ektormic Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 όχι ήταν ακριβώς στο κέντρο της βασιλόπιτας Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 δεν μου επεσε δυστυχως.και δεν το βρηκε και κανεις μας απο την οικογενεια.ειχε φυσικα μεσα φλουρι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Τα τελευταία χρόνια δεν είμαι τυχερός σ'αυτόν τον τομέα. Έχω ξεχάσει την πιο πρόσφατη φορά που βρήκα το φλουρί στη βασιλόπιτα. Δεν πειράζει.Αρκεί να είμαι τυχερός αλλού...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 το κοπη τη πιτα το μαρουσι?:lol: :lol: Χαχαχα το κοπή τη πίτα :lol: Denior Χρόνια πολλά :) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 ου τη δίνει που πάντα βάζουν το λφουρί στους μικρούς. Για αυτό ο κόσμος ΄και ο νέος χρόνος είναι τόσο ψευτικος όσο και τον προηγούμενο Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 ου τη δίνει που πάντα βάζουν το λφουρί στους μικρούς. Για αυτό ο κόσμος ΄και ο νέος χρόνος είναι τόσο ψευτικος όσο και τον προηγούμενο Έχεις μικρό αδερφό/αδερφή? :p Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Σε εμενα ετυχε το φλουρι φετος..αν και πριν λιγα χρονια που ειχε τυχει παλι ..δεν 8υμαμαι να μου ειχε συμβει κατι καλο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Έχεις μικρό αδερφό/αδερφή? :p Οχι αλλά επιδή κάθε χρόνο παμε στη θεία μου, έχω ξαδέλφια μικρά Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 ου τη δίνει που πάντα βάζουν το λφουρί στους μικρούς. Για αυτό ο κόσμος ΄και ο νέος χρόνος είναι τόσο ψευτικος όσο και τον προηγούμενο Μικρος το επερνες εσυ δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Μικρος το επερνες εσυ δηλαδη? Όταν δεν υπήρχαν άλλα μικρά, μπορεί ;) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Αυτό είναι το θέμα, οτι δεν το έπαιρνα, και ουτε ΄έπρεπε. Οσο περνουν τα χρόνια τα παιδιά γινονται πιο κακομαθημένα. το νόημα είναι να έχεις την τύχη να το κερδίσεις ;) . Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 ναι με λογη βοηθεια(την εψαξα ολη πρωτα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Εγω να πω τι ετυχε με τις βασιλοπιτες??? Χτες πηγαμε σε ενα οικογενειακο σπιτι να κανουμε ρεβεγιον. Ωραια φαγαμε, ωραια ηπιαμε αλλαξε και ο χρονος... ηρθε η ωρα να κοψουμε την πιτα! Την κοβουμε παιρνουμε ο καθενας το κομματι του... πουθενα ομως το φλουρι σε κανενα κομματι φυλλο και φτερο την καναμε!!:p :p :p Σημερα παμε να κοψουμε στο σπιτι το μεσημερι την πιτα παλι κοβουμε μοιραζουμε τα κομματια μας...αλλα φλουρι "γιοκ"!!!:p :p Το αστειο της υποθεσης ειναι πως και οι δυο πιτες ηταν σπιτικες και ειχαν βαλει φλουρι!!!!:wacko: Παραξενα πραγματα.......:confused: :confused: :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Βάλε ένα διχτυ στην τουαλέτα μην σου φύγει!!!!!!!!!!!!!! :D είνναι γκαντεμιά!!! Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Βάλε ένα διχτυ στην τουαλέτα μην σου φύγει!!!!!!!!!!!!!! :D είνναι γκαντεμιά!!! Οχι ρε ηταν 2Ευρω........ του "πισοβαρου" θα το καταλαβαιναμε!!!!!!!:lol: :lol: :lol: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 επεσε στης μαμάς και της μητέρας μου ανάμεσα! Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 επεσε στης μαμάς και της μητέρας μου ανάμεσα! Κάτι γίνεται εδώ... Πίνω, τα βλέπω διπλά. Δεν πίνω, πάλι τα βλέπω διπλά... Πρέπει να πάω στον κτηνίατρο να με δει :p Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Εσύ δηλαδή έχεις 4-5 μανάδες για να μη βαριέται το μάτι σου. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Καλημέρα... Χμμμμ...:mad: στημένο μου φαίνεται κάθε φορά που κόβουμε την Βασιλόπιτα...Έχω πάνω απο 5ετία να κερδίσω το φλουρί :cry: :( :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 επεσε στης μαμάς και της μητέρας μου ανάμεσα! τελικα...ποια απο τις ...δυο ...το πηρε...?:lol: :X :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 τελικα...ποια απο τις ...δυο ...το πηρε...?:lol: :X :cool: Μπήκε ήδη στο θέμα των "Best"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 τελικα...ποια απο τις ...δυο ...το πηρε...?:lol: :X :cool: το κόψαν στη μέση!:lol::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 gmt ego den to vrhka telika !!:) den peirazei !!:) tou xronou pali !! xaxa!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 επεσε στης μαμάς και της μητέρας μου ανάμεσα!Το εβλεπα μια ωρα για να δω γιατι μπηκε στο best! Τωρα το καταλαβα ομως!! Αχαχα πολυ καλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 etyxe se mena kai etsi tseposa kai 30 euro!kalh xronia kai xronia polla se olous! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts