kostakiss Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 σημερα που ειμασταν ολοι μαζι οικογενειακος και κοψαμε πιτα..ετυχε αναμεσα σε μενα και στην αδερφη μου..:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Δυστυχως μου το 'φαγε' η μικρη μου η αδερφη φετος αλλα θα κοβω βασιλοπιτες μεχρι να το πετυχω :rolleyes: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destroy Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Μετά απο πάρα πολλά χρόνια μου έπεσε επιτέλους το φλουρί ελπίζω σε ένα καλύτερο 2007:) Παράθεση it's nice to be important!!!! but it's more important to be NICE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Πάλι δε κέρδισα!Ο πατέρας μου το κέρδισε το φλουρί στη τρίτη βασιλόπιτα!Δε πειράζει!Του χρόνου!:) :!: :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Χρόνια έχω να κερδίσω το φλουρί... Αλλά δεν με πειράζει! Φέτος το κέρδισε πάλι ο μπαμπάς μου :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Φέτος το φλουρί το κέρδισε η κοπέλα μου.!!!!! Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Εγώ είμουν εις διλπούν τυχερός :p Σε πίτα που κόψαμε με οικογενειακούς φίλους την μοιράζαμε σε οικογέννιες και έπεσε σε μένα και τον πατέρα μου και στην οικογενειακή πίτα έπεσε σε εμενα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Το φλουρί ήταν περισσότερο στον αδερφό μου αλλά κ στη μέση έτσι όλοι πήραμε από λίγο. 6 άτομα είμαστε χωρίς αγίους κ τα σχετικά, που να το τύχεις...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandy19 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 ;) Εγώ με του δικούς μου την ώρα που αλλάζει ο χρόνος και μέχρι πρόσφατα νόμιζα ότι όλοι τότε την κόβουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasia83 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 kai egw otan allazei o xronos...mexri stigmis den etuxe se kanenan apo mas to flouri...se sas?Kali xronia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandy19 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 kai egw otan allazei o xronos...mexri stigmis den etuxe se kanenan apo mas to flouri...se sas?Kali xronia Ούτε σε εμένα,,,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 ούτε σε μενα Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 emeis prin ligo kopsame....etuxe ston k@lofardo ton aderfo mou!:p:rolleyes::D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandy19 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 πολλοί φίλοι μου κόβουν το μεσημέρι της πρωτοχρονιάς΄.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Την οικογενιακή μας την κόψαμε απόψε, και μπορώ επιτέλους να πω ότι μετά από 22 χρόνια σε αυτόν τον πλανήτη μου έπεσε το φλουρί! Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Την οικογενιακή μας την κόψαμε απόψε, και μπορώ επιτέλους να πω ότι μετά από 22 χρόνια σε αυτόν τον πλανήτη μου έπεσε το φλουρί! Άντε συγχαρητήρια!:) Εγώ δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που το έτυχα.. Κόψαμε και την φετινή αλλά έχουμε ακόμα μία να κόψουμε!Ποιός ξέρει μπορεί εκει να το τύχω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza6 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Και εμείς την πρώτη την κόψαμε ,με την αλλαγή του χρόνου και την δευτερη στόν καφέ μετα το μεσημεριανό φαϊ. Το "φλουρί" έπεσε στην πεθερά μου! Άντε καλή χρονιά με καινούρια κινητά.!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RX8_HELLAS_CLUB Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 εμενα το φλουρι το πηρε η μανα μου...Να ναι καλα να με παλευει...!!!!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Είχα μια συμμαθήτρια που έκοβαν κομμάτι και για τον ζητιάνο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Οτι ωρα ερθει ο κος ταξιαρχος!α ρε να μου κατσει το φλουρι,10αρα τιμητικη λενε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Οταν αλλαξε ο χρονος αλλα παλι δεν βα φλουρι (παει 10 ετια απο την τελευταια φορα).Δεν πειραζει και το χρονου :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Όλοι όσοι ξέρω την ώρα που αλλάζει ο χρόνος την κόβουν. Άντε αν έχεις και μια δεύτερη να την κόψεις το μεσημέρι μετά το φαγητό. Πάντως φέτος το έτυχε ο πατέρας μου το φλουρί και μια ξαδερφούλα μου στενοχωρήθηκε που δεν το βρήκε αυτή! Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Η πρώτη μετά την αλλαγή του χρόνου και η δεύτερη το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς. Ευκαιρία για μάσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 εμείς κόψαμε δύο.Τη μία κατά τις 9 χθές και την άλλη κατά τις 11,τώρα θα κόψουμε και μία το μεσημέρι ή το απόγευμα.Πάντως μέχρι στιγμής δε κέρδισα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 sinithos me thn allagh tou xronou to vradi!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts