν κανονικότατα.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Μου κάνει εντύπωση το γεγονός πως τα γραπτά μηνύματα που στάλθηκαν από αριθμούς ΤΙΜ ήταν τριπλάσια από τα αντίστοιχα της Cosmote.

Πού πιστεύετε πως οφείλεται η συγκεκριμένη διαφορά; Στο TIM F2G;

μα γιατί κάθε χρόνο η Cosmote έχει πάντα τα λιγότερα σταλμένα μηνύματα?

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

μα γιατί κάθε χρόνο η Cosmote έχει πάντα τα λιγότερα σταλμένα μηνύματα?

Για να μη δινουν πολλα λεφτα στις φιλανθρωπιες :p

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Μου κάνει εντύπωση το γεγονός πως τα γραπτά μηνύματα που στάλθηκαν από αριθμούς ΤΙΜ ήταν τριπλάσια από τα αντίστοιχα της Cosmote.

Πού πιστεύετε πως οφείλεται η συγκεκριμένη διαφορά;

Σε μενα...:p :p :p

Εγω καμια 10αρια σε φιλους και μπλοκαρε συνεχεια γιατι ηταν λιγο μετα την αλλαγη του χρονου...Αφου πηγαν παλι καλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και γω φέτος έστειλα ελάχιστα, κι αυτά για να απαντήσω σε κάποια που μου ήρθαν... Προτίμησα να ασχοληθώ με τους ανθρώπους που ήταν μαζί μου και όχι με το πληκτρολόγιο του κινητού!
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Πού πιστεύετε πως οφείλεται η συγκεκριμένη διαφορά; Στο TIM F2G;

Στο οτι εχει πιο σοβαρους συνδρομητες.

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Εγώ έστειλα μόνο 3 :) και πήγαν κανονικά.

Κάθε χρόνο έπιανε φωτιά το κινητό από τα πολλά που έστελνα.

Φέτος τα μείωσα αρκετά :)

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φετος ηταν η πρωτη χρονια που εκανα μαζικη αποστολη sms αλλα ολα πηγαν κανονικα!!!!!
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Εγω παλι εστειλα συνολικα 3 sms....προτιμησα να τους παρω και να με παρουν βεβαια τηλεφωνο!!!!:) :) :happy:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

5-6 απο την φρογκ και πηγαν αμεσως!!

τους υπολοιπους τους πηρα τηλεφωνο...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Eγω εστειλα καμια 10-15 και πηγαν αμεσως με cosmote.
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Στα στοιχεία που δίνονται πρέπει να υπάρχει λάθος! Τα 15.000.000 της Cosmote ειναι για την ημέρα της πρωτοχρονιάς μονο, όχι για όλη την εβδομαδα απο τα χριστουγεννα μέχρι την πρωτοχρονια!

Συνολικα,παιδια, απο τις 24/12 εως την Πρωτοχρονιά έφτασαν τα 200.000.000 τα μηνύματα όλων των εταιριών μαζί!!!

Εγω έστειλα 5-6 μηνύματα αλλα πάντα γραφω και το όνομα του παραλήπτη μέσα για να μην νομίζει οτι πηρα ενα μήνυμα και το έκανα πολλαπλη αποστολή σε πολλους μαζί!!!