Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.htc.com.gr/9090_gprs.html για δοκιμαστε να περασετε αυτες χειροκινητα

Lagoudakis να σαι καλα,αλλα ουτε ετσι δουλευουν..:(:worry:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σε ολους τους πιστους του kaiser :-). Μια βοηθεια σε κατι που δεν εχει λυθει εδω και καιρο.Εδω και πολυ καιρο με ολες τις τελευταιες γνωστες Rom απο xda ( hyper.., pdacorner κλπ ), δεν λειτουργουν τα mms μου.Ουτε στελνω, ουτε δεχομαι.Συνδεση cosmote, εκτελεση connection setup με τις ρυθμισεις δικτυου και χωρας,αλλα τιποτα.Υπαρχει λυση;;Ευχαριστω πολυ για καθε βοηθεια.

Μια από τα ίδια και εδώ, απογοητεύτηκα και τα παράτησα... :(

ArcsoftMMSComposer_5_0_31_16.cab

http://rapidshare.com/files/118519360/ArcsoftMMSComposer_5_0_31_16.cab

το χω ξαναδωσει αλλα δεν παρακολουθειτε :D

εγκατασταση στην μνημη της συσκευης,επανεκινηση και μετα

http://rapidshare.com/files/104335389/Htc_Network_Wizard_GR.cab

παλι επανεκινηση και

πατε εναρξη/ρυθμισεις/συστημα ειναι ενα εικονιδιο χωρις ονομα

επιλεξτε ρυθμισεις απο εκει οποιου παροχου θελετε και επανεκινηση :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ερώτηση Νο2. :p

- θελω να βάλω σε soft key την επιλογή για το "ιστορικό κλήσεων" αλλά μέσω του soft key applet δεν μπορώ. :confused:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Δυστυχώς, μετά από ένα χρόνο και κάτι χρήσης, σήμερα μου έκλεψαν το Kaizer μου. Μη σας ζαλίζω με το πως έγινε, είμαι και στεναχωρημένος, αλλά τουλάχιστον νιώθω μια παρηγοριά που δεν έφταιγα εγώ. Το θέμα είναι τι αγοράζουμε τώρα, μετά από μια συσκευή που τόσο πολύ με εξυπηρέτησε και την χάρηκα πραγματικά, όσο καμμία άλλη ποτέ... :(

ΥΓ. Μήπως πρέπει να στείλω κάποια επιστολή στην αντιπροσωπεία, για να γνωστοποιήσω την κλοπή;

και στην εταιρία (htc) αλλά και στον πάροχο που ήσουν (voda,wind,cosmote) γνωστοποίηση των στοιχείων της συσκευής (s/n)

Και εμένα φίλε μου το έκλεψαν λίγο πριν το πουλήσω . Δήλωσα στον πάροχο και στην Htc . Ο πάροχος με ενημέρωσε πως κλειδώθηκε η συσκευή και πως με οποιαδήποτε κάρτα θα πάψει να δουλεύει. αλλά δε νομίζω να έγινε κάτι
Ας επιχειρήσουμε...

loipoon

η χαρά μου ηταν συντομη.

στο εντελως ξεκουδουνο το κινητο λειτουργησε μαι βδομάδα.. πάνω που ελεγα να τοκάνβω hard reset απλα ακουσα εν απλιιινκ καιειδα οτι ειχε συνδεθει με το ΠC

πηρα backups...

και μετ απο μαι μικρη αλχημία:

κλεινουμε, βγαζουμε SIM, εκινουμε, ξανακείνουμε, βαζουμε ΑΛΛΗ sim, εκινουμε την αναγνωρίζει!, κλείνουμε , βγαζουμε αλλη SIM, ανοιγουμε χωρίς SIM, κλεινουμε, βαζουμε κανονικη μας SIM και εκκινουμε, και δουλευει!!

ειχ ακινητο για μια βδομάδα.

χτες το βραδυ ξεφόρτισε... σημερ αοτ πρωι το βαζω στη φόρτιση το ανοιγω, και μου λεει τα ιδia δενυπάρχει SIM... δοκιμασα ξανα το παραπάνω κόλπο... τιποτε.

οπότε πάω για hard reset... ελπίζω να το λύσει το πρόβλημα και να μην το κάνω τσάμπα!

update: και μετα το hard reset το κινητο δεν βλέπει την SIM, οποτε να υποθέσω οτι ειναι καποιο πρόβλημα hardware??

ποια ειναι η διαδικασία για ντ α το πάω στην ACE?

ειναι απαραίτητο εκτός απο το τιμολόγιο αγορας ( το έχω) να εχω και το κουτι??

και δωστε μου μια ιδεα για το πόσο καιρό θα ειμαι χωρίς κινητο!!

• Administrators
Ο πάροχος με ενημέρωσε πως κλειδώθηκε η συσκευή και πως με οποιαδήποτε κάρτα θα πάψει να δουλεύει.

Ο πάροχος δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.

Modpic.gif

ξαναπαιρνεις ενα kaiser παλι...ειναι και πιο φτηνο τωρα...

γεια σου Γιωργο!!:D καλα εισαι φιλε?

ps

τι θα γινει με τις γυναικες σου πια??:lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

ArcsoftMMSComposer_5_0_31_16.cab

http://rapidshare.com/files/118519360/ArcsoftMMSComposer_5_0_31_16.cab

το χω ξαναδωσει αλλα δεν παρακολουθειτε :D

ε:)

Μάλλον... ευχαριστώ zaharakis θα το δοκιμάσω

Ο πάροχος δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.

γίνεται. στην αγγλία αμα πάρεις κλεμμένη συσκευή δεν δουλέυει σε οποιο δίκτυο και αν είσαι

Ας επιχειρήσουμε...

Στην Ελλάδα θα δουλέψει όμως. :rolleyes:

Σύμφωνα με την Vodafone και την Ο2 Που ρώτησα οι πάροχοι έχουν παγκόσμια βάση που κάθε συσκευή μέσω του Imei της κλειδώνεται σε όλα τα δίκτυα.

Επίσης στην Ελλάδα που το δήλωσα με δήλωση από το αστυνομικό τμήμα, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών με ενημέρωσε πως η συσκευή με το συγκεκριμένο IMEI δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με καμία SIM

Το ίδιο μπορείς να δεις πως έχει συμβεί σε αρκετούς που έχουν αγοράσει κλεμμένες συσκευές από το ebay. Περιστατικά σαν αυτά υπάρχουν πχ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=271570

παλαιότερα το κλείδωμα ήταν μόνο από τα τοπικά δίκτυα. http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-249634.html

αλλά έχει αλλάξει

Ας επιχειρήσουμε...

• Administrators
Δεν γνώριζα ότι ο provider πλέον κάνει έλεγχο του ΙΜΕΙ μέσω μιας βάσης δεδομένων με απαγορευμένα IMEI και κατά συνέπεια δεν αφήνει τη SIM του να λειτουργήσει! Καινούργια πράγματα!!! :rolleyes:

Modpic.gif

Δεν ξέρω αν ειρωνεύεσαι ή όχι, αλλά Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα επί αυτού γράφωντας στο google IMEI block και θα δεις πως υπάρχουν. Επίσης αν δεν σου κάνει κόπος μπορείς να επικοινωνήσεις με το πάροχο σου και να τους ρωτήσεις. Αν δε έχεις vodafone πάρε στο 1399 και πες τους το.
Ας επιχειρήσουμε...

• Administrators
Δεν ξέρω αν ειρωνεύεσαι ή όχι,

Όχι, ειλικρινά συγνώμη εάν το πήρες έτσι. Ποτέ δεν το έχω κάνει αυτό εδώ μέσα και φυσικά ούτε με αυτό που λες.

Απλά προσπάθησα να το θέσω όπως το καταλαβαίνω. Δεν είναι παράξενο, κάποτε θα γινόταν και κατά τη γνώμη μου... έτσι πρέπει να γίνεται. Αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο απέναντι στην κλοπή των συσκευών.

Modpic.gif

Mετα απο καιρο καταφερνω να ξαναποσταρω!Ολα καλα με το καιζερακι και παρακολουθω αρκετα την ενοτητα των windows mobile απλα λογω μεταπτυχιακου εχω μειωμενο χρονο!

Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να δω μεσα απο το site http://www.skai.gr την Τεταρτη, τον Ολυμπιακο απο το καιζερακι.

Mετα απο καιρο καταφερνω να ξαναποσταρω!Ολα καλα με το καιζερακι και παρακολουθω αρκετα την ενοτητα των windows mobile απλα λογω μεταπτυχιακου εχω μειωμενο χρονο!

Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να δω μεσα απο το site www.skai.gr την Τεταρτη, τον Ολυμπιακο απο το καιζερακι.

δυστυχως λογω της ομαδας που θελεις να παρακολουθησεις...:lol::p

δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε Μητσακο :rolleyes:

δυστυχως λογω της ομαδας που θελεις να παρακολουθησεις...:lol::p

δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε Μητσακο :rolleyes:

Γεια σου ρε Δημητρη!Πως παει φιλε μου?Ολα καλα?Αντε να βγει και το pro 2 γιατι μονο τοτε ισως αλλαξω το καιζερακι....Ερωτας το καιζερακι παντως!

Στο θεμα μας τωρα, παναθηναικος ειμαι!Απλως θα ειμαι για μαθημα εκεινη την ωρα και ειπα μηπως γινεται streaming και στο κινητο!

• 2 weeks later...