Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Εχω κανει πολλες φορες...τπτ.... Τότε φίλε μου πολύ φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να επισκεφτείς το service! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 service? Αφου την εχω σπασμενη την συσκευη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Τι εννοείς "σπασμένη"; Επαναφορά ξεκλειδωμένου kaiser στην αρχική του κατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Γιατι η ρομ που λες ειναι καλυτερη απο αυτη που εβγαλε στις 4 αυγουστου? Η μονη διαφορα τους ειναι οτι εχει περισσοτερα προγραμματα εγκατεστημενα η υπαρχουν και αλλες διαφορες που δεν την κανουν σταθερη σαν αυτη που λες? Αναφερομαι για την ρομ που λεει ο zaharakis 25 ιουλιου.. Επισης εχω ενα προβλημα με την καμερα. Οταν τραβαω ειτε βιντεο ειτε φωτο...στην οθονη εμφανιζετε μια καθετη και μια παραλληλη γραμμη και αυτη αποτιπονετε και στην φωτο..! Στην οθονη ομως οταν βγω απο το προγραμμα της φωτογραφικης δεν υπαρχει τπτ (λεω μηπως ειναι καμενα πιχελ) Τι μπορει να ειναι αυτο? γιατι ειναι lite και ειναι και δοκιμασμενη ;) βγαλε μια φωτο χωρις το πισω καπακι του τηλεφωνου σου ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 ενδιαφερον αυτο Γιαννη? ενδιαφερον ειναι το νεο παγκοσμιο ρεκορ στα 100μ ανδρων απο τον Usain Bolt τον τζαμαικανο!!! και ο τροπος που το εκανε μολις πριν λιγο!!:blink: 9.69 και εχει αρχισει απο τα 70 μ :blink::blink: και πανυγηριζει!!! ποσο θα το κατεβαζε ο ανθρωπος αν συνεχιζε στον ιδιο ρυθμο μεχρι το νημα ??????????? δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο στην ζωη μου.... RESPECT χαλαλι το of topic :!: Η ντόπα φίλε μου έχει κανόνες και νόμους.. Οι τζαμαικανοί ακόμα προμοτάρονται σ'αυτό μέχρι οι αθάνατοι να το σταματήσουν.. Εμείς την έχουμε εξαργυρώσει φαίνεται τη τράιαλ βέρσιον..:lol: Όλα κανονίζονται δυστυχώς.. Δες 7ο μετάλιο του Felps και photo-finish, δες τα σημεία που δεν μέτρησαν στον δικό μας Παυλίδη.. Τα συμφέροντα πολλά το ίδιο και τα χρήματα φίλε μου.. Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 :offtopic: Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 :offtopic: ..καλά ντε....:p Είναι με άδεια οι moderators.. :lol: Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 ας είναι με άδεια, δεν σημαίνει αυτό ότι σε ένα νήμα 463 σελίδων;) θα πρέπει να αρχίσουμε να λέμε ότι μας κατέβει ! :blink: Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 samsung omnia driver 3d η αναπαραγωγη βιντεο εχει γινει το κατι αλλο :blink: εχω ενα βιντεακι που δοκιμαζω τους κατα καιρους drivers που εχουν κυκλοφορησει και με αυτους ειναι η μοναδικη φορα που επαιξε σχεδον τελεια!! να φανταστειτε οτι με καμια αλλη ρομ,ραδιο και αλλους drivers δεν καταφερε ποτε να ξεκολησει απο το 1ο καρε :!: Επέστρεψα και εγώ χθες μετά από 3 εβδομάδες άδεια. Μια φορά μόνο άνοιξα computer μέσα σε αυτές τις 3 βδομάδες. Αυτό είναι αποτοξίνωση. Ε ήταν τα μπάνια του μικρού :) Δημήτρη αυτά με τους drivers είναι πολύ ευχάριστα νέα. Πήγα να δώ και το thread αλλά έχει 168 σελίδες. Οπότε ας κάνω 2 ερωτήσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις. 1) Οι drivers πρέπει να πάνε την συγκεκριμένη rom ή μπορούν να πάνε και με οποιαδήποτε άλλη έκδοση? Εγώ έχω την μαμίσια της Ace 2) Εκτός από video βελτιώνουν και την κανονική λειτουργία του τηλεφώνου και την απόκριση (menu, οθόνη)? Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Επέστρεψα και εγώ χθες μετά από 3 εβδομάδες άδεια. Μια φορά μόνο άνοιξα computer μέσα σε αυτές τις 3 βδομάδες. Αυτό είναι αποτοξίνωση. Ε ήταν τα μπάνια του μικρού :) Δημήτρη αυτά με τους drivers είναι πολύ ευχάριστα νέα. Πήγα να δώ και το thread αλλά έχει 168 σελίδες. Οπότε ας κάνω 2 ερωτήσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις. 1) Οι drivers πρέπει να πάνε την συγκεκριμένη rom ή μπορούν να πάνε και με οποιαδήποτε άλλη έκδοση? Εγώ έχω την μαμίσια της Ace 2) Εκτός από video βελτιώνουν και την κανονική λειτουργία του τηλεφώνου και την απόκριση (menu, οθόνη)? Mpainoun se oles tis 6.1 ROM Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Mpainoun se oles tis 6.1 ROM Σε 6.0 Rom? Έχω την επίσιμη 6άρα της Ace Hellas χωρίς να έχω περάσει την αναβάθμιση την 6.1 Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Σε 6.0 Rom? Έχω την επίσιμη 6άρα της Ace Hellas χωρίς να έχω περάσει την αναβάθμιση την 6.1 και εγώ και με ενδιαφέρει...;) Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 οχι δεν κανει τιποτα σε 6. δυστυχώς. Πρεπει να βάλετε τα 6.1 Αν βαλετε τα 6.1 και θέλετε ελληνικα, κάντε hardspl 3.56 και περαστε τα 6.1 μετά. Τα προβληματα με τα κολήματα της επίσημης φευγουν με hardspl. Προφανώς το 3.28 που χρησιμοποιούσε η HTC έχει πρόβημα Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 να ρωτησω με τα 6.1(επισημα και cooked)δουλευουν ολα κανονικα(gps videoklhsh ktl)? παρειγγειλα μια εξωτερικη κεραια gps απο το ebay την συνδεσα την "πεταξα" στην οροφη του αυτοκινητου το εκανα κανα 2 βολτες κομοτηνη πηγα καβαλα το εκανα κανα 2 βολτες και εκει και μετα τα ιδια αντιστροφα χωρις την κεραια και δεν ειδα καποια ιδιαιτερη διαφορα.εως καθολου 8α ελεγα.μετρημενο αυτο με το ματι μεσω destinator στο μενου "σημα gps" εκει που εχει τις μπαρες που πρασινιζουν που σου δειχνουν δορυφορους κτλ οποτε σχετικο απλα παραθετω την παρατηρηση μου.Οταν την συνδεω πρεπει να κανω καμια ρυθμιση να να μου βγαλει τπτ?κανονικα οχι ε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 οχι δεν κανει τιποτα σε 6. δυστυχώς. Πρεπει να βάλετε τα 6.1 Αν βαλετε τα 6.1 και θέλετε ελληνικα, κάντε hardspl 3.56 και περαστε τα 6.1 μετά. Τα προβληματα με τα κολήματα της επίσημης φευγουν με hardspl. Προφανώς το 3.28 που χρησιμοποιούσε η HTC έχει πρόβημα Απορία: Αν πάμε στην αντιπροσωπεία, μας περνάει τα 6.1 στο κινητό; Αν ναι, με τι κόστος; ;) Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 .μετρημενο αυτο με το ματι μεσω destinator στο μενου "σημα gps" εκει που εχει τις μπαρες που πρασινιζουν που σου δειχνουν δορυφορους κτλ οποτε σχετικο απλα παραθετω την παρατηρηση μου.Οταν την συνδεω πρεπει να κανω καμια ρυθμιση να να μου βγαλει τπτ?κανονικα οχι ε? Κανονικά θα έπρεπε να βλέπεις διαφορά...από ότι έχω δει στο ίντερνετ υπάρχουν προγράμματα που σου δείχνουν με λίγο περισσότερη λεπτομέρεια την δύναμη του σήματος, για ψάξε να βρεις κανένα τέτοιο να δούμε αν όντως υπάρχει ή όχι διαφορά...:blink: Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Απορία: Αν πάμε στην αντιπροσωπεία, μας περνάει τα 6.1 στο κινητό; Αν ναι, με τι κόστος; ;) Giati na pas ekei afou mporeis na to kaneis episima kai monos sou? http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=8852 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 με "ψησατε"...ααααχχχχ.... και ελεγα να μην πειραξω το καημενο to kaiseraki mou.ετοιμαζομαι να του βαλω hardspl 3.28 kai thn rom RUU_Kaiser_HyperDragon_III_OMNIA_WWE_20080818.radio den kserw οτι εχει πανω η ρομ η εγω θα δω αργοτερα.νεα κτλ μολις τελειωσει το "μαγειρεμα" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 μολις τελειωσε το ολο νταβαντουρι.πανω εχω το ραδιο που ειχε δηλαδη το 1.27.12.11.το αφηνω?πως βλεπω ποιο spl εχω telika?η φωτογραφικη δεν δουλευει ουτε για πλακα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 μολις τελειωσε το ολο νταβαντουρι.πανω εχω το ραδιο που ειχε δηλαδη το 1.27.12.11.το αφηνω?πως βλεπω ποιο spl εχω telika?η φωτογραφικη δεν δουλευει ουτε για πλακαΓια το spl θα εχεις πατημενο το κουμπι της καμερας και θα πατησεις και το soft reset αλλα θα εχεις ακομα κρατημενο ακομη το κουμπι της καμερας!;) Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Καλημέρα Κάτι έκανα στο ΤΥΤΝ ΙΙ και χάθηκαν κάποια εικονίδια από την οθόνη :ninja::cry::O Συγκεκριμένα, είχα μόλις εγκαταστήσει τον Opera και ενώ είχα συνδεδεμένο το ΤΥΤΝ ΙΙ στον υπολογιστή μου (που είχε Internet), σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω τον Opera για να δω πως είναι. Επισκέφτηκα μερικές σελίδες και είδα ότι ο opera δούλευε κανονικά, οπότε τον έκλεισα. Σε εκείνο το σημείο διαπίστωσα ότι το μικρό εικονίδιο για την μπαταρία και το αντίστοιχο μεγαφωνάκι στην πάνω-πάνω μπάρα είχαν εξαφανιστεί, ενώ το εικονίδιο της κεραιούλας (που δείχνει το σήμα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας) εμφανίζεται μισό, σαν να είναι καλυμένο με ένα μάυρο τετράγωνο. Στην θέση που 'ηταν τα εικονίδια της μπαταρίας και το μεγαφωνάκι υπάρχει μόνο μάυρο, αλλά διαπίστωσα ότι αν πατήσω πάνω στο μάυρο, τότε ανοίγει κανονικά το ίδιομ παράθυρο που θα άνοιγε αν πατούσα πάνω στο μεγαφωνάκι (δηλ. το μεγαφωνάκι είναι ενεργό, μονάχα που δεν φαίνεται). 'Εχω λοιπόν τις έξής απορίες: α) Που μπορεί να οφείλεται η εξαφάνιση του εικονιδίου της μπαταρίας και το κρύψιμο του εικονιδίου του μεγαφώνου (ολικά) και της κεραιούλας (μερικά); Είναι κάτι που έκανα εγώ (αν και δεν μπορώ να φανταστώ με ποιον τρόπο, μια και ασχολιόμουν με τον Opera και όχι με τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου); β) Πώς μπορώ να επαναφέρω τα εικονίδια να φαίνονται κανονικά; Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 mou ebgale thn tricolore o8onh kai leei spl-1.0.olipof.means? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 β) Πώς μπορώ να επαναφέρω τα εικονίδια να φαίνονται κανονικά; Meta apo soft reset den epanerxontai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 mou ebgale thn tricolore o8onh kai leei spl-1.0.olipof.means? Ti theleis na deis ekei? Simainei oti exeis kanei swsta hard-spl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 kai oti exw to 3.28 pou ebala? τεσπα με την ρομ που εβαλα δεν μου αρεσε καθολου(δεν ειχε εικονα στην καμερα κολλουσε απιστευτα) και τωρα βαζω την μαμα 6.1. Kaiser_HTC_WWE_3.28.405.0_radio_sign_25.83.40.02_1.65.17.56_Ship θα δω εκει εντυπωσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts