nicolasiena Δημοσιεύτηκε January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2007 λοιπον εγω αυτη τη στιγμη έχω 105 ευρω 2 50αρικα κ ενα 5ευρω ταυτοτητα διπλωμα 3 πιστωτικες 1 εικονα της παναγιας 2 φυλακτα 1 καρτα για ενοικιαση ταινιων απο τα block buster την καρτα του γιατρου μου την ιταλικη ταυτοτητα το διπλωμα αυτ/του 2 αποδειξεις απο πιτσες 1 αποδειξη απο ατμ 3 φωτογραφιες μια κλωστη απο μπουφαν :D :D :D Παράθεση http://www.aphelion79.com/files/JeepLogo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 187€ 3*50 1*20 1*10 1*5 1*2 πασο,εισητηρια αστικου,καρτα για το γυμναστηριο,καρτα για μαγαζια(οπου αν συμπληρωσεις καποιο ποσο σου κανουν εκπτωση),τηλεκαρτα και 2 προφυλακτικα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 90 euros... (50+2x20) apodeiksh apo atm 3 fwtografies 1 hmerologio 4ada kapotes (liges meres prin htan 12ada) 1 xrewstikh karta visa. 1 karta apo ksenodoxeio sthn aystria 1 eisitirio toy metro. ayta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 25 ευρω + 3 σε κερματα Αποδειξη απο starbucks Stylus απο Dell axim x5 Την καρτα εισοδου στην comdex καρτα μελους σε ενα .gr site Καρτα μελους Ολυμπιακου Μια sim vodafone αχρησιμοποιητη για περιπτωση αναγκης το εισιτηριο για το straight story την καρτα για τα cosmopolis :) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 86.30€ (1*50 + 1*20 + 1*10 + 2*2 + 2*1 + 1*0.20 + 1*0.10) Kαρτα ενοικιασης Seven Πάσο Ταυτότητα 7 εισητήρια για τις γραμμες του ΟΑΣΘ (φοιτητικα) Τηλεκάρτα των 10€ (εχει λήξει!!!!:p) (μα καλα, τα προφυλακτικα τα βαζετε στο πορτοφολι?!?!:confused: ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 59 euros (σε κέρματα)... πέρασα απ'τον Άγιο Κωνσταντίνο πριν! ταυτοτητα... Φοιτητικό πάσο...fake:whistle: Στρατιωτική ταυτότητα... ξέχασα να την δώσω φεύγοντας :whistle: 2 κάρτες ΑΤΜ... 1 καρτα για ενοικιαση ταινιων και αξεσουάρ απο τα sex shop...:p 2άδα καπότες... (έχουν λήξει απο το 1996, είναι πλέον μουσιακά κομμάτια) 2 εισητήρια metro... έχουν λιώσει και φαντάζομαι ότι είναι για metro! 1 μαστίχα... έχει κολήσει σε μια γωνιά , την αφήνω να βγάλει μύκητες για να σηκωθεί να φύγει μόνη της! .......................................................................................................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Εγώ έχω ενα λουκέτο :D Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 καλα βρε παιδια... ειμαστε σοβαροι? Ειναι αυτο thread ???:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 καλα βρε παιδια... ειμαστε σοβαροι? Ειναι αυτο thread ???:X Καλημέρα... Χμμμμ.... μάλλον πρέπει να "πάμε" στην περιοχή σου για να μείνουμε...:rolleyes: :p :lol: "Περιοχή: Στο ταμτουμ για ...μαιμουδες!!" Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 ααααααααααααααααααααααααααααχχχχ... λοιπον εγω εχω: 1.εισητηριο κτελ για θεσσνικη 2.πάσο Αρχιτεκτονικης...(!) 3.250 ευρουλακια... 4.καρτα οδοντιαρου 5.καρτες τραπεζης 6.πιστωτικη 7.μια φωτο με τις 3 πιο απιστευτες φιλες του κοσμου 8.ταυτοτητα(χαλια φωτο) 9.ψιλα 10....χμμμμ και 2 προφυλακτικα (''ντράιβ σέιφ'')-αααααχ πολυ μ αρεσουνε τ αγγλικα μου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 λοιπον εχουμε και λεμε: 75 ευρω και 5 ευρω σε ψιλά το πάσο μια καρτα μελους vodafone 4 μισα εισητηρια για λεωφορια Αττικής 10 φοιτητικα εισητηρια και τα λεωφορια της Καβαλας καρτα μελους seven καρτα μελους ενος αλλου videoclub στη Καβαλα καρτα αναληψης eurobank ταυτοτητα φυσικα καλα το προφυλακτικο βλεπω ειναι must... εστω και για φιγουρα βεβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 20 λιρες κυπριακες 3 αγγλικες λιρες που εμειναν φοιτητικη ταυτοτητα 2 mastercard (μια απο την τραπεζα Κυπρου και μια της HSBC) 1 maestro της HSBC 1 cash card της Λαικης Τραπεζας. 1 sim της ο2 Ευρωπαικη καρτα νοσηλειας Ταυτοτητα Ermes Clubcard Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 έχω ενα πάρα πολύ μικρό πορτοφολάκι ..επομένως έχει λεφτά μόνο !:p δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω ποσό , μήπως θεσω σε κίνδυνο τον εαυτό μου :p 100€ και κάτι ψιλά σε κέρματα :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 520 ευρώ!6*50,10*20 και 5*10 και κάτι κάρτες για διάφορα club! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Λοιπόν εγώ έχω: -6 πιστωτικές -6 κάρτες ΑΤΜ -κάρτα εισόδου του νοσοκομείο -κάρτα μέλους ΟΛΜΕ -κάρτα μέλους του ιατρικού συλλόγου -διάφορες αποδείξεις -€ δεν έχω, είναι σκόρπια εδώ κι εκεί...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 150 ευρω σε τρια πενηνταρικα περιπου δυο ευρω σε 50c και 20c. τη ταυτοτητα, τη cashcard, το διπλωμα, τη καρτα απο τα seven οπου δε χρησιμοποιω ποτε, τη καρτα απο το ΝΟΚΙΑ club, τη magna γερμανος, τη καρτα απο τα interspot, το χαρτι με τον κωδικο λογαριαμου στη τραπεζα, την εγγυηση γνησιοτητας απο τα versace γυαλια μου, πασο πανεπιστημιου, φοιτητικη ταυτοτητα, ταυτοτητα πολυτεκνων, ενα γραμμα μιας φιλης μου, 3 καρτες απο το service του fiat, μια φωτογραφια και ενα μικρο δωρο απο μια αλλη φιλη μου. αυτα! α!!!το πορτοφολι ειναι δωρο μιας αλλης φιλης μου. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Δεν εχώ ποτέ πορτοφόλι μαζι μου!!! Προτιμώ τις τσεπες μου :) :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 550 ευρώ σε 4 χαρτονομίσματα των 100,2 των 50,1 των 20,2 των 10 και 2 των 5 (τα οποία δυστυχώς μέχρι το απόγευμα θα έχουν εξαφανιστεί σε δώρο επετείου και γενεθλίων...:( ) + κάτι ψιλά (αναθεματισμένοι ταρίφες με τα ρέστα σας...) ταυτότητα και δίπλωμα 2 πιστωτικές,1 cashcard 1 καρτα με κωδ. λογαριασμού 1 shopping card της hp για μελάνια πάμπολα ενιαία εισητήρια 1 κάρτα για service της Vacheron Constantin για το ρολόι και κάτι σημειωσούλες... A, και κάτι αποδείξεις από atm... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Εγω αυτη τη στιγμη στο πορτοφολι μου εχω 32 ευρω συνολο σε ενα χαρτονομισμα των 20Ε, ενα των 10Ε, ενα κερμα του 1Ε και κατι αλλα ψηλα που συνολο ειναι 1Ε!!!! Εισιτηρια δεν εχω μου τελειωσαν:O .... και εχω δυο χαρτακια με κατι κωδικοποιημενα ονοματα!! Πασο, και διαφορα αλλα που χρειαζομαι δεν τα βαζω στο πορτοφολι μου αλλα εχω ενα τσαντακι μεσης(μαρκα LOIS:happy: ....που ποτε δεν καταλαβα γιατι το λεω τσαντακι μεσης μιας και συνεχεια το κρεμαω απο τον ωμο μου:p :p :p )!!!!!!!!!!!! Btw απ' οτι βλεπω ο πιο φτωχος ειμαι εδω μεσα!!!!:O :O :cry: :cry: :ninja: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Sto panemorfo dermatino portofoli mou poy agorasa prosfata stin astronomiki timi twn 16 euro exw: Lefta: 1x10 + 1x5 + 2x1 + 2x0.5 + 1x0.2 (ma oloi leftades eiste?!? :P ) Taytotita Diplwma International Student Identity Card Karta bibliothikis Mech. Eng. @ AUTH Foititiko paso Karta gymnastirioy Pistwtiki karta 5 kommena eisitiria lewforeioy + 2 akopta Ayta! Btw απ' οτι βλεπω ο πιο φτωχος ειμαι εδω μεσα!!!!:O :O :cry: :cry: :ninja: OXI!!!!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 τωρα, ή ολοι εχουμε προφυλακτικα μεσα στο πορτοφολι μας και ντρεπομαστε να το πουμε ή δεν εχει κανεις μας και πρεπει να αρχισουμε να ανησυχουμε...:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 57 ευρώ, 2 κάρτες ανάληψης από ΑΤΜ, 2 κάρτες από video club, εισιτήριο από την καλύτερη καλοκαιρινή παράσταση που είδα(εκεί εκεί στην κόλαση), φωτό από την κοπέλα μου και το τελευταίο εισιτήριο με το οποίο επέστρεψα από τη θητεία μου στην Κύπρο πριν από ένα χρόνο... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 950 ευρω ( απο τα οποια τα 650 φευγουν σημερα για το N93 ), καρτα τραπεζικου λογαριασμου, υπηρεσιακο σημειωμα και κατι ψιλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 950 ευρω ( απο τα οποια τα 650 φευγουν σημερα για το N93 ), καρτα τραπεζικου λογαριασμου, υπηρεσιακο σημειωμα και κατι ψιλα. εισαι σιγουρος? δε τα λυπασαι?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 950 ευρω ( απο τα οποια τα 650 φευγουν σημερα για το N93 ), καρτα τραπεζικου λογαριασμου, υπηρεσιακο σημειωμα και κατι ψιλα. 650€ για το Ν93; Γιατί ρε συ; είσαι βέβαιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts