athadef21 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Λοιπόν, έβαλα το spb mobile shell, spb phone suite και ilauncher με το iLauncher να είναι ένα από τα tabs του mobile shell και όλα πάνε προς το παρόν μια χαρά. Λίγο ο επεξεργαστής δουλεύει σε background παραπάνω από ότι όταν ήταν άδειο από προγράμματα. Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Kαι μια ερώτηση. Εμενα με βολεύει πολύ για να βλέπω τις αναπάντητες και τα μηνύματα που δεν έχω δει να αναβοσβήνει σε amber το φωτάκι. Οποτε το έβαλα στο flash for no limit στα sounds and notifications. Από τότε όμως και μετά από ότι φαίνεται κάνει και μια εγγραφη στο notification queue για κάθε event που λαμβάνω η τέλος πάντων κάτι τέτοιο όπως λέει και εδώ. Έχει κανεις λύσεις για αυτά τα προβλήματα με κανένα σωστό αυτόματο cleaner η κάτι τέλος πάντων που να μην χρειάζεται να μπαίνουμε και να τα καθαρίζουμε όλα μονοι μας στην τύχη. Γιατί κάλα τα ppc αλλα αυτό το κακό με τα notifications έχει παραγίνει. Δεν μπορώ άλλο κάθε μέρα να πρέπει να το ανοίγω και να βλέπω να προστίθονται καινούργια!Και θέλω να έχω το φωτάκι να αναβοσβήνει πορτοκαλι όταν έχω αναπάντητη η sms! Είδα και αυτό αλλα δεν δίνει ικανοποιητική λύση. Αυτό το pmclean που αναφέρει κάποιος σε ένα post δουλεύει;Ευχαριστώ. Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christofer05 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 παιδια καλησπερα πηρα και εγω το κινητο αλλα εχω καποια προβληματα δεν ξερω πως να βαλω στ settings για τα mms. και wap. ειμαι στην wind,. μηπως μπορει καποιος να μου τα στιλει με εμαιλ ? xristosk68@hotmail.com και κατι αλλο η μπαταρια του δεν μου κραταει μια μερα... γιατι ομως ?? δεν μιλαω ,,,,,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Πάρε τους ενα τηλ. στην WIND και θα στα πούνε , νομίζω κιόλας ότι μπορούν να σου τα στείλουν σε μήνυμα και να περαστούν αυτόματα!! Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 παιδια καλησπερα πηρα και εγω το κινητο αλλα εχω καποια προβληματα δεν ξερω πως να βαλω στ settings για τα mms. και wap. ειμαι στην wind,. μηπως μπορει καποιος να μου τα στιλει με εμαιλ ? xristosk68@hotmail.com και κατι αλλο η μπαταρια του δεν μου κραταει μια μερα... γιατι ομως ?? δεν μιλαω ,,,,,,, Για τις ρυθμήσεις υπάρχει link στο post 2140 2 σελίδες πιό κάτω αλλά δεν δουλευει τώρα που το δοκίμασα. Δοκίμασε αργότερα μήπως και δουλέψει. Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Λοιπόν, έβαλα το spb mobile shell, spb phone suite και ilauncher με το iLauncher να είναι ένα από τα tabs του mobile shell και όλα πάνε προς το παρόν μια χαρά. Λίγο ο επεξεργαστής δουλεύει σε background παραπάνω από ότι όταν ήταν άδειο από προγράμματα. από περιέργεια (σόρρυ για το οφ τόπικ), αλλά γιατί ilauncher και όχι από το ίδιο το mobile shell ή έστω το pocket plus για να "μείνεις στην εταιρία"; υποψιάζομαι θα ήταν καλύτερη συνεργασία Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 ναι,εχει εναν τζογο,ειδικα πανω-κατω. το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι σημαίνει τζόγος Den exoun elliniko menu (ektos apo sygkekrimenes periptwseis) alla exoun pliri ypostiriksi ellinikwn. Me ti boitheia extra applications, grafoume kanonikotata ellinika se epafes, sms, i opou allou xreiastei. δλδ θεωρείς ανόητο κάποιος να το πάρει από την Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 παιδια καλησπερα πηρα και εγω το κινητο αλλα εχω καποια προβληματα δεν ξερω πως να βαλω στ settings για τα mms. και wap. ειμαι στην wind,. μηπως μπορει καποιος να μου τα στιλει με εμαιλ ? xristosk68@hotmail.com και κατι αλλο η μπαταρια του δεν μου κραταει μια μερα... γιατι ομως ?? δεν μιλαω ,,,,,,, Φηλε μου εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=168287 :) Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 από περιέργεια (σόρρυ για το οφ τόπικ), αλλά γιατί ilauncher και όχι από το ίδιο το mobile shell ή έστω το pocket plus για να "μείνεις στην εταιρία"; υποψιάζομαι θα ήταν καλύτερη συνεργασία Όντως καλύτερα μάλλον θα συνεργάζονται αλλα 1) Ηθελα και ένα task manager πάνω δεξιά αντί για αυτόν που έχει η HTC (αν και παρεπιπτώντως εκεί το ilauncher μου εμφανίζει ένα σωρώ φορές την εφαρμογή phone και δεν ξέρω αν λέει ψέμματα ή εάν όντως είναι bug της ΗΤC και το τρέχει πολλές φορές) 2) έχω ακούσει μερικά άσχημα για το pocket plus και δεν το έχω λειτουργήσει έως τώρα 3) το mobile shell από ότι ξέρω σου επιτρέπει να τρέξεις τα τελευταία προγράμματα που έχεις χρησημοποιήσει αλλά δεν μπορείς να φτιάξεις πολλά tabs και να τρέχεις shortcuts από εκεί όπως το ilauncher έτσι νομίζω τουλάχιστων αν και όντως θα περίμενα να το έκανε Ίσως θα έπρεπε να ανοιχτεί ένα θέμα με συμβατότητες προγραμμάτων και best configuration choices... για να πούν όλοι τέτοιου είδους απόψεις και εμπειρίες... Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 να δοκιμάσεις το pocketplus - είναι ΑΡΙΣΤΟ είναι σχεδόν cult να έχεις την πάνω σειρά pixels της οθόνης σαν battery meter :) εννοείται έχει και task manager, ενώ μπες και δες τι άλλα κάνει η νέα έκδοση (4.0.1) που είναι ξαναγραμμένη Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι σημαίνει τζόγος Τζόγος είναι όταν κάτι δεν είναι σταθερό, σαν να υπάρχει ένα άχρηστο κενό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 δλδ θεωρείς ανόητο κάποιος να το πάρει από την Ελλάδα; Tipota den thewrw anoito... Ola einai thema goustou kai proteraiotitwn. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamstam13 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 παιδια εχω ενα προβλημα με το καισερακι μου!οταν ανοιγω το πληκτρολογιο φωτιζονται κανονικα τα πληκτρα!αν το αφησω ανοιχτω για λιγη ωρα και σβησει ο φωτισμος και μετα ξαναπατησω ενα πληκτρο δεν ξαναανοιγει ο φωτισμος(στα πληκτρα)!!!!!!!πρεπει να κλεισω και να ξαναανοιξω το πληκτρολογιο για να φωτισει!ειναι πολυ σπαστικο οταν θεσ να γραψεις βραδυ!συμβαινει και σε σας αυτο? Παράθεση Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Tipota den thewrw anoito... Ola einai thema goustou kai proteraiotitwn. Αρά θεωρείς ότι κόστος που έχει στην Ελλάδα δεν αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Αρά θεωρείς ότι κόστος που έχει στην Ελλάδα δεν αξίζει To kostos pou exei to elliniko apo ACE thes na peis. Ean nai... symfwnw. Alla den einai mono afto. To elliniko menu einai mia diadikasia eksellinismou pou mpainei apo tin ACE Hellas panw sto Aggliko me apotelesma anepithimites kathysteriseis pou to adikoun san syskevi pou einai outws i allws poly grigori. Epiprostheta... bgainoun twra toses cooked roms pou einai poly deleastikes gia na meineis ametoxos! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 να δοκιμάσεις το pocketplus - είναι ΑΡΙΣΤΟ είναι σχεδόν cult να έχεις την πάνω σειρά pixels της οθόνης σαν battery meter :) εννοείται έχει και task manager, ενώ μπες και δες τι άλλα κάνει η νέα έκδοση (4.0.1) που είναι ξαναγραμμένη Λοιπόν ευχαριστώ πολύ. Κοίταξα το site και φαίνεται όντως πολύ καλο! Μου φαίνεται περίεργο πάντως πως από ότι λέει ότι σου δίνει το mobile shell σου το δίνει και το pocket plus οποτε γιατί να βάλει κάποιος το mobile shell. Έχει κανεις απάντηση σε αυτό η διαφορες? Ξέρω πως στην ουσία είναι λίγο off topic οποτε ας μου απαντήσει κάποιος σε pm αν είναι. Απλά ίσος να ενδιαφέρει πολύ κόσμο αυτό. Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Καλησπέρα παιδιά, τελικά το αγόρασα και εγώ σήμερα!!! Όσο έχω προλάβει να το δω είναι όντως φοβερό σε δυνατότητες και προσπαθώ να το σετάρω... Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια της επιλογής και να σας ζητήσω μια ακόμη βοήθεια... Έχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές τις τελευταίες μέρες αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμη καμία, μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε στις πιο σημαντικές. απαραίτητες? Ευχαριστώ πολύ! Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Μini Review by panosha.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 υπαρχει μαγαζι στην αθηνα που να πουλαει brando screen protector? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Λοιπόν ευχαριστώ πολύ. Κοίταξα το site και φαίνεται όντως πολύ καλο! Μου φαίνεται περίεργο πάντως πως από ότι λέει ότι σου δίνει το mobile shell σου το δίνει και το pocket plus οποτε γιατί να βάλει κάποιος το mobile shell. Έχει κανεις απάντηση σε αυτό η διαφορες? Ξέρω πως στην ουσία είναι λίγο off topic οποτε ας μου απαντήσει κάποιος σε pm αν είναι. Απλά ίσος να ενδιαφέρει πολύ κόσμο αυτό. δίνει αρκετά περισσότερα - γενικά η SPB έχει προσέξει η εφαρμογές της να ΕΧΟΥΝ ΜΕΝ ένα μικρό overlap αλλά όποιος θέλει περισσότερα να παίρνει την "ειδικευμένη" για αυτό που θες εφαρμογή έτσι και το PPlus - έχεις τον μετρητή μπαταρίας πάνω πάνω, έχεις όσα θες tabs και icons, task manager φυσικά (αυτό ήταν βασικά το pocketplus αρχικά - πριν βγει το ilauncher), έχεις ΜΕΓΑΛΗ βελτίωση στον internet explorer (tabs κλπ.), safe boot και ένα σωρό άλλα Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 File zaharakis, Eida oti exeis idi fortwsei tin nea rom tou duttythroy kai i alitheia einai oti den ton empistevomai kai toso apo tis stigmi pou yparxei o helmi_c me polli empeiria pisw tou stis cooked ROMs. Eisai efxaristimenos? Egw exw akoma tou helmi_c kai i alitheia einai oti dyskola tha tin allaksw ean den bgalei o idios kati kainourgio. Kai kati akoma... pou xathike aftos? :ninja: δοκιμασε την beta του gullum :blink: εχω παθει πλακα ειλικρινα :blink: και ειναι η 1η του ....πως λεμε ετσι για ζεσταμα :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 δοκιμασε την beta του gullum :blink: εχω παθει πλακα ειλικρινα :blink: και ειναι η 1η του ....πως λεμε ετσι για ζεσταμα :lol: Ton gullum ton empistevomai apolyta! Exw dei ROMs tou gia to prophet kai exw entypwsiastei. Exei megali empeiria kai tha kanei to Kaiser mas agnwristo!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Ton gullum ton empistevomai apolyta! Exw dei ROMs tou gia to prophet kai exw entypwsiastei. Exei megali empeiria kai tha kanei to Kaiser mas agnwristo!! :D το δικο μου ηδη δεν το γνωριζω :D εχει ενσωματωσει πολλα εργαλεια που αμεσα μου καταργουν ενα καρο εξτρα εφαρμογες που χρησιμοποιω παντα στα pda μου:blink: αν ειναι αυτη η 1η του -και δοκιμαστικη μαλιστα- ρομ....με τρομαζει τι μπορει να κανει στην συνεχεια:blink: οχι τπτ αλλο αλλα ειχα ησυχασει λιγο καιρο και αρχιζε και με ετρωγε :lol: ας αρχισουν οι χοροι ξανα :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Ton gullum ton empistevomai apolyta! Exw dei ROMs tou gia to prophet kai exw entypwsiastei. Exei megali empeiria kai tha kanei to Kaiser mas agnwristo!! :D Ακριβώς, τα Wm6 στο prophet τα είχε λιώσει και το μηχάνημα είχε γίνει αγνώριστο. Θα τολμήσω να πω οτι ήταν πιο γρήγορο και από kaiser, αν δεν ήταν φορτωμένο.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 το δικο μου ηδη δεν το γνωριζω :D εχει ενσωματωσει πολλα εργαλεια που αμεσα μου καταργουν ενα καρο εξτρα εφαρμογες που χρησιμοποιω παντα στα pda μου:blink: αν ειναι αυτη η 1η του -και δοκιμαστικη μαλιστα- ρομ....με τρομαζει τι μπορει να κανει στην συνεχεια:blink: οχι τπτ αλλο αλλα ειχα ησυχασει λιγο καιρο και αρχιζε και με ετρωγε :lol: ας αρχισουν οι χοροι ξανα :D Hdi exw arxisei na ton enoxlw gia na bgalei elliniki ypostiriksi sto Touch keyboard. An ton piesoume arketoi... pou tha paei... tha lygisei! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts