Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch (P3450 ή Elf)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

i moni alla akrivi lisi file mou k leo akrivi giati ta lefta auta tha ta doseis gia mia apli dokimi einai na pareis mia mpataria k an diorthothei na pas apo tin htc k na kaneis fasaria i katagelia stin prostasia katanaloti oti theleis telos panton.ektos k an vreis apo pouthena k danisteis mia mpataria k tin dokimaseis.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...το έχω ήδη σκεφτεί, απλά έχω ρωτήσει σε 2-3 μαγαζιά και δεν είχε κανένας.... θα συνεχίσω όμως...
There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed!

• 3 weeks later...
  • Administrators
epidi den katalaba kai polla apo edo

ebale kanenas to 6.1 sto touch??

tha ithelaa ka iego giauto rotao

O filos pou anoikse to thread afto diatithetai na ftiaksei cooked WM6.1 ROM gia tous katoxous tou HTC Touch. Osoi pistoi... proselthete! ;)

Modpic.gif

epidi den katalaba kai polla apo edo

ebale kanenas to 6.1 sto touch??

tha ithelaa ka iego giauto rotao

sorry gia tous latinikous xaraktirea alla den exei ellinika edo

Εβαλα wm6.1 version3.10wwe gnisia rom apo tin htc asia.com

Φυσικλα ειναι αγγλική , το μονο πρόβλημα είναι η ενταση του ηχου οταν μιλας.

Πρεπει καθε φορα να την ανεβασεις , πρεπει να βρεθει κλαποιο fix

εγο παντος ειμε μεσα για 6,1 mobile

απλα θα λυθει και το προβλημα με την λιγη μνιμη που εχει το ελφ;

ενοω θα χρισιμοποιει ποιο λιγη μνημη;

• Administrators
εγο παντος ειμε μεσα για 6,1 mobile

απλα θα λυθει και το προβλημα με την λιγη μνιμη που εχει το ελφ;

ενοω θα χρισιμοποιει ποιο λιγη μνημη;

Πιστεύω ότι αυτό είναι το βασικό μέλημα ενός cooker εκτός βέβαια από την σταθερότητα και την ταχύτητα.

Modpic.gif

πιαδια μια βοηθεια! παω να μπω στις επαφες μου με το default προγραμμα του κινητου και μου λεει the file 'SunnyContacts' cannot be opened κλπ. τι να κανω τωρα? πριν λιγες μερες ειχα διαγραψει το pocket cm, εχει σχεση αραγε?

• Administrators
πιαδια μια βοηθεια! παω να μπω στις επαφες μου με το default προγραμμα του κινητου και μου λεει the file 'SunnyContacts' cannot be opened κλπ. τι να κανω τωρα? πριν λιγες μερες ειχα διαγραψει το pocket cm, εχει σχεση αραγε?

To SunnyContacts είναι διαφορετικό πρόγραμμα από το PocketCM και πρέπει να το είχες εγκαταστήσει και αυτό κάποια στιγμή. Μάλλον έχει αφήσει σκουπίδια. Πως πας να το ανοίξεις ακριβώς;

Modpic.gif

ναι πρεπει να το ειχα βαλει παλια και το σβησα τωρα μαλλον μαζι με μερικα αλλα προγ. για να το ελαφρυνω. εγω το προεγκατεστημενο προγραμμα επαφων του κινητου ανοιγα παντα, αλλα τωρα μου πεταξε αυτο. προς το παρων βολευομαι με το inesoft. πως να διορθωσω ομως το προβλημα?

Το HTC Touch (3452) μου χάνει τη σωστή ώρα (συγκεκριμένα πάει μια ώρα πίσω) μετά από συγχρονισμό (με ActiveSync). Το παθαίνει και κανείς άλλος?

• 4 weeks later...

Καλησπερα, το θεμα εχει παρα πολλες σελιδες και αν και προσπαθησα δεν βρηκα τις απαντησεις που ηθελα, γι αυτο αν καποιος μπορει να βοηθησει τον ευχαριστω προκαταβολικα.

Εγκατεστησα προσφaτα το Skype for Windows Mobile® 2.5 Beta, στο HTC touch 3450 (128/64), απο την επισημη σελιδα του skype. H εγκτασταση εγινε κανονικα και ευκολα, αλλα οταν παω να κανω κληση ή αντιστοιχα να αποδεχθω, χτυπαει 3-4 φορες και μετα απλα κλεινει! Μπορω μονο να κανω μονο chat μεσο skype αλλα οχι να μηλησω! Ξερει κανεις τι φταει? Την εγκατασταση την εκανα στην μνημη του τηλεφωνου και οχι στην καρτα, δεν ξερω αν παιζει καθολου ρολο αυτο.

Εχω βαλει εξτρα μονο opera και coreplayer οποτε η συσκευη δεν εχει "βαρυνει".

Οποιος μπορει να βοηθησει τον ευχαριστω πολυ.

Καλησπερα, το θεμα εχει παρα πολλες σελιδες και αν και προσπαθησα δεν βρηκα τις απαντησεις που ηθελα, γι αυτο αν καποιος μπορει να βοηθησει τον ευχαριστω προκαταβολικα.

Εγκατεστησα προσφaτα το Skype for Windows Mobile® 2.5 Beta, στο HTC touch 3450 (128/64), απο την επισημη σελιδα του skype. H εγκτασταση εγινε κανονικα και ευκολα, αλλα οταν παω να κανω κληση ή αντιστοιχα να αποδεχθω, χτυπαει 3-4 φορες και μετα απλα κλεινει! Μπορω μονο να κανω μονο chat μεσο skype αλλα οχι να μηλησω! Ξερει κανεις τι φταει? Την εγκατασταση την εκανα στην μνημη του τηλεφωνου και οχι στην καρτα, δεν ξερω αν παιζει καθολου ρολο αυτο.

Εχω βαλει εξτρα μονο opera και coreplayer οποτε η συσκευη δεν εχει "βαρυνει".

Οποιος μπορει να βοηθησει τον ευχαριστω πολυ.

Τελικα ειναι το μοντελο ELFIN (256/128) η συσκευη μου, οποτε μαλλον σιγουρα δεν ειναι προβλημα μνημης!

Ρε παιδια κανεις δεν εχει να προτεινει κατι!!??

πώς μπορώ να κάνω αντίγραφο των μηνυνάτων από το κινητό μου στο pc για να σβήσω τα μηνύματα από το κινητό μου;

πού είναι ο φάκελος με τα μηνύματα; δεν μπορώ να τον βρω.

είναι δυνατό να αποθηκευονται τα μηνύματα στην κάρτα και όχι στο κινητό απ'ευθείας;

ευχαριστώ πολύ.

savraki έψαχνα κι εγώ για το φάκελο με τα μηνύματα αλλά δεν βρήκα να είναι κάπου .. :(

Παιδιά άσχετο: πουλάω το δικό μου HTC touch 3452 με εγγύηση ACE Hellas μέχρι ιούνιο 2010. Αν κάποιος θέλεις ας μου ΠΜ !

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

• Administrators
πώς μπορώ να κάνω αντίγραφο των μηνυνάτων από το κινητό μου στο pc για να σβήσω τα μηνύματα από το κινητό μου;

http://www.jeyo.com/extender.asp

αλλά εγώ συστήνω τη λύση του PIM Backup.

πού είναι ο φάκελος με τα μηνύματα; δεν μπορώ να τον βρω.

Και ούτε πρόκειται.

είναι δυνατό να αποθηκευονται τα μηνύματα στην κάρτα και όχι στο κινητό απ'ευθείας;

Όχι. Κάνε χρήση του προγράμματος που προτείνω και θα είσαι ήσυχος.

Modpic.gif

• 3 weeks later...

καλησπερα παιδια

ειμαι κατοχος του htc touch 128/64 (το οποιο μ το φερανε απο αγγλια και ειναι orange-branded) απο αρχες νοεμβρι 2007

διαβασα καμια 20αρια σελιδες στο τοπικ, αλλα δεν αντεχα να τις διαβασω ολες, οποτε θα σας εκφρασω μερικες αποριες που εχω κι ελπιζω να βρεθει καποιος να απαντησει

λοιπον εχουμε και λεμε :p

1) θελω να του "πεταξω" αλλο firmware

συγκεκριμενα, ειδα οτι ο αδερφος μου που ειναι κατοχος του eten gloofish x600 μολις περασε ενα firmware που εχει ιδιο interface με το diamond το οποιο ειναι απλα φοβερο!!

ξερετε εαν εχει κυκλοφορησει το συγκεκριμενο firmware και για το touch??

(επειδη δεν εχω κανει καποια αντιστοιχη αναβαθμιση, οποιαδιποτε συμβουλη/πληροφορια/λινκ καλοδεχουμενη :) )

2) ειχα σκοπο να ρωτησω και για backup/restore των contacts & sms αλλα ο αρχοντας athanaso77 προτεινε το pim οποτε λεω να το χρισιμοποιησω

3)ξερετε τι παιζει με το msn γιατι καθε φορα πρεπει να κανω switch account για να μπορω να δω τις ον-λαιν επαφες μου

υπαρχει καποια λυση??

4) το overclocking το προτεινετε??

ελεγα να βαλω το batterystatus και να το παω το ρολοι γυρο στα 270

εχω να φοβαμαι τπτ??

5) τελος, καθε φορα που ανοιγει η συσκευη μετα απο επανεκκινηση, μου εμφανιζει ενα μνμ "The File PC_Start cannot be open ....."

ξερει κανεις τι παιζει??

και μια ερωτησουλα γενικου ενδιαφεροντος :)

γενικοτερα την αλλαγη firmware τιν προτεινετε αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα με το κινητο??

ποιο πολυ θελω να το κανω για να απαλλαγω απο τις διαφορες ρυθμισεις που εχει για την orange

ευχαριστω εκ τον προτερων οποιον βοηθήσει :)

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

καλησπερα παιδια

ειμαι κατοχος του htc touch 128/64 (το οποιο μ το φερανε απο αγγλια και ειναι orange-branded) απο αρχες νοεμβρι 2007

διαβασα καμια 20αρια σελιδες στο τοπικ, αλλα δεν αντεχα να τις διαβασω ολες, οποτε θα σας εκφρασω μερικες αποριες που εχω κι ελπιζω να βρεθει καποιος να απαντησει

λοιπον εχουμε και λεμε :p

1) θελω να του "πεταξω" αλλο firmware

συγκεκριμενα, ειδα οτι ο αδερφος μου που ειναι κατοχος του eten gloofish x600 μολις περασε ενα firmware που εχει ιδιο interface με το diamond το οποιο ειναι απλα φοβερο!!

ξερετε εαν εχει κυκλοφορησει το συγκεκριμενο firmware και για το touch??

(επειδη δεν εχω κανει καποια αντιστοιχη αναβαθμιση, οποιαδιποτε συμβουλη/πληροφορια/λινκ καλοδεχουμενη :) )

2) ειχα σκοπο να ρωτησω και για backup/restore των contacts & sms αλλα ο αρχοντας athanaso77 προτεινε το pim οποτε λεω να το χρισιμοποιησω

3)ξερετε τι παιζει με το msn γιατι καθε φορα πρεπει να κανω switch account για να μπορω να δω τις ον-λαιν επαφες μου

υπαρχει καποια λυση??

εχω να φοβαμαι τπτ??

5) τελος, καθε φορα που ανοιγει η συσκευη μετα απο επανεκκινηση, μου εμφανιζει ενα μνμ "The File PC_Start cannot be open ....."

ξερει κανεις τι παιζει??

και μια ερωτησουλα γενικου ενδιαφεροντος :)

γενικοτερα την αλλαγη firmware τιν προτεινετε αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα με το κινητο??

ποιο πολυ θελω να το κανω για να απαλλαγω απο τις διαφορες ρυθμισεις που εχει για την orange

ευχαριστω εκ τον προτερων οποιον βοηθήσει :)

ξεκίνα το διάβασμα :) εγώ αυτή τη ROM έχω και μπορώ να πω πως είναι τέλεια. ούτε overclocking ούτε τπτ.

ξεκίνα το διάβασμα :) εγώ αυτή τη ROM έχω και μπορώ να πω πως είναι τέλεια. ούτε overclocking ούτε τπτ.

thanks για την αμεση απαντηση

πριν απο λιγο επεσα στο παραπανω λινκ που παραθετεις, κι αφου ειναι τεσταρισμενο απο τοσο πολυ κοσμο λες να το δοκιμασω....

εαν εχεις κανα προχειρο λινκ για οδιγιες θα ημουν ευγνωμων...

επισης, περιμενω απαντησεις και για τα υπολοιπα (το ξερω ολα δικα μου τα θελω... :p )

• Administrators

Σωστά. Και για ολικό backup... Sprite Backup.

εχω να φοβαμαι τπτ??

Το batterystatus είναι ασφαλές. Χρησιμοποίησε το άφοβα.

ξερει κανεις τι παιζει??

Πήγαινε στο φάκελο /Windows/Startup και σβήσε το σχετικό αρχείο, όχι τα υπόλοιπα.

Modpic.gif

Σωστά. Και για ολικό backup... Sprite Backup.

Το batterystatus είναι ασφαλές. Χρησιμοποίησε το άφοβα.

Πήγαινε στο φάκελο /Windows/Startup και σβήσε το σχετικό αρχείο, όχι τα υπόλοιπα.

σ ευχαριστω!

ποια εκδοση προτεινεις να χρησιμοποιησω απο τις rom του onyx στο elf μου??

οφτοπικ: βλεποντας και το αβαταρ σου, επειδη σε ενα μηνα θα ειμαι αμερικα, λες να χτυπησω ενα G1 :d

• Administrators
ποια εκδοση προτεινεις να χρησιμοποιησω απο τις rom του onyx στο elf μου??

Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να σου απαντήσω μιας και δεν είμαι κάτοχος (εδώ και αρκετό καιρό) της συγκεκριμένης συσκευής.

οφτοπικ: βλεποντας και το αβαταρ σου, επειδη σε ενα μηνα θα ειμαι αμερικα, λες να χτυπησω ενα G1 :d

Θα έλεγα ότι είναι νωρίς ακόμα για για να καλύψει τις ανάγκες μας εδώ στην Ελλάδα. Εάν σου αρέσουν οι πειραματισμοί και το development, έχει ενδιαφέρον πάντως.

Modpic.gif