s2117 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Καλύτερα:lol: όταν λες λύνονται εννοείς με εφαρμογούλες ή πρέπει να ασχοληθώ πιο πολύ:rolleyes: έχω ήδη αρχίσει να διαβάζω το τόπικ αλλά είναι λίγο πολλές σελίδες:wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 όταν λες λύνονται εννοείς με εφαρμογούλες ή πρέπει να ασχοληθώ πιο πολύ:rolleyes: Einai apla ta pragmata, den tha exeis problima... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 παδιά μου έχει σπάσει το καπάκι της μπαταρίας. επειδή λοιπόν σκέφτηκα ότι πρέπι να πάρω ένα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να πάρω μεγαλύτερο για να τοποθετήσω και μεγαλύτερη μπαταρία....! και btw . Μεγαλύτερη μπαταρία έχει δοκιμάσει κανένας σας ? Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Στο ebay πάντως πωλείται πακέτο μεγαλύτερη μπαταρία με καπάκι,τώρα αν έχει δοκιμάσει κανείς απ τα παιδιά δε ξέρω εγώ πάντως έλεγα να το πάρω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Δουλεύουν σωστά οι εν λόγω μπαταρίες αλλά έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα για τα δικά μου δεδομένα... μεγαλώνουν αισθητά τον ήδη μεγάλο όγκο της συσκευής. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Πράγματι έχεις ένα δίκιο... Σόρυ αν έχει ξανααπαντηθεί αλλά το ψαξα κ δεν έβγαλα άκρη.. Ποια φορμάτ βίντεο μπορεί να παίξει το κινητάκι μας και με ποια προγράμματα?? Επίσης, με ποιο πρόγραμμα μετατρέπετε βιντεάκια και με τι ρυθμίσεις για να παίξουν στο κινητό καλά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIP Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 με το coreplayer παίζω και με το SPB video converter μετατρέπω Παράθεση Member of Klinns.com - The traveling search engine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Το spb mobile DVD εννοείς??Το δοκιμάζω και μου λέει ότι δεν έχω τους κατάλληλους codecs και κάτι τέτοια...Εμένα τα dvd μου παίζουν κανονικά με media player classic στο pc...ξέρετε τι μπορεί να φταίει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Το spb mobile DVD εννοείς??Το δοκιμάζω και μου λέει ότι δεν έχω τους κατάλληλους codecs και κάτι τέτοια...Εμένα τα dvd μου παίζουν κανονικά με media player classic στο pc...ξέρετε τι μπορεί να φταίει?? για να μην παιδευοσαστε αλλο ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224251 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Χαιρετώ την Kaiserοπαρέα! Πώς πάει παίδες, όλα καλά; Βλέπω το thread είναι ακόμα πρωτοσέλιδο και τα Kaiserάκια δεσπόζουν περήφανα στα avatars των παλιών και γουστάρω... Τι λέει Δημήτρη, όλα ΟΚ; Ακόμα το Kaiser έχεις; Εγώ παραμένω ακόμα πιστός και το απολαμβάνω... :p BTW [off-topic], για όσους έχουν Vodafone CU, μπορείτε να έχετε full internet access με 3,5 ευρώ/μήνα για 30 MB/μήνα. Λίγα τα MB, το ξέρω, αλλά αν είσαι στη μέση του πουθενά και πρέπει να έχεις πρόσβαση στον FTP server σου ή να στείλεις ένα POP3 email αξίζει. Δείτε τα τελευταία post στο Vodafone CU thread για λεπτομέρειες. Τα χαιρετίσματά μου σε όλα τα παιδιά! :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Χαιρετώ την Kaiserοπαρέα! Πώς πάει παίδες, όλα καλά; Βλέπω το thread είναι ακόμα πρωτοσέλιδο και τα Kaiserάκια δεσπόζουν περήφανα στα avatars των παλιών και γουστάρω... Τι λέει Δημήτρη, όλα ΟΚ; Ακόμα το Kaiser έχεις; Εγώ παραμένω ακόμα πιστός και το απολαμβάνω... :p BTW [off-topic], για όσους έχουν Vodafone CU, μπορείτε να έχετε full internet access με 3,5 ευρώ/μήνα για 30 MB/μήνα. Λίγα τα MB, το ξέρω, αλλά αν είσαι στη μέση του πουθενά και πρέπει να έχεις πρόσβαση στον FTP server σου ή να στείλεις ένα POP3 email αξίζει. Δείτε τα τελευταία post στο Vodafone CU thread για λεπτομέρειες. Τα χαιρετίσματά μου σε όλα τα παιδιά! :) καλησπερα Κωστη :) εχω το ομνια τον τελευταιο καιρο φιλε μου αλλα το καιζερ ειναι ακομα μαζι μου σταθερο πιστο και αλανθαστο παντα :!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 για να μην παιδευοσαστε αλλο ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224251 σ ευχαριστώ πολύ!!!θα το δοκιμάσω και ότι απορίες έχω θα σας πρήξω:lol::lol: αλλά η απορία μου σ αυτό που ρώτησα πριν παραμένει,οποιος ξερει ας πει.. EDIT: σε τι μορφή είναι το καλύτερο να κάνω convert τα βίντεο?mp4,wmv ή κάτι άλλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Τι γνώμη έχετε για αυτήν την ρομ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=397121 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Πάει καιρός που έχω να γράψω εδώ κι αυτό προφανώς σημαίνει ένα πράγμα: όλα πάνε καλά με το καιζεράκι το οποίο διαθέτει ακόμα την αυθεντική ελληνική rom της ace. :) Το κάιζερ είναι η πιο όμορφη και αξιόλογη συσκευή που είχα ποτέ και ούτε καν που υπάρχει κάτι άλλο που θα επιθυμούσα να το αντικαταστήσει! ;) Nα σας κάνω μια ερώτηση: υπάρχει τρόπος το κινητό να με ειδοποιεί όποτε κάποια επαφή έχει γενέθλια ή επέτειο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Τι γνώμη έχετε για αυτήν την ρομ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=397121 Η καλύτερη cooked ρομ που κυκλοφορεί κατα την γνώμη μου ....μια παλιότερη εκδοση της (11-10-2008) φοράω και εγώ...χωρίς κανένα πρόβλημα.:) Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 2 νουμπάδικες ερωτήσεις: με την βιντεοκλήση τι παίζει; Πρέπει να βάλω ξεχωριστό add-on; Και έχοντας ενεργοποιημένο το touchflo, μπορώ να αλλάξω τα softkey buttons; Με το softkey app που είχα στην μαμά 6.0 έπαιζε κανονικά, σε αυτήν δεν δουλεύει όμως. YΓ: το μόνο αρνητικό είναι ότι τρώει αρκετή RAM, ε; edit: μετά από ταξίδι κατάλαβα ότι το Destinator δεν παίζει. Δεν κρατάει λοκάρισμα καθόλου... Με την ορίτζιναλ 6.0 δεν είχα πρόβλημα, αν και είχα περάσει το GPS Gate για καλό και για κακό. Να δοκιμάσω με αυτό; Με το iGo δεν είχα κανένα πρόβλημα ευτυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 ναρωτησω και το destinator 7 δεν τρεχει καθολου δηλαδη ?ενω το εγκαθιστω δει δειχνει να δουλευειτο βρηκα!διαγραφη των εισερχομενων sms και δουλευει αψογα.πολυ περιεργο παντως καινουριος και γω με το kaiser αρκετα καλες εντυπωσεις θα ελεγα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 ναρωτησω και το destinator 7 δεν τρεχει καθολου δηλαδη ?ενω το εγκαθιστω δει δειχνει να δουλευειτο βρηκα!διαγραφη των εισερχομενων sms και δουλευει αψογα.πολυ περιεργο παντως καινουριος και γω με το kaiser αρκετα καλες εντυπωσεις θα ελεγα πως κανουμε το πληκτρολογιο να γραφει με ελληνικους χαρακτηρες? το βρηκα. βλεπω παντως πως το forum εχει μεγαλη ησυχια Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 έλα να μιλάμε οι 2 μας :P κάποιο application που να μας δείχνει fullscreen τη φωτό αυτόυ που μας καλεί???έβαλα το inesoft phone αλλά δε μ αρέσει γιατί κατι περίεργο παίζει μετά με τα profiles.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 http://www.pocketx.net/smartphone/photocontacts.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Λοιπόν, όντως η HD ΙΙΙ είναι πάρα πολύ καλή, και πάει σφαίρα... Δεν το περίμενα ομολογώ... Δεν έχω δοκιμάσει και άλλες cooked για να συγκρίνω, αλλά σε σχέση με την ελληνική 6.0, καμία σχέση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Λοιπόν, όντως η HD ΙΙΙ είναι πάρα πολύ καλή, και πάει σφαίρα... Δεν το περίμενα ομολογώ... Δεν έχω δοκιμάσει και άλλες cooked για να συγκρίνω, αλλά σε σχέση με την ελληνική 6.0, καμία σχέση... Ειδικα η σημερινη εκδοση ειναι παρα πολυ καλη!:rolleyes: Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Έχει και άλλες αλλαγές πέρα από τον media player; Και κάτι ακόμα, για την videoκλήση πρέπει να εγκαταστήσω 3G Dialer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 http://www.pocketx.net/smartphone/photocontacts.html thanks αλλά δε μου δουλεύει σωστά αυτό που το δοκίμασα...Ξέρει κανένας άλλος κανένα απλό προγραμματάκι που να εμφανίζει fullscreen όποιον μας καλεί?:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 προσωπικα πιστευω οτι αυτα τα προγραμματα σπανια δουλευουν σωστα,συν οτι ειναι βαρια,βεβαια ειναι ωραια αλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts