gtferrari Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Geia sas paidia. Exo kai ego ena htc3450 kai exo mia isos xazi erotisi.den mporo na bro to fm radio. Mporei kapoios na mou pei pou einai? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Δεν το βρίσκεις γιατί δεν έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtferrari Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 oeooo!!! Euxaristo polu!!! Htan mia mikri apogoiteusi pou den exei radio! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Θα μπορούσες απλά να τσεκάρεις τα χαρακτηριστικά του πριν το πάρεις! Τελοσπάντων, υπάρχει λύση εάν το θες τόσο πολύ με bluetooth handsfree με ενσωματωμένο ραδιοφωνικό δέκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBs Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Μπορώ να γράφω μηνύματα και με το Touch (δάχτυλα); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Φυσικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtferrari Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Yparxei kanena programa pou na pernao ta sms apo to pda ston upologisti? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 http://www.jeyo.com/extender.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtferrari Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 To ebala to jeyo alla den vlepei tin suskeui pou exo syndesei. Katevasa thn ekdosi 2.0. Mipos ftaiei auto? Pantos eno to pc deixnei oti einai kanonika sundedemeno me to HTC mou to jeyo den to vlepei. Ti ftaiei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 paidia pia kata tin gnomi sas einai i kaliteri rom gia to touch ? prepei oposdipote na exei kai to cube.. :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexism Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 ειμαι στη διαδικασια να το παρω με επιδοτηση απο την Voda. Εκτος απο την καθαρη χρηση κινητου θελω να εχω και καποια αρχειακια excel, word μαζι μου και να σερφαρω μεσω wifi. Ειναι καλη σαν επιλογη, γιατι θυμαμαι φιλους με πιο παλια μοντελα της HTC, που ειχαν προβληματα με κρασαρισματα, αργων επιδοσεων κ.λ.π. Αυτα εχουν διορθωθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Η enhanced έκδοση Ρ3452 έχει διπλάσιες μνήμες από το απλό με αποτέλεσμα να δουλεύει αξιοπρεπώς! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap20 Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 service στην θεσσαλονικη υπαρχει και σε ποια διευθυνση ευχαρισρω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 2, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Θεσσαλονίκη: Level 4 Παλαιών Πατρών Γερμανού 41 Θεσσαλονίκη 54622 Τηλ: 2310256707 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Καλημερα μηπως καποιος φιλος εχει ''τρεξει'' καμια light rom(χωρις περιτα tools) 6 i 6.1 να μας δωσει μια εικονα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Πόσο διαρκεί η μπαταρία του HTC Touch? Εμένα να μιλήσω κανά μισάωρο και παίξω και λίγο (MP3 κτλ) με το ζόρι 24 ώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Στα Windows Mobile 6 βλέπω την επιλογή start->settings->system->external GPS όπου υπάρχουν κάποιες επιλογές (π.χ. GPS Program Port..., GPS Hardware Port...). Τι πρέπει να ρυθμίσω για να συνεργαστεί το PDA με το bluetooth GPS? Δε βρίσκω καν σε ποιο serial port ακούει το GPS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Ακολουθώντας τις οδηγίες στο http://www.htc.com.gr/forum/showpost.php?p=74960&postcount=3 όλα δούλεψαν ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robotech Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Παιδιά θέλω να πάρω το 3452 και ψάχνω να βρώ το sar αλλά δεν το έχω βρεί ακόμα και η αναζήτηση στο θέμα δεν επιστρέφει κάτι. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ. Παράθεση Robotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Παιδιά θέλω να πάρω το 3452 και ψάχνω να βρώ το sar αλλά δεν το έχω βρεί ακόμα και η αναζήτηση στο θέμα δεν επιστρέφει κάτι. 0,64 W/kg :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robotech Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Robotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilstrom Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Γειά σας. Αν και ευτυχης κάτοχος mio p560 ,επειδή πήραμε βιαστικά για ενα φίλο το touch και δεν προσέξαμε (...) οτι δεν έχει ενσωματωμένη κεραία GPS, πολύ γρήγορα ρωτώ για τις διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν για το touch απο εξωτερικές κεραίες GPS. Κάτι σαν αυτό κάνει ... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807036 http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=BTQ818 Βοήθεια παρακαλώ ...:(:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Γειά σας. Αν και ευτυχης κάτοχος mio p560 ,επειδή πήραμε βιαστικά για ενα φίλο το touch και δεν προσέξαμε (...) οτι δεν έχει ενσωματωμένη κεραία GPS, πολύ γρήγορα ρωτώ για τις διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν για το touch απο εξωτερικές κεραίες GPS. Κάτι σαν αυτό κάνει ... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807036 http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=BTQ818 Βοήθεια παρακαλώ ...:(:O και βέβαια κάνει!! κι εγώ χρησιμοποιώ κάτι ανάλογο και δουλεύει άψογα!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Παιδιά βρήκα το κινητό στη Κύπρο που είμαι τώρα διακοπές στα 345ευρώ. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού μάλλον θα το πάρω. Παρόλο που είμαι μεταξύ αυτού και του hp ipaq514. Μια απορία, μήπως, λέω μήπως, χάλασε σε κανένα ή έκανε πρόβλημα το touch screen μέχρι τώρα? Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Παιδιά βρήκα το κινητό στη Κύπρο που είμαι τώρα διακοπές στα 345ευρώ. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού μάλλον θα το πάρω. Παρόλο που είμαι μεταξύ αυτού και του hp ipaq514. Μια απορία, μήπως, λέω μήπως, χάλασε σε κανένα ή έκανε πρόβλημα το touch screen μέχρι τώρα? Προσωπικά σε μένα όχι, αλλά ξέρω αρκετούς από εδώ μέσα και από άλλα forums που είχαν πρόβλημα με θαμπάδες στην οθόνη (μάλλον υγρασία). Αλλάχτηκαν όλα στο πλαίσιο της εγγύησης... Παίδες, κάποιος που έκανε το άλμα από Touch σε Diamond, έχει κανένα σχόλιο ? Ειδικά σε σχέση με ταχύτητα και χειρισμό (τα specs τα ξέρουμε όλοι).... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts